Rambøll

(Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk, Management consulting, Konsulenttjenester: Øvrig)

Rambøll er en global samfunnsrådgiver innen bygg, arkitektur & plan, transport, energi, vann, miljø & helse, olje & gass og Management consulting.

Helt siden Børge Rambøll og Johan Hannemann i 1945 etablerte Rambøll i Danmark, har virksomheten vært tuftet på en grunnleggende holistisk filosofi. Denne bevisstheten til etisk forretningsdrift og en bærekraftig samfunnsutvikling preger fortsatt vår identitet og måten vi leverer våre tjenester på.

Rambøll tilbyr komplett og uavhengig rådgiving innen hele verdikjeden, fra planlegging og design til drift og vedlikehold, innenfor 6 markedsområder: 

 • Bygg 
 • Arkitektur & plan
 • Transport
 • Miljø & helse
 • Energi
 • Olje & gass
 • Vann
 • Management Consulting

Visjon

Rambøll skaper inspirerende og langsiktige løsninger som gir rom for vekst og utvikling.

Antall ansatte

1500 i Norge, og på verdensbasis 13 000 fordelt på 35 land.

Les mer om Rambøll
,,
En global samfunnsrådgiver

Jobbmuligheter i Rambøll

Vi har årlig mer enn 40 studenter som enten har sommerjobb eller skriver oppgaven sin hos oss. Svært mange av disse får tilbud om fast ansettelse etter endt skolegang. Alle våre ledige stillinger er utlyst på våre hjemmesider ramboll.no. Her kan man også registrere seg i vår internasjonale CV-database, og se stillinger utlyst i alle Rambøll-land.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vi ansetter mange nyutdannede! Se våre hjemmesider for stillingsutlysninger: ramboll.no.

Les mer om jobbmuligheter i Rambøll

Ledige stillinger hos Rambøll

 • Vårt fagmiljø i Trondheim har store oppgaver innenfor prosjektering av elektrotekniske og SRO-anlegg i forbindelse med veg og tunneler for Statens Vegvesen. Etterspørselen etter våre tjenester er økende, og vi har behov for flere dyktige medarbeidere som vil være med i videreutviklingen av fagmiljøet. Vi søker medarbeider til vårt kontorsted i Trondheim, men det vil være mulighet for å ha delvis kontorsted på et av Rambølls andre kontorer. Vårt kontor i Trondheim har i dag ca 250 medarbeidere innenfor forskjellige fagområder. Stillingen inngår i avdeling Elektro og IKT med i dag er 21 personer. Om stillingen En hovedoppgave vil være å bidra til å tilføre seniorkompetanse inn i våre pågående oppdrag. Viktige oppgaver vil være: Bidra med kompetanse inn i fagmiljøets fagfora og prosjekt Bidra og styrke kompetanseoverføring innad i avdelingen Bidra til utvikling av avdelingens og Rambølls veimiljø Hvem vi søker Vi søker engasjerte personer med god kompetanse og erfaring innen veiprosjektering. Vi har i dag et sterkt faglig miljø innen elektro og SRO, bestående av prosjekterende og prosjekteringsledere. Vi har behov for flere medarbeidere som kan ha det faglige ansvaret og produsere i prosjekt. Vi søker spesielt deg som har høy fagkompetanse og kan bidra til opplæring og kompetanseoverføring til våre yngre medarbeidere. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være: Du er erfaren – minimum 5 års erfaring Du har relevant kompetanse, fortrinnsvis med universitets- eller høyskoleutdanning Du kan vise til gode resultater som er relevante for stillingen Du har generell kunnskap om veiprosjektering Du har kjennskap til Statens vegvesens håndbøker for prosjektering Du har erfaring fra prosjektering og/eller bygging av vei og tunneler Du er utadvendt og evner å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og med kollegaer på tvers av kompetansemiljøene i Rambøll  
  Snarest Trondheim
 • Rambøll sitter i dag i nye flotte lokaler på Skien og består i dag av personell fra 4 ulike avdelinger med ca. 25 medarbeidere i et tverrfaglig miljø. Vi har behov for en ny avdelingsleder for avdeling bygg som kan lede arbeidet med å videreutvikle avdelingen som består av ca. 15 ansatte både faglig og kapasitetsmessig. Bygg avdelingen i Skien er en del av markedsenheten Bygg Sør Øst som består av 385 medarbeidere. Av disse tilhører rundt 130 medarbeidere divisjonen bygg. Om stillingen En hovedoppgave vil være å lede og videreutvikle avdelingen, medarbeiderne og avdelingens produkter mht. fag, kapasitet, marked og tjenester. Andre viktige oppgaver vil være: Initiere og lede forbedringsprosesser Sikre avdelingens resultater – økonomisk og faglig Forankre Rambølls verdier og strategier hos medarbeiderne Være delaktig i oppdragsledelse og ha tilbudsansvar Delta i divisjonens ledergruppe og gjennom dette være en sentral bidragsyter til divisjonens vekst samt strategi og markedsutvikling Hvem vi søker Vi søker etter en trygg leder som kan bidra til å løse kundens behov, inspirere og lede avdelingen i tråd med overordnet strategi, mål og tverrfaglig samarbeid. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være: Utdannelse som sivilingeniør/ingeniør eller annen relevant utdanning Ha erfaring fra bygge bransjen og gjerne innenfor prosjektering Markeds- og forretningsorientering og evne til å skape merverdi for kunden – være en relasjonsbygger Initiativrik, utadvendt, ambisiøs, strategisk og engasjert som en person Entusiastisk og god til å motivere medarbeidere God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk Rambøll tilbyr: Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.    
  31.03.2017 Skien
 • På Sørlandet har Rambøll kontorer i Arendal og Kristiansand med totalt ca. 120 ansatte inkludert datterselskapet Landmåler Sør. Kontorene tilbyr tverrfaglig rådgiving innen forretningsområdene bygg, eiendomsutvikling og industri, samt tjenester innen arkitektur, landskapsarkitektur, plan, rådgiver bygg, rådgiver brann, rådgiver energi, rådgiver bygningsfysikk, rådgiver tekniske fag, kartproduksjon, digitale terrengmodeller, 3D-visualisering samt landmålingstjenester.Rambøll er en ledende samfunnsrådgiver på Sørlandet og jobber hver dag for å skape bærekraftige løsninger til beste for kunden og samfunnet som helhet.De opplever en positiv utvikling og søker nå etter en erfaren og markedsorientert byggingeniør til avdelingen i Kristiansand. Arbeidsoppgaver Prosjektering/ rådgivning i alle faser Kundeoppfølging, markedsføring og salg/tilbudsarbeid Oppdragsledelse Fagansvar Veilede prosjektmedarbeidere og tilrettelegge for flerfaglig samarbeid Kvalifikasjoner Utdannelse som ingeniør/sivilingeniør innen konstruksjonsteknikk/ byggeteknikk Solid erfaring fra bygge bransjen og kompetanse innenfor prosjektering/rådgivning i alle faser Erfaring med BIM prosjektering samt de vanligste beregningsverktøyene Markeds- og forretningsorientert og evne til å skape merverdi for kunden- være en relasjonsbygger God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk Egenskaper Du er faglig dyktig, ambisiøs og liker å ta ansvar Du har gode samarbeidsevner og er god til å motivere medarbeidere Du har god kundeforståelse, er utadvendt og initiativrik Du er en strategisk og engasjert person Vi tilbyr Stillingsbrøk: 100% En selvstendig jobb i en av Nordens ledende kunnskapsbedrifter Spennende prosjekter Faglig og personlig utvikling Engasjerte og dyktige kolleger Meget gode betingelser Alle henvendelser kan rettes til André Pedersen i Activepeople og behandles konfidensielt. Active People Activepeople er et anerkjent rådgivnings- og rekrutteringsselskap med tre forretningsområder; organisasjons- og lederutvikling, rekruttering og personalutleie. Siden oppstarten i 2001 har vi etablert et solid konsept, en sterk merkevare og et godt omdømme. Vi bistår virksomheter med å rekruttere, beholde og utvikle menneskene i organisasjonen.  
  16.04.2017 Kristiansand

Sommerjobb i Rambøll Internship

Rambøll ansetter hvert år mange studenter til sommerjobber.  Alle våre sommerjobber lyses ut under ledige stillinger fra februar til mars. Velkommen som søker!
Antall interns
40
Sted
Norge
Les mer

Rekrutteringskalender

 • MAR 31
  2017
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bilder fra våre prosjekter

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Videoer

Fakta om Rambøll

Adresse

Hovedkontor: 
Hoffsveien 4
0275 Oslo


20 kontorsteder i Norge

Se www.ramboll.no for å finne ditt nærmeste kontor.