<  
>  

Rambøll

Energi, Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk, Management consulting

Vi er en av de mest attraktive arbeidsgiverne i Norge, og det er ikke uten grunn!

I Rambøll er du med å skape inspirerende og bærekraftige løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Tjenestene vi leverer skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

Som rådgiver i Rambøll blir du en del av et sterkt fagmiljø, samtidig som du jobber tett med kolleger i andre fag. Vi har stor tro på at samarbeid på tvers er med å skape kreative og langsiktige løsninger, i tillegg til at det bidrar til å utvikle kompetansen din. Vi er opptatt av at du som begynner hos oss skal få muligheter til å utvikle deg og lære gjennom hele karriereløpet. Derfor får du tidlig ansvar og tillitt - også som nyutdannet.

Du er vår viktigste ressurs
Rambøll er en kunnskapsbedrift, og medarbeiderne er vår største og viktigste ressurs. Løsningene våre er helt avhengig av kreativiteten, innsikten og integriteten til de som jobber her. Vi ser at team satt sammen av mennesker med ulik faglig og personlig bakgrunn er et godt utgangspunkt for å skape inspirerende løsninger. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen.

I Rambøll har vi vært opptatt av etisk forretningsdrift og bærekraftige løsninger lenge før dette ble vanlig. Du kan lese mer om vår historie og arv her.

Fakta om Rambøll
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Etablert år
1945
,,
Vi trenger deg som ser forbi det åpenbare!
Jobbmuligheter i Rambøll
Jobbmuligheter i Rambøll

Hos Rambøll jobber 13 000 dedikerte medarbeidere hver dag med å skape inspirerende og bærekraftige løsninger til det beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring.

I Rambøll får du brukt din ekspertise til å skape et bedre samfunn og økt livskvalitet for menneskene som bor der. Du blir del av en global samfunnsrådgiver med dyktige kolleger i 35 land.

Helt siden Børge Johannes Rambøll og Johan Georg Hannemann etablerte selskapet i 1945, har virksomheten vært tuftet på en sterk etisk bevissthet. Den holistiske filosofien og fokuset på bærekraftig samfunnsutvikling preger identiteten vår og hvordan vi leverer tjenester den dag i dag. Hos oss er du med på å føre denne arven videre. 

Rambøll er en kunnskapsbedrift, og medarbeiderne er vår største og viktigste ressurs. Vi ser at team satt sammen av mennesker med ulik faglig og personlig bakgrunn er et godt utgangspunkt for å skape inspirerende løsninger. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen.

Vi har stor tro på at samarbeid på tvers av enheter er egnet til å skape kreative og langsiktige løsninger. Hos oss får den enkelte medarbeider stort ansvar, varierte arbeidsoppgaver og mulighet til å prøve seg innen ulike roller.

Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger, som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare!

For aktuelle ledige stillinger, eller åpen søknad, se våre websider.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Begynner du hos oss som sommervikar eller nyutdannet kan du forvente å bli kastet rett ut i det. Vi gir deg ansvar fra dag én, men passer også på at du får veiledningen og støtten du trenger. 

Sommerjobb
Hvert år lyser vi ut ca 30 til 40 sommerjobber, innenfor de fleste fagfeltene våre og over hele landet. Om du er interessert i en utfordrende og lærerik sommerjobb vil vi gjerne høre fra deg! 
Du finner mer info om sommerjobbene våre på våre websider

Oppgaveskriving
Vi har mange studenter som skriver bachelor- og masteroppgaver hos oss hvert år. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med kontoret og avdeling du har mest lyst til å skrive for. Navn på riktig avdelingsleder å kontakte finner du under Kontakt/Kontorer på våre websider.

Prosjektassistenter
Hos Rambøll Management Consulting ansetter vi prosjektassistenter løpende gjennom året. Som prosjektassistent bistår du bl.a. våre konsulenter i deres arbeid på prosjekter. Stillingene er på ca. 20 prosent. Våre prosjektassistenter er i hovedsak masterstudenter på første året, men vi har fra tid til annen også studenter på bachelornivå.  Stillingene legges ut på nettsidene våre.

Nyutdannet
I Rambøll tar vi ekstra godt vare på deg som kommer rett fra skolen, og vi er bevisste på at du tidlig får ansvar og involveres i spennende prosjekter. Vårt mål er å løfte engasjerte nyutdannede opp og frem, og vi bidrar til den faglige utviklingen din gjennom fadderordning og kurs i Rambøll Academy. I Rambøll er vi opptatt av å ta vare på medarbeiderne våre, og vi tilbyr derfor svært gode pensjons- og forsikringsordninger.

Studenter i Rambøll Antall internships

Vi tilbyr både sommerjobber, oppgaveskriving og stillinger som prosjektassistenter. Velkommen som søker!
Antall internships
40
Sted
Norge
Les mer

Bli bedre kjent med Rambøll!

De ansatte
  • Det jeg elsker med jobben min er at jeg har det veldig gøy og at det er så stor variasjon i arbeidsoppgaver.
    Selma Bjørge Hoel Miljørådgiver
  • Det beste med å jobbe i Rambøll er muligheten til å skape nye løsninger og være med på unike prosjekter
    Mia Wanger Ingeniør
  • I Rambøll er det mange med lang fartstid og høy kompetanse, tilrettelegging av junior-seniorsamarbeid har gjort at jeg har hatt en bratt læringskurve og håndtert mye ansvar fra dag én.
    Gina Marie Qvale konsulent og utviklingsleder
Ansattgoder
Gode pensjonsordninger
Fleksibel arbeidstid
Fleksible feriemuligheter utover 5 uker
Firmaturer og sosiale arrangementer
Hos oss får du
Personlig og faglig utvikling
Brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn.
Skape inspirerende og bærekraftige løsninger
Stort ansvar og varierte arbeidsoppgaver.
Mulighet til å prøve deg innen ulike roller.
Et eget kursprogram (Rambøll Academy).
Veiledning og oppfølging fra gode kolleger.
"On the job" trening.
Bildegalleri

Kontaktperson

Filmer

Denne korte videoen forteller deg hvem vi er og hva vi jobber med.
Joachim Viktil i avdeling for prosjekt- og byggeledelse forteller om hvordan det er å være nyansatt i Rambøll. Vil du også bli en av oss?
Anja Drozdik, nyansatt sivilarkitekt, forteller om hvordan det er å jobbe i Rambøll. Vil du også bli en av oss?
Astrid Gaustad ved VVS-avdelingen forteller om hvordan det er å være nyansatt i Rambøll. Vil du også bli en av oss?
Christian Halland og Thor Gunnar Hansen ved avdeling for areal og samferdsel forteller om hvordan det er å være nyansatt i Rambøll. Vil du også bli en av oss?
Se folks reaksjoner når vi gjorde en grå parkeringsplass om til et grønt samlingspunkt!
Droner kan være til god hjelp i en rekke prosjekter og utredninger. Se hva Rambølls droneteam kan få til her!
Jobbmuligheter (70)
logo
Studenter i Rambøll
SommerjobberHvert år lyser vi ut ca. 30 til 40 sommerjobber, innenfor de fleste fagfeltene våre og over hele landet. Hos oss settes du i arbeid på konkrete prosjekter og du får ansvar fra dag én - men vi passer også på at du får veiledningen og støtten du trenger.   En sommerjobb hos Rambøll gir deg viktige erfaringer som du kan ta med deg videre i studier og arbeidsliv. Samtidig åpner sommerjobben dører og gir deg nye kontakter i bransjen. Om du er interessert i en utfordrende og lærerik sommerjobb vil vi gjerne høre fra deg! Du finner mer info om sommerjobbene våre på no.ramboll.com. Oppgaveskriving Vi har mange studenter som skriver bachelor- og masteroppgaver hos oss hvert år. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med kontoret og avdeling du har mest lyst til å skrive for. Les mer om oppgaveskriving hos Rambøll på no.ramboll.com. Prosjektassistenter Hos Rambøll Management Consulting ansetter vi prosjektassistenter løpende gjennom året. Som prosjektassistent bistår du bl.a. våre konsulenter i deres arbeid på prosjekter. Stillingene er på ca. 20 prosent. Våre prosjektassistenter er i hovedsak masterstudenter på første året, men vi har fra tid til annen også studenter på bachelornivå. Stillingene legges ut på nettsidene våre her.

Fakta om Rambøll

Adresse

Hovedkontor: 
Hoffsveien 4
0275 Oslo


20 kontorsteder i Norge

Se no.ramboll.com for å finne ditt nærmeste kontor.