Rambøll

(Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk, Management consulting, Konsulenttjenester: Øvrig)

Rambøll er en global samfunnsrådgiver innen bygg, arkitektur & plan, transport, energi, vann, miljø & helse, olje & gass og Management consulting.

Helt siden Børge Rambøll og Johan Hannemann i 1945 etablerte Rambøll i Danmark, har virksomheten vært tuftet på en grunnleggende holistisk filosofi. Denne bevisstheten til etisk forretningsdrift og en bærekraftig samfunnsutvikling preger fortsatt vår identitet og måten vi leverer våre tjenester på.

Rambøll tilbyr komplett og uavhengig rådgiving innen hele verdikjeden, fra planlegging og design til drift og vedlikehold, innenfor 6 markedsområder: 

 • Bygg 
 • Arkitektur & plan
 • Transport
 • Miljø & helse
 • Energi
 • Olje & gass
 • Vann
 • Management Consulting

Visjon

Rambøll skaper inspirerende og langsiktige løsninger som gir rom for vekst og utvikling.

Antall ansatte

1500 i Norge, og på verdensbasis 13 000 fordelt på 35 land.

Les mer om Rambøll
,,
En global samfunnsrådgiver

Jobbmuligheter i Rambøll

Vi har årlig mer enn 40 studenter som enten har sommerjobb eller skriver oppgaven sin hos oss. Svært mange av disse får tilbud om fast ansettelse etter endt skolegang. Alle våre ledige stillinger er utlyst på våre hjemmesider ramboll.no. Her kan man også registrere seg i vår internasjonale CV-database, og se stillinger utlyst i alle Rambøll-land.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vi ansetter mange nyutdannede! Se våre hjemmesider for stillingsutlysninger: ramboll.no.

Les mer om jobbmuligheter i Rambøll

Ledige stillinger hos Rambøll

 • Har du lyst til å teste, bruke og utvikle det du pugger på lesesalen? Som ledende samfunnsrådgiver er vår ekspertise i fremste rekke. Målet vårt er å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Det er det som inspirerer oss til å se forbi det åpenbare. Tenker du også sånn? Da vil vi gjerne snakke med deg om sommerjobb i 2017. I år ble vi rangert som nummer 1 på Universums liste over de mest attraktive arbeidsgiverne i Norden. I Norge er vi nærmere 1500 fordelt på 17 kontorer. Hver sommer ansetter vi rundt 35 studenter som får lære mer, bruke kunnskapen din i praksis og utvikle deg faglig. Samfunnsrådgiveren Rambøll tilbyr spisskompetanse til alle kunder, både i Norge og internasjonalt. Vi er involvert i mange betydningsfulle store og små prosjekter over hele landet. Det sikrer oss spennende arbeidsoppgaver. For mer informasjon om våre tjenester innenfor vann, les her: http://www.ramboll.no/tjenester/vann Ønskede kvalifikasjoner: Under utdanning på bachelor eller masternivå innenfor våre fagfelt Samfunnsengasjert og interessert i hvordan ditt fagfelt kan endre samfunnet Gode resultater Glad i å arbeide sammen med andre Strukturert og engasjert Har innsikt i ny kunnskap og kan bidra til innovative løsninger Vi kan tilby: Et kreativt og samfunnsengasjert miljø som ser forbi det åpenbare og arbeider for helhetlige løsninger Utfordrende og interessante arbeidsoppgaver som gir relevant praksis og læring Interne nettverk der du får tilgang til verktøy og faglig støtte som utvikler din kompetanse Spennende prosjekter i flerfaglige miljøer Et inkluderende og ungt miljø med mange faglige og sosiale aktiviteter Dyktige kollegaer som gjerne deler av sitt engasjement og kunnskap Synes du Rambøll kan være et godt valg for deg i dag eller i fremtiden? Send inn søknad med CV, vitnemål og attester. Når du søker må du velge hvilket kontor du kan tenke deg å arbeide ved. Du kan velge flere kontorsteder om ønskelig. En sommer hos Rambøll er mer enn bare en jobb. For mange er sommerjobben et springbrett til en meningsfull karriere og en arena for nye bekjentskaper og ny kunnskap. Vi er sikre på at du får interessante arbeidsdager med spennende oppgaver.
  01.03.2017 Norge
 • Har du lyst til å teste, bruke og utvikle det du pugger på lesesalen? Som ledende samfunnsrådgiver er vår ekspertise i fremste rekke. Målet vårt er å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Det er det som inspirerer oss til å se forbi det åpenbare. Tenker du også sånn? Da vil vi gjerne snakke med deg om sommerjobb i 2017. I år ble vi rangert som nummer 1 på Universums liste over de mest attraktive arbeidsgiverne i Norden. I Norge er vi nærmere 1500 medarbeidere fordelt på 17 kontorer. Hver sommer ansetter vi rundt 35 studenter som får lære mer, bruke kunnskapen din i praksis og utvikle deg faglig. Samfunnsrådgiveren Rambøll tilbyr spisskompetanse til alle kunder, både i Norge og internasjonalt. Vi er involvert i mange betydningsfulle store og små prosjekter over hele landet. Det sikrer oss spennende arbeidsoppgaver. For mer informasjon om våre tjenester innenfor transport, les her: http://www.ramboll.no/tjenester/transport Ønskede kvalifikasjoner: Under utdanning på bachelor eller masternivå innenfor våre fagfelt Samfunnsengasjert og interessert i hvordan ditt fagfelt kan endre samfunnet Gode resultater Glad i å arbeide sammen med andre Strukturert og engasjert Har innsikt i ny kunnskap og kan bidra til innovative løsninger Vi kan tilby: Et kreativt og samfunnsengasjert miljø som ser forbi det åpenbare og arbeider for helhetlige løsninger Utfordrende og interessante arbeidsoppgaver som gir relevant praksis og læring Interne nettverk der du får tilgang til verktøy og faglig støtte som utvikler din kompetanse Spennende prosjekter i flerfaglige miljøer Et inkluderende og ungt miljø med mange faglige og sosiale aktiviteter Dyktige kollegaer som gjerne deler av sitt engasjement og kunnskap Synes du Rambøll kan være et godt valg for deg i dag eller i fremtiden? Send inn søknad med CV, vitnemål og attester. Når du søker må du velge hvilket kontor du kan tenke deg å arbeide ved. Du kan velge flere kontorsteder om ønskelig. En sommer hos Rambøll er mer enn bare en jobb. For mange er sommerjobben et springbrett til en meningsfull karriere og en arena for nye bekjentskaper og ny kunnskap. Vi er sikre på at du får interessante arbeidsdager med spennende oppgaver.
  01.03.2017 Norge
 • Har du lyst til å teste, bruke og utvikle det du pugger på lesesalen? Som ledende samfunnsrådgiver er vår ekspertise i fremste rekke. Målet vårt er å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Det er det som inspirerer oss til å se forbi det åpenbare. Tenker du også sånn? Da vil vi gjerne snakke med deg om sommerjobb i 2017. I år ble vi rangert som nummer 1 på Universums liste over de mest attraktive arbeidsgiverne i Norden. I Norge er vi  nærmere 1500 medarbeidere fordelt på 17 kontorer. Hver sommer ansetter vi rundt 35 studenter som får lære mer, bruke kunnskapen din i praksis og utvikle deg faglig. Samfunnsrådgiveren Rambøll tilbyr spisskompetanse til alle kunder, både i Norge og internasjonalt. Vi er involvert i mange betydningsfulle store og små prosjekter over hele landet. Det sikrer oss spennende arbeidsoppgaver. For mer informasjon om våre tjenester innenfor bygg og arkitektur, les her: http://www.ramboll.no/tjenester/bygg-og-arkitektur Ønskede kvalifikasjoner: Under utdanning på bachelor eller masternivå innenfor våre fagfelt Samfunnsengasjert og interessert i hvordan ditt fagfelt kan endre samfunnet Gode resultater Glad i å arbeide sammen med andre Strukturert og engasjert Har innsikt i ny kunnskap og kan bidra til innovative løsninger Vi kan tilby: Et kreativt og samfunnsengasjert miljø som ser forbi det åpenbare og arbeider for helhetlige løsninger Utfordrende og interessante arbeidsoppgaver som gir relevant praksis og læring Interne nettverk der du får tilgang til verktøy og faglig støtte som utvikler din kompetanse Spennende prosjekter i flerfaglige miljøer Et inkluderende og ungt miljø med mange faglige og sosiale aktiviteter Dyktige kollegaer som gjerne deler av sitt engasjement og kunnskap Synes du Rambøll kan være et godt valg for deg i dag eller i fremtiden? Send inn søknad med CV, vitnemål og attester. Når du søker må du velge hvilket kontor du kan tenke deg å arbeide ved. Du kan velge flere kontorsteder om ønskelig. En sommer hos Rambøll er mer enn bare en jobb. For mange er sommerjobben et springbrett til en meningsfull karriere og en arena for nye bekjentskaper og ny kunnskap. Vi er sikre på at du får interessante arbeidsdager med spennende oppgaver.
  01.03.2017 Norge
 • Har du lyst til å teste, bruke og utvikle det du pugger på lesesalen? Som ledende samfunnsrådgiver er vår ekspertise i fremste rekke. Målet vårt er å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Det er det som inspirerer oss til å se forbi det åpenbare. Tenker du også sånn? Da vil vi gjerne snakke med deg om sommerjobb i 2017. I år ble vi rangert som nummer 1 på Universums liste over de mest attraktive arbeidsgiverne i Norden. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 17 kontorer. Hver sommer ansetter vi rundt 35 studenter som får lære mer, bruke kunnskapen din i praksis og utvikle deg faglig. Samfunnsrådgiveren Rambøll tilbyr spisskompetanse til alle kunder, både i Norge og internasjonalt. Vi er involvert i mange betydningsfulle store og små prosjekter over hele landet. Det sikrer oss spennende arbeidsoppgaver. For mer informasjon om våre tjenester innenfor energi, les her: http://www.ramboll.no/tjenester/energi Ønskede kvalifikasjoner: Under utdanning på bachelor eller masternivå innenfor våre fagfelt. Samfunnsengasjert og interessert i hvordan ditt fagfelt kan endre samfunnet Gode resultater Glad i å arbeide sammen med andre Strukturert og engasjert Har innsikt i ny kunnskap og kan bidra til innovative løsninger Vi kan tilby: Et kreativt og samfunnsengasjert miljø som ser forbi det åpenbare og arbeider for helhetlige løsninger Utfordrende og interessante arbeidsoppgaver som gir relevant praksis og læring Interne nettverk der du får tilgang til verktøy og faglig støtte som utvikler din kompetanse Spennende prosjekter i flerfaglige miljøer Et inkluderende og ungt miljø med mange faglige og sosiale aktiviteter Dyktige kollegaer som gjerne deler av sitt engasjement og kunnskap  
  01.03.2017 Oslo
 • Vårt fagmiljø i Trondheim har store oppgaver innenfor prosjektering av elektrotekniske og SRO-anlegg i forbindelse med veg og tunneler for Statens Vegvesen. Etterspørselen etter våre tjenester er økende, og vi har behov for flere dyktige medarbeidere som vil være med i videreutviklingen av fagmiljøet. Vi søker medarbeider til vårt kontorsted i Trondheim, men det vil være mulighet for å ha delvis kontorsted på et av Rambølls andre kontorer. Vårt kontor i Trondheim har i dag ca 250 medarbeidere innenfor forskjellige fagområder. Stillingen inngår i avdeling Elektro og IKT med i dag er 21 personer. Om stillingen En hovedoppgave vil være å bidra til å tilføre seniorkompetanse inn i våre pågående oppdrag. Viktige oppgaver vil være: Bidra med kompetanse inn i fagmiljøets fagfora og prosjekt Bidra og styrke kompetanseoverføring innad i avdelingen Bidra til utvikling av avdelingens og Rambølls veimiljø Hvem vi søker Vi søker engasjerte personer med god kompetanse og erfaring innen veiprosjektering. Vi har i dag et sterkt faglig miljø innen elektro og SRO, bestående av prosjekterende og prosjekteringsledere. Vi har behov for flere medarbeidere som kan ha det faglige ansvaret og produsere i prosjekt. Vi søker spesielt deg som har høy fagkompetanse og kan bidra til opplæring og kompetanseoverføring til våre yngre medarbeidere. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være: Du er erfaren – minimum 5 års erfaring Du har relevant kompetanse, fortrinnsvis med universitets- eller høyskoleutdanning Du kan vise til gode resultater som er relevante for stillingen Du har generell kunnskap om veiprosjektering Du har kjennskap til Statens vegvesens håndbøker for prosjektering Du har erfaring fra prosjektering og/eller bygging av vei og tunneler Du er utadvendt og evner å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og med kollegaer på tvers av kompetansemiljøene i Rambøll
  Snarest Trondheim
 • Rambøll har behov for flere vegplanleggere/rådgivere ved alle våre kontorer (Alta, Trondheim, Drammen, Lillehammer, Tønsberg, Skien, Oslo og Kristiansand). Divisjonen teller i dag 120 medarbeidere. Vi søker seniorrådgivere, kandidater med mindre erfaring og nyutdannede. Rambølls kontorer på de nevnte lokasjonene har sterke fagmiljø med samfunnsengasjerte og erfarne vegplanleggere som skaper gode løsninger til beste for våre oppdragsgivere. Kontorene har et bredt og tverrfaglig konsulentmiljø som samlet representerer alle nødvendige fag for å kunne påta seg alle typer samferdselsoppdrag. Om stillingen Vi søker dyktige og fremtidsrettede vegplanleggere/rådgivere som har evnen til å samarbeide godt med ulike fagområder og ulike oppdragsgivere. Vi har et innovativt og inkluderende arbeidsmiljø, med gode muligheter for faglig utvikling. Det må påberegnes reising i forbindelse med enkelte oppdrag. Oppgaver Prosjektere, tegne og beregne veger/motorveger etc. Prosjekt- og prosjekteringsledelse Planlegge og koordinere alle aktiviteter på store og små, én-faglige eller flerfaglige prosjekter Sikre prosjektenes lønnsomhet gjennom tett samarbeid med oppdragsgiver, kostnadsoppfølging og kontraktsikring Bidra i forbedringsarbeid For yngre kandidater vil stillingen innebære ansvar for mindre prosjekt eller deler av vegprosjekteringen i større prosjekt, med sikte på personlig og faglig utvikling. Hvem søker vi? Har du utdanning som sivilingeniør/ingeniør og interesse for eller erfaring fra veg- eller baneprosjekter, vil du passe hos oss. Du må ha evne til å jobbe godt i flerfaglige team, ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne og gjerne ha interesse for oppdragsledelse og kundekontakt. Rambøll tilbyr Rambøll er Nordens ledende samfunnsrådgiver og vi tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte oppgaver. Dette betyr å lede an når det gjelder anvendelse av ny teknologi, utvikle og trene medarbeidere og vinne de betydningsfulle kontraktene. Vi har konkurransedyktige betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og god ferieordning.  
  Snarest Alta, Drammen, Kristiansand, Lillehammer, Oslo, Skien, Trondheim, Tønsberg
 • Do you look beyond the obvious? Are you passionate about analysis and strategic questions? Would you like to take part in helping organisations in achieving their ambitions? Do you want to further develop your career as a management consultant? Then you just might be our new Senior Consultant! Strategy and Operations assists organisations in identifying and understanding both strategic challenges and opportunities, and also supports them in implementing changes and achieving ambitions. Through analysis and working with management teams we support the development and execution of business strategy. We work with various forms of analysis and business cases, including organisational development, due diligence, procurement and efficiency and business and market modelling. The position As a senior consultant you will both lead and be a part of project teams. You will typically be involved in projects and tasks within: Business strategy and growth strategy development and implementation Cost and operations optimisation and redesign Business case development and market studies Strategic sourcing and value chain analysis Data processing and analysis Advising and working closely with managers to design and implement changes Your profile A minimum of four years’ experience as a management consultant from a consulting firm A master's or equivalent in a relevant area: Financial management, industrial economics, social economics, business administration, and so forth Proven capabilities in strategy, business development, economics and how businesses can be run more efficiently Experience in designing powerful and compelling offers Strong ability to analyse complex information and translate it into robust strategic recommendations Experience as a project manager and able to bring out the best in team members Fluent as a native in Norwegian and English, written and spoken. (Native fluency in another Scandinavian language may be acceptable) You are results-oriented with a strong commercial mind-set. You are analytically strong, have a structured approach and naturally work well both independently and as part of a team. You are outgoing and confident. Just as your future colleagues, you are characterised by your commitment and you value open and constructive collaboration and cooperation. The role will naturally include both the delivery of projects and the development of new project opportunities. It is therefore important that you thrive and are motivated by both project and sales efforts, and are interested and willing to expand existing customer relationships and develop new market relations. Last, but not least, you are a skilled communicator able to convey clear messages both orally and in writing. What we offer Our practice Strategy & Operations Nordic consists of more than 50 management consultants and is characterized by a dynamic and highly professional environment. We are dedicated employees who are ready to deliver an exceptional effort to give client advice and service of the highest quality. At Rambøll, you will be part of a highly competent group of consultants who collaborate daily across national borders and organisational lines. Through projects you will participate in client meetings, write tenders and reports as well as develop presentations and present to senior executives. You will experience a busy life in an interdisciplinary environment and further develop your skills as a consultant. We emphasise empowering you to take charge of your own development and will support you along the way.
  31.01.2017 Oslo
 • Vil du jobbe i et av de største og beste fagmiljøene innen digitalisering og strategisk bruk av IT?  Vi vokser og for 3.gang har vi blitt en «Gaselle-bedrift». Daglig jobber vi tett med beslutningstakere i offentlige og private virksomheter og har et sterkt fokus på hvordan digitalisering kan skape konkrete gevinster.   «IT i praksis», Norges viktigste, årlige IT undersøkelse, utgis av oss. Her settes fokus på strategi, trender og erfaringer innen bruk av IT i de 500 største private og offentlige virksomhetene i Norge. Vi trenger flere som kan bidra til å styrke vårt miljø innen digitalisering, og søker derfor konsulenter som ønsker å bli en del av teamet. Om stillingene Som konsulent hos oss vil du både lede og delta i prosjekter knyttet til digitalisering, strategi, programledelse samt gevinstrealisering.  Du får en sentral rolle i leveranser og vil jobbe med beslutningstakere i privat og offentlig sektor. Du vil samarbeide tett med erfarne konsulenter og blir en del av det miljøet som har vært sentralt i utvikling av virkemidler for styring av den offentlige digitaliseringen.    Vi søker personer med erfaring innen et eller flere av følgende områder: Beslutningsprosesser og/eller gjennomføring av digitaliseringsprosjekter Utvikling av digitaliseringsstrategi og/eller IT-strategi Konseptutredninger Prosjekt- og programledelse, samt porteføljestyring Gevinstrealisering Implementeringsprosjekter/endringsprosjekter Virksomhetsarkitektur Digitalisering og byutvikling  - (Smart City) Hvem vi søker Seniorkonsulent Senior med betydelig erfaring (+8 år) fra tilsvarende rolle fra konsulentvirksomhet eller offentlig virksomhet Salgsorientert med et godt nettverk.  Konsulent Solid erfaring (3-5 år) fra tilsvarende rolle fra konsulentvirksomhet eller offentlig virksomhet Mastergrad eller tilsvarende innen teknologi, økonomi, ledelse eller statsvitenskap  Felles for begge stillingene ønsker vi at du: motiveres av muligheten til å være med på å videreutvikle virksomheter i både privat og offentlig sektor gjennom digitalisering og strategisk bruk av IT liker å jobbe i team er selvgående har meget gode muntlige og skriftlige fremstillingsevne på norsk og engelsk Vi kan tilby: Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles raskt ansvar.  Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling i et internasjonalt miljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.   
  31.01.2017 Oslo

Sommerjobb i Rambøll Internship

Rambøll ansetter hvert år mange studenter til sommerjobber.  Alle våre sommerjobber lyses ut under ledige stillinger fra februar til 15. mars. Velkommen som søker!
Antall interns
40
Sted
Norge
Les mer

Rekrutteringskalender

 • JAN 30
  2017
  3 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JAN 31
  2017
  15 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bilder fra våre prosjekter

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Fakta om Rambøll

Adresse

Hovedkontor: 
Hoffsveien 4
0275 Oslo


20 kontorsteder i Norge

Se www.ramboll.no for å finne ditt nærmeste kontor.