Telenor

(Internett tjenester / E-handel, Forskning og utvikling, IKT / Telekom)

Telenor Group er en internajsonal leverandør av tele, data og tjenester innen telekommunikasjon. Telenor Group har mobile operatører i mer enn 13 land i Norden, Europa og Asia. 

Med hovedkontor i Norge er Telenor Group en av verdens ledene mobiloperatører med over 33.000 ansatte på verdensbasis. Les mer om Telenor Group på www.telenor.com

Les mer om Telenor
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Jobbmuligheter i Telenor

I Telenor ansetter vi folk på grunnlag av deres evner, og vi gir dem muligheten til å forme deres egen fremtid. Vil du være en del av Telenors internasjonale suksess?

Karriereutvikling

Vi er lidenskapelig opptatt av vår drift og våre folk. For å holde oss på toppen belønner vi medarbeidere som aktivt tar ansvar for sin egen utvikling med:

  • Internasjonale muligheter
  • Medarbeiderutvikling
  • Lederutvikling

Samfunnsansvar

Vi tror på et arbeidsmiljø hvor du kan tilpasse arbeidstid og arbeidssted etter dine egne behov. Vi tror på et positivt miljø hvor alle kan kommunisere fritt med kollegaer og ledere. I hele Telenor-konsernet satser vi på en høy trivselsfaktor og legger vekt på at våre ansatte skal føle seg trygge og sikre.

  • Ansvarlig samfunnsaktør
  • Miljø
  • Mangfold

Les mer her

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Telenor er en suksesshistorie og vi er stolte av den jobben vi gjør for kundene våre hver eneste dag. For oss er det viktig å hente inn unge og dyktige medarbeidere som kan bidra til å utvikle telekomindustrien.

Ny i Telenor?

Som nyansatt i Telenor tar du del i Norges fremste telekom-miljø. Du vil være med på å forme fremtidens kommunikasjonsløsninger og ivareta viktige samfunnsoppgaver. Det er menneskene som skaper de gode resultatene, vi trenger din kunnskap!

Hva ser vi etter?

Vi ser etter deg som evner å sette kunden i fokus. Du kan skape resultater sammen med andre og har høy gjennomføringsevne. I Telenor belønner vi ansatte som tar ansvar for egen utvikling.

Les mer her

Les mer om jobbmuligheter i Telenor

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
  • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Fakta om Telenor

Adresse

Snarøyveien 30, 1331 Fornebu.