AF Gruppen

Bygg / Anlegg / Entreprenør, Eiendom / Eiendomsmegling, Olje / Gass / Energi / Kraft

AF Gruppen er et av Norges største entreprenør- og industrikonsern med virksomhet innen anlegg, bygg, eiendom, offshore, energi- og miljøteknologi.

 

AF er involvert i alt fra riving av oljeplattformer til store bygg- og anleggsprosjekter. I tillegg har AF bygget opp Nordens største kompetansemiljø innen effektiv energibruk.

 

Et bredt tjenestespekter og mange kompetansemiljøer gir karrieremuligheter på tvers av konsernet. Dyktige medarbeidere får tidlig ansvar og store muligheter for personlig utvikling gjennom AFs mange prosjekter. AF Gruppen har opplevd sterk vekst det siste tiåret. Selskapets entreprenørånd handler om å utvikle eksisterende og nye områder for å finne bedre og mer fremtidsrettede måter å skape verdier på.

 

Visjon
Vi rydder fra fortiden og bygger for fremtiden.

Les mer
Fakta
Hovedkontor
Innspurten 15, Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Se flere videoer fra AF Gruppen

Bli kjent med AF Gruppen

Hvorfor AF?

Høy trivsel
Vi har et tydelig verdigrunnlag som har skapt en kultur preget av høy trivsel og stolthet. Medarbeidertilfredsheten i AF Gruppen er høyere enn bransjegjennomsnittet.

Rom til å leve ut din nysgjerrighet
I AF dyrker vi nysgjerrigheten fordi vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar. Vi er innovative og skaper verdier gjennom å tenke annerledes og utfordre etablerte sannheter. I AF får du mulighet til å løse komplekse utfordringer.

Store personlige utviklingsmuligheter
Vår evne og vilje til lønnsom vekst skaper muligheter for våre medarbeidere. I AF får du tidlig ansvar og mulighet til å sette spor etter deg. Vi utvikler deg gjennom spennende og utfordrende oppgaver og vårt eget AF Akademi.

Ledelse med tilstedeværelse og innlevelse
Vi bygger robuste team og spiller hverandre gode for å nå målene våre sammen. Våre ledere er organisert nært produksjonen til støtte for våre medarbeidere.

Vis mer
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Ledig Stilling
30.06.2019
Vindafjord

Ledige stillinger hos AF Gruppen

Som et viktig ledd i utviklingen av forretningsenheten søker vi nå en erfaren innkjøpsleder/-sjef som ønsker å bidra aktivt i tilbuds- og innkjøpsprosessen i store nybyggprosjekter og i spesialprosjekter. Vi søker deg med høyere utdannelse innen ingeniør- eller økonomiske fag, som har god kommersiell forståelse og evner å skape gode relasjoner med leverandørmarkedet. Som innkjøpsleder/sjef har du en viktig rolle med direkte påvirkningskraft på de økonomiske resultatene i våre prosjekter. Du vil jobbe tett opp mot prosjektene i oppstarts- og gjennomføringsfasen og bistå disse i innkjøpsrelaterte arbeider. Arbeidsoppgavene inkluderer ansvar for planlegging, oppfølging og gjennomføring av innkjøp, herunder: Aktiv deltagelse i tilbudsfasen, med forespørsler, tekniske avklaringer og tilbudsevalueringer Tilrettelegging for avropsmodeller  Lede forhandlinger og kontraheringer av underentreprenører og leverandører i prosjekt Leverandørutvikling med mål om å senke prosjektets totale innkjøpskostnader   Arbeidsoppgaver: Aktivt lede og organisere enhetens innkjøp mot prosjekter og i kalkulasjonsarbeid Aktiv deltagelse i tilbudsfasen, med forespørsler og tilbudsevalueringer Ansvarlig for innkjøpsplanlegging, oppfølging og gjennomføring i dedikerte prosjekter Leverandørutvikling med mål å senke totale innkjøpskostnader Ledelse av enhetens internasjonale innkjøpsaktivitet Du vil få en viktig rolle med stor kontaktflate mot prosjekter og resten av organisasjonen. Du trives godt med å skape gode relasjoner og å ha mange baller i luften samtidig. Du er strukturert, løsningsorientert og har gode formuleringsevner. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.
28.06.2019 Oslo
Vi kan vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. Våre ansatte trives på jobb og er våre viktigste ressurser for at vi skal nå våre mål. AF Offshore Decom har lang erfaring og gode referanseprosjekter. I tillegg besitter AF Offshore Decom en sterk entreprenørånd og innovasjonskultur. Vi er stolte av vår kompetanse som har ført oss til Nordsjøen og oppbyggingen av AF Miljøbase Vats til verdens mest moderne mottaksanlegg for utrangerte offshoreinstallasjoner. På grunn av økende oppdragsmengde søker vi nå etter flere nysgjerrige Prosjektingeniører. Arbeidsoppgaver: ·         Planlegge fjerningsoperasjoner ·         Utarbeide arbeidsbeskrivelser, jobbpakker, logistikkplaner og annen dokumentasjon Definere utstyrsbehov og følge opp innkjøpsprosessen Følge opp de planlagte operasjonene både offshore og onshore Utføre beregninger for løft både offshore og onshore 3d modellering av strukturer og utstyr Utvikling og design av utstyr spesifikt for prosjektet Kvalifikasjoner: ·         Sivilingeniør eller Ingeniør ·         God forståelse av grunnleggende mekanikk ·         God tegningsforståelse og interesse for 3d modellering ·         Relevant erfaring/kunnskap innen praktiske fag (eksempelvis mekaniske fag, elektro, IT e.l.) er en fordel Vi søker deg som er strukturert, som ser muligheter i stedet for begrensninger, tar ansvar, er endringsvillig og har gode engelsk kunnskaper skriftlig og muntlig. Vi tror du kjennetegnes ved et høyt aktivitetsnivå og gode samarbeidsevner, og at du er direkte, kreativ, pågående og har gjennomslagskraft. AF Offshore Decom tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikrings- og pensjonsordninger. I AF Gruppen vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften.
30.06.2019 Vindafjord
AF Byggfornyelse har satt seg høye ambisjoner for utnyttelse av teknologi og videreutvikle bruk av BIM i våre prosjekter. Vi er ute etter deg som brenner for digitalisering av byggebransjen. Du har over gjennomsnittet IT forståelse, i tillegg til sterk kunnskap og interesse for BIM faget.   BIM tekniker Som BIM tekniker vil sentrale arbeidsoppgaver være utvikling og oppfølging med digitale verktøy særlig innen modellering og fremdriftsplanlegging av prosjekter i kalkulasjons-, prosjekterings- og byggefasen. Arbeidet prioriteres for større byggeprosjekt for offentlige og private kunder. For å lykkes i denne rollen bør du være strukturert og ha evne til å ta helhetlig ansvar og samarbeide godt med andre. I tillegg må du ha ønske og ha evnen til å utfordre rammebetingelsene i byggebransjen. Du må være nysgjerrig, kontaktsøkende og inneha en driv til å lykkes godt med det du foretar deg. Vi søker deg med teknisk utdannelse som har erfaring med Syncro. Det er ønskelig at du kjenner til og behersker Solibri Model Checker, Revit eller ArchiCAD el. tilsvarende modelleringsprogram.  Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.
30.06.2019 Oslo
Consolvo er i vekst og søker engasjerte formenn/BASer til vedlikeholdsprosjekter innenfor tyngre konstruksjoner som bruer, kaier og kraftanlegg. Arbeidsoppgaver Gjennomføring av rehabiliteringsprosjekter Daglig planlegging, utførelse og kontroll av arbeider Iverksette tiltak innenfor HMS Kvalifikasjoner Snakke flytende norsk/skandinavisk og/eller engelsk Kjennskap til rehabilitering av betong Kjennskap til overflatebehandling av stål Førerkort minimum klasse B Personer med fagbrev er å foretrekke, men ingen betingelse Personlige egenskaper Du er utadvendt og imøtekommende Faglig dyktig Må kunne jobbe nøyaktig og selvstendig Positiv og godt humør Er positiv til reising/pendling Vi tilbyr: Konkurransedyktige betingelser Kollegaer som vil noe Unik mulighet til å utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse Gunstige bonusordninger Søk i dag - vi gleder oss til å høre fra deg! Søknadsfrist snarest.
Haster! Lier
AF Gruppen er i vekst, og vi trenger DEG som arbeidsleder for brakke-/containeravdelingen ved vårt hovedlager på Haga. Vi søker en person som er ansvarsbevisst, har gode samarbeidsevner og stor arbeidskapasitet.   Arbeidsoppgaver: Håndtering av maskinarkiv og maskinsystem Arbeidsleder ifm. opp-/nedrigg av brakkerigger Planlegge og koordinere arbeid med rigging av brakker, samt logistikk av utstyr Følge opp HMS Innkjøp av utstyr/materiell Følge opp utstyr til prosjekter, samt følge opp kontroll og vedlikehold av utstyr   Kvalifikasjoner: Teknisk fagskole, ev. relevant fagbrev Relevant erfaring innen bygg og anlegg Gode datakunnskaper, og kunne bruke data som arbeidsverktøy Ha god kjennskap til ulike dataprogram, deriblant: Excel, AutoCad, Handyman o.l. Førerkort klasse B Gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig Erfaring med innkjøp er en fordel Relevante kompetansebevis er en fordel   Arbeidssted vil være ved maskinavdelingen på Auli, Haga i Nes kommune ca. 50 km nord forOslo, men du må påregne en del reisevirksomhet. Stillingen rapporterer til brakkeansvarlig.   Søknadsfrist: snarest
Haster! Nes i Akershus
Er du en ansvarlig tømrer eller del av et tømrerlag som ønsker å jobbe for oss i Oslo? På grunn av flere oppdrag og nye muligheter søker vi etter flere dyktige mennesker til å jobbe sammen med oss på våre prosjekt.   Arbeidsoppgaver - Gips montasje - Tømrer og snekker arbeid   Kvalifikasjoner - Viktig med arbeidserfaring fra yrket, men det er ikke krav om fagbrev. - Må beherske norsk, engelsk, russisk eller litauisk - Ansvarsfull, pålitelig og nøyaktig     Vi tilbyr En spennende arbeidsplass med mange kunnskapsrike, engasjerte og hyggelige medarbeidere Utfordringer og utviklingsmuligheter - et firma i AF gruppen. Konkurransedyktige betingelser
01.07.2019 Oslo
Er du klar for nye utfordringer? Grunnet økende oppdragsmengde og etterspørsel fra våre kunder søker Consolvo AS nå etter 10 taktekkere og blikkenslagere. Våre ansatte innen tak- og blikkfaget hører til byggavdelingen i Consolvo og er i dag 12 ansatte. Vi driver med alt innen blikk, takstein, ståltak, fasadearbeider, papp og folie i prosjekter på både mindre boliger og store i tverrfaglige prosjekter. Vårt arbeidsområde er i hovedsak det sentrale Østlandet.Vi ser for oss at du er en erfaren taktekker eller blikkenslager med lederegenskaper og gode samarbeidsevner. Du må kunne jobbe selvstendig og ha evne til å skape gode relasjoner til våre kunder.Du har kanskje ledet team eller en bedrift tidligere, men ønsker nå å komme inn i et større miljø og bygge din kompetanse videre sammen med oss? Ønskede kvalifikasjoner: Fagbrev som taktekker, lang erfaring kan kompensere for fagbrev Fagbrev som blikkenslager, lang erfaring kan kompensere for fagbrev Dokumentert arbeidserfaring fra bransjen Gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig Evne til å jobbe selvstendig og utføre egne oppdrag hos kunder Erfaring fra bruk av maskiner og verktøy til produksjon av beslag Tegningsforståelse Førerkort klasse B Vi kan tilby: Mulighet for kurs og personlig utvikling Gode forsikrings- og pensjonsordninger, samt konkurransedyktige lønnsbetingelser Moderne verksted og godt arbeidsmiljø
01.07.2019 Lier
Consolvo er i vekst og søker engasjerte prosjekt-/anleggsledere til vedlikeholdsprosjekter innenfor tyngre konstruksjoner som bruer, kaier og kraftanlegg. Arbeidsoppgaver Anbudsregning Planlegge og lede prosjekter, herunder kontrakt-, økonomi-, personal- og rapporteringsansvar Sikre at det enkelte prosjekt utføres iht. kontrakt, krav til HMS, kvalitet og økonomi Administrere og styre prosjekt iht. Consolvos målsetting, økonomiske rammer og fremdriftsplaner Kontrahere UE og leveranser KvalifikasjonerVi søker deg som har teknisk utdannelse. Arbeidstakere med 1-5 års relevant arbeidserfaring oppfordres til å søke.  Personlige egenskaper Er du en person med gode samarbeidsegenskaper, med interesse for relasjonsbygging og ledelse? Har du i tillegg økonomisk teft og stor arbeidskapasitet, så kan det være akkurat deg vi leter etter. Da du vil ha din egen prosjektportefølje må du kunne håndtere flere prosjekter samtidig, noe som krever gode planleggingsferdigheter og høy grad av selvstendighet. Vi tilbyr: Konkurransedyktige betingelser Kollegaer som vil noe Unik mulighet til å utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse Gunstige forsikrings- og bonusordninger
01.07.2019 Lier

Traineeprogram

Internship

Sommerjobb i AF

Antall interns :
(varierer)

Lærlinger

Lærling i AF Gruppen

Antall lærlinger :
(varierer)

Rekrutteringskalender

 • JUN 28
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUN 30
  2019
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUL 01
  2019
  15 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Rekrutteringsansvarlig

Filmer

Høsten 2018 har ingeniør- og økonomistudenter kjempet om en plass i AF-kollektivet. I semifinalen fikk de se er arbeidsoperasjon fra AF Miljøbase Vats. Hvor dypt stikker lekteren i vannet når den er fullt hevet med Janice om bord?
Mellom Tvedestrand og Arendal bygger AF Anlegg 23 km ny motorvei. Den nye turbinen på Vamma kraftverk, øker kapasiteten til kraftverket med 50%. I Bjørvika besøker vi Operaallmenningen, et av våre mange byutviklingsprosjekter.
AF Gruppen spurte seks studenter ved NTNU om hvilke forventninger de har til bransjen, hvilke oppgaver robotene tar over, hvilken kunnskap som aldri blir utdatert og hvilken teknologi de gleder seg til å jobbe med.
AF med 20 lag i Holmenkollstafetten 2018. 00 sporty AFere farget byen gul under vårens vakreste eventyr. Beste AF-lag, AF Offshore Decom, gikk også helt til topps i klassen Byggebransjen for Kreftforeningen.
AF Gruppen - Var du så oppfinnsom når du var liten?
Ryktet om bransjens manglende innovasjons- og nyskapingsevne er sterkt overdrevet. Innovasjon og nyskaping skjer her og nå. På Let's Connect fortalte konsernsjef Morten Grongstad fortalte om hva som gjøres i AF-prosjekter og hvordan AF tenker for å lykkes i fremtiden.
Konsernsjef Morten Grongstad forteller om hvordan AF skal øke kvinneandelen i konsernet. I arbeidet med å sikre like karrieremuligheter for kvinner og menn samarbeider AF med #HunSpanderer.
Møt fire AF-medarbeidere som forteller hvorfor vi jobber med å øke kvinneandelen i AF. I arbeidet med å sikre like karrieremuligheter for kvinner og menn samarbeider AF med #HunSpanderer
Nysgjerrighet, entreprenørånd og gjennomslagskraft har gjort AF til en av Norges ledende entreprenør, og det selskapet som vokser mest på Oslo Børs. AF Gruppen - nysgjerrig siden 1985.
AF trenger deg som er nysgjerrig og liker å jobbe i team.
Ny teknologi fra AF gjenvinner forurenset masse. Rimol Miljøpark i Trondheim er den første av sitt slag i Norge. Teknologien AF har utviklet bidrar til å gjenvinne inntil 80 prosent av forurensede masser som ellers ville havnet i tradisjonelle deponier.
Ida er prosjekteringsleder i offshorevirksomheten i AF Gruppen. Bli med Ida en dag på jobb på AF Miljøbase Vats utenfor Haugesund og lær mer om rollen som prosjekteringsleder.
Min arbeidsdag - Prosjektøkonom og driftsleder i AF. Andrea jobber som prosjektøkonom og driftsleder i byggvirksomheten i AF Gruppen. Bli med Andrea en dag på jobb.
Min arbeidsdag - Maskinfører i AF. Rune er maskinfører i AF Gruppens anleggsvirksomhet. Bli med Rune en dag på jobb på prosjektet E18 Tvedestrand- Arendal.
Min arbeidsdag - Prosjektleder I AF. Magnus jobber som prosjektleder for et byggprosjekt utenfor Gøteborg. Bli med Magnus en dag på jobb og lær mer om rollen som prosjektleder i bygg.
Min arbeidsdag - Prosjektingeniør i AF. Ole Martin jobber som prosjektingeniør i AF Gruppens byggvirksomhet I Østfold. Bli med Ole Martin ut på prosjektet Campus Ås.
Min arbeidsdag - HMS-leder i AF. Gunnar jobber som HMS-leder på prosjekt i AF Gruppen. Bli med Gunnar en dag ut på jobb.

Adresse

AF Gruppen Norge AS
PB 6271 Etterstad
0603 Oslo