<  
>  

Globalt traineeprogram

Utfordrende prosjekter, internasjonal erfaring og et stort nettverk
About the trainee program

Are you ready to take on the world's energy problems? Or solve the financial and IT challenges we face as one of the world's technology pioneers? Are you ready to lead?

Every year, some of the brightest and most talented graduates from all over the world start our global trainee programs. Each of our six programs combines on-the-job and formal training with up to four assignments in two or three countries over 18-24 months.

You will get the exposure you would expect from a global leader, experienced mentors, supportive colleagues and the freedom to take your career where you want.

All you need, in fact, to create a lasting legacy for the business, for society and for yourself.

Flere arbeidsgivere med traineeprogram
Vis alle 176 arbeidsgivere
Uttalelser
Björn Rosengren CEO
Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos ABB
logo
Vi søker nå Senior Prosjektingeniør
Ta ditt neste karrieresteg i ABB ved å bli en del av det globale teamet som bidrar til samfunnsmessige og industrielle endringer mot en mer produktiv og bærekraftig fremtid.I ABB har vi en klar målsetning om å være ledende innen alle aspekter av begrepene mangfold og inkludering som blant annet omfatter kjønn, legning, etnisitet og alder. Sammen har vi kommet godt i gang på en reise hvor vi ønsker at hver og en av oss tar imot og bidrar til mangfold og ulikhet.ABB Norge leverer simulatorsystemer og simulatortjenester for ABB sine verdensledende kontrollsystemer, til kunder over hele verden. Våre kunder er selskaper innenfor mange ulike områder: Energi, fornybar energi, papir, kjemi, metaller og mineraler, offentlig infrastruktur, og mange flere. Kundene våre bruker simulatorene til å forberede og trene operatørene slik at de styrer anlegg/fabrikker mest mulig bærekraftig for miljøet og for våre kunder, og til å sikre at tillegg og endringer på kontrollsystemene fungerer riktig før de blir satt ut i drift. ABB søker etter en fremtidsrettet prosjektingeniør som vil hjelpe ABB og kundene med å utnytte simulatorer til det beste for miljøet og for optimal utnyttelse av ressurser, med digitale verktøy.Stillingen innebærer oppdrag mot norske og internasjonale kunder og leverandører. Noe reising må regnes med.Ditt ansvarLede eller delta i tverrfaglige prosjektteamInstallere og konfigurere hardware (nettverk, servere, klienter)Installere og konfigurere virtuelle systemer: VMware, MS Windows, ABBs produkterIntegrere ABBs kontrollsystem med simulatormodellTeknisk dokumentasjonTesting og igangkjøring av den virtuelle fabrikken i samarbeid med kunde og leverandør av prosessmodell.Planlegging og gjennomføring av prosjekter og serviceoppdragTesting og installasjon på prosjekt i Norge og utlandetService og oppfølging av eksisterende kunder og allerede installerte systemer.Assistere prosjektleder og salgsavdelingDin bakgrunnBachelor/Mastergrad innen automasjon eller annet relevant fagfelt2-3 års erfaring, fortrinnsvis med ABB 800x kontrollsystemapplikasjoner er en fordelGode ledere egenskaper og evne til å leder tekniske team.Interesse for å lære om automasjon og programmeringEvne til å kommunisere med kunder og leverandørerFinner glede i feilsøking og problemløsningNorsk og engelsk flytende, skriftlig og muntligMer om ossVi tilbyr:Utmerkede muligheter for læring og personlig utviklingEt godt arbeidsmiljø med dyktige kollegerUtfordrende og varierte arbeidsoppgaverFleksible arbeidsforholdArbeidssted er Fornebu.Om du ønsker å vite mer om ABB kan du ta en titt på vår hjemmeside www.abb.noVi gjør oppmerksom på at ABB i samarbeid med Meditor gjennomfører bakgrunnssjekk på alle kandidater som mottar tilbud om ansettelse i ABB Norge. Dette for å sikre best mulig kvalitet i rekrutteringsprosessen, i henhold til ABBs selskapspolicy. Adresse: Fornebu
Frist 19.06.2023
Les mer
Kontaktpersoner
Les mer om muligheter hos ABB
logo
Internship i ABB
ABB jobber målrettet for å gjøre seg kjent blant studenter og for å tilby muligheter til relevant arbeidserfaring og praksis under studiet.  Sommerjobber/InternshipsFor studenter som ønsker å bruke sommeren til å skaffe seg praksis i et ledende teknologifirma, kan ABB tilby sommerjobber innen ulike fagmiljøer. Disse stillingene blir publisert under våre ordinære ledige stillinger i Norge. Du finner de spesifikke sommerjobbene i perioden de ulyses ved å velge søkekriterium: Land: Norge. Vi er også åpne for at du kontakter oss direkte på den lokasjonen du kan jobbe ved. Følg linken under: Kontakt oss
Om ABB

ABB er et ledende selskap innen kraft- og automasjonsteknologi. Våre løsninger gjør det mulig for kundene å øke effektiviteten, produktiviteten og kvaliteten i sine virksomheter samtidig som man reduserer miljøpåvirkningen. ABB forsøker alltid å ligge i forkant når det gjelder innovasjon, og mange av de teknologiene som er drivkraften i et moderne samfunn, ble utviklet av ABB.

 

ABB i Norge er en del av den verdensomspennende ABB-gruppen som har hovedkontor i Sveits. ABB har virksomhet over hele landet med ca. 2300 ansatte og en årlig omsetning på rundt 10,8 milliarder kroner.

 

ABB har en over 100 år lang tradisjon innen kraft- og automasjonsteknologi og satser hvert år store ressurser på forskning og utvikling. Teknologi, produkter og systemer fra ABB er i bruk over hele verden.

 

Våre produkter og systemer gir en mer stabil strømforsyning og bedre utnyttelse av eksisterende energi. Høyere energieffektivitet er siktemålet for alt vi gjør. Våre løsninger bidrar til økt produktivitet og dermed økt lønnsomhet for våre kunder.

ABB er i dag verdens største leverandør av industrielle motorer og frekvensomformere, generatorer til vindkraftindustrien og av produkter og systemer til strømnett.

Les mer her