AF Gruppen

(Bygg / Anlegg / Entreprenør, Eiendom / Eiendomsmegling, Olje / Gass / Energi / Kraft)

AF Gruppen er et av Norges største entreprenør- og industrikonsern med virksomhet innen anlegg, bygg, eiendom, offshore, energi- og miljøteknologi.

AF er involvert i alt fra riving av oljeplattformer til store bygg- og anleggsprosjekter. I tillegg har AF bygget opp Nordens største kompetansemiljø innen effektiv energibruk.

Et bredt tjenestespekter og mange kompetansemiljøer gir karrieremuligheter på tvers av konsernet. Dyktige medarbeidere får tidlig ansvar og store muligheter for personlig utvikling gjennom AFs mange prosjekter. AF Gruppen har opplevd sterk vekst det siste tiåret. Selskapets entreprenørånd handler om å utvikle eksisterende og nye områder for å finne bedre og mer fremtidsrettede måter å skape verdier på.

Visjon
Vi rydder fra fortiden og bygger for fremtiden.

Antall ansatte
AF har 3.100 ansatte i Norge, Sverige, UK og Kina.

Mer om AF Gruppen kan du lese på våre nettsider.

Les mer om AF Gruppen

Jobbmuligheter i AF Gruppen

Å utvikle kunnskapen og kompetansen til våre ansatte er den mest lønnsomme investeringen vi gjør i AF. Alle våre ansatte må ha vilje til å utvikle seg kontinuerlig.

Les mer om jobbmuligheter i AF her

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Det er knapt grenser for hvor langt du kan komme i AF, enten du vil bli spesialist, leder eller begge deler. Alt du trenger er vilje, pågangsmot – og en solid dose nysgjerrighet.

Våre medarbeidere er svært forskjellige, men har alle én ting felles: De er nysgjerrige. De elsker gode løsninger og vanskelige utfordringer. I AF Gruppen dyrker vi nysgjerrigheten. For vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar.

Vi rekrutterer først og fremst deg som er nyutdannet. Vi rekrutterer også studenter, så om du fortsatt er student, kan du like vel ta kontakt med oss og høre hvilke muligheter vi har for deg. Vi gir ansvar og tillit til unge mennesker som brenner for faget, viser initiativ og ønsker å lære. Tilbake får vi engasjement og gode løsninger. I AF Gruppen vil du finne mennesker som deler din nysgjerrighet. og du vil finne rom til å leve den ut.

Les mer om jobb i AF her

Les mer om jobbmuligheter i AF Gruppen

Ledige stillinger hos AF Gruppen

 • AF Gruppen tilbyr lærlingeplass innenfor fagområdene fjell og bergverk, maskinfører, betong og anleggsmekaniker.
  Fortløpende Norge
 • Nå har du muligheten til å bli med å videreutvikle vårt forretningskonsept. Vi trenger flere nysgjerrige, dyktige og fremtidsrettede personer til spennende stillinger
  Snarest Oslo

Traineeprogram

Internship

Sommerjobb i AF

Antall interns :
(varierer)

Lærlinger

Lærling i AF Gruppen

Antall lærlinger :
(varierer)

Rekrutteringskalender

 • JUN 30
  2017
  18 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Videoer

Adresse

AF Gruppen Norge AS
PB 6271 Etterstad
0603 Oslo