<  
>  

Globalt traineeprogram

Utfordrende prosjekter, internasjonal erfaring og et stort nettverk
About the trainee program

Are you ready to take on the world's energy problems? Or solve the financial and IT challenges we face as one of the world's technology pioneers? Are you ready to lead?

Every year, some of the brightest and most talented graduates from all over the world start our global trainee programs. Each of our six programs combines on-the-job and formal training with up to four assignments in two or three countries over 18-24 months.

You will get the exposure you would expect from a global leader, experienced mentors, supportive colleagues and the freedom to take your career where you want.

All you need, in fact, to create a lasting legacy for the business, for society and for yourself.

Uttalelser
Björn Rosengren CEO
Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos ABB
logo
Prosjektleder, Coast Guard and NAVY
Ta ditt neste karrieresteg i ABB ved å bli en del av det globale teamet som bidrar til samfunnsmessige og industrielle endinger mot en mer produktiv og bærekraftig fremtid.I ABB har vi en klar målsetning om å være ledende innen alle aspekter av begrepene mangfold og inkludering som blant annet omfatter kjønn, legning, etnisitet og alder. Sammen har vi kommet godt i gang på en reise hvor vi ønsker at hver og en av oss tar imot og bidrar til mangfold og ulikhet.Til shippingsindustrien tilbyr ABB en omfattende portefølje av integrerte marine systemer og løsninger som forbedrer fleksibiliteten, påliteligheten og energieffektiviteten til fartøyer. Ved å koble kraft, automasjon og marin programvare, utprøvde drivstoffeffektive teknologier og tjenester som sikrer maksimal fartøys oppetid, er ABB i en unik posisjon til å forbedre lønnsomheten til kundenes virksomhet gjennom hele livssyklusen til en flåte.ABB i Norge utvikler og leverer løsninger for marin kraft, fremdrift og automasjonssystemer. Vi er ansvarlige for leveranser av elektrisk fremdrift, kraft og automasjonssystemer til kystvakt og marinefartøy.Vi kan tilbyJobbe med fremtidens fremdriftssystemer i et svært spennende markedVarierte og spennende arbeidsoppgaver i et høyteknologisk miljøGode karriere- og utviklingsmuligheter i et internasjonalt selskapKonkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordningerEt godt arbeidsmiljø med mye erfaring og kompetanseGode velferdsordninger med eget treningssenter, hytteutleie og mye merDitt ansvarDu vil følge prosjekter fra sluttsalgsfasen til fartøyet er levert til eier og ha ansvar for å levere prosjekter i henhold til kontraktsmessige krav, kvalitetsstandarder, kostnadsoverslag og sikkerhetskrav definert for prosjektetMotivere og lede prosjektteamHa tett kommunikasjon med kunde og andre interessenterEvaluere og redusere HMS og miljørisikoPlanlegge og følge opp prosjektfremdrift og kontraktsvilkårHåndtere prosjektøkonomi og utføre intern og ekstern prosjektrapporteringHåndtere endringer, risiko og muligheterNoe reising til verftet for møter og fabrikker for fabrikkgodkjenningstesterDin bakgrunnBachelor eller Master grad innen Elektroteknikk/AutomasjonMinimum 3 års erfaring som Project ManagerErfaring og god forståelse med marine systemerGode muntlige og skriftlige språkferdigheter i engelskFor å kunne gå inn i denne stillingen er det et krav til at du kan sikkerhetsklareres ihht. SikkerhetslovenMer om ossVi ser frem til å motta søknaden din senest 27.12.2022.Om du ønsker å vite mer om ABB kan du ta en titt på vår hjemmeside www.abb.noVær oppmerksom på at vi i samarbeid med Meditor Search gjennomfører en bakgrunnsscreening på alle kandidater som får tilbud om ansettelse i ABB Norge. Dette for å sikre best kvalitet i vår rekrutteringsprosess, i henhold til ABBs selskapspolicy. Adresse: 6065 Ulsteinvik
Frist 22.12.2022
Les mer
Kontaktpersoner
Les mer om muligheter hos ABB
logo
Internship i ABB
ABB jobber målrettet for å gjøre seg kjent blant studenter og for å tilby muligheter til relevant arbeidserfaring og praksis under studiet.  Sommerjobber/InternshipsFor studenter som ønsker å bruke sommeren til å skaffe seg praksis i et ledende teknologifirma, kan ABB tilby sommerjobber innen ulike fagmiljøer. Disse stillingene blir publisert under våre ordinære ledige stillinger i Norge. Du finner de spesifikke sommerjobbene i perioden de ulyses ved å velge søkekriterium: Land: Norge. Vi er også åpne for at du kontakter oss direkte på den lokasjonen du kan jobbe ved. Følg linken under: Kontakt oss
Om ABB

ABB er et ledende selskap innen kraft- og automasjonsteknologi. Våre løsninger gjør det mulig for kundene å øke effektiviteten, produktiviteten og kvaliteten i sine virksomheter samtidig som man reduserer miljøpåvirkningen. ABB forsøker alltid å ligge i forkant når det gjelder innovasjon, og mange av de teknologiene som er drivkraften i et moderne samfunn, ble utviklet av ABB.

 

ABB i Norge er en del av den verdensomspennende ABB-gruppen som har hovedkontor i Sveits. ABB har virksomhet over hele landet med ca. 2300 ansatte og en årlig omsetning på rundt 10,8 milliarder kroner.

 

ABB har en over 100 år lang tradisjon innen kraft- og automasjonsteknologi og satser hvert år store ressurser på forskning og utvikling. Teknologi, produkter og systemer fra ABB er i bruk over hele verden.

 

Våre produkter og systemer gir en mer stabil strømforsyning og bedre utnyttelse av eksisterende energi. Høyere energieffektivitet er siktemålet for alt vi gjør. Våre løsninger bidrar til økt produktivitet og dermed økt lønnsomhet for våre kunder.

ABB er i dag verdens største leverandør av industrielle motorer og frekvensomformere, generatorer til vindkraftindustrien og av produkter og systemer til strømnett.

Les mer her