Rambøll

(Management consulting, Olje / Gass / Energi / Kraft, Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk)

Vi er en av de mest attraktive arbeidsgiverne i Norge, og det er ikke uten grunn!

I Rambøll er du med å skape inspirerende og bærekraftige løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Tjenestene vi leverer skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

Som rådgiver i Rambøll blir du en del av et sterkt fagmiljø, samtidig som du jobber tett med kolleger i andre fag. Vi har stor tro på at samarbeid på tvers er med å skape kreative og langsiktige løsninger, i tillegg til at det bidrar til å utvikle kompetansen din. Vi er opptatt av at du som begynner hos oss skal få muligheter til å utvikle deg og lære gjennom hele karriereløpet. Derfor får du tidlig ansvar og tillitt - også som nyutdannet.

Du er vår viktigste ressurs
Rambøll er en kunnskapsbedrift, og medarbeiderne er vår største og viktigste ressurs. Løsningene våre er helt avhengig av kreativiteten, innsikten og integriteten til de som jobber her. Vi ser at team satt sammen av mennesker med ulik faglig og personlig bakgrunn er et godt utgangspunkt for å skape inspirerende løsninger. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen.

I Rambøll har vi vært opptatt av etisk forretningsdrift og bærekraftige løsninger lenge før dette ble vanlig. Du kan lese mer om vår historie og arv her.

Les mer om Rambøll
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Se alle fakta
,,
Vi trenger deg som ser forbi det åpenbare!
Vi ser etter
Søknadsfrist:15.08.2018
Arbeidssted :Bodø

Bli kjent med Rambøll

Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:19.08.2018
Arbeidssted :Kristiansand

Ledige stillinger hos Rambøll

Om stillingen På faggruppa Areal- og samfunnsplanlegging har vi behov for en eller flere medarbeidere innenfor fagfeltene arealplanlegging, samfunnsplanlegging, GIS, landskapsarkitektur og arkitektur. Faggruppen jobber med all slags type planlegging etter plan- og bygningsloven, mulighetsstudier, bistand til saksbehandling og mottakskontroll av private planer mm., og har mange interessante prosjekter på gang. Hvem vi søker Vi ønsker oss primært nye medarbeidere på seniornivå, enten med mastergrad, eller med bachelorgrad + relevant praksis (helst 10 år +). Kjennskap til utarbeidelse og behandling av planer etter pbl er en forutsetning. Noe reising må påregnes, men omfanget vil kunne styres av den enkelte i stor grad. Egenskaper og kvalifikasjoner vi verdsetter er blant annet: Engasjement for planleggingsfaget Selvstendighet, initiativ og evne/vilje til å jobbe i team Fokus på verdiskaping – både for kunde og Rambøll Interesse for å utvikle egne ferdigheter, og dele kunnskap med kollegaer God skriftlig og muntlig framstillingsevne Rambøll tilbyr: Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom kurs i regi av Rambøll Academy eller eksterne kursleverandører. Vi har alle verktøy innenfor GIS, CAD mfl. tilgjengelig for våre medarbeidere. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Rambøll i Alta disponerer også flere leiligheter i Alta by, beregnet for ansatte. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare. Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen, og følge instruksjonene. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen. Velkommen som søker!
06.08.2018 Alta
Brannteknisk rådgiver – Seksjon Brannteknisk Risiko Avdeling Brann og Sikkerhet i Oslo består av 2 seksjoner med til sammen 17 medarbeidere. Vi legger stor vekt på sosialt og godt arbeidsklima i et sterkt og åpent fagmiljø. Våre oppdrag er varierende og spennende, og de spenner seg fra små problemstillinger til store og komplekse tverrfaglige problemstillinger. Seksjon Brannteknisk Risiko søker nå etter en dyktig og engasjert brannteknisk rådgiver som kan være med på å utvikle seksjonen videre. Om stillingen Som brannteknisk rådgiver vil du ha som primæroppgave å utføre brannteknisk rådgivning i oppdrag. I tillegg til utarbeidelse av brannkonsepter, branntegninger og tilstandsanalyser vil du utføre branntekniske risikovurderinger som åpner for helhetlige løsninger med frihet til å ivareta virksomhetens praktiske behov, uten at det går på bekostning av brannsikkerheten. Andre viktige oppgaver vil være: Være med på å utvikle metoder for gjennomføring av risikovurdering.   Utvikle kompetanse innen oppdragsledelse. Holde deg oppdatert i faget. Hvem vi søker Vi ser etter deg som er utdannet sivilingeniør eller ingeniør, med minimum 3 års erfaring som brannrådgiver. Du har videre et godt engasjement for faget og er interessert i å utvikle deg videre. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være: Engasjement for brannfaget generelt og risikoanalytisk tilnærming spesielt. Evne til å arbeide i team Evne til å arbeide selvstendig         God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk Rambøll tilbyr: Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.
12.08.2018 Oslo
Om stillingen Hos oss vil du jobbe med byggeprosjekter i alle faser fra idé- til byggefase. Som elektroingeniør i Rambøll vil du bli gitt mulighet til å utvikle deg videre og å jobbe med spennende og utfordrende prosjekter. Faglig utvikling og sosialt samhold er viktig for oss på kontoret, slik at vi lærer av hverandre, stadig blir bedre, og har det gøy på jobb. Vi ser etter en person med erfaring og kompetanse innen prosjektgjennomføring og elektroprosjektering av store og små bygninger. Typiske arbeidsoppgaver vil være: Mulighetsstudier samt skisse- og forprosjekt Funksjonsbeskrivelse og konkurransegrunnlag for totalentrepriser Detaljprosjektering av elektrotekniske anlegg 3D modellering i Revit Byggherreombud og teknisk byggeledelse kan også være aktuelt            Hvem vi søker Du har utdanning og erfaring innen elektrofaget. Du er faglig engasjert og kvalitetsbevisst, og ønsker å bidra til et hyggelig arbeidsmiljø. Gode kommunikasjonsegenskaper er spesielt viktig, og du må trives med å arbeide både selvstendig og i team. Andre viktige kvalifikasjoner vil være: God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk Gode datakunnskaper Erfaring med bruk av AutoCad og/eller Revit Løsningsfokusert og beslutningsdyktig Av personlige egenskaper ser vi etter deg som er engasjert og motivert for å utvikle deg i et fremtidsrettet selskap, samtidig som du ser verdien av å skape gode relasjoner med kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere. Rambøll tilbyr: Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.
15.08.2018 Bodø
m stillingen Hos oss vil du jobbe med byggeprosjekter i alle faser fra idé- til byggefase. Som VVS-ingeniør i Rambøll vil du bli gitt mulighet til å utvikle deg videre og jobbe med spennende og utfordrende prosjekter. Faglig utvikling og sosialt samhold er viktig for oss på kontoret, slik at vi lærer av hverandre, stadig blir bedre, og har det gøy på jobb Typiske arbeidsoppgaver vil være: Mulighetsstudier samt skisse- og forprosjekt Funksjonsbeskrivelse og konkurransegrunnlag for totalentrepriser Detaljprosjektering av VVS-tekniske anlegg 3D modellering i Revit Byggherreombud og teknisk byggeledelse kan også være aktuelt Hvem vi søker Du har utdanning og aller helst noe erfaring innen VVS-faget. Du er faglig engasjert og kvalitetsbevisst, og ønsker å bidra til et hyggelig arbeidsmiljø. Gode kommunikasjonsegenskaper er spesielt viktig, og du må trives med å arbeide både selvstendig og i team. Andre viktige kvalifikasjoner vil være: God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk Gjerne spesialisering innen energi i bygninger og energisystemer Erfaring med bruk av AutoCad og/eller Revit Gode datakunnskaper Løsningsfokusert og beslutningsdyktig Av personlige egenskaper ser vi etter deg som er engasjert og er motivert for å utvikle deg i et fremtidsrettet selskap, samtidig som du ser verdien av å skape gode relasjoner med kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere Rambøll tilbyr: Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.
15.08.2018 Bodø
Om stillingen Hos oss vil du jobbe med byggeprosjekter i alle faser fra idé- til byggefase. Som bygningsingeniør i Rambøll vil du bli gitt mulighet til å utvikle deg videre og å jobbe med spennende og utfordrende prosjekter. Faglig utvikling og sosialt samhold er viktig for oss på kontoret, slik at vi lærer av hverandre, stadig blir bedre, og har det gøy på jobb. Vi ser etter en person med kompetanse innen prosjektering av stål- og betongkonstruksjoner for store og små bygninger. Typiske arbeidsoppgaver vil være: Mulighetsstudier samt skisse- og forprosjekt Statiske beregninger av bygningskonstruksjoner Detaljprosjektering av bygningskonstruksjoner 3D modellering i Revit  Hvem vi søker Du har utdanning innen beregning og prosjektering av betong- og stålkonstruksjoner. Du er faglig engasjert og kvalitetsbevisst, og ønsker å bidra til et hyggelig arbeidsmiljø. Gode kommunikasjonsegenskaper er spesielt viktig, og du må trives med å arbeide både selvstendig og i team. Andre viktige kvalifikasjoner vil være: God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk Gode datakunnskaper Erfaring med bruk av Revit Løsningsfokusert og beslutningsdyktig Av personlige egenskaper ser vi etter deg som er engasjert og motivert for å utvikle deg i et fremtidsrettet selskap, samtidig som du ser verdien av å skape gode relasjoner med kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere. Rambøll tilbyr: Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.
15.08.2018 Bodø
Avdeling VANN Arendal, Sandefjord, Skien består av 18 engasjerte medarbeidere. Vi søker nå etter en ny erfaren medarbeider som kan være med på å videreutvikle vårt team i Skien.Om stillingen Rambøll Skien er inne i en vekstfase med stor tilgang på spennende oppdrag. Kontoret i Skien er tverrfaglig med ca. 25 medarbeidere, hvorav 2 medarbeidere arbeider innenfor avdeling VANN. Vi har behov for å øke vår kompetanse og kapasitet innenfor VANN og søker Sivilingeniør/ingeniør VA-infrastruktur. Vi ser etter medarbeidere som ønsker å utvikle seg sammen med vår virksomhet og våre kunder. Oppgaver er knyttet til tidligfaseplanlegging, prosjektering og ledelse av prosjekter i varierte oppdrag knyttet til tradisjonell VA-prosjektering, renovering av VA-ledninger, No-dig, overvanns-problematikk, fordrøyning mm. Hvem vi søker For denne stillingen er vi på jakt etter personer som har: • Minst 5 års erfaring innen VA-faget og utdannelse som master eller bachelor. • Gode samarbeidsevner og vilje til å jobbe i team. • Erfaring fra prosjekteringsverktøy, fortrinnsvis Autocad/Novapoint. • God skriftlig og muntlig framstillingsevne/kommunikasjon både på norsk og engelsk. • Selvstendig person med kundenettverk. Som person har du et sterkt engasjement for faget og kan jobbe selvstendig. Du har evne til å kommunisere med kunder og kollegaer.Rambøll tilbyr: Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare. Arbeidet hos oss gir stor frihet til selvstendig arbeid. Gjennom vår markedsposisjon, kan vi tilby gode muligheter for utfordrende arbeid i noen av de mest interessante prosjekter og tjenester i hele kjeden. Og ikke minst - vi har det gøy!Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene. Velkommen som søker! Vi kommer til å avvise anrop fra selgere og rekrutteringsselskaper og ber om at dette respekteres. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen. Kontaktperson: Avdelingsleder Atle Gulbrandsen, tlf. 930 77 833, e-post: atle.gulbrandsen@ramboll.no Søknadsfrist 2018-08-15 Arbeidssted Skien
15.08.2018 Skien
Avdeling VANN Arendal, Sandefjord, Skien består av 18 engasjerte medarbeidere. Vi søker nå etter en ny erfaren medarbeider som kan være med på å videreutvikle vårt team i Tønsberg. Om stillingen Vi samlokaliserer våre kontorer i Sandefjord og Tønsberg og etablerer et sterkt tverrfaglig kompetansesenter i Tønsberg med ca. 70 medarbeidere, hvorav 12 medarbeidere arbeider innenfor avdeling VANN. Markedsposisjonen er sterk med stor tilgang på spennende prosjekter. Vi har derfor behov for å øke vår bemanning innenfor VANN og søker Sivilingeniør/ingeniør VA-infrastruktur. Vi ser etter medarbeidere som ønsker å utvikle seg sammen med vår virksomhet og våre kunder. Oppgaver er knyttet til tidligfaseplanlegging, prosjektering og ledelse av prosjekter i varierte oppdrag knyttet til tradisjonell VA-prosjektering, renovering av VA-ledninger, No-dig, overvanns-problematikk, fordrøyning mm. Hvem vi søker For denne stillingen er vi på jakt etter personer som har: Minst 5 års erfaring innen VA-faget og utdannelse som master eller bachelor. Gode samarbeidsevner og vilje til å jobbe i team. Erfaring fra prosjekteringsverktøy, fortrinnsvis Autocad/Novapoint. God skriftlig og muntlig framstillingsevne/kommunikasjon både på norsk og engelsk. Selvstendig person med kundenettverk.  Som person har du et sterkt engasjement for faget og kan jobbe selvstendig. Du har evne til å kommunisere med kunder og kollegaer. Rambøll tilbyr: Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare. Arbeidet hos oss gir stor frihet til selvstendig arbeid. Gjennom vår markedsposisjon, kan vi tilby gode muligheter for utfordrende arbeid i noen av de mest interessante prosjekter og tjenester i hele kjeden. Og ikke minst - vi har det gøy! Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene. Velkommen som søker!Vi kommer til å avvise anrop fra selgere og rekrutteringsselskaper og ber om at dette respekteres. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen. Kontaktperson: Avdelingsleder Atle Gulbrandsen, tlf. 930 77 833, e-post: atle.gulbrandsen@ramboll.no. Søknadsfrist 2018-08-15 Arbeidssted Tønsberg
15.08.2018 Tønsberg
Om stillingen Rambøll Arendal er inne i en vekstfase med stor tilgang på spennende oppdrag. Kontoret i Arendal er tverrfaglig med ca. 35 medarbeidere, hvorav 4 medarbeidere arbeider innenfor avdeling VANN. Vi har behov for å øke vår kompetanse og kapasitet innenfor VANN og søker Sivilingeniør/ingeniør VA-infrastruktur. Vi ser etter medarbeidere som ønsker å utvikle seg sammen med vår virksomhet og våre kunder.  Oppgaver er knyttet til tidligfaseplanlegging, prosjektering og ledelse av prosjekter i varierte oppdrag knyttet til tradisjonell VA-prosjektering, renovering av VA-ledninger, No-dig, overvanns-problematikk, fordrøyning mm.  Hvem vi søker For denne stillingen er vi på jakt etter personer som har: • Minst 5 års erfaring innen VA-faget og utdannelse som master eller bachelor. • Gode samarbeidsevner og vilje til å jobbe i team. • Erfaring fra prosjekteringsverktøy, fortrinnsvis Autocad/Novapoint. • God skriftlig og muntlig framstillingsevne/kommunikasjon både på norsk og engelsk. • Selvstendig person med kundenettverk.  Som person har du et sterkt engasjement for faget og kan jobbe selvstendig. Du har evne til å kommunisere med kunder og kollegaer.  Rambøll tilbyr: Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.  Arbeidet hos oss gir stor frihet til selvstendig arbeid. Gjennom vår markedsposisjon, kan vi tilby gode muligheter for utfordrende arbeid i noen av de mest interessante prosjekter og tjenester i hele kjeden. Og ikke minst - vi har det gøy! Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene. Velkommen som søker! Vi kommer til å avvise anrop fra selgere og rekrutteringsselskaper og ber om at dette respekteres. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen. Kontaktperson: Avdelingsleder Atle Gulbrandsen, tlf. 930 77 833, e-post: atle.gulbrandsen@ramboll.no Søknadsfrist 2018-08-15 Arbeidssted Arendal
15.08.2018 Arendal

Studenter i Rambøll Internship

SommerjobberHvert år lyser vi ut ca. 30 til 40 sommerjobber, innenfor de fleste fagfeltene våre og over hele landet. Hos oss settes du i arbeid på konkrete prosjekter og du får ansvar fra dag én - men vi passer også på at du får veiledningen og støtten du trenger.   En sommerjobb hos Rambøll gir deg viktige erfaringer som du kan ta med deg videre i studier og arbeidsliv. Samtidig åpner sommerjobben dører og gir deg nye kontakter i bransjen. Om du er interessert i en utfordrende og lærerik sommerjobb vil vi gjerne høre fra deg! Du finner mer info om sommerjobbene våre på ramboll.no. Oppgaveskriving Vi har mange studenter som skriver bachelor- og masteroppgaver hos oss hvert år. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med kontoret og avdeling du har mest lyst til å skrive for. Les mer om oppgaveskriving hos Rambøll på ramboll.no. Prosjektassistenter Hos Rambøll Management Consulting ansetter vi prosjektassistenter løpende gjennom året. Som prosjektassistent bistår du bl.a. våre konsulenter i deres arbeid på prosjekter. Stillingene er på ca. 20 prosent. Våre prosjektassistenter er i hovedsak masterstudenter på første året, men vi har fra tid til annen også studenter på bachelornivå. Stillingene legges ut på nettsidene våre her.
Antall interns
40
Sted
Norge
Les mer

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Denne korte videoen forteller deg hvem vi er og hva vi jobber med.
Joachim Viktil i avdeling for prosjekt- og byggeledelse forteller om hvordan det er å være nyansatt i Rambøll. Vil du også bli en av oss?
Anja Drozdik, nyansatt sivilarkitekt, forteller om hvordan det er å jobbe i Rambøll. Vil du også bli en av oss?
Astrid Gaustad ved VVS-avdelingen forteller om hvordan det er å være nyansatt i Rambøll. Vil du også bli en av oss?
Christian Halland og Thor Gunnar Hansen ved avdeling for areal og samferdsel forteller om hvordan det er å være nyansatt i Rambøll. Vil du også bli en av oss?
Se folks reaksjoner når vi gjorde en grå parkeringsplass om til et grønt samlingspunkt!
Droner kan være til god hjelp i en rekke prosjekter og utredninger. Se hva Rambølls droneteam kan få til her!

Fakta om Rambøll

Adresse

Hovedkontor: 
Hoffsveien 4
0275 Oslo


20 kontorsteder i Norge

Se www.ramboll.no for å finne ditt nærmeste kontor.