AF Gruppen

Bygg / Anlegg / Entreprenør, Eiendom / Eiendomsmegling, Olje / Gass / Energi / Kraft

AF Gruppen er et av Norges største entreprenør- og industrikonsern med virksomhet innen anlegg, bygg, eiendom, offshore, energi- og miljøteknologi.

 

AF er involvert i alt fra riving av oljeplattformer til store bygg- og anleggsprosjekter. I tillegg har AF bygget opp Nordens største kompetansemiljø innen effektiv energibruk.

 

Et bredt tjenestespekter og mange kompetansemiljøer gir karrieremuligheter på tvers av konsernet. Dyktige medarbeidere får tidlig ansvar og store muligheter for personlig utvikling gjennom AFs mange prosjekter. AF Gruppen har opplevd sterk vekst det siste tiåret. Selskapets entreprenørånd handler om å utvikle eksisterende og nye områder for å finne bedre og mer fremtidsrettede måter å skape verdier på.

 

Visjon
Vi rydder fra fortiden og bygger for fremtiden.

Les mer om AF Gruppen
Fakta
Hovedkontor
Innspurten 15, Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Se flere videoer fra AF Gruppen

Bli kjent med AF Gruppen

Hvorfor AF?

Høy trivsel
Vi har et tydelig verdigrunnlag som har skapt en kultur preget av høy trivsel og stolthet. Medarbeidertilfredsheten i AF Gruppen er høyere enn bransjegjennomsnittet.

Rom til å leve ut din nysgjerrighet
I AF dyrker vi nysgjerrigheten fordi vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar. Vi er innovative og skaper verdier gjennom å tenke annerledes og utfordre etablerte sannheter. I AF får du mulighet til å løse komplekse utfordringer.

Store personlige utviklingsmuligheter
Vår evne og vilje til lønnsom vekst skaper muligheter for våre medarbeidere. I AF får du tidlig ansvar og mulighet til å sette spor etter deg. Vi utvikler deg gjennom spennende og utfordrende oppgaver og vårt eget AF Akademi.

Ledelse med tilstedeværelse og innlevelse
Vi bygger robuste team og spiller hverandre gode for å nå målene våre sammen. Våre ledere er organisert nært produksjonen til støtte for våre medarbeidere.

Vis mer
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Ledige stillinger hos AF Gruppen

AF Energi & Miljøteknikk AS er et selskap i AF gruppen ASA. Vi er markedsledende innenfor energieffektivisering, fornybar energi og energiservice for bygg og industri. Vi hjelper eiendomsbesittere og industri med å identifisere besparingspotensial, gjennomfører prosjekter med garanti for resultatoppnåelse og drifter deres tekniske anlegg. Vår energisatsing handler om smartere, mer energieffektive tekniske løsninger og gir lønnsomhet for kundens bunnlinje, men også for miljøet. Det kaller vi Blå Miljøeffekt.Vår virksomhet vokser, og til vår avdeling for Energiservice i Oslo søker vi Tekniker for oppfølging av produksjonsanlegg for vannbåren varme og kjøling. Arbeidsoppgaver: Driftsoptimalisering og tilsyn av tekniske anlegg Utbedring av driftsutfordringer i større energisentraler Bistand og utførsel av tekniske oppgraderinger Service og periodiske kontroller av tekniske anlegg Fjernovervåking av SD-anlegg Selge inn og gjennomføre nødvendige oppgraderingstiltak ute hos kunden Mulighet for å delta i vaktlaget Kvalifikasjoner:Vi ser gjerne at du har relevant fagbrev innen tekniske fag, og elektro-/automasjonsbakgrunn er foretrukket. Noen års relevant erfaring med drift og oppfølging av produksjonsanlegg for fjernvarme og fjernkjøling er en stor fordel i denne stillingen. I AF EMT verdsetter vi tverrfaglig innsikt og erfaring fra driftsoptimalisering av større komplekse anlegg. Du kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, er nysgjerrig, selvstendig, kontaktskapende og ikke minst trives i et hektisk arbeidsmiljø. Det er også viktig for oss at du er serviceinnstilt, og at du har lyst og evne til å bidra til løsninger som gir fornøyde kunder og god økonomi. AF Gruppen tilbyr godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.
28.05.2019 Oslo
AF Energi & Miljøteknikk AS er et selskap i AF gruppen ASA. Vi er markedsledende innenfor energieffektivisering, fornybar energi og energiservice for bygg og industri. Vi hjelper eiendomsbesittere og industri med å identifisere besparingspotensial, gjennomfører prosjekter med garanti for resultatoppnåelse og drifter deres tekniske anlegg. Vår virksomhet innenfor Energiservice er i kraftig vekst i Østlandsområdet, og vi søker nå serviceteknikere med Gruppe L, fortrinnsvis i Osloområdet. Arbeidsoppgaver: Små til mellomstore elektroprosjekter Serviceoppdrag på rammeavtaler og faste kunder Løpende kundekontakt Selge inn og gjennomføre nødvendige oppgraderingstiltak ute hos kunden Kvalifikasjoner: Fagbrev Gruppe L Serviceinnstilt og arbeidsom Forretningsteft, ha lyst og evne til å bidra til løsninger som gir fornøyde kunder og god økonomi Selvstendig og ryddig i sitt arbeidssett God muntlig og skriftlig fremstillingsevne Vi tilbyr: Spennende muligheter i solid og fremtidsrettet selskap Gode betingelser og intensivordninger Mulighet for eierandeler gjennom aksje- og opsjonsprogram Kurs og kompetanseutvikling Godt tverrfaglig arbeidsmiljø med kompetente og energiske kolleger
28.05.2019 Oslo
Vi trenger deg som er nysgjerrig og som liker å jobbe i team. AF Gruppen er et ledende entreprenør- og industrikonsern. Vi løser komplekse utfordringer innenfor alle områder av ingeniørfaget. Vi bygger og rehabiliterer bolig- og næringsbygg, veier, tuneller og landanlegg. Vi river og gjenvinner bygg, anlegg og utrangerte oljeinstallasjoner. Vi finner smarte energiløsninger. Vi leverer en rekke tjenester offshore.   AF er i vekst og behovene for flere dyktige medarbeidere kan melde seg til kommende prosjekter over hele landet. Våre 3800 ansatte er svært forskjellige, men har alle én ting felles: De er nysgjerrige. De elsker gode løsninger og vanskelige utfordringer. I AF Gruppen dyrker vi nysgjerrigheten. For vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar.Du kjennetegnes av å være kvalitets- og ansvarsbevisst, nysgjerrig og har stor arbeidskapasitet. AF Gruppen er opptatt av høy arbeidsglede og det er viktig at alle ansatte bidrar til et positivt arbeidsmiljø. En viktig forutsetning er at du, som oss, har en kompromissløs holdning til sikkerhet og etikk. Vi søker både deg med utdanningsbakgrunn innen ingeniørfag, og deg med lang praktisk erfaring fra bransjen. Hos AF kan du bli en del av et godt arbeidsmiljø som preges av høy trivsel og stolthet. Vi tilbyr spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. AF har konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram. Registrer din CV på www.afgruppen.no/karriere og husk å legge ved attester og vitnemål. Vi ber deg om å svare på et par spørsmål slik at vi bedre kan få en forståelse av hvilket forretningsområde du er interessert i og hvilken bakgrunn du har.  Så vil vi ta kontakt når behovet skulle melde seg.
Fortløpende Norge
Karriere i AF – Kan du se det for deg? Vi søker lærlinger som deler våre verdier og vil være med å skape resultater for AF. Vi trenger deg som er nysgjerrig, ydmyk og som trives med å jobbe ute.  AF Gruppen er et av Norges ledende entreprenør- og industrikonsern som rydder fra fortiden og bygger for fremtiden. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. AF er involvert i alt fra riving av oljeplattformer til store bygg- og anleggsprosjekter. I tillegg har AF bygget opp Nordens største kompetansemiljø innen effektiv energibruk. Annonsen du nå er inne på gjelder AF Anlegg, og her har vi lærlingeplasser innen fagfeltene: Anleggsmekaniker Betongfaget Maskinfører Fjell- og bergverksfaget Vei- og anleggsfaget AF Anlegg gjennomfører anleggsprosjekter innen samferdsel, infrastruktur og vannkraft, inkludert veg, bane, flyplass, tunnel, tunnelinnredning og sikring. Virksomheten omfatter også nybygg og oppgradering av olje- og gassanlegg, samt havneanlegg. Vi er en sentral aktør på de største prosjektene innen samferdsel, vannkraft, olje og gass i Norge. Som lærling i AF Anlegg må du være forberedt på å pendle til der prosjektet holder til og bo på brakke i tiden du er på jobb. I AF Gruppen setter vi høye krav til engasjement og arbeidsinnsats, i tillegg til at vi har fokus på sikkerhet. Det er viktig for oss at du er punktlig og er opptatt av å levere et godt arbeid. Som lærling i AF Gruppen får du en unik mulighet til å utvikle deg og din kompetanse i komplekse og spennende prosjekter. Vårt mål er at du skal trives og ønske å bli værende i bedriften, også etter bestått fagprøve. Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe med ditt fag i et stort selskap med spennende prosjekter og gode utviklingsmuligheter? Da burde du søke om lærlingplass hos oss. Vårt arbeidsmiljø er preget av at de ansatte trives og er stolte av jobben de gjør. Vi mener den høye trivselen kommer av leders tilstedeværelse og vårt mål om å spille hverandre gode.Nysgjerrig på arbeidshverdagen i AF? Følg våre ansatte på af_gruppen på Snapchat, eller sjekk ut AF Gruppen på YouTube. Når du søker lærlingeplass hos oss må følgende være med: Karakterutskrift Søknad med CV og evt. attester   AF bruker i stor grad Byggopp som opplæringskontor. Disse vil følge deg opp tett i løpet av lærlingtiden. Besøk også www.byggopp.no for flere praktiske detaljer.  
Snarest Norge
TKD AS eies av Thorendahl AS og Kirkestuen AS. Selskapet driver med alt innen utvendig og innvendig rehabilitering, fasaderehabilitering, vindusmontasje, takarbeid, mm. Er du opptatt av Helse, miljø og sikkerhet og ønsker å jobbe i et firma med høyt fokus på HMS? TKD AS søker en driftig HMS-medarbeider til å gå vernerunder, utføre SJA, holde oppstartsmøter samt utføre ulike arbeidsoppgaver knyttet til HMS. Du vil inngå i et HMS- team som for øyeblikket består av fem ansatte. Nyutdannede oppfordres til å søke. Arbeidsoppgaver Vernerunder på byggeplasser Oppstartsmøter SJA Oppfølging ute på prosjek Kvalifikasjoner Kunnskap om HMS er nødvendig Bransjeerfaring fra bygg- og anlegg er en fordel Sertifikat kl B er et krav Personlige egenskaper God skriftlig og muntlig framstillingsevne, norsk og engelsk. Personlige egenskaper Liker å være mye ute Selvstendig og handlekraftig Arbeider godt i team Tøff når det trengs Ryddig og strukturert Vi kan tilby Et godt arbeidsmiljø der vi tar vare på hverandre Muligheten til å styre dine egne arbeidsdager Intern opplæring Firmabil Søknad    Søknadsfrist snarest, intervjuer vil bli avholdt fortløpende Oppstart snarest Spørsmål om stillingen kan rettes til Christoffer Ohm. Tlf: 900 56 755 e-post: christoffer@tkdas.no mellom kl. 07:00-16:00 på hverdager
29.05.2019 Oslo
Vi søker etter en nyutdannet byggingeniør som har lyst til å jobbe i en spennende organisasjon med mange muligheter for at du skal få oppleve vekst og utvikling. Du vil få jobbe tett sammen med vår forretningsutvikler og prosjektingeniør. Det er et godt arbeidsmiljø hos oss og mye av kommunikasjonen foregår på engelsk. Jobben består i å produsere arbeidstegninger og produksjonsunderlag så viktig at du har god forståelse for konstruksjons- og byggteknikk.   For tiden jobber Eiqon Betongbygg med offentlige bygg og leilighetsprosjekt i Oslo omegn, men du vil få fast kontorplass i våre nye lokaler i Kjellstad Næringspark.   Ansvarsområde og arbeidsoppgaver Designe strukturere ved å benytte ulike produksjonsverktøy som Revit, Allplan, Advance Steel Kalkulasjon og beregning av konstruksjoner ved hjelp av håndberegninger og Robot Structural Gjennomføring av produksjonstegninger av prefabrikerte elementer Gjennføring av forsterknings- og geometriske tegninger  Kvalifikasjoner Proaktiv Kreativ og lærevillig Liker utfordringer og se nye løsninger Analytisk og nøyaktig   Har gode skriftlige og verbale kommunikasjonferdigheter på både engelsk og norsk Evne til å jobbe selvstendig  Serviceinnstilt   Vi kan tilby Konkurransedyktig lønn Et hyggelig arbeidsmiljø og gode kollegaer Mulighet for stor personlig utvikling og en bratt læringskurve
29.05.2019 Lier
We need curious employees who enjoys working in teams. AF Gruppen is a leading entrepreneurial and industrial group. We solve complex challenges in all areas of engineering. We build and rehabilitate residential and commercial buildings, roads, tunnels and land facilities. We demolish and recycle buildings, facilities and oil installations. We find smart energy solutions. We provide a range of offshore services. AF is growing and there is a need of skilled employees for upcoming projects across the country. If you wish to submit an open application to AF Gruppen, you can submit your application here. Our 3800 employees are all different, but they have one thing in common: they are curious. They love good solutions and difficult challenges. In AF Gruppen we cultivate curiosity. Because we know that those who ask new questions generally find new answers. You are characterized by being quality-conscious and responsible, curious and hardworking. High job satisfaction is a priority for AF Gruppen and it is important to us that all employees contributes to a positive working environment. An important prerequisite is that you, like us, have an uncompromising attitude towards safety and ethics. At AF you can be part of a good working environment characterized by high well-being and pride. We offer exciting challenges across traditional disciplines. AF has competitive, performance-oriented terms and good insurance programs. In AF you will also be given the opportunity to own shares in the company in the form of a share and option program. Please register your resume at www.afgruppen.no/karriere and remember to attach references and diplomas. We kindly ask you to answer a few questions so we can get a better understanding of which business areas you are interested in and what background you have. We will contact you when we have a need of your competence in upcoming projects across the country.
Fortløpende Norge
Skal du snart skrive bachelor- eller masteroppgave? AF har fokus på innovasjon og nyskapning og nå har du anledning til å løse fremtidens utfordringer sammen med oss. Gjennom din nysgjerrighet og nye perspektiv kan vi sammen jobbe for å videreutvikle vår næring gjennom innovasjon og digitalisering. En studentoppgave kan være en gyllen anledning til å vise hva du kan og se hva AF Gruppen kan tilby. En forutsetning er at du/dere er nysgjerrige på våre forretningsområder og det er en fordel om du har kjennskap til AF Gruppen fra før. Ta gjerne en titt på våre prosjekter her: https://afgruppen.no/prosjekter/akkurat-na/. Å skrive bachelor- eller masteroppgave for AF gir deg mulighet til å lære mer om selskapets virksomhet, og du kan sette det du har lært på skolebenken i en relevant kontekst. En god studentoppgave kan være tungen på vektskålen når vi skal ansette. Ser du for deg en karriere i AF, anbefaler vi deg å bruke denne mulighet til å få frem din nysgjerrighet og vise oss at nettopp du kan være vår nye kollega! Vi setter stor pris på samarbeid med studenter, da det kan gi oss nye og interessante perspektiver. AF løser komplekse utfordringer innenfor alle områder av ingeniørfaget. Innen noen virksomhetsområder har vi forslag til temaer og oppgaver vi ønsker at studentoppgaver skal ta for seg, mens vi innen andre områder er åpne for studentenes egne oppgaveforslag. Se oversikt over våre virksomhetsområder og forslag til oppgavetemaer under.   Virksomhetsområder og oppgaveforslag MILJØ: AF er Europas største entreprenør innen riving og miljøsanering av bygg og konstruksjoner. Alt som er bygget kan rives av oss. Vi gjør det på en sikker og miljøvennlig måte med høy grad av gjenvinning. I våre miljøparker i Trondheim, Lillestrøm og Nes forvandler vi forurenset masse til nye ressurser gjennom innovativ miljøteknologi utviklet av AF. Oppgaveforslag: Utarbeide oversikt over drift og vedlikehold på vinger i vindmølleindustrien. Typisk oppgave ville kunne være å få oversikt over mengden møller i Norden på land og til vanns, vedlikehold- og vaskebehov gjennom en livssyklus på en vindmølle. Kostnader på operasjoner med kraner/kranfartøy etc. ANLEGG: AF utfører alle typer anleggsprosjekter innen samferdsel, infrastruktur og vannkraft slik som vei, bane, flyplass, fundamentering, tunnel, tunnelinnredning og sikring. Vår anleggsvirksomhet omfatter også nybygg og oppgradering av olje-, gass- og havneanlegg. Oppgaveforslag: Oppgaver innenfor betongteknologi og utførelse er kombinasjoner av teori og praksis, med litteraturstudie og praktisk prøving i lab. og/eller i felt. Dagens betongsammensetninger har mål om å ha lavt CO2-avtrykk, lavt svinn, lav varmeutvikling og kontroll på utvikling av relativ fuktighet. Samtidig ønskes det rask fasthetsutvikling slik at fremdriften kan forventes å være som forventet med «gammeldags» betong. For å dette til kreves utprøving, i lab. og i felt, av bindemiddelsammensetninger, tilsetningsstoff innenfor spesielt vannreduserende, herdningsakselererende, svinnreduserende og mange flere. I tillegg arbeides det med tilslagssammensetninger og spesielt siktekurver, for å få en best mulig støpelig betong med lokalt tilslag. Ut fra disse utfordringene lager vi oppgaver i samarbeid med studentene og samarbeidspartnere som betongprodusenter og materialleverandører. AF Anlegg tar også imot studenters egne forslag til oppgavetema. EIENDOM: AF utvikler eiendomskonsepter du vil trives i – med god beliggenhet, funksjonell design og fremtidsrettede løsninger. Vi har spennende prosjekter for både boligkjøpere og leietakere. AF Eiendom tar hånd om hele utviklingen fra kjøp av tomter frem til salg av boliger og yrkesbygg i egenregi og sammen med seriøse partnere.  Oppgaveforslag: Framtidens boligpreferanser (forholdet til arkitektur, andre boformer, miljø, smarthusteknologi, hvordan endringen i den demografisk sammensetningen påvirker dette, etc.)  Mulige konsekvenser for bygging/bygg av mulige store endringer i miljøkrav (nasjonalt og internasjonalt) som følge av at det raskt oppstår reell kriseforståelse internasjonalt av verdens miljøutfordringer. Eksempelvis forbud mot, eller raskt strenge begrensninger i, utslipp og olje/gassproduksjon.  Hvordan kan eiendomsutvikling automatiseres og digitaliseres? Hvilke prosesser er det enkelt å ta tak i?
31.12.2019 Oslo

Traineeprogram

Internship

Sommerjobb i AF

Antall interns :
(varierer)

Lærlinger

Lærling i AF Gruppen

Antall lærlinger :
(varierer)

Rekrutteringskalender

 • MAI 28
  2019
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAI 29
  2019
  6 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Rekrutteringsansvarlig

Filmer

Høsten 2018 har ingeniør- og økonomistudenter kjempet om en plass i AF-kollektivet. I semifinalen fikk de se er arbeidsoperasjon fra AF Miljøbase Vats. Hvor dypt stikker lekteren i vannet når den er fullt hevet med Janice om bord?
Mellom Tvedestrand og Arendal bygger AF Anlegg 23 km ny motorvei. Den nye turbinen på Vamma kraftverk, øker kapasiteten til kraftverket med 50%. I Bjørvika besøker vi Operaallmenningen, et av våre mange byutviklingsprosjekter.
AF Gruppen spurte seks studenter ved NTNU om hvilke forventninger de har til bransjen, hvilke oppgaver robotene tar over, hvilken kunnskap som aldri blir utdatert og hvilken teknologi de gleder seg til å jobbe med.
AF med 20 lag i Holmenkollstafetten 2018. 00 sporty AFere farget byen gul under vårens vakreste eventyr. Beste AF-lag, AF Offshore Decom, gikk også helt til topps i klassen Byggebransjen for Kreftforeningen.
AF Gruppen - Var du så oppfinnsom når du var liten?
Ryktet om bransjens manglende innovasjons- og nyskapingsevne er sterkt overdrevet. Innovasjon og nyskaping skjer her og nå. På Let's Connect fortalte konsernsjef Morten Grongstad fortalte om hva som gjøres i AF-prosjekter og hvordan AF tenker for å lykkes i fremtiden.
Konsernsjef Morten Grongstad forteller om hvordan AF skal øke kvinneandelen i konsernet. I arbeidet med å sikre like karrieremuligheter for kvinner og menn samarbeider AF med #HunSpanderer.
Møt fire AF-medarbeidere som forteller hvorfor vi jobber med å øke kvinneandelen i AF. I arbeidet med å sikre like karrieremuligheter for kvinner og menn samarbeider AF med #HunSpanderer
Nysgjerrighet, entreprenørånd og gjennomslagskraft har gjort AF til en av Norges ledende entreprenør, og det selskapet som vokser mest på Oslo Børs. AF Gruppen - nysgjerrig siden 1985.
AF trenger deg som er nysgjerrig og liker å jobbe i team.
Ny teknologi fra AF gjenvinner forurenset masse. Rimol Miljøpark i Trondheim er den første av sitt slag i Norge. Teknologien AF har utviklet bidrar til å gjenvinne inntil 80 prosent av forurensede masser som ellers ville havnet i tradisjonelle deponier.
Ida er prosjekteringsleder i offshorevirksomheten i AF Gruppen. Bli med Ida en dag på jobb på AF Miljøbase Vats utenfor Haugesund og lær mer om rollen som prosjekteringsleder.
Min arbeidsdag - Prosjektøkonom og driftsleder i AF. Andrea jobber som prosjektøkonom og driftsleder i byggvirksomheten i AF Gruppen. Bli med Andrea en dag på jobb.
Min arbeidsdag - Maskinfører i AF. Rune er maskinfører i AF Gruppens anleggsvirksomhet. Bli med Rune en dag på jobb på prosjektet E18 Tvedestrand- Arendal.
Min arbeidsdag - Prosjektleder I AF. Magnus jobber som prosjektleder for et byggprosjekt utenfor Gøteborg. Bli med Magnus en dag på jobb og lær mer om rollen som prosjektleder i bygg.
Min arbeidsdag - Prosjektingeniør i AF. Ole Martin jobber som prosjektingeniør i AF Gruppens byggvirksomhet I Østfold. Bli med Ole Martin ut på prosjektet Campus Ås.
Min arbeidsdag - HMS-leder i AF. Gunnar jobber som HMS-leder på prosjekt i AF Gruppen. Bli med Gunnar en dag ut på jobb.

Adresse

AF Gruppen Norge AS
PB 6271 Etterstad
0603 Oslo