AF Gruppen

(Bygg / Anlegg / Entreprenør, Eiendom / Eiendomsmegling, Olje / Gass / Energi / Kraft)

AF Gruppen er et av Norges største entreprenør- og industrikonsern med virksomhet innen anlegg, bygg, eiendom, offshore, energi- og miljøteknologi.

AF er involvert i alt fra riving av oljeplattformer til store bygg- og anleggsprosjekter. I tillegg har AF bygget opp Nordens største kompetansemiljø innen effektiv energibruk.

Et bredt tjenestespekter og mange kompetansemiljøer gir karrieremuligheter på tvers av konsernet. Dyktige medarbeidere får tidlig ansvar og store muligheter for personlig utvikling gjennom AFs mange prosjekter. AF Gruppen har opplevd sterk vekst det siste tiåret. Selskapets entreprenørånd handler om å utvikle eksisterende og nye områder for å finne bedre og mer fremtidsrettede måter å skape verdier på.

Visjon
Vi rydder fra fortiden og bygger for fremtiden.

Antall ansatte
AF har 3.100 ansatte i Norge, Sverige, UK og Kina.

Mer om AF Gruppen kan du lese på våre nettsider.

Les mer om AF Gruppen

Jobbmuligheter i AF Gruppen

Å utvikle kunnskapen og kompetansen til våre ansatte er den mest lønnsomme investeringen vi gjør i AF. Alle våre ansatte må ha vilje til å utvikle seg kontinuerlig.

Les mer om jobbmuligheter i AF her

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Det er knapt grenser for hvor langt du kan komme i AF, enten du vil bli spesialist, leder eller begge deler. Alt du trenger er vilje, pågangsmot – og en solid dose nysgjerrighet.

Våre medarbeidere er svært forskjellige, men har alle én ting felles: De er nysgjerrige. De elsker gode løsninger og vanskelige utfordringer. I AF Gruppen dyrker vi nysgjerrigheten. For vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar.

Vi rekrutterer først og fremst deg som er nyutdannet. Vi rekrutterer også studenter, så om du fortsatt er student, kan du like vel ta kontakt med oss og høre hvilke muligheter vi har for deg. Vi gir ansvar og tillit til unge mennesker som brenner for faget, viser initiativ og ønsker å lære. Tilbake får vi engasjement og gode løsninger. I AF Gruppen vil du finne mennesker som deler din nysgjerrighet. og du vil finne rom til å leve den ut.

Les mer om jobb i AF her

Les mer om jobbmuligheter i AF Gruppen

Ledige stillinger hos AF Gruppen

 • Vi søker deg som har minst 5 års erfaring med driftsledelse av store byggeprosjekter og kan vise til gode resultater. Du kjennetegnes ved at du har trives med å være med i driften og har involverende og delaktig lederstil.  AF Bygg Oslo utfører byggeprosjekter innen næring, bolig og industri i Oslo og Akershus.   Arbeidsoppgaver: stedlig og synlig planlegging og ledelse av utførlesen/driften av arbeidene (HMS, kvalitet, fremdrift og økonomi) organisering av driften i samråd med prosjektleder personalansvar for driftens personell styre og koordinere leverandører, underentreprenører og tekniske disipliner implementering av forpliktelser og krav som pålegges driften samarbeid og dialog med kunder og leverandører, og ivareta bedriftens rettigheter og interesser i denne sammenheng prosjektleders stedfortreder Kvalifikasjoner: Ingeniør/sivilingeniør med noen års erfaring fra entreprenørbransjen Tidligere erfaring fra drift-/prosjektledelse Evne til å motivere medarbeidere Åpen og kontaktskapende Vi tilbyr: Lederansvar Godt og hektisk arbeidsmiljø Konkurransedyktig lønn med attraktiv bonusavtale Aksjeprogram i AF Gruppen Gode utviklings- og karrieremuligheter i et konsern som er i vekst
  Snarest Oslo
 • AF Gruppen tilbyr lærlingeplass innenfor fagområdene fjell og bergverk, maskinfører, betong og anleggsmekaniker.
  Fortløpende Norge
 • AF Offshore Decoms fremste styrke er evnen til å lede og gjennomføre store prosjekter. Vi kan også vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. AF Offshore Decom har lang erfaring innen riving fra landbasert virksomhet og gode referanseprosjekter, i første rekke fra Ekofisk-feltet, og nå nylig gjennom Murchison-prosjektet. I tillegg besitter AF Decom Offshore en sterk entreprenørånd og innovasjonskultur. Vi i AF Gruppen er stolte av vår kompetanse som har ført oss til Nordsjøen og oppbyggingen av AF Miljøbase Vats til verdens mest moderne mottaksanlegg for utrangerte oljeinstallasjoner. Kombinasjonen av gode dybdeforhold, basefasiliteter, et enestående kaianlegg og gode markedsutsikter medfører stor interesse fra rigg- og plattformkunder. Arbeidsoppgaver: Faglig støtte til driftsorganisasjonen Overvåke og analysere utviklingen av HMS-resultater Koordinere, sikre og utarbeide pålitelig rapportering av HMS-resultater Oppfølging av våre tillatelser og godkjenninger, og utarbeidelse og oppfølging av miljøovervåkning i tråd med tillatelser Faglig ansvar for oppsamlings- og renseanlegg på miljøbasen Bruker og rådgiver av sentrale HMS-systemer, som Synergi og ProductXchange Overvåke myndighetskrav og HMS-relatert samfunnsutvikling Egenskaper: Du har gode holdninger Du er positiv, har friskt mot og evne til å lede prosjekter  Du er strukturert, systematisk og har god skriftlig og muntlig formidlingsevne Du er nysgjerrig og ydmyk. Du vet hva du kan, men også at du alltid kan bli bedre Kvalifikasjoner Høyere utdannelse
  30.04.2017 Vindafjord
 • Vi i AF Gruppen er stolte av vår kompetanse som har ført oss til Nordsjøen og oppbyggingen av AF Miljøbase Vats til verdens mest moderne mottaksanlegg
  30.04.2017 Vindafjord
 • Vi i AF Gruppen er stolte av vår kompetanse som har ført oss til Nordsjøen og oppbyggingen av AF Miljøbase Vats til verdens mest moderne mottaksanlegg
  30.04.2017 Vindafjord
 • AF Offshore Decoms fremste styrke er evnen til å lede og gjennomføre store prosjekter.
  30.04.2017 Vindafjord
 • AF Offshore Decoms fremste styrker er evnen til å lede og gjennomføre store prosjekter. Vi kan også vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. AF Offshore Decom (AFOD) har lang erfaring og gode referanseprosjekter, i første rekke fra Ekofisk-feltet, og nå nylig gjennom Murchison-prosjektet. I tillegg besitter AF Offshore Decom en sterk entreprenørånd og innovasjonskultur. Vi i AF Gruppen er stolte av vår kompetanse som har ført oss til Nordsjøen og oppbyggingen av AF Miljøbase Vats (AFMBV) til verdens mest moderne mottaksanlegg for utrangerte oljeinstallasjoner. Kombinasjonen av gode dybdeforhold, basefasiliteter, et enestående kaianlegg og gode markedsutsikter medfører stor interesse fra rigg- og plattformkunder. Arbeidsoppgaver: AF Offshore Decoms kontaktpunkt mot kunde for egne prosjekter Sikre oppfyllelse av hele prosjektomfangets forpliktelser i tråd med kontrakt mellom kunde og AFOD Ansvarlig for å representere AFOD i møter med kunden Finansielt og økonomisk ansvarlig for prosjektet, inkludert rapporteringsansvar opp til Prosjektdirektør Ledelse og koordinering av prosjektorganisasjonen, inkludert personalledelse av prosjektets stab Ansvarlig for samsvar med og implementering av AFOD kultur, hensikt, mål og verdier i organisasjonen Sikre en kommersiell og forretningsrettet mindset i prosjektet Bidra til å sikre nye prosjekter til AFOD og AFMBV Kvalifikasjoner: Master grad eller Bachelor grad innen ingeniørfag/økonomifag Minimum 5 års erfaring fra prosjektarbeid, fortrinnsvis innen Olje & Gass Minimum 3 års erfaring med personalledelse Lang relevant erfaring kan kompensere for manglende formalkompetanse Sterke kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig og på engelsk og norsk Kjenner seg igjen i AFs kjerneverdier: Til å stole på Frihet til å utøve entreprenørånd og disiplin i forhold til mål       og krav Grundighet og hardt arbeid Vilje til lønnsom vekst Ledelse gjennom tilstedeværelse og innlevelse Vi søker deg som er strukturert, som ser muligheter, tar ansvar, er endringsvillig og har meget gode engelsk kunnskaper skriftlig og muntlig. Du kjennetegnes ved et høyt aktivitetsnivå og gode samarbeidsevner. Du er direkte, kreativ, pågående og har gjennomslagskraft. AF Offshore Decom tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikrings- og pensjonsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften. Arbeidssted er Nedre Vats, i Vindafjord kommune, ved AF Offshore Decoms miljøbase.
  30.04.2017 Vindafjord
 • AF Offshore AeronMollier søker en resultatorientert person som kan bidra til å utvikle vår virksomhet innenfor bygg
  20.05.2017 Bergen, Stavanger, Flekkefjord

Traineeprogram

Internship

Sommerjobb i AF

Antall interns :
(varierer)

Lærlinger

Lærling i AF Gruppen

Antall lærlinger :
(varierer)

Rekrutteringskalender

 • APR 30
  2017
  21 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Viktigheten av gode bilder og eventuelt film!

Vi anbefaler at du laster opp bilder av virksomheten og eventuelt av produktene / tjenestene dere tilbyr. Legg gjerne også til bildebeskrivelser. Bildene vises i stillingsannonser og andre steder hvor dere presenteres.


Vår partner Kubrix Film & Foto er spesialisert innen bedriftsfoto og film for rekruttering og employer branding

Bedrifter som er medlemmer hos KarriereStart.no får gratis konsultasjon, samt halv pris på første oppdrag. Les mer på kubrix.no eller kontakt oss.

Videoer

Adresse

AF Gruppen Norge AS
PB 6271 Etterstad
0603 Oslo