<  
>  

Hafslund

Merkevarer / Konsumentprodukter, Olje / Gass / Energi / Kraft, Bygg / Anlegg / Entreprenør

Hafslund ASA er et norsk selskap notert på Oslo Børs og er et av de største børsnoterte kraftkonsern i Norden. Hafslund er Norges største netteier, størst innen strømsalg og en stor fornybar energi. Hafslund er også en betydelig leverandør av telekom- og it-tjenester. 

Hafslunds om lag 1000 ansatte og deres kompetanse er drivkraften bak konsernets utvikling. Nytenkning, kompetanse og muligheter gjør Hafslund til en spennende arbeidsplass.

Hafslund-konsernet er organisert i fem forretningsområder: Produksjon og varme, Fjernvarme, Nett, Marked, Venture.

Produksjon og varme
Produksjon og varme omfatter en rekke av konsernets virksomheter innen kraft-, bio- og pelletsproduksjon. Området har også en enhet som jobber med forretningsutvikling innen fornybar energi.

Fjernvarme
Hafslund er Norges største leverandør av fjernvarme. Hafslund representerer omlag 40 % av all produsert fjernvarme her i landet.

Nett
Norges største nettselskap og driftssentral ligger i dette forretningsområdet.

Marked
Forretningsområdet Marked består blant annet av selskapene Hafslund Strøm, NorgesEnergi, Hafslund Kundesenter og Hafslund Fakturaservice. Marked tilbyr strøm til privat- og bedriftsmarkedet.

Venture
Hafslund Venture er en aktiv eier i vekstselskaper innen fornybar energi, energirelatert teknologi og konsepter tilknyttet Hafslunds verdikjede.

Visjon

Vi gjør hverdagen tryggere og bedre.

Antall ansatte

Ca. 1000

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Hafslund

Adresse

0247 Oslo

Besøksadresse:
Drammensveien 144, Skøyen