AF Gruppen

(Bygg / Anlegg / Entreprenør, Eiendom / Eiendomsmegling, Olje / Gass / Energi / Kraft)

AF Gruppen er et av Norges største entreprenør- og industrikonsern med virksomhet innen anlegg, bygg, eiendom, offshore, energi- og miljøteknologi.

AF er involvert i alt fra riving av oljeplattformer til store bygg- og anleggsprosjekter. I tillegg har AF bygget opp Nordens største kompetansemiljø innen effektiv energibruk.

Et bredt tjenestespekter og mange kompetansemiljøer gir karrieremuligheter på tvers av konsernet. Dyktige medarbeidere får tidlig ansvar og store muligheter for personlig utvikling gjennom AFs mange prosjekter. AF Gruppen har opplevd sterk vekst det siste tiåret. Selskapets entreprenørånd handler om å utvikle eksisterende og nye områder for å finne bedre og mer fremtidsrettede måter å skape verdier på.

Visjon
Vi rydder fra fortiden og bygger for fremtiden.

Antall ansatte
AF har 3.100 ansatte i Norge, Sverige, UK og Kina.

Mer om AF Gruppen kan du lese på våre nettsider.

Les mer om AF Gruppen
Fakta
Hovedkontor
Innspurten 15, Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:31.03.2018
Arbeidssted :Sverige
Video
Se flere videoer fra AF Gruppen

Bli kjent med AF Gruppen

Hvorfor AF?

Høy trivsel
Vi har et tydelig verdigrunnlag som har skapt en kultur preget av høy trivsel og stolthet. Medarbeidertilfredsheten i AF Gruppen er høyere enn bransjegjennomsnittet.

Rom til å leve ut din nysgjerrighet
I AF dyrker vi nysgjerrigheten fordi vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar. Vi er innovative og skaper verdier gjennom å tenke annerledes og utfordre etablerte sannheter. I AF får du mulighet til å løse komplekse utfordringer.

Store personlige utviklingsmuligheter
Vår evne og vilje til lønnsom vekst skaper muligheter for våre medarbeidere. I AF får du tidlig ansvar og mulighet til å sette spor etter deg. Vi utvikler deg gjennom spennende og utfordrende oppgaver og vårt eget AF Akademi.

Ledelse med tilstedeværelse og innlevelse
Vi bygger robuste team og spiller hverandre gode for å nå målene våre sammen. Våre ledere er organisert nært produksjonen til støtte for våre medarbeidere.

Vis mer
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:17.12.2017
Arbeidssted :Oslo

Ledige stillinger hos AF Gruppen

AF Gruppen er i en positiv utvikling og har store ambisjoner for fremtiden.Med på denne reisen trenger vi en proaktiv og løsningsorientert IT-Driftssjef, med fokus på å sikre AFs IT drift og stabilitet.Arbeidsoppgaver: Lede IT-Drifts avdelingen, og tilhørende prosjekter Lede eller utføre drift og vedlikehold av nettverk, servere og IT sikkerhet Sørge for at det alltid er tilstrekkelig bemanning på IT-Drift og at ansatte følger interne rutiner og prosedyrer 3.linje support innen ansvarsområdet Du kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, er nysgjerrig, imøtekommende og ikke minst trives du i et hektisk arbeidsmiljø.Har du høyere utdannelse og relevant erfaring, vil du kunne få en sentral rolle i AF Gruppen med stor kontaktflate mot prosjekter og resten av organisasjonen.Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.
17.12.2017 Oslo
AF Gruppen er i en positiv utvikling og har store ambisjoner for fremtiden.Med på denne reisen trenger vi en proaktiv og løsningsorientert IT-Driftssjef, med fokus på å sikre AFs IT drift og stabilitet.Arbeidsoppgaver: Lede IT-Drifts avdelingen, og tilhørende prosjekter Lede eller utføre drift og vedlikehold av nettverk, servere og IT sikkerhet Sørge for at det alltid er tilstrekkelig bemanning på IT-Drift og at ansatte følger interne rutiner og prosedyrer 3.linje support innen ansvarsområdet Du kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, er nysgjerrig, imøtekommende og ikke minst trives du i et hektisk arbeidsmiljø.Har du høyere utdannelse og relevant erfaring, vil du kunne få en sentral rolle i AF Gruppen med stor kontaktflate mot prosjekter og resten av organisasjonen.Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.For mer informasjon om stillingen ta kontakt med IT Direktør Trond Mathiesen på telefon 917 52 818 eller Leder ServiceDesk Marianne Been på telefon 918 07 242. Trond Mathiesen IT Direktør IT +47 917 52 818
17.12.2017 Oslo
AF Gruppen Norge AS er tildelt mange spennende prosjekter i Norge og vi har behov for dyktige prosjektøkonomer til flere av våre forretningsenheter. AF Anlegg søker kandidater som er villige til å pendle til prosjekter i hele Norge, mens AF Byggfornyelse og AF Bygg Østfold søker økonomer i østlandsregionen.   Arbeidsoppgaver: Rapportering, controlling og økonomisk oppfølging av prosjekter. Budsjettering, prognose styring, risikobehandling og forslag til korrigerende tiltak Du har en sterk motivasjon til å være med å prestere gode resultater i samarbeid med våre dyktige medarbeidere. Du kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, er nysgjerrig, ydmyk og ikke minst trives du i et hektisk arbeidsmiljø. En forutsetning er også at du, som oss, har en kompromissløs holdning til sikkerhet og etikk. Vi ser at du har høyere utdannelse på minimum bachelornivå. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.   Sif Løvdal Rekrutteringsansvarlig Konsern +47 45786585 Line Strande HR Rådgiver Konsern +47 92 22 38 16
19.12.2017 Norge
AF Anlegg søker motiverte stikningsingeniører til prosjekter over hele Norge Vi søker deg som trives i miljøer der krav til kompetanse, HMS, disiplin og ryddighet er stort. Vi trenger både nyutdannede og erfarne medarbeidere. Det er ønskelig at du har erfaring fra sprengning og masseflytting, men er ikke et krav. Du må ha stor arbeidskapasitet og trives med teamarbeid. Kjenner du deg igjen, oppfordres du til å søke. Stikningsingeniøren bidrar i alle faser og alle deler av våre anleggsprosjekter. Første aktør på plassen med alt fra etablering av grunnlagsnett og dokumentsystemer til IT-relaterte oppgaver, siste mann ut av anlegget med sluttdokumentasjon og sluttavregning. Som stikningsingeniør er du en viktig brikke i hele prosessen fra planlegging til sluttkontroll, både på detaljnivå og for anlegget totalt sett. Arbeidsoppgaver: Grunnlagsmåling og grunnlagsberegning Generell tunnel-, vei- og betongstikning Masseberegning Kvalitetskontroll og dokumentasjon Utstyr og hjelpemidler: Leica totalstasjon/GPS Scanlaser maskinstyring Gemini entreprenør Bever control Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram. Jon Bråten Fagsjef Geomatikk AF Anlegg +47 922 24 148 Harald Juvland Stikningssjef AF Anlegg +47 951 20 143
22.12.2017 Norge
AF Anlegg søker motiverte stikningsingeniører til prosjekt ved Ørland Flystasjon Vi søker deg som trives i miljøer der krav til kompetanse, HMS, disiplin og ryddighet er stort. Vi trenger både nyutdannede og erfarne medarbeidere. Det er ønskelig at du har erfaring fra sprengning og masseflytting, men er ikke et krav. Du må ha stor arbeidskapasitet og trives med teamarbeid. Kjenner du deg igjen, oppfordres du til å søke. Stikningsingeniøren bidrar i alle faser og alle deler av våre anleggsprosjekter. Første aktør på plassen med alt fra etablering av grunnlagsnett og dokumentsystemer til IT-relaterte oppgaver, siste mann ut av anlegget med sluttdokumentasjon og sluttavregning. Som stikningsingeniør er du en viktig brikke i hele prosessen fra planlegging til sluttkontroll, både på detaljnivå og for anlegget totalt sett. Arbeidsoppgaver: Grunnlagsmåling og grunnlagsberegning Generell tunnel-, vei- og betongstikning Masseberegning Kvalitetskontroll og dokumentasjon Utstyr og hjelpemidler: Leica totalstasjon/GPS Scanlaser maskinstyring Gemini entreprenør Bever control Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram. For mer utfyllende informasjon om stillingen ta kontakt med Jon Bråten Fagsjef Geomatikk AF Anlegg +47 922 24 148 Harald Juvland Stikningssjef AF Anlegg +47 951 20 143
22.12.2017 Ørland
Stikningsavdelingen i AF Anlegg er i utvikling og har behov for flere dyktige medarbeidere. Vi søker deg som trives i et arbeidsmiljø hvor krav til kompetanse, disiplin og ryddighet er stort. Arbeidsoppgaver: Mottak og kontroll av arbeidsgrunnlag Bistand og tilrettelegging i forbindelse med oppmålingsarbeid og dokumentasjon Sikre og utarbeide underlag for målebrev i tett samhandling med kontraktsavdelingen Bistå prosjektene med mengdeberegninger og massedisponering på et digitalt høyt nivå. Den vi søker må beherske rollen som både fagperson og leder i et hektisk arbeidsmiljø. Du kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, gode samarbeidsevner, er initiativrik og fleksibel i forhold til arbeidssted. Vi ser gjerne at du har felterfaring som stikningsingeniør og har grunnleggende god kunnskap med Leicas landmålingsutstyr. Erfaring fra bruk av Bever Control og Atlas boresystemer er en fordel. Videre anser du deg selv som superbruker på Gemini terreng og du har erfaring med mengdeberegning i Gemini. En forutsetning er også at du som oss, har et kompromissløst forhold til sikkert HMS-arbeidet. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram. Jon Bråten Fagsjef Geomatikk AF Anlegg +47 922 24 148 Harald Juvland Stikningssjef AF Anlegg +47 951 20 143
22.12.2017 Norge
Er du interessert i å bli en del av en spennende entreprenørbedrift i vekst med store utviklingsmuligheter? Da kan dette være stillingen for deg. For å styrke AF Gruppens elektroavdeling søker vi nå etter en dyktig elektroformann som vil være et sentralt kontaktpunkt for montører som jobber mot byggeprosjekter i Oslo og omegn. Arbeidsoppgaver: Tilbudsberegning og fakturering Support til ulike prosjekter Prosjektering og beregning Elektronisk timeføring Ansvar for mottak- og leveringskontroll Kvalifikasjoner: God teknisk forståelse som tekniker/erfaren montør Erfaring med kundebehandling Kjennskap til midlertidige elektriske anlegg for byggeprosjekter og jordingsanlegg Fagbrev gr L er et krav   Arbeidssted vil være Haga i Nes kommune, ca. 50 km nord for Oslo. De fleste prosjektene er i området rundt Oslo, men det kan blir reising til andre områder i perioder.Stillingen som Elektroformann vil bli lagt under vår Serviceleder Elektro. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram. Marius Nyhus Serviceleder Elektro Maskin +47 902 23 450 Cato Bredeveien Elektrosjef AF Gruppen +47 90827141
27.12.2017 Oslo
For å styrke AF Gruppens elektroavdeling søker vi nå etter dyktige elektromontører for etablering og oppfølging av midlertidige elektriske anlegg på våre byggeprosjekter i Oslo og Omegn. Du vil være tett på prosjektene og vi ser derfor etter deg som er praktisk anlagt og som trives med kundekontakt. Arbeidsoppgaver: Etablering og oppfølging av midlertidige elektriske anlegg Periodisk kontroll Mottaks- og leveringskontroll Support til prosjekter Kvalifikasjoner: Erfaring og kjennskap til midlertidige elektriske anlegg for byggeprosjekter og jordingsanlegg Fagbrev gr L er et krav Elektroavdelingen har arbeidssted på Haga i Nes kommune, ca. 50 km nord for Oslo, men oppmøte for montører er på byggeprosjekter i Oslo og omegn. Det kan bli reising til andre områder i perioder. Stillingen som elektromontør vil bli lagt under vår serviceleder elektro. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram. Marius Nyhus Serviceleder Elektro Maskin +47 902 23 450 Cato Bredeveien Elektrosjef AF Gruppen +47 90827141
27.12.2017 Oslo

Traineeprogram

Internship

Sommerjobb i AF

Antall interns :
(varierer)

Lærlinger

Lærling i AF Gruppen

Antall lærlinger :
(varierer)

Rekrutteringskalender

 • DES 17
  2017
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • DES 19
  2017
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • DES 22
  2017
  12 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Videoer

Nysgjerrighet, entreprenørånd og gjennomslagskraft har gjort AF til en av Norges ledende entreprenør, og det selskapet som vokser mest på Oslo Børs. AF Gruppen - nysgjerrig siden 1985.
AF trenger deg som er nysgjerrig og liker å jobbe i team.
Ny teknologi fra AF gjenvinner forurenset masse. Rimol Miljøpark i Trondheim er den første av sitt slag i Norge. Teknologien AF har utviklet bidrar til å gjenvinne inntil 80 prosent av forurensede masser som ellers ville havnet i tradisjonelle deponier.
Ida er prosjekteringsleder i offshorevirksomheten i AF Gruppen. Bli med Ida en dag på jobb på AF Miljøbase Vats utenfor Haugesund og lær mer om rollen som prosjekteringsleder.

Adresse

AF Gruppen Norge AS
PB 6271 Etterstad
0603 Oslo