<  
>  

Lærling i AF Gruppen

Som lærling i AF Gruppen får du en unik mulighet til å utvikle deg og din kompetanse i komplekse og spennende prosjekter.
Om lærlingordningen

AF driver virksomhet innen bygg, anlegg, miljø, offshore, energi og eiendom og trenger stadig nye dyktige medarbeidere med ulik fagkompetanse.

Vi tar inn utplasseringselever og lærlinger innen følgende fag:

  • Anleggsmekaniker
  • Betongfaget
  • Maskinfører
  • Fjell og bergverksfaget
  • Vei- og anleggsfaget
  • Tunnelinnredning
  • Tømrerfaget
  • Elektrofaget
  • Kjøling
  • Mekaniker
Relaterte stillingsannonser
logo
Læreplass i AF Anlegg – Kan du se det for deg?
Vi søker deg som deler våre verdier og vil være med å skape resultater for AF. Vi trenger deg som er nysgjerrig, ydmyk og som trives med å jobbe ute i prosjekt. Vårt arbeidsmiljø er preget av at de ansatte trives og er stolte av jobben de gjør. I AF setter vi høye krav til engasjement og arbeidsinnsats, i tillegg til at vi har fokus på sikkerhet. Det er viktig for oss at du er punktlig og er opptatt av å levere et godt arbeid.  Som lærling i AF Anlegg må du være forberedt på å pendle til der prosjektet holder til og bo på brakke i tiden du er på jobb. Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe med ditt fag i et stort selskap med spennende prosjekter og gode utviklingsmuligheter? Da burde du søke om læreplass hos oss. AF Anlegg tilbyr læreplass innen følgende fag: Anleggsmaskinmekaniker Betong Maskinfører Fjell- og bergverk Vei- og anlegg Tunnelinnredning Anleggsrørlegger Når du søker læreplass hos oss må følgende være med: Siste karakterutskrift med fravær Kortfattet søknad med CV og evt. attester Kursbevis/sertifikater For å søke læreplass klikker du på den blå knappen øverst på denne siden "Søk på stillingen", og fyller deretter inn de påkrevde feltene. Se også mer informasjon og tips til hvordan skrive søknad her. Nysgjerrig på arbeidshverdagen i AF? Følg våre ansatte på Instagram, eller sjekk ut AF Gruppen på YouTube. SEND INN SØKNAD HER
Frist 15.06.2023
Les mer
Kontaktpersoner
HR-sjef Rekruttering
Les mer om muligheter hos AF Gruppen
logo
Sommerjobb i AF
En sommerjobb i AF Gruppen kan være en god investering i fremtiden og uten tvil det beste jobbintervjuet du kan få! Relevant erfaring blir stadig viktigere i ansettelseprosessen. Studenter som jobber for AF om sommeren vil få unik innsikt i bransjen som vil være verdifull å ta med seg på jobbintervju. Gjennom sommerjobben får studentene forståelse for hvordan en reell arbeidssituasjon er, og man vil samtidig finne ut om AF Gruppen er et sted man ønsker å jobbe når studiene er avsluttet.
logo
Jobbmuligheter som Ingeniør - HMS
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og stillinger knyttet til yrket Ingeniør - HMS. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos AF Gruppen.
Om AF Gruppen

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern som driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. 

Visjon
Vi rydder fra fortiden og bygger for fremtiden.