AF Gruppen

(Bygg / Anlegg / Entreprenør, Eiendom / Eiendomsmegling, Olje / Gass / Energi / Kraft)

AF Gruppen er et av Norges største entreprenør- og industrikonsern med virksomhet innen anlegg, bygg, eiendom, offshore, energi- og miljøteknologi.

AF er involvert i alt fra riving av oljeplattformer til store bygg- og anleggsprosjekter. I tillegg har AF bygget opp Nordens største kompetansemiljø innen effektiv energibruk.

Et bredt tjenestespekter og mange kompetansemiljøer gir karrieremuligheter på tvers av konsernet. Dyktige medarbeidere får tidlig ansvar og store muligheter for personlig utvikling gjennom AFs mange prosjekter. AF Gruppen har opplevd sterk vekst det siste tiåret. Selskapets entreprenørånd handler om å utvikle eksisterende og nye områder for å finne bedre og mer fremtidsrettede måter å skape verdier på.

Visjon
Vi rydder fra fortiden og bygger for fremtiden.

Antall ansatte
AF har 3.100 ansatte i Norge, Sverige, UK og Kina.

Mer om AF Gruppen kan du lese på våre nettsider.

Les mer om AF Gruppen
Fakta
Hovedkontor
Innspurten 15, Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Grunnlagt
1985
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:Snarest
Arbeidssted :Nes i Akershus
Video
Se flere videoer fra AF Gruppen
Hvorfor AF?

Høy trivsel
Vi har et tydelig verdigrunnlag som har skapt en kultur preget av høy trivsel og stolthet. Medarbeidertilfredsheten i AF Gruppen er høyere enn bransjegjennomsnittet.

Rom til å leve ut din nysgjerrighet
I AF dyrker vi nysgjerrigheten fordi vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar. Vi er innovative og skaper verdier gjennom å tenke annerledes og utfordre etablerte sannheter. I AF får du mulighet til å løse komplekse utfordringer.

Store personlige utviklingsmuligheter
Vår evne og vilje til lønnsom vekst skaper muligheter for våre medarbeidere. I AF får du tidlig ansvar og mulighet til å sette spor etter deg. Vi utvikler deg gjennom spennende og utfordrende oppgaver og vårt eget AF Akademi.

Ledelse med tilstedeværelse og innlevelse
Vi bygger robuste team og spiller hverandre gode for å nå målene våre sammen. Våre ledere er organisert nært produksjonen til støtte for våre medarbeidere.

Vis mer
innsikt Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:Snarest
Arbeidssted :Nes i Akershus

Ledige stillinger hos AF Gruppen

AF Gruppen er i en svært positiv utvikling og har store ambisjoner for fremtiden. AF Eiendom er en eiendomsutvikler med ansvar for AF Gruppens eiendomsinvesteringer i Norge. Vi utvikler prosjekter innen bolig- og næringseiendom med hovedfokus på sentrale knutepunkter i Norges største byer. Nå har du mulighet til å være med videre i en spennende stilling som Prosjektleder. Du vil ha ansvaret for å utvikle eiendommer og lede prosjekter i alle faser fra tomtekjøp og til overlevering. Du kjennetegnes av å være strukturert, beslutningsdyktig, forretningsorientert og at du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. En forutsetning er at du, som oss, har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk. For å lykkes i denne rollen ser vi at du har universitets- eller høyskoleutdannelse innen tekniske, økonomiske eller juridiske fag og noen års erfaring som prosjektleder/eiendomsutvikler innenfor bolig- eller næringsprosjekter. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende tverrfaglige utfordringer. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram. For ytterligere informasjon ta kontakt med Rekrutteringsansvarlig Sif Løvdal, 457 86 585 eller Porteføljedirektør Otto Chr. Groth, 988 46 158.
24.10.2017 Oslo
AF Offshore AeronMollier har flere langsiktige rammeavtaler for service og vedlikehold av HVAC og Kuldeanlegg på offshoreinstallasjoner på norsk sokkel. Oppdragsmengden er økende og vi søker derfor etter kuldeteknikere med base i Stavanger eller Bergen.   Som medarbeider i AF Offshore AeronMollier vil du: Få mulighet til å utvikle deg faglig og personlig i et flerfaglig miljø. Jobbe i et positivt arbeidsmiljø hvor medarbeidertilfredsheten blir målt jevlig. Ha mulighet for medeierskap i AF Gruppen gjennom vårt aksje- og opsjonsprogram. Ha pensjon- og forsikringsordninger som gir trygghet for deg og din familie.   Arbeidsoppgaver: Utføre service- og vedlikeholds oppdrag på kulde- og varmepumpetekniske anlegg onshore/offshore. Utføre offshore survey med kartlegging av løsning/ tiltak for å dekke kundebehov. Utføre ferdigstillelse/ oppstart/igangkjøring/overlevering av anlegg/system til kunde. Assistere prosjektingeniører på land (Planlegging/gjennomføring/installasjon/metode/utstyr/rapport og lignende)   Ønskede Kvalifikasjoner: Teknisk fagskole (fortrinnsvis Kuldeteknikeren) Fagbrev kuldetekniker/montør F-gass sertifisert Sertifisert hardlodder Sertifikat i varmearbeider Selvstendig Strukturert Løsningsorientert Serviceinnstilt med en positiv holdning
27.10.2017 Bergen, Stavanger
AF Gruppen er i en svært positiv utvikling og har store ambisjoner for fremtiden. AF Eiendom er en eiendomsutvikler med ansvar for AF Gruppens eiendomsinvesteringer i Norge. Vi utvikler eiendomsprosjekter innen bolig- og næringseiendom med hovedfokus på sentrale knutepunkter i Norges største byer. Eiendomsutvikling i AF skjer i samspill med gode partnere på investor- og leverandørsiden. Vi trekker også på spisskompetanse i AF innen Anlegg, Bygg, Energi og Miljø for å utvikle kostnadseffektive, miljøvennlige og fremtidsrettede løsninger. Nå har du mulighet til å være med videre i en spennende stilling som Markedsansvarlig. Som markedsansvarlig vil du bidra med å utvikle retningslinjer for markedsarbeid og etablere markedsteam i prosjekter. Du vil jobbe tett med prosjektledere og kundeansvarlige med konseptutvikling og merkevarebygging av våre prosjekter. Det forventes at du kan utvikle relasjoner til strategisk viktige samarbeidspartnere og følge trendene i markedet. Du kjennetegnes av å være engasjert, strukturert, forretningsorientert, samt inneha gode kommunikasjonsevner. For å lykkes i denne rollen ser vi at du som minimum har en bachelor i markedsføring eller tilsvarende og noen års erfaring innenfor boligutvikling. Det er en fordel om du har gode relasjoner til leverandørmarkedet. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.
27.10.2017 Oslo
Er du interessert i å bli en del av en spennende entreprenørbedrift i vekst med store utviklingsmuligheter? Da kan dette være stillingen for deg. For å styrke AF Gruppens elektroavdeling søker vi nå etter dyktige Elektroformenn for etablering og oppfølging av midlertidige elektriske anlegg på våre byggeprosjekter. Vi søker etter personer som er praktisk anlagt og som vil være tett på prosjektene, samt trives med kundekontakt. Som Elektroformann er du et sentralt kontaktpunkt for medarbeidere i elektroavdelingen og du vil bistå innen tilbudsberegning og fakturering. Rollen innebærer support til ulike prosjekter og ansvar for mottak- og leveringskontroll. Vi ønsker kandidater med erfaring/kjennskap til: Midlertidige elektriske anlegg for byggeprosjekter Kundebehandling Prosjektering, beregning Elektronisk timeføring Jordingsanlegg Du må ha god teknisk forståelse som tekniker/erfaren montør og fagbrev gr L. Arbeidssted vil være Haga i Nes kommune, ca. 50 km nord for Oslo. De fleste prosjektene er i området rundt Oslo. Det kan blir reising til andre områder i perioder.Stillingen som Saksbehandler vil bli lagt under vår Serviceleder Elektro. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.
Snarest Nes i Akershus
AF Energi & Miljøteknikk AS er i kraftig vekst i Osloregionen og søker flinke elektrikere som ønsker å ta BAS/Teamleder-ansvar på større tekniske entrepriser. Du vil få muligheten til å jobbe i noen av de mest spennende og fremtidsrettede prosjektene i landet, sammen med engasjerte og dedikerte medarbeidere. Nye byggemetoder, ny teknologi, BIM-kiosker og en tegningsløs byggeprosess er kun noen av tingene du kan vente deg i stillingen. Vi søker deg som kan fylle rollen som en engasjert og involverende Teamleder/BAS, som leder andre fagarbeidere i produksjonslinjen. Du har Elektriker Fagbrev Gruppe L og fortrinnsvis relevant erfaring fra bransjen. Du har kanskje jobbet noen år som elektriker og ønsker deg nå en utfordring hvor du kan strekke deg mot et nytt nivå. Du vil jobbe tett på anleggsleder og andre teamledere i den daglige produksjonen, samt ha jevnlig deltagelse inn i planlegging- og byggemøter, vernerunder mm. Sentrale arbeidsoppgaver vil være planlegging og gjennomføring av prosjekter, ledelse av medarbeidere i ditt team, samt være vår fremste kontaktperson og relasjonsbygger mot våre samarbeidspartnere og leverandører på byggeplassen. Du vil i denne stillingen ha en sentral rolle i produksjonen. Det er viktig at du behersker norsk og engelsk muntlig og skriftlig. Vi ønsker at du har lyst og evne til å delta i utvikling av selskapet, sikrer kvalitet, HMS og kan bidra til ytterligere lønnsom vekst i selskapet. Samtidig kan vi kan by på et godt og ungdommelig arbeidsmiljø med spennende utfordringer og gode kolleger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. Som en del av AF Gruppen vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.
06.11.2017 Oslo
Er du interessert i å bli en del av en spennende entreprenørbedrift i vekst med store utviklingsmuligheter? Da kan dette være stillingen for deg. For å styrke AF Gruppens elektroavdeling søker vi nå etter dyktige elektromontører for etablering og oppfølging av midlertidige elektriske anlegg på våre anleggsprosjekter. Vi søker etter personer som er praktisk anlagt og som vil pendle dit prosjektene er. Som Elektromontør på våre anleggsprosjekter vil du jobbe med etablering og oppfølging av midlertidige elektriske anlegg. Du vil også få ansvar for periodisk kontroll og mottak- og leveringskontroll. Vi ønsker kandidater med erfaring/kjennskap til: Midlertidige elektriske anlegg for tunneldrift, 400V, 1000V (11kV og 22kV) Ventilasjonsanlegg for tunneldrift. Lensepumping for tunneldrift. Samband (UHF) Adgangskontroll Du må ha fagbrev gr L. Arbeidssted vil være på et av AF's prosjekter. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.
10.11.2017 Norge
Er du interessert i å bli en del av en spennende entreprenørbedrift i vekst med store utviklingsmuligheter? Da kan dette være stillingen for deg. For å styrke AF Gruppens elektroavdeling søker vi nå etter dyktige elektromontører for etablering og oppfølging av midlertidige elektriske anlegg på våre byggeprosjekter. Vi søker etter personer som er praktisk anlagt og som vil være tett på prosjektene, samt trives med kundekontakt. Arbeidsoppgaver: Etablering og oppfølging av midlertidige elektriske anlegg Periodisk kontroll Mottaks- og leveringskontroll Support til prosjekter Vi ønsker kandidater med erfaring og kjennskap til midlertidige elektriske anlegg for byggeprosjekter og jordingsanlegg.Du må ha fagbrev gr L. Arbeidssted vil være Haga i Nes kommune, ca. 50 km nord for Oslo. De fleste prosjektene er i området rundt Oslo. Det kan bli reising til andre områder i perioder.Stillingen som Elektromontør vil bli lagt under vår Serviceleder Elektro. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.
10.11.2017 Nes i Akershus
Vi ønsker å spisse vår kompetanse og videreutvikle BIM ute på våre byggeplasser. Vi er ute etter deg som brenner og ser muligheter for dette. Du er ung og forholdsvis nyutdannet, har over gjennomsnittet IT forståelse, kunnskap og interesse. AF Gruppen har kommet langt innen BIM, men trenger stadig nye ansatte for å styrke oss på dette området. Vi har som konsern mål å være ledende i Norge blant entreprenørene på dette feltet og du vil være med i et nettverk i konsernet som ivaretar dette.  Vi er opptatt av nært samarbeid med byggeprosjektene.   Arbeidsoppgaver: oppfølging av prosjekter i kalkulasjon og prosjekteringsfasen være BIM koordinator mot ulike prosjekt arbeide med videreutvikling i produksjonsfasen modellering av elektriske installasjoner samarbeide med prosjekterende   Kvalifikasjoner: fagbrev som elektriker ingeniør eller teknisk fagskole god IT kunnskap, forståelse og interesse inngående kunnskap og erfaring med 3D-modellering av tekniske anlegg med Revit kjenne til ArchiCAD og tilsvarende arkitektprogrammer gode kunnskaper og ha erfaring med Solibri Model Checker kjenne til Buildsmart prosessene Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.
Snarest Oslo

Traineeprogram

Internship

Sommerjobb i AF

Antall interns :
(varierer)

Lærlinger

Lærling i AF Gruppen

Antall lærlinger :
(varierer)

Rekrutteringskalender

 • OKT 24
  2017
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • OKT 27
  2017
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Videoer

Nysgjerrighet, entreprenørånd og gjennomslagskraft har gjort AF til en av Norges ledende entreprenør, og det selskapet som vokser mest på Oslo Børs. AF Gruppen - nysgjerrig siden 1985.
AF trenger deg som er nysgjerrig og liker å jobbe i team.
Ny teknologi fra AF gjenvinner forurenset masse. Rimol Miljøpark i Trondheim er den første av sitt slag i Norge. Teknologien AF har utviklet bidrar til å gjenvinne inntil 80 prosent av forurensede masser som ellers ville havnet i tradisjonelle deponier.
Ida er prosjekteringsleder i offshorevirksomheten i AF Gruppen. Bli med Ida en dag på jobb på AF Miljøbase Vats utenfor Haugesund og lær mer om rollen som prosjekteringsleder.

Adresse

AF Gruppen Norge AS
PB 6271 Etterstad
0603 Oslo