<  
>  

PwC

Juridisk rådgivning, Konsulenttjenester: Øvrig, Revisjon

Vi tilbyr tjenester innen revisjon, rådgivning, regnskap, skatt og avgift til offentlige og privateide virksomheter. Vårt flerkompetansemiljø bidrar til god styring og kontroll hos våre klienter, og forsterker virksomhetens evne til verdiskaping og utvikling.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Er du en faglig spydspiss med et sterkt ønske om å dele din kunnskap med andre? Er du en nytenkende
19.05.2022 Oslo
Join us in reimagining how we can build trust in society and solve important problemsIn an increasingly complex world, we
22.05.2022 Oslo
Ønsker du å starte karrieren din i et stort og spennende kompetansemiljø? Trigges du av tanken på å løse komplekse
31.05.2022 Oslo
Jobbmuligheter i PwC
Jobbmuligheter i PwC

Når vi rekrutterer har vi naturligvis fokus på faglige resultater, men personlige egenskaper og erfaring er også viktig. Vi ønsker fortrinnsvis minimum 3-5 års relevant utdannelse: siviløkonom, revisor, sivilingeniør e.l. Erfaring fra utlandet er positivt.

Vi er interessert i kandidater som er engasjerte og har vist initiativ gjennom studentforeningsarbeid, bi-jobb, organisasjonsarbeid eller sport. Dette er i mange tilfeller et meget verdifullt supplement til din faglige bakgrunn.

Trainee

Trainee i advokatfirmaet

Antall traineer
1 (flere)

Trainee

Trainee

Antall traineer
Ikke spesifisert

Internship

Internship

Antall internships
1 (eller flere)

Rekrutteringskalender

 • MAI 19
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAI 22
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Jobbmuligheter (33)
logo
Trainee
PwC tilbyr inntil 4 traineeplasser i året. Traineeprogrammet er et toårig utviklingsprogram der du vil arbeide innenfor forskjellige forretningsområder (revisjon, rådgivning, corporate finance, transaction services og våre interne støttefunksjoner). I traineeprogrammet kan det også ligge en mulighet for utveksling til et våre kontorer rundt om i verden. Programmet tar utgangspunkt i en fast struktur, men hver trainee får en individuell tilpasning basert på ønsker og kvalifikasjoner. I PwC verdsettes eget initiativ høyt og alle har muligheter til å påvirke sin egen hverdag og utvikling.
logo
Trainee i advokatfirmaet
Vi søker ambisiøse og samfunnsinteresserte studenter som har lyst til å jobbe innen våre hovedområder skatt, avgift, transaksjonsstøtte og forretningsjus i verdens største nettverk av advokater, revisorer og rådgivere. For deg som er juss-student og har avlagt eksamen på 3.avdeling tilbyr vi et skreddersydd traineeprogram hvor du får en smakebit av hvordan det faktisk er å jobbe som advokat i PwC. Traineeprogammet er en av våre viktigste rekrutteringskilder når vi skal ansette nyutdannede jurister, og vi er opptatt av at tiden du bruker i PwC skal være din beste investering. Derfor kan vi love deg spennende arbeidsoppgaver, bratt læringskurve og tett oppfølging av egen fadder. Vi sørger også for at du blir sysselsatt med utfordrende arbeidsoppgaver fra første dag. Traineeoppholdet varer mellom 4- til 6uker og tilbys ved våre kontorer i Oslo, Stavanger, Kristiansand og Bergen. Vi tar imot løpende søknader, og tilbyr traineeopphold gjennom hele året. Høres dette ut som noe for deg? Søk traineestilling hos oss her.  Les også mer om Annes traineeopphold i skatt- og avgiftsavdelingen, og hvorfor hun valgte PwC som arbeidsgiver etter endte studier. Mer informasjon om Advokatfirmaet PwC. 
logo
Internship
Vårt Summer Intenship-program tilbys tre til fire motiverte og kvalifiserte studenter som studerer på 3. eller 4. kull. Hver høst har vi søknadsprosess for Internship påfølgende sommer. Som Summer Intern i PwC får man en skreddersydd pakke tilpasset profil og egne ønsker. Man får innsikt i hvordan det er å jobbe som rådgiver og revisor i PwC, og er innom flere avdelinger. Som Intern deltar man på spennende prosjekter og klientoppdrag i ulike bransjer i tillegg til å delta på flere nyttige, interne kurs. Vi legger mye ressurser i å gjøre oppholdet så utfordrende og lærerikt som overhodet mulig. Man får mye ansvar under tett og god oppfølging hele veien. Sommeren avsluttes med et internprosjekt som skal presenteres foran et fullsatt auditorium. Det er også lagt opp til mye sosialt underveis i ukene man er her. Internshipet varer i åtte til ti uker med to ukers ferie halvveis.

Adresse

Dronning Eufemiasgate 8 Postboks 748, Sentrum NO-0106 Oslo