AF Gruppen

(Bygg / Anlegg / Entreprenør, Eiendom / Eiendomsmegling, Olje / Gass / Energi / Kraft)

AF Gruppen er et av Norges største entreprenør- og industrikonsern med virksomhet innen anlegg, bygg, eiendom, offshore, energi- og miljøteknologi.

 

AF er involvert i alt fra riving av oljeplattformer til store bygg- og anleggsprosjekter. I tillegg har AF bygget opp Nordens største kompetansemiljø innen effektiv energibruk.

 

Et bredt tjenestespekter og mange kompetansemiljøer gir karrieremuligheter på tvers av konsernet. Dyktige medarbeidere får tidlig ansvar og store muligheter for personlig utvikling gjennom AFs mange prosjekter. AF Gruppen har opplevd sterk vekst det siste tiåret. Selskapets entreprenørånd handler om å utvikle eksisterende og nye områder for å finne bedre og mer fremtidsrettede måter å skape verdier på.

 

Visjon
Vi rydder fra fortiden og bygger for fremtiden.

Les mer om AF Gruppen
Fakta
Hovedkontor
Innspurten 15, Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:04.08.2018
Arbeidssted :Oslo
Video
Se flere videoer fra AF Gruppen

Bli kjent med AF Gruppen

Hvorfor AF?

Høy trivsel
Vi har et tydelig verdigrunnlag som har skapt en kultur preget av høy trivsel og stolthet. Medarbeidertilfredsheten i AF Gruppen er høyere enn bransjegjennomsnittet.

Rom til å leve ut din nysgjerrighet
I AF dyrker vi nysgjerrigheten fordi vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar. Vi er innovative og skaper verdier gjennom å tenke annerledes og utfordre etablerte sannheter. I AF får du mulighet til å løse komplekse utfordringer.

Store personlige utviklingsmuligheter
Vår evne og vilje til lønnsom vekst skaper muligheter for våre medarbeidere. I AF får du tidlig ansvar og mulighet til å sette spor etter deg. Vi utvikler deg gjennom spennende og utfordrende oppgaver og vårt eget AF Akademi.

Ledelse med tilstedeværelse og innlevelse
Vi bygger robuste team og spiller hverandre gode for å nå målene våre sammen. Våre ledere er organisert nært produksjonen til støtte for våre medarbeidere.

Vis mer
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:Snarest
Arbeidssted :Bergen

Ledige stillinger hos AF Gruppen

For å styrke AF Gruppens elektroavdeling søker vi nå etter dyktige elektromontører for etablering og oppfølging av midlertidige elektriske anlegg på våre brakker. Vi søker etter personer som er praktisk anlagt og som vil være tett på prosjektene, samt trives med kundekontakt. Arbeidsoppgaver: Etablering av det elektriske på brakkerigger Etablering og oppfølging av midlertidige elektriske anlegg Periodisk kontroll Support til prosjekter Kvalifikasjoner: Erfaring og kjennskap til opprigging av det elektriske på brakkerigger og midlertidige elektriske Fagbrev gr L er et krav Arbeidssted vil være Haga i Nes kommune, ca. 50 km nord for Oslo. Det blir en del reising til andre områder i perioder der det skal rigges brakkerigger. Stillingen som Elektromontør vil bli lagt under vår Serviceleder Elektro.Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.
Snarest Nes i Akershus
AF Gruppen er i sterk vekst og har store ambisjoner for fremtiden. For å lykkes må vi ha de beste folkene i bransjen. Vi skal være best på å rekruttere og å utvikle de ansatte samtidig som vi bygger team som skaper gode kollektive prestasjoner. I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg og innen nye fag- og ansvarsområder.  Vi søker etter en HR Direktør som vil få et overordnet ansvar for HR i AF.  Det innebærer personalansvar for fire dyktige ansatte i sentral konsernstab, samt faglig ansvar for HR sjefer i de ulike forretningsenhetene. Vi ser etter en energisk person med solid faglig bakgrunn og sterke lederegenskaper. Du må tørre å utfordre det bestående samtidig som du forstår betydningen av en sterk bedriftskultur med et tydelig verdigrunnlag med de muligheter og begrensninger dette gir. Dine evner til å bygge sterke relasjoner på tvers av organisasjon vil være viktig for å lykkes i denne rollen. Du kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, er nysgjerrig, ydmyk og ikke minst trives du i et hektisk arbeidsmiljø. Stillingen rapporterer til Konserndirektør HR, kommunikasjon og Sverige. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanse- og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. AF ser verdien av at de ansatte er medeier i selskapet og tilbyr et aksje- og opsjonsprogram.
24.07.2018 Oslo
Vi trenger deg som har ambisjoner for fremtiden og er nysgjerrig. AF Gruppen er et ledende entreprenør- og industrikonsern og vi løser komplekse utfordringer innenfor alle områder av ingeniørfaget. AF har fokus på innovasjon og nyskapning og nå har du anledning til å løse fremtidens utfordringer sammen med oss. Vi både bygger og rehabiliterer store prosjekter innen bygg- og anleggsbransjen. AF utvikler smarte energiløsninger i bygg. Vi river og gjenvinner bygg, anlegg og utrangerte oljeinstallasjoner. Vi leverer også en rekke tjenester offshore. I AF Gruppen setter vi høye krav til engasjement og arbeidsinnsats, i tillegg til at vi har fokus på sikkerhet. En forutsetning for å begynne hos oss er at du, som oss, har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk. Vårt arbeidsmiljø er preget av at de ansatte trives og er stolte av jobben de gjør. Vi mener den høye trivselen kommer av leders tilstedeværelse og vårt mål om å spille hverandre gode. Du er nysgjerrig, ydmyk og trives med å jobbe ute. Det er viktig for oss at du er punktlig og er opptatt av å levere et godt arbeid. Som lærling i AF Gruppen får du en unik mulighet til å utvikle deg og din kompetanse i komplekse og spennende prosjekter. Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe med ditt fag i et stort selskap med spennende prosjekter og gode utviklingsmuligheter? Da burde du søke om lærlingplass hos oss.
Snarest Oslo, Østfold, Vestby
Eiqon er en nytenkende og løsningsorientert bygg- og anleggsentreprenør for fremtiden og for våre kunder. Vi utfører oppdrag i hele Norge. Vi er organisert i to forretningsområder; Eiqon Anlegg og Eiqon Bygg. EIQON Bygg består av de to virksomhetsområdene EIQON Betongbygg AS, som er en totalleverandør innen råbygg, og EIQON Nybygg AS. Vi skal forsterke vårt selskap i Eiqon Betongbygg og søker nå etter en Formann for Betong i Oslo Hovedansvar: HMS Ansvarlig for logistikk Gjennomgå og overvåke arbeider i henhold til fremdriftsplan Sikre kvalitet etterspurt og anbefalt av kunde og relevante interne prosedyrer og standarder Sikre riktig bruk av utstyr for hvert arbeid Sikre at vi når mål f.eks finansielle mål og andre prosjektmål Kandidatprofil: Minimum fem års erfaring i betongarbeid for bygninger Høy arbeidskapasitet Flytende norsk og spansk er påkrevd for stillingen Sterk evne til å organisere, planlegge, forhandle og lede team Vi tilbyr en nøkkelposisjon i et spennende selskap i sterk vekst. Posisjonen har varierte oppgaver og innebærer et stort ansvar. I Eiqon vil du oppleve en solid og sikker arbeidsplass med et hyggelig arbeidsmiljø. Vi tilbyr en konkurransedyktig lønn og en 100% stilling. Vennligst besøk vår hjemmeside https://afgruppen.no/selskaper/eiqon/ for mer informasjon om selskapet.
25.07.2018 Oslo
TEAM Bispevika trenger folk som elsker å jobbe i TEAM og vil digitalisere byggebransjen! BIM-tekniker Systemutvikler og pådriver digitalisering/AI Team Bispevika er et av de største og mest innovative byggeprosjektene i Norge. Vi bidrar med å skape Norges beste bydel og målet er å skape 40% mer verdi en tradisjonelle byggeprosjekter. Prosjektet er et samarbeid mellom OSU, Oslo S Utvikling AS og AF Gruppen. Vi trenger en BIM tekniker og en systemutvikler som har MINDSET og ambisjoner for å skape ekstraordinære prestasjoner og samhandling i verdensklasse. I Team Bispevika får du være med å utvikle fremtidens samhandlingsform og digitale plattform som kommer til å endre byggebransjen for alltid. Vi vil ha folk som kan «gutse» og har riktige holdninger til teamarbeid og som leverer varene for å utvikle vår lærings- og prestasjonskultur. Hos oss får du være med å forme dine egen fremtid og lære av de beste fagfolkene og lederne i bransjen. Du får lage din egen personlige målplan der du sammen med teamet definere dine egne ambisjoner og læringsmål for å prestere ekstraordinært i Norges råeste og mest innovative byggeprosjekt. Vi har bransjens råeste satsing på digitalisering der du får boltre deg med de råeste verktøyene blant supre kollegaer. TEAM Bispevika benytter blant annet robotteknologi (RPA), parametrisk design, VR/AR i kombinasjon med BIM i flere av dagens prosesser og leveranser. Vi har også ambisjon om å sprenge grensene for AI modellering og systemutvikling. Som en del av vårt fagmiljø vil sentrale arbeidsoppgaver være utvikling og oppfølging av digitale verktøy, herunder BIM, i alle prosjektets faser. Du bør ha kompetanse i ett eller flere BIM-program: F.eks. Solibri, Trimble Connect, Revit, Dynamo, Navisworks, etc. Du bør ha kompetanse til å behandle og benytte informasjon fra typiske dataformater innenfor bygg og infrastruktur og BIM: F.eks. ifc, dwg, sosi, etc. Det er et pluss om du har kjennskap til VDC og buildingsmart-prinsipper. Erfaring, og/eller spesielt stor interesse for fagfeltet kan kompensere for manglende formell kompetanse. Vi søker deg som har evnen til å få ting gjort, tilegne deg ny kunnskap og har evne til å kommunisere godt med de rundt deg. Som BIM-tekniker bør du ha faglig bakgrunn innen bygg- og anleggssektoren, fra enten teknisk fagskole, høgskole eller universitet. Som Systemutvikler tenker vi at du har en strategisk/analytisk erfaring ikke nødvendigvis fra byggebransjen. TEAM Bispevika har verdens best beliggende arbeidssted med kontor på Sørengkaia i Oslo Sentrum. I søknaden er det ønskelig at du beskriver kort hva du mener du kan bidra med i en slik stilling. Snarlig tiltredelse ønskes. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.
Snarest Oslo
Vi trenger deg som er nysgjerrig og som liker å jobbe i team. AF Gruppen er et ledende entreprenør- og industrikonsern. Vi løser komplekse utfordringer innenfor alle områder av ingeniørfaget. Vi bygger og rehabiliterer bolig- og næringsbygg, veier, tuneller og landanlegg. Vi river og gjenvinner bygg, anlegg og utrangerte oljeinstallasjoner. Vi finner smarte energiløsninger. Vi leverer en rekke tjenester offshore.   AF er i vekst og behovene for flere dyktige medarbeidere kan melde seg til kommende prosjekter over hele landet. Våre 3800 ansatte er svært forskjellige, men har alle én ting felles: De er nysgjerrige. De elsker gode løsninger og vanskelige utfordringer. I AF Gruppen dyrker vi nysgjerrigheten. For vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar.Du kjennetegnes av å være kvalitets- og ansvarsbevisst, nysgjerrig og har stor arbeidskapasitet. AF Gruppen er opptatt av høy arbeidsglede og det er viktig at alle ansatte bidrar til et positivt arbeidsmiljø. En viktig forutsetning er at du, som oss, har en kompromissløs holdning til sikkerhet og etikk.Hos AF kan du bli en del av et godt arbeidsmiljø som preges av høy trivsel og stolthet. Vi tilbyr spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. AF har konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.
Snarest Norge
AF er i vekst og behovene for flere dyktige medarbeidere kan melde seg til kommende prosjekter over hele landet. AF Gruppen er et ledende entreprenør- og industrikonsern. Vi løser komplekse utfordringer innenfor alle områder av ingeniørfaget. Vi bygger og rehabiliterer bolig- og næringsbygg, veier, tunneler og landanlegg. Vi river og gjenvinner bygg, anlegg og utrangerte oljeinstallasjoner. Vi finner smarte energiløsninger og vi leverer en rekke tjenester offshore.Våre 3800 ansatte er svært forskjellige, men har alle én ting felles: De er nysgjerrige. De elsker gode løsninger og vanskelige utfordringer. I AF Gruppen dyrker vi nysgjerrigheten. For vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar.Du kjennetegnes av å være kvalitets- og ansvarsbevisst, nysgjerrig og har stor arbeidskapasitet. AF Gruppen er opptatt av høy arbeidsglede og det er viktig at alle ansatte bidrar til et positivt arbeidsmiljø. En viktig forutsetning er at du, som oss, har en kompromissløs holdning til sikkerhet og etikk.Hos AF kan du bli en del av et godt arbeidsmiljø som preges av høy trivsel og stolthet. Vi tilbyr spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. AF har konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.
Snarest Norge
For å styrke avdelingen ser vi etter en ny medarbeider. AF Decom er Europas ledende entreprenør innen riving og miljøsanering, og med bakgrunn i stor ordrereserve ser vi oss nødt til å bemanne med flere flinke medarbeidere. Arbeidsdagen i AF Decom er hektisk, og ingen dag er lik. Hos oss får du muligheter til egenutvikling, og det er alltid behov for dyktige medarbeidere. AF satser på talenter og kanskje er du en av våre fremtidige ledere? Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Du vil få et stort handlingsrom med en dertil varierende arbeidsdag. AF har konkurransedyktige og prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram. Som prosjektingeniør ønsker vi at du bidrar i avdelingen med utarbeidelse av tilbud, kontraktsoppfølging, søknader og sluttdokumentasjon. Videre vil stillingen innebære oppfølging av økonomi på prosjekt- og avdelingsnivå i form av lønnsomhetsvurdering, fakturering, kundefordringer mm. Du må være kvalitets- og ansvarsbevisst, strukturert og ha stor arbeidskapasitet. Du har gjerne erfaring som controller, prosjektøkonom eller prosjektingeniør. Det er ønskelig at du har relevant utdannelse innen økonomi, eller er ingeniør.
Snarest Bergen

Traineeprogram

Internship

Sommerjobb i AF

Antall interns :
(varierer)

Lærlinger

Lærling i AF Gruppen

Antall lærlinger :
(varierer)

Rekrutteringskalender

  • JUL 22
    2018
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Rekrutteringsansvarlig

Filmer

AF med 20 lag i Holmenkollstafetten 2018. 00 sporty AFere farget byen gul under vårens vakreste eventyr. Beste AF-lag, AF Offshore Decom, gikk også helt til topps i klassen Byggebransjen for Kreftforeningen.
AF Gruppen - Var du så oppfinnsom når du var liten?
Ryktet om bransjens manglende innovasjons- og nyskapingsevne er sterkt overdrevet. Innovasjon og nyskaping skjer her og nå. På Let's Connect fortalte konsernsjef Morten Grongstad fortalte om hva som gjøres i AF-prosjekter og hvordan AF tenker for å lykkes i fremtiden.
Konsernsjef Morten Grongstad forteller om hvordan AF skal øke kvinneandelen i konsernet. I arbeidet med å sikre like karrieremuligheter for kvinner og menn samarbeider AF med #HunSpanderer.
Møt fire AF-medarbeidere som forteller hvorfor vi jobber med å øke kvinneandelen i AF. I arbeidet med å sikre like karrieremuligheter for kvinner og menn samarbeider AF med #HunSpanderer
Nysgjerrighet, entreprenørånd og gjennomslagskraft har gjort AF til en av Norges ledende entreprenør, og det selskapet som vokser mest på Oslo Børs. AF Gruppen - nysgjerrig siden 1985.
AF trenger deg som er nysgjerrig og liker å jobbe i team.
Ny teknologi fra AF gjenvinner forurenset masse. Rimol Miljøpark i Trondheim er den første av sitt slag i Norge. Teknologien AF har utviklet bidrar til å gjenvinne inntil 80 prosent av forurensede masser som ellers ville havnet i tradisjonelle deponier.
Ida er prosjekteringsleder i offshorevirksomheten i AF Gruppen. Bli med Ida en dag på jobb på AF Miljøbase Vats utenfor Haugesund og lær mer om rollen som prosjekteringsleder.
Min arbeidsdag - Prosjektøkonom og driftsleder i AF. Andrea jobber som prosjektøkonom og driftsleder i byggvirksomheten i AF Gruppen. Bli med Andrea en dag på jobb.
Min arbeidsdag - Maskinfører i AF. Rune er maskinfører i AF Gruppens anleggsvirksomhet. Bli med Rune en dag på jobb på prosjektet E18 Tvedestrand- Arendal.
Min arbeidsdag - Prosjektleder I AF. Magnus jobber som prosjektleder for et byggprosjekt utenfor Gøteborg. Bli med Magnus en dag på jobb og lær mer om rollen som prosjektleder i bygg.
Min arbeidsdag - Prosjektingeniør i AF. Ole Martin jobber som prosjektingeniør i AF Gruppens byggvirksomhet I Østfold. Bli med Ole Martin ut på prosjektet Campus Ås.
Min arbeidsdag - HMS-leder i AF. Gunnar jobber som HMS-leder på prosjekt i AF Gruppen. Bli med Gunnar en dag ut på jobb.

Adresse

AF Gruppen Norge AS
PB 6271 Etterstad
0603 Oslo