AF Gruppen

(Bygg / Anlegg / Entreprenør, Eiendom / Eiendomsmegling, Olje / Gass / Energi / Kraft)

AF Gruppen er et av Norges største entreprenør- og industrikonsern med virksomhet innen anlegg, bygg, eiendom, offshore, energi- og miljøteknologi.

 

AF er involvert i alt fra riving av oljeplattformer til store bygg- og anleggsprosjekter. I tillegg har AF bygget opp Nordens største kompetansemiljø innen effektiv energibruk.

 

Et bredt tjenestespekter og mange kompetansemiljøer gir karrieremuligheter på tvers av konsernet. Dyktige medarbeidere får tidlig ansvar og store muligheter for personlig utvikling gjennom AFs mange prosjekter. AF Gruppen har opplevd sterk vekst det siste tiåret. Selskapets entreprenørånd handler om å utvikle eksisterende og nye områder for å finne bedre og mer fremtidsrettede måter å skape verdier på.

 

Visjon
Vi rydder fra fortiden og bygger for fremtiden.

Les mer om AF Gruppen
Fakta
Hovedkontor
Innspurten 15, Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:19.10.2018
Arbeidssted :Oslo
Video
Se flere videoer fra AF Gruppen

Bli kjent med AF Gruppen

Hvorfor AF?

Høy trivsel
Vi har et tydelig verdigrunnlag som har skapt en kultur preget av høy trivsel og stolthet. Medarbeidertilfredsheten i AF Gruppen er høyere enn bransjegjennomsnittet.

Rom til å leve ut din nysgjerrighet
I AF dyrker vi nysgjerrigheten fordi vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar. Vi er innovative og skaper verdier gjennom å tenke annerledes og utfordre etablerte sannheter. I AF får du mulighet til å løse komplekse utfordringer.

Store personlige utviklingsmuligheter
Vår evne og vilje til lønnsom vekst skaper muligheter for våre medarbeidere. I AF får du tidlig ansvar og mulighet til å sette spor etter deg. Vi utvikler deg gjennom spennende og utfordrende oppgaver og vårt eget AF Akademi.

Ledelse med tilstedeværelse og innlevelse
Vi bygger robuste team og spiller hverandre gode for å nå målene våre sammen. Våre ledere er organisert nært produksjonen til støtte for våre medarbeidere.

Vis mer
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:07.10.2018
Arbeidssted :Oslo

Ledige stillinger hos AF Gruppen

Vår virksomhet vokser og til vår avdeling for Energiservice i Oslo søker vi tekniker for oppfølging av produksjonsanlegg for vannbåren varme og kjøling. Arbeidsoppgaver: Driftsoptimalisering og tilsyn av tekniske anlegg Utbedring av driftsutfordringer i større energisentraler Bistand og utførsel av tekniske oppgraderinger Service og periodiske kontroller av tekniske anlegg Fjernovervåking av SD-anlegg Selge inn og gjennomføre nødvendige oppgraderingstiltak ute hos kunden Mulighet for å delta i vaktlaget på sikt Kvalifikasjoner: Du har relevant fagbrev innen tekniske fag, elektro/automasjon er å foretrekke. Noen års relevant erfaring med drift og oppfølging av produksjonsanlegg for fjernvarme og fjernkjøling er en stor fordel i denne stillingen. I AF EMT verdsetter vi tverrfaglig innsikt og erfaring fra driftsoptimalisering av større komplekse anlegg. Du kjennetegnes av å være selvstendig, å ha stor arbeidskapasitet, er nysgjerrig, kontaktskapende og ikke minst trives du i et hektisk arbeidsmiljø. Det er også viktig for oss at du er serviceinnstilt, og at du har lyst og evne til å bidra til løsninger som gir fornøyde kunder og god økonomi. AF Gruppen tilbyr godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.
25.09.2018 Oslo
Eiendomsutvikling i AF skjer i samspill med gode partnere på investor- og leverandørsiden. Vi trekker også på spisskompetanse i AF innen Anlegg, Bygg, Energi og Miljø for å utvikle kostnadseffektive, miljøvennlige og fremtidsrettede løsninger. AF Eiendom har som mål å være bransjeledende innen helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid. Den ambisjonen har du mulighet til å være med å realisere i en spennende stilling som HMS-/KS-leder Som HMS-/KS-leder er du mye ute i prosjektene våre og du har ansvar for å støtte prosjektteamene innen systematisk HMS- og kvalitetsarbeid. Du vil også ha ansvaret for å forvalte og videreutvikle styringssystemet vårt innen eiendomsutvikling. Du kjennetegnes av å være strukturert og arbeidsom. Du vil få en stor kontaktflate på tvers av prosjekter, så din evne til å samarbeide og kommunisere godt vil være viktig. En forutsetning er at du, som oss, har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk. For å lykkes i denne rollen ser vi gjerne at du har bakgrunn som ingeniør eller sivilingeniør og et par års erfaring fra byggeplass.  Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende tverrfaglige utfordringer. Stillingen byr på gode muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.
27.09.2018 Oslo
Vi trenger deg som er nysgjerrig og som liker å jobbe i team. AF Gruppen er et ledende entreprenør- og industrikonsern. Vi løser komplekse utfordringer innenfor alle områder av ingeniørfaget. Vi bygger og rehabiliterer bolig- og næringsbygg, veier, tuneller og landanlegg. Vi river og gjenvinner bygg, anlegg og utrangerte oljeinstallasjoner. Vi finner smarte energiløsninger. Vi leverer en rekke tjenester offshore.   AF er i vekst og behovene for flere dyktige medarbeidere kan melde seg til kommende prosjekter over hele landet. Våre 3800 ansatte er svært forskjellige, men har alle én ting felles: De er nysgjerrige. De elsker gode løsninger og vanskelige utfordringer. I AF Gruppen dyrker vi nysgjerrigheten. For vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar.Du kjennetegnes av å være kvalitets- og ansvarsbevisst, nysgjerrig og har stor arbeidskapasitet. AF Gruppen er opptatt av høy arbeidsglede og det er viktig at alle ansatte bidrar til et positivt arbeidsmiljø. En viktig forutsetning er at du, som oss, har en kompromissløs holdning til sikkerhet og etikk.Hos AF kan du bli en del av et godt arbeidsmiljø som preges av høy trivsel og stolthet. Vi tilbyr spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. AF har konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.
Snarest Norge
AF er i vekst og behovene for flere dyktige medarbeidere kan melde seg til kommende prosjekter over hele landet. AF Gruppen er et ledende entreprenør- og industrikonsern. Vi løser komplekse utfordringer innenfor alle områder av ingeniørfaget. Vi bygger og rehabiliterer bolig- og næringsbygg, veier, tunneler og landanlegg. Vi river og gjenvinner bygg, anlegg og utrangerte oljeinstallasjoner. Vi finner smarte energiløsninger og vi leverer en rekke tjenester offshore.Våre 3800 ansatte er svært forskjellige, men har alle én ting felles: De er nysgjerrige. De elsker gode løsninger og vanskelige utfordringer. I AF Gruppen dyrker vi nysgjerrigheten. For vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar.Du kjennetegnes av å være kvalitets- og ansvarsbevisst, nysgjerrig og har stor arbeidskapasitet. AF Gruppen er opptatt av høy arbeidsglede og det er viktig at alle ansatte bidrar til et positivt arbeidsmiljø. En viktig forutsetning er at du, som oss, har en kompromissløs holdning til sikkerhet og etikk.Hos AF kan du bli en del av et godt arbeidsmiljø som preges av høy trivsel og stolthet. Vi tilbyr spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. AF har konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.
Snarest Norge
AF Energi & Miljøteknikk AS er et selskap i AF gruppen ASA. Vi er markedsledende innenfor energieffektivisering, fornybar energi og energiservice for bygg og industri. Vi hjelper eiendomsbesittere og industri med å identifisere besparingspotensial, gjennomfører prosjekter med garanti for resultatoppnåelse og drifter deres tekniske anlegg. Vår energisatsing handler om smartere, mer energieffektive tekniske løsninger og gir lønnsomhet for kundens bunnlinje, men også for miljøet. Det kaller vi Blå Miljøeffekt. Vår virksomhet innenfor Energiservice er i kraftig vekst i Østlandsområdet og vi søker nå serviceteknikere med bakgrunn innen kulde- og varmepumpeteknikk, ventilasjon og automatikk, fortrinnsvis i Oslo-området. Arbeidsoppgaver: Installasjon og ombygging ventilasjonsanlegg Service og periodisk vedlikehold av ventilasjonsanlegg Innregulering og kontroll Teknisk vurdering av klimaanlegg iht. Energimerkeforskriften Selge inn og gjennomføre nødvendige oppgraderingstiltak ute hos kunden Mulighet for ansvar over egne avtaleporteføljer Bidra som fagressurs og representere ventilasjonskompetanse i en flerfaglig avdeling Bidra til å videreutvikle kulde- og ventilasjonsfaget i AF Energi & Miljøteknikk Kvalifikasjoner: Relevant fagbrev er en fordel Analytisk med evner å se helheten og samspillet mellom de forskjellige faggruppene Strukturert, selvstendig og med god arbeidsmoral Kommersielt tankesett, serviceinnstilt og arbeidsom Excel kunnskaper på minimum basisnivå er foretrukket AF Gruppen tilbyr godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram. Mathias Ødegård Prosjektdirektør AF Energi & Miljøteknikk +47 416 91 925
30.09.2018 Oslo
AF Energi & Miljøteknikk AS er et selskap i AF gruppen ASA. Vi er markedsledende innenfor energieffektivisering, fornybar energi og energiservice for bygg og industri. Vi hjelper eiendomsbesittere og industri med å identifisere besparingspotensial, gjennomfører prosjekter med garanti for resultatoppnåelse og drifter deres tekniske anlegg. Vår energisatsing handler om smartere, mer energieffektive tekniske løsninger og gir lønnsomhet for kundens bunnlinje, men også for miljøet. Det kaller vi Blå Miljøeffekt. Vår virksomhet innenfor Energiservice er i kraftig vekst i Østlandsområdet og vi søker nå serviceteknikere med bakgrunn innen kulde- og varmepumpeteknikk, ventilasjon og automatikk, fortrinnsvis i Oslo-området. Arbeidsoppgaver: Installasjon og ombygging av kulde- og varmepumpeanlegg/ventilasjonsanlegg Service og periodisk vedlikehold av tekniske anlegg (kjøling og ventilasjon) av varierende størrelse Drift og serviceoppgaver på produksjonsanlegg for fjernvarme og fjernkjøling Teknisk vurdering av klimaanlegg iht. Energimerkeforskriften Selge inn og gjennomføre nødvendige oppgraderingstiltak ute hos kunden Mulighet for ansvar over egne avtaleporteføljer Bidra i Enøkteam som fagressurs og representere kuldekompetanse i en flerfaglig avdeling Bidra til å videreutvikle kulde- og ventilasjonsfaget i AF Energi & Miljøteknikk Kvalifikasjoner: Fagbrev innenfor kulde- og varmepumpeteknikk F-gass sertifisering Analytisk med evner å se helheten og samspillet mellom de forskjellige faggruppene Strukturert, selvstendig og med god arbeidsmoral Kommersielt tankesett, serviceinnstilt og arbeidsom Excel-kunnskaper på minimum basisnivå er foretrukket AF Gruppen tilbyr godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram. Mathias Ødegård Prosjektdirektør AF Energi & Miljøteknikk +47 416 91 925
Snarest Oslo
AF Energi & Miljøteknikk AS er en forretningsenhet i AF Gruppen ASA, med ca. 90 medarbeidere med engasjement for å levere optimale energiløsninger. Vi kjennetegnes ved at vi står inne for løsningsforslagene våre med større innslag av resultatgarantier enn det som er normalt. Forretningsenheten har en klar målsetting om å være en preferert energipartner både internt i AF Gruppen og eksternt. Enheten for Fornybar energiforsyning og tekniske entrepriser øker stadig oppdragsmengden samt tilstedeværelse i Bergen. Se mer om våre prosjekter og tjenester på www.afgruppen.no/energi. Nå har du muligheten til å bli med å videreutvikle vårt forretningskonsept. Vi trenger en nysgjerrig, dyktig og fremtidsrettet prosjektleder til en spennende stilling innen tekniske anlegg med energifokus. Sentrale arbeidsoppgaver: Utforme og selge inn gode energitekniske og tverrfaglige løsninger Kalkulasjon og innkjøp av tekniske komponenter og kontrahering av entrepriser Planlegge og lede større prosjekter, herunder kontrakt, økonomi og rapporteringsansvar Du kjennetegnes av en drivkraft for å utvikle, motivere og inspirere dine medarbeidere og ta gruppens betydelige kompetanse til et nytt nivå. Du har i tillegg en selvstendig driv til å lykkes godt med det du foretar deg og erfaring fra å planlegge og gjennomføre større prosjekter. En forutsetning er også at du, som oss, har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk. Kvalifikasjoner: Relevant ingeniørutdannelse eller teknisk fagskole (rør, ventilasjon, elektro)Erfaring kan veie opp for manglende utdanning God kjennskap til bransjen og prosjektmarkedet Bakgrunn fra ledelse av tekniske entrepriser med minimum 3 - 5 års praksis Har du faglig tyngde innen tekniske fag og erfaring/utdannelse fra bransjen, vil du kunne få en sentral rolle i enheten med stor kontaktflate mot prosjekter, kunder og resten av organisasjonen. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Arbeidsted vil primært være i Bergen og omegn, men noe reiser må påregnes i forbindelse med prosjekt. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.
Snarest Bergen
Arbeidsoppgaver: Som stikningsleder vil du ha en viktig rolle i vår bedrift. Ansvarsområdene inkluderer å sikre og utarbeide underlag for målebrev i tett samhandling med prosjektleder/anleggsleder, og arbeid med mottak og kontroll av arbeidsgrunnlag. Videre vil du sikre bistand og tilrettelegging i forbindelse med oppmålingsarbeid og dokumentasjon, samt bistå prosjektene med mengdeberegninger og massedisponering på et digitalt høyt nivå. I tillegg vil du være delaktig i tilbudsprosesser, både med masseberegning av totalentrepriser og du vil være en støtte til de som kalkulerer. Kvalifikasjoner Den vi søker må beherske rollen som både fagperson og leder i et hektisk arbeidsmiljø. Du har stor arbeidskapasitet, gode samarbeidsevner, er initiativrik og nysgjerrig, samtidig som du har et komprimossløst forhold til sikkerhet og kvalitet. Vi ser gjerne at du har felterfaring som stikningsingeniør og har grunnleggende god kunnskap med Leicas landmålingsutstyr. Videre anser du deg selv som superbruker på Gemini terreng og du har erfaring med mengdeberegning i Gemini. Kalkulasjon og prosjektledelse vil være en naturlig del av dine arbeidsoppgaver dersom du har erfaring ifra tidligere og er interessert i å utvikle deg selv.  Vi har behov for stikningsleder på Østlandsområdet, men ber deg spesifisere i din søknad hvorvidt ukependling er aktuelt. Vi tilbyr Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser, og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Gjennom ulike aksjeordninger vil du også få muligheter til gunstige avtaler for eierandeler i bedriften.
30.09.2018 Oslo, Akershus

Traineeprogram

Internship

Sommerjobb i AF

Antall interns :
(varierer)

Lærlinger

Lærling i AF Gruppen

Antall lærlinger :
(varierer)

Rekrutteringskalender

 • SEP 25
  2018
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • SEP 27
  2018
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • SEP 30
  2018
  7 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Rekrutteringsansvarlig

Filmer

AF med 20 lag i Holmenkollstafetten 2018. 00 sporty AFere farget byen gul under vårens vakreste eventyr. Beste AF-lag, AF Offshore Decom, gikk også helt til topps i klassen Byggebransjen for Kreftforeningen.
AF Gruppen - Var du så oppfinnsom når du var liten?
Ryktet om bransjens manglende innovasjons- og nyskapingsevne er sterkt overdrevet. Innovasjon og nyskaping skjer her og nå. På Let's Connect fortalte konsernsjef Morten Grongstad fortalte om hva som gjøres i AF-prosjekter og hvordan AF tenker for å lykkes i fremtiden.
Konsernsjef Morten Grongstad forteller om hvordan AF skal øke kvinneandelen i konsernet. I arbeidet med å sikre like karrieremuligheter for kvinner og menn samarbeider AF med #HunSpanderer.
Møt fire AF-medarbeidere som forteller hvorfor vi jobber med å øke kvinneandelen i AF. I arbeidet med å sikre like karrieremuligheter for kvinner og menn samarbeider AF med #HunSpanderer
Nysgjerrighet, entreprenørånd og gjennomslagskraft har gjort AF til en av Norges ledende entreprenør, og det selskapet som vokser mest på Oslo Børs. AF Gruppen - nysgjerrig siden 1985.
AF trenger deg som er nysgjerrig og liker å jobbe i team.
Ny teknologi fra AF gjenvinner forurenset masse. Rimol Miljøpark i Trondheim er den første av sitt slag i Norge. Teknologien AF har utviklet bidrar til å gjenvinne inntil 80 prosent av forurensede masser som ellers ville havnet i tradisjonelle deponier.
Ida er prosjekteringsleder i offshorevirksomheten i AF Gruppen. Bli med Ida en dag på jobb på AF Miljøbase Vats utenfor Haugesund og lær mer om rollen som prosjekteringsleder.
Min arbeidsdag - Prosjektøkonom og driftsleder i AF. Andrea jobber som prosjektøkonom og driftsleder i byggvirksomheten i AF Gruppen. Bli med Andrea en dag på jobb.
Min arbeidsdag - Maskinfører i AF. Rune er maskinfører i AF Gruppens anleggsvirksomhet. Bli med Rune en dag på jobb på prosjektet E18 Tvedestrand- Arendal.
Min arbeidsdag - Prosjektleder I AF. Magnus jobber som prosjektleder for et byggprosjekt utenfor Gøteborg. Bli med Magnus en dag på jobb og lær mer om rollen som prosjektleder i bygg.
Min arbeidsdag - Prosjektingeniør i AF. Ole Martin jobber som prosjektingeniør i AF Gruppens byggvirksomhet I Østfold. Bli med Ole Martin ut på prosjektet Campus Ås.
Min arbeidsdag - HMS-leder i AF. Gunnar jobber som HMS-leder på prosjekt i AF Gruppen. Bli med Gunnar en dag ut på jobb.

Adresse

AF Gruppen Norge AS
PB 6271 Etterstad
0603 Oslo