AF Gruppen

(Bygg / Anlegg / Entreprenør, Eiendom / Eiendomsmegling, Olje / Gass / Energi / Kraft)

AF Gruppen er et av Norges største entreprenør- og industrikonsern med virksomhet innen anlegg, bygg, eiendom, offshore, energi- og miljøteknologi.

 

AF er involvert i alt fra riving av oljeplattformer til store bygg- og anleggsprosjekter. I tillegg har AF bygget opp Nordens største kompetansemiljø innen effektiv energibruk.

 

Et bredt tjenestespekter og mange kompetansemiljøer gir karrieremuligheter på tvers av konsernet. Dyktige medarbeidere får tidlig ansvar og store muligheter for personlig utvikling gjennom AFs mange prosjekter. AF Gruppen har opplevd sterk vekst det siste tiåret. Selskapets entreprenørånd handler om å utvikle eksisterende og nye områder for å finne bedre og mer fremtidsrettede måter å skape verdier på.

 

Visjon
Vi rydder fra fortiden og bygger for fremtiden.

Les mer om AF Gruppen
Fakta
Hovedkontor
Innspurten 15, Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:Snarest
Arbeidssted :Oslo
Video
Se flere videoer fra AF Gruppen

Bli kjent med AF Gruppen

Hvorfor AF?

Høy trivsel
Vi har et tydelig verdigrunnlag som har skapt en kultur preget av høy trivsel og stolthet. Medarbeidertilfredsheten i AF Gruppen er høyere enn bransjegjennomsnittet.

Rom til å leve ut din nysgjerrighet
I AF dyrker vi nysgjerrigheten fordi vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar. Vi er innovative og skaper verdier gjennom å tenke annerledes og utfordre etablerte sannheter. I AF får du mulighet til å løse komplekse utfordringer.

Store personlige utviklingsmuligheter
Vår evne og vilje til lønnsom vekst skaper muligheter for våre medarbeidere. I AF får du tidlig ansvar og mulighet til å sette spor etter deg. Vi utvikler deg gjennom spennende og utfordrende oppgaver og vårt eget AF Akademi.

Ledelse med tilstedeværelse og innlevelse
Vi bygger robuste team og spiller hverandre gode for å nå målene våre sammen. Våre ledere er organisert nært produksjonen til støtte for våre medarbeidere.

Vis mer
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:Snarest
Arbeidssted :Oslo

Ledige stillinger hos AF Gruppen

AF Energi & Miljøteknikk AS er et selskap i AF gruppen ASA. Vi er markedsledende innenfor energieffektivisering, fornybar energi og energiservice for bygg og industri. Vi hjelper eiendomsbesittere og industri med å identifisere besparingspotensial, gjennomfører prosjekter med garanti for resultatoppnåelse og drifter deres tekniske anlegg. Vår energisatsing handler om smartere, mer energieffektive tekniske løsninger og gir lønnsomhet for kundens bunnlinje, men også for miljøet. Det kaller vi Blå Miljøeffekt. Vår virksomhet innenfor Energiservice er i kraftig vekst i Østlandsområdet og vi søker nå serviceteknikere med bakgrunn innen kulde- og varmepumpeteknikk, ventilasjon og automatikk, fortrinnsvis i Oslo-området. Arbeidsoppgaver: Installasjon og ombygging ventilasjonsanlegg Service og periodisk vedlikehold av ventilasjonsanlegg Innregulering og kontroll Teknisk vurdering av klimaanlegg iht. Energimerkeforskriften Selge inn og gjennomføre nødvendige oppgraderingstiltak ute hos kunden Mulighet for ansvar over egne avtaleporteføljer Bidra som fagressurs og representere ventilasjonskompetanse i en flerfaglig avdeling Bidra til å videreutvikle kulde- og ventilasjonsfaget i AF Energi & Miljøteknikk Kvalifikasjoner: Relevant fagbrev er en fordel Analytisk med evner å se helheten og samspillet mellom de forskjellige faggruppene Strukturert, selvstendig og med god arbeidsmoral Kommersielt tankesett, serviceinnstilt og arbeidsom Excel kunnskaper på minimum basisnivå er foretrukket AF Gruppen tilbyr godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.
Snarest Oslo
AF Energi & Miljøteknikk AS er et selskap i AF gruppen ASA. Vi er markedsledende innenfor energieffektivisering, fornybar energi og energiservice for bygg og industri.Vi hjelper eiendomsbesittere og industri med å identifisere besparingspotensial, gjennomfører prosjekter med garanti for resultatoppnåelse og drifter deres tekniske anlegg.Vår energisatsing handler om smartere, mer energieffektive tekniske løsninger og gir lønnsomhet for kundens bunnlinje, men også for miljøet. Det kaller vi Blå Miljøeffekt. Vår virksomhet innenfor Energiservice er i kraftig vekst i Østlandsområdet og vi søker nå etter Energiingeniør for prosjektoppfølging. Arbeidsoppgaver:Ansvarlig for Energisparekontrakter (EPC) i oppfølgingsfasen (fase 3), herunder: Aktiv energiovervåking Salg, kalkulasjon og gjennomføring av prosjekter innenfor porteføljens EPC-kontrakter Løpende optimalisering av tekniske anlegg via befaringer og fjernbetjening av SD-anlegg Kursvirksomhet innenfor tekniske fag og energioppfølging Kundeoppfølging Kvalifikasjoner:Vi ser gjerne at du har relevant ingeniørutdannelse eller teknisk fagskole. Noen års relevant erfaring er en stor fordel i denne stillingen. I AF EMT verdsetter vi en bred tverrfaglig kompetanse der du evner å se helheten i tekniske installasjoner innenfor varme, kjøling, ventilasjon og automasjon. Kombinert med dette er vi ute etter deg med lederegenskaper og gjerne med erfaring innen salg. Du har en drivkraft for å utvikle, motivere og inspirere dine medarbeidere og ta gruppens betydelige kompetanse til et nytt nivå. Du vil være tett på kundene og jobbe målrettet og systematisk i markedet for å bidra til økte markedsandeler og lønnsom vekst. Du kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, er nysgjerrig, kontaktskapende og ikke minst trives i et hektisk arbeidsmiljø. Det er også viktig for oss at du har en god skriftlig og muntlig fremstillingsevne.Stillingen vil ha utgangspunkt i arbeid fra vårt hovedkontor i Oslo, samt en del reising til våre prosjekter i Østlandsområdet. AF Gruppen tilbyr godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.
Snarest Oslo
AF Energi & Miljøteknikk AS er et selskap i AF gruppen ASA. Vi er markedsledende innenfor energieffektivisering, fornybar energi og energiservice for bygg og industri. Vi hjelper eiendomsbesittere og industri med å identifisere besparingspotensial, gjennomfører prosjekter med garanti for resultatoppnåelse og drifter deres tekniske anlegg. Vår energisatsing handler om smartere, mer energieffektive tekniske løsninger og gir lønnsomhet for kundens bunnlinje, men også for miljøet. Det kaller vi Blå Miljøeffekt. Vår virksomhet innenfor Energiservice er i kraftig vekst i Østlandsområdet og vi søker nå etter en Elektroinstallatør. Arbeidsoppgaver: Prosjektledelse med prosjektering og oppfølging av oppdrag Installatørrolle for avd. Energiservice Fagansvarlig for elektrofaget, lede fagarenaer for elektropersonell Faglig operativ støttefunksjon for prosjektledere og elektropersonell Utstrakt kundekontakt Saksbehandling Kvalifikasjoner: Personen vi ser etter må være autorisert elektroinstallatør. Vi ser gjerne at du har erfaring som installatør og/eller solid bransjeerfaring. Kombinert med dette er vi ute etter deg med forretningsteft, som har lyst og evne til å bidra til løsninger som gir fornøyde kunder og god økonomi. Du kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, er nysgjerrig, kontaktskapende og ikke minst trives i et hektisk arbeidsmiljø. Det er også viktig for oss at du er nøyaktig og strukturert og trives med et selvstendig arbeidssett. AF Gruppen tilbyr godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.
Snarest Oslo
Vil du være med å styrke vårt fagmiljø innen kvalitet og HMS? AF Anlegg har behov for å styrke organisasjonen innen KS og HMS, og søker flere engasjerte og nysgjerrige medarbeidere som deler vår kompromissløse holdning til sikkerhet og kvalitet. Vi søker deg med relevant utdanningsbakgrunn til stillinger som byr på spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger, med betydelige muligheter for faglig og personlig kompetanseutvikling.  I AF Gruppen blir du del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag og resultatoppnåelse. I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg og innen nye fag- og ansvarsområder.   Arbeidsoppgaver Som KS-/HMS-ingeniør vil du ha ansvar for å følge opp KS- og HMS-arbeidet i planlegging og utførelse av våre oppdrag. Du vil være involvert i planlegging og arbeidsforberedelser, blant annet med tegningsunderlag, beregninger og risikovurderinger. Videre vil du delta aktivt i det løpende KS- og HMS-arbeidet, med deltakelse på vernerunder, og oppfølging av kvalitetsavvik, HMS-hendelser og forbedringsforslag. Du vil også ha ansvar for rapportering både internt og til kunde. Kvalifikasjoner Kandidatene vi leter etter har utdanning på minimum bachelornivå innen fagfelt som HMS, samfunnssikkerhet, yrkeshygiene eller ingeniørfag. Vi søker både nyutdannede og deg med noen års arbeidserfaring. Du brenner for faget, og ønsker å bidra aktivt til å styrke vårt fagmiljø innen KS og HMS. Erfaring fra prosjektrettet bygg- og anleggsvirksomhet, samt kjennskap til Synergi, ProductXchange eller liknende verktøy er positivt, men ikke et krav. Du må beherske norsk og engelsk både skriftlig og muntlig.  AF Anlegg har prosjekter over hele landet, og det er et absolutt krav at du er mobil og har mulighet for ukependling. Egenskaper Som person er du nysgjerrig, resultatorientert, og har et høyt aktivitetsnivå. Du jobber systematisk, og evner å beholde oversikt og struktur i en variert og hektisk arbeidshverdag. Vi liker den som ser muligheter, tar ansvar og viser initiativ. Du trives i en arbeidshverdag med stor grad av samarbeid, og har evne til god og tydelig kommunikasjon med aktører både innen og utenfor organisasjonen. Vi tilbyr Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser, og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Gjennom ulike aksjeordninger vil du også få muligheter til gunstige avtaler for eierandeler i bedriften.
Snarest Norge
Vi trenger deg som er nysgjerrig og som liker å jobbe i team. AF Gruppen er et ledende entreprenør- og industrikonsern. Vi løser komplekse utfordringer innenfor alle områder av ingeniørfaget. Vi bygger og rehabiliterer bolig- og næringsbygg, veier, tuneller og landanlegg. Vi river og gjenvinner bygg, anlegg og utrangerte oljeinstallasjoner. Vi finner smarte energiløsninger. Vi leverer en rekke tjenester offshore. Våre 3800 ansatte er svært forskjellige, men har alle én ting felles: De er nysgjerrige. De elsker gode løsninger og vanskelige utfordringer. I AF Gruppen dyrker vi nysgjerrigheten. For vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar. AF er i vekst og behovene for flere dyktige medarbeidere kan melde seg til kommende prosjekter over hele landet. Dersom du ønsker å levere en åpen søknad til oss så kan du sende denne inn her.
Fortløpende Norge
AF er i vekst og behovene for flere dyktige medarbeidere kan melde seg til kommende prosjekter over hele landet. Vi søker etter personer som: Fokuserer på sikkerhet Er kvalitetsbevisste Har pågangsmot og tar ansvar Bidrar til et positivt arbeidsmiljø
Fortløpende Norge
AF Energi & Miljøteknikk AS er et selskap i AF gruppen ASA. Vi er markedsledende innenfor energieffektivisering, fornybar energi og energiservice for bygg og industri. Vi hjelper eiendomsbesittere og industri med å identifisere besparingspotensial, gjennomfører prosjekter med garanti for resultatoppnåelse og drifter deres tekniske anlegg. Vår energisatsing handler om smartere, mer energieffektive tekniske løsninger og gir lønnsomhet for kundens bunnlinje, men også for miljøet. Det kaller vi Blå Miljøeffekt. Vår virksomhet innenfor Energiservice er i kraftig vekst i Østlandsområdet og vi søker nå serviceteknikere med bakgrunn innen kulde- og varmepumpeteknikk, ventilasjon og automatikk, fortrinnsvis i Oslo-området. Arbeidsoppgaver: Installasjon og ombygging av kulde- og varmepumpeanlegg/ventilasjonsanlegg Service og periodisk vedlikehold av tekniske anlegg (kjøling og ventilasjon) av varierende størrelse Drift og serviceoppgaver på produksjonsanlegg for fjernvarme og fjernkjøling Teknisk vurdering av klimaanlegg iht. Energimerkeforskriften Selge inn og gjennomføre nødvendige oppgraderingstiltak ute hos kunden Mulighet for ansvar over egne avtaleporteføljer Bidra i Enøkteam som fagressurs og representere kuldekompetanse i en flerfaglig avdeling Bidra til å videreutvikle kulde- og ventilasjonsfaget i AF Energi & Miljøteknikk Kvalifikasjoner: Fagbrev innenfor kulde- og varmepumpeteknikk F-gass sertifisering Analytisk med evner å se helheten og samspillet mellom de forskjellige faggruppene Strukturert, selvstendig og med god arbeidsmoral Kommersielt tankesett, serviceinnstilt og arbeidsom Excel-kunnskaper på minimum basisnivå er foretrukket AF Gruppen tilbyr godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.
Snarest Oslo
AF Nybygg vokser og trenger flere erfarne ledere til vår byggvirksomhet. Vi vil komme i kontakt med deg som har erfaring fra entreprenørbransjen, og som sitter i en prosjekt- eller anleggslederstilling i dag. Hos oss får du mulighet til å utvikle deg videre og bli del av et fremtidsrettet og nytenkende arbeidsmiljø. Føler du at du ikke kommer deg videre der du er i dag? Da er det kanskje hos oss du skal ta det neste steget i din karriere? Vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar. Derfor ønsker vi deg som ikke er redd for å leve ut nysgjerrigheten din med på laget vårt. Du har høyere teknisk utdannelse og erfaring fra å lede hele eller deler av byggeprosjekter, og du ser muligheter i bruk av ny teknologi og utstrakt bruk av BIM. Som prosjektleder hos oss blir du ansvarlig for komplette nybyggsprosjekter over MNOK 100 for offentlige og private kunder. Din struktur og ledelse av prosjektorganisasjonen skal sørge for de gode resultatene, og du blir vår fremste kontaktperson og relasjonsbygger inn mot kunden. AF Nybygg utvikler, prosjekterer og bygger offentlig og private næringsbygg samt boligbygg. Vår gjennomføringsmodell er tilrettelagt for å sikre kunder og samarbeidspartnere en kostnadseffektiv, sikker og kvalitetsoptimal prosjektgjennomføring. Du er derfor kommersielt anlagt, tenker sikkerhet i alle ledd og du brenner for å levere upåklagelig kvalitet. Din personlige utvikling er avgjørende for vår videre vekst, og vi tilbyr derfor også kursing og kompetanseløft gjennom vårt eget lederutviklingsprogram og andre relevante kurs. I AF får du også konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. Våre ansatte gis også mulighet til å investere i bedriften gjennom fordelaktige aksje- og opsjonsprogram.
Snarest Oslo

Traineeprogram

Internship

Sommerjobb i AF

Antall interns :
(varierer)

Lærlinger

Lærling i AF Gruppen

Antall lærlinger :
(varierer)

Rekrutteringskalender

 • MAI 23
  2018
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAI 24
  2018
  6 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAI 25
  2018
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Rekrutteringsansvarlig

Filmer

AF med 20 lag i Holmenkollstafetten 2018. 00 sporty AFere farget byen gul under vårens vakreste eventyr. Beste AF-lag, AF Offshore Decom, gikk også helt til topps i klassen Byggebransjen for Kreftforeningen.
AF Gruppen - Var du så oppfinnsom når du var liten?
Ryktet om bransjens manglende innovasjons- og nyskapingsevne er sterkt overdrevet. Innovasjon og nyskaping skjer her og nå. På Let's Connect fortalte konsernsjef Morten Grongstad fortalte om hva som gjøres i AF-prosjekter og hvordan AF tenker for å lykkes i fremtiden.
Konsernsjef Morten Grongstad forteller om hvordan AF skal øke kvinneandelen i konsernet. I arbeidet med å sikre like karrieremuligheter for kvinner og menn samarbeider AF med #HunSpanderer.
Møt fire AF-medarbeidere som forteller hvorfor vi jobber med å øke kvinneandelen i AF. I arbeidet med å sikre like karrieremuligheter for kvinner og menn samarbeider AF med #HunSpanderer
Nysgjerrighet, entreprenørånd og gjennomslagskraft har gjort AF til en av Norges ledende entreprenør, og det selskapet som vokser mest på Oslo Børs. AF Gruppen - nysgjerrig siden 1985.
AF trenger deg som er nysgjerrig og liker å jobbe i team.
Ny teknologi fra AF gjenvinner forurenset masse. Rimol Miljøpark i Trondheim er den første av sitt slag i Norge. Teknologien AF har utviklet bidrar til å gjenvinne inntil 80 prosent av forurensede masser som ellers ville havnet i tradisjonelle deponier.
Ida er prosjekteringsleder i offshorevirksomheten i AF Gruppen. Bli med Ida en dag på jobb på AF Miljøbase Vats utenfor Haugesund og lær mer om rollen som prosjekteringsleder.
Min arbeidsdag - Prosjektøkonom og driftsleder i AF. Andrea jobber som prosjektøkonom og driftsleder i byggvirksomheten i AF Gruppen. Bli med Andrea en dag på jobb.
Min arbeidsdag - Maskinfører i AF. Rune er maskinfører i AF Gruppens anleggsvirksomhet. Bli med Rune en dag på jobb på prosjektet E18 Tvedestrand- Arendal.
Min arbeidsdag - Prosjektleder I AF. Magnus jobber som prosjektleder for et byggprosjekt utenfor Gøteborg. Bli med Magnus en dag på jobb og lær mer om rollen som prosjektleder i bygg.
Min arbeidsdag - Prosjektingeniør i AF. Ole Martin jobber som prosjektingeniør i AF Gruppens byggvirksomhet I Østfold. Bli med Ole Martin ut på prosjektet Campus Ås.
Min arbeidsdag - HMS-leder i AF. Gunnar jobber som HMS-leder på prosjekt i AF Gruppen. Bli med Gunnar en dag ut på jobb.

Adresse

AF Gruppen Norge AS
PB 6271 Etterstad
0603 Oslo