<  
>  

JYSK

Merkevarer / Konsumentprodukter, Varehandel / Dagligvare / Butikk

JYSK-gruppen består av mer enn 2.050 butikker i følgende 35 land over hele verden: Danmark, Norge, Sverige, Finland, Polen, Tsjekkia, Ungarn, Nederland, Slovakia, Tyskland, Østerrike, Sveits, Island, Canada, Grønland, Færøyene, Estland, Latvia, Litauen, Ukraina, Kosovo, Bulgaria, Kasakhstan, Romania, Frankrike, Storbritannia, Slovenia, Makedonia, Kroatia, Italia, Spania, Bosnia-Hercegovina, Kina, Serbia og Armenia.

 

Ordet "JYSK" har alltid vært med i foretakets navn, med overlegg. På dansk betegner "JYSK" hva som helst eller - som Lars Larsen - hvem som helst fra Jylland, og ordet assosieres ofte med nøysomhet, grundighet og ærlighet - tre verdier som Larsen selv alltid har identifisert seg med. JYSK står for pålitelighet, og en avtale er alltid en avtale.

Visjon

I JYSK gjør vi tingene på vår egen måte. Vi kaller det JYSK LIFE. Dette er fundamentet for vår virksomhet, og dekker visjon, misjon, JYSK Values og JYSK Leadership. Visjonen og misjonen er våre tanker om fremtiden til JYSK og det vi alle jobber frem mot. Vår hverdag og alt vi gjør er basert på JYSK Values og JYSK Leadership springer ut fra disse. JYSK Leadership beskriver måten vi ønsker at våre ledere skal være på og ut fra det oppnå resultater gjennom de ansatte.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos JYSK

Jobb-beskrivelseEr du ambisiøs, engasjert og ønsker å utvikle deg? Vil du være en del av et fremgangsrikt team hos en
01.02.2023 Bergen
Jobb-beskrivelseEr du ambisiøs, engasjert og ønsker å utvikle deg? Vil du være en del av et fremgangsrikt team hos en
02.02.2023 Tromsø
Jobb-beskrivelseEr du ambisiøs, engasjert og ønsker å utvikle deg? Vil du være en del av et fremgangsrikt team hos en
02.02.2023 Gjesdal
Jobb-beskrivelseEr du ambisiøs, engasjert og ønsker å utvikle deg? Vil du være en del av et fremgangsrikt team hos en
02.02.2023 Steinkjer
Jobb-beskrivelseVi søker deg som er sulten på nye ufordringer og ønsker å bli en del av vårt JYSK team!Er du
02.02.2023 Harstad
Jobb-beskrivelseEr du ambisiøs, engasjert og ønsker å utvikle deg? Vil du være en del av et fremgangsrikt team hos en
05.02.2023 Lyngdal
Beskrivelse av bedriftenJYSK har ekspandert fra en butikk i Danmark i 1979 til 3000 butikker over hele verden i dag.
05.02.2023 Oslo
Jobb-beskrivelseEr du ambisiøs, engasjert og ønsker å utvikle deg? Vil du være en del av et fremgangsrikt team hos en
10.02.2023 Bergen
Jobbmuligheter i JYSK
Jobbmuligheter i JYSK

JYSK er et selskap med karrieremuligheter for alle, uansett om du vil være trainee, butikkselger, butikksjef eller noe helt annet. 

 

Kan du skape resultater? Har du lyst på jobb i et internasjonalt konsern som tilbyr mange utfordringer? Vil du jobbe et sted hvor hardt arbeid, handlekraft og talent belønnes? Hvis du kan svare ja på disse tre spørsmålene, er JYSK antagelig stedet for deg.

 

Vet du at ordet «talent» har mange betydninger, og ikke nødvendigvis har noe med gode karakterer og flotte vitnemål å gjøre? Kan du tenke deg å ha ansvaret for din egen butikk? Er målet å sitte i ledelsen? Kan du tenke deg å jobbe i Danmark, Kina eller et av de andre over 30 landene hvor vi er representert?  For oss ser jobblikningen slik ut: “talent + hardt arbeid = virkeligheten”. 

Trainee

Butikksjeftrainee

Som butikksjeftrainee er du vanligvis Salgsleder - det vil si stedfortreder for butikksjef.
Antall traineer
Ikke spesifisert
Sted
Norge

Trainee

Distriktssjeftrainee

Som distriktssjeftrainee læres du opp i å lede et helt distrikt, dvs. alle butikkene i et bestemt geografisk område.
Antall traineer
Ikke spesifisert
Sted
Norge

Rekrutteringskalender

 • FEB 01
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • FEB 02
  2023
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • FEB 05
  2023
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Jobbmuligheter (10)
logo
Butikksjeftrainee
En butikksjeftrainee er en medarbeider som utdanner seg til å bli butikksjef. Som butikksjeftrainee er du vanligvis Salgsleder - det vil si stedfortreder for butikksjef. Men du kan også være en eksternt rekruttert medarbeider som har lyst på en utfordring i vårt utviklingsprogram. Det viktigste er imidlertid at du har ambisjoner om og potensial til å bli en synlig og sterk leder. Hverdagen for butikksjefstraineer inneholder blant annet opplæring i: å ivareta det høye servicenivået kunden skal oppleve i alle JYSK-butikker. å forbedre butikkstandarden ut fra vårt konsept og dermed øke butikkens salg. å bygge opp et faglig og sosialt sterkt team som fortløpende klarer å forbedre butikkens standard. å bli en dyktig leder. å rekruttere, introdusere og utvikle kollegaene dine.Opplæringen består av fem moduler på cirka én uke hver. Mellom modulene jobber traineene med det de har lært, hjulpet av en butikksjef som fungerer som mentor under hele opplæringsprogrammet. Målet vårt er at 80 prosent av butikksjeftraineene skal bli butikksjefer innen seks måneder etter at de har fullført programmet du ser nedenfor. MODUL 1Introduksjon til konsept, planleggingsverktøy og kommunikasjonskanaler  MODUL 2Lagerstyring, sikkerhet og arbeidsmiljø  MODUL 3Ledelse og målstyring  MODUL 4Bemanningsplanlegging, møtestruktur, feedbackmetoder og JYSK ledelse i praksis Mellom modul 4 og 5 vil Traineen være ansvarlig for en butikk i en periode  MODUL 5Rekruttering og introduksjon av nye ansatte 
logo
Distriktssjeftrainee
Som distriktssjeftrainee læres du opp i å lede et helt distrikt, dvs. alle butikkene i et bestemt geografisk område. Formålet med opplæringsprogrammet for våre kommende distriktssjefer er å forberede dem på å utføre de oppgavene som ligger utenfor butikkens ansvar. Våre nåværende distriktssjeftraineer er ofte butikksjefer som kjennetegnes av å være ledertyper som både kan og vil skape resultater. De er initiativrike, selvstendige, har stor arbeidskapasitet og ikke minst evnen til å samarbeide med andre - både i butikkene og på hovedkontoret. Opplæringsprogrammet er skreddersydd for hver enkelt trainee. Lengden varierer basert på tidligere erfaring fordi mange av de oppgaver du som distriktssjeftrainee skal løse skjer på forskjellige tidspunkter av året, f.eks. budsjettering, butikkaktiviteter og opplæring. Programmet er derfor delt inn i faser som planlegges etter det nivå hver enkelt distriktssjeftrainee er på og når det kommer en ledig stilling som distriktssjef. Som distriktssjeftrainee kan dine oppgaver innebære:  å drive din egen butikk slik at den etterlever JYSK-konseptet 100%.  å drive opplæring av, og være mentor for,  butikksjeftraineer.  å samarbeide med distriktssjef ved åpning av en ny butikk. å delta i prosjekter, f.eks. ombygging av lager.