<  
>  

Telenor

Digitale tjenester / E-handel, Forskning og utvikling, IKT / Telekom

Telenor Group er en internajsonal leverandør av tele, data og tjenester innen telekommunikasjon. Telenor Group har mobile operatører i mer enn 13 land i Norden, Europa og Asia. 

Med hovedkontor i Norge er Telenor Group en av verdens ledene mobiloperatører med over 33.000 ansatte på verdensbasis. Les mer om Telenor Group på www.telenor.com

Fakta om Telenor
Hovedkontor
Fornebu (Bærum)
Antall ansatte
1001-5000
Etablert år
1855
Se alle fakta
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Jobbmuligheter i Telenor
Jobbmuligheter i Telenor

I Telenor ansetter vi folk på grunnlag av deres evner, og vi gir dem muligheten til å forme deres egen fremtid. Vil du være en del av Telenors internasjonale suksess?

Karriereutvikling

Vi er lidenskapelig opptatt av vår drift og våre folk. For å holde oss på toppen belønner vi medarbeidere som aktivt tar ansvar for sin egen utvikling med:

  • Internasjonale muligheter
  • Medarbeiderutvikling
  • Lederutvikling

Samfunnsansvar

Vi tror på et arbeidsmiljø hvor du kan tilpasse arbeidstid og arbeidssted etter dine egne behov. Vi tror på et positivt miljø hvor alle kan kommunisere fritt med kollegaer og ledere. I hele Telenor-konsernet satser vi på en høy trivselsfaktor og legger vekt på at våre ansatte skal føle seg trygge og sikre.

  • Ansvarlig samfunnsaktør
  • Miljø
  • Mangfold

Les mer her

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Telenor er en suksesshistorie og vi er stolte av den jobben vi gjør for kundene våre hver eneste dag. For oss er det viktig å hente inn unge og dyktige medarbeidere som kan bidra til å utvikle telekomindustrien.

Ny i Telenor?

Som nyansatt i Telenor tar du del i Norges fremste telekom-miljø. Du vil være med på å forme fremtidens kommunikasjonsløsninger og ivareta viktige samfunnsoppgaver. Det er menneskene som skaper de gode resultatene, vi trenger din kunnskap!

Hva ser vi etter?

Vi ser etter deg som evner å sette kunden i fokus. Du kan skape resultater sammen med andre og har høy gjennomføringsevne. I Telenor belønner vi ansatte som tar ansvar for egen utvikling.

Les mer her

Bli kjent med oss

Bildegalleri
Jobbmuligheter (51)

Fakta om Telenor

Adresse

Snarøyveien 30, 1331 Fornebu.