Rambøll

(Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk, Management consulting, Konsulenttjenester: Øvrig)

Rambøll er en global samfunnsrådgiver innen bygg, arkitektur & plan, transport, energi, vann, miljø & helse, olje & gass og Management consulting.

Helt siden Børge Rambøll og Johan Hannemann i 1945 etablerte Rambøll i Danmark, har virksomheten vært tuftet på en grunnleggende holistisk filosofi. Denne bevisstheten til etisk forretningsdrift og en bærekraftig samfunnsutvikling preger fortsatt vår identitet og måten vi leverer våre tjenester på.

Rambøll tilbyr komplett og uavhengig rådgiving innen hele verdikjeden, fra planlegging og design til drift og vedlikehold, innenfor 6 markedsområder: 

 • Bygg 
 • Arkitektur & plan
 • Transport
 • Miljø & helse
 • Energi
 • Olje & gass
 • Vann
 • Management Consulting

Visjon

Rambøll skaper inspirerende og langsiktige løsninger som gir rom for vekst og utvikling.

Antall ansatte

1500 i Norge, og på verdensbasis 13 000 fordelt på 35 land.

Les mer om Rambøll
,,
En global samfunnsrådgiver

Jobbmuligheter i Rambøll

Vi har årlig mer enn 40 studenter som enten har sommerjobb eller skriver oppgaven sin hos oss. Svært mange av disse får tilbud om fast ansettelse etter endt skolegang. Alle våre ledige stillinger er utlyst på våre hjemmesider ramboll.no. Her kan man også registrere seg i vår internasjonale CV-database, og se stillinger utlyst i alle Rambøll-land.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vi ansetter mange nyutdannede! Se våre hjemmesider for stillingsutlysninger: ramboll.no.

Les mer om jobbmuligheter i Rambøll

Ledige stillinger hos Rambøll

 • Har du lyst til å teste, bruke og utvikle det du pugger på lesesalen? Som ledende samfunnsrådgiver er vår ekspertise i fremste rekke. Målet vårt er å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Det er det som inspirerer oss til å se forbi det åpenbare. Tenker du også sånn? Da vil vi gjerne snakke med deg om sommerjobb i 2017. I år ble vi rangert som nummer 1 på Universums liste over de mest attraktive arbeidsgiverne i Norden. I Norge er vi nærmere 1500 fordelt på 17 kontorer. Hver sommer ansetter vi rundt 35 studenter som får lære mer, bruke kunnskapen din i praksis og utvikle deg faglig. Samfunnsrådgiveren Rambøll tilbyr spisskompetanse til alle kunder, både i Norge og internasjonalt. Vi er involvert i mange betydningsfulle store og små prosjekter over hele landet. Det sikrer oss spennende arbeidsoppgaver. For mer informasjon om våre tjenester innenfor vann, les her: http://www.ramboll.no/tjenester/vann Ønskede kvalifikasjoner: Under utdanning på bachelor eller masternivå innenfor våre fagfelt Samfunnsengasjert og interessert i hvordan ditt fagfelt kan endre samfunnet Gode resultater Glad i å arbeide sammen med andre Strukturert og engasjert Har innsikt i ny kunnskap og kan bidra til innovative løsninger Vi kan tilby: Et kreativt og samfunnsengasjert miljø som ser forbi det åpenbare og arbeider for helhetlige løsninger Utfordrende og interessante arbeidsoppgaver som gir relevant praksis og læring Interne nettverk der du får tilgang til verktøy og faglig støtte som utvikler din kompetanse Spennende prosjekter i flerfaglige miljøer Et inkluderende og ungt miljø med mange faglige og sosiale aktiviteter Dyktige kollegaer som gjerne deler av sitt engasjement og kunnskap Synes du Rambøll kan være et godt valg for deg i dag eller i fremtiden? Send inn søknad med CV, vitnemål og attester. Når du søker må du velge hvilket kontor du kan tenke deg å arbeide ved. Du kan velge flere kontorsteder om ønskelig. En sommer hos Rambøll er mer enn bare en jobb. For mange er sommerjobben et springbrett til en meningsfull karriere og en arena for nye bekjentskaper og ny kunnskap. Vi er sikre på at du får interessante arbeidsdager med spennende oppgaver.
  01.03.2017 Norge
 • Har du lyst til å teste, bruke og utvikle det du pugger på lesesalen? Som ledende samfunnsrådgiver er vår ekspertise i fremste rekke. Målet vårt er å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Det er det som inspirerer oss til å se forbi det åpenbare. Tenker du også sånn? Da vil vi gjerne snakke med deg om sommerjobb i 2017. I år ble vi rangert som nummer 1 på Universums liste over de mest attraktive arbeidsgiverne i Norden. I Norge er vi nærmere 1500 medarbeidere fordelt på 17 kontorer. Hver sommer ansetter vi rundt 35 studenter som får lære mer, bruke kunnskapen din i praksis og utvikle deg faglig. Samfunnsrådgiveren Rambøll tilbyr spisskompetanse til alle kunder, både i Norge og internasjonalt. Vi er involvert i mange betydningsfulle store og små prosjekter over hele landet. Det sikrer oss spennende arbeidsoppgaver. For mer informasjon om våre tjenester innenfor transport, les her: http://www.ramboll.no/tjenester/transport Ønskede kvalifikasjoner: Under utdanning på bachelor eller masternivå innenfor våre fagfelt Samfunnsengasjert og interessert i hvordan ditt fagfelt kan endre samfunnet Gode resultater Glad i å arbeide sammen med andre Strukturert og engasjert Har innsikt i ny kunnskap og kan bidra til innovative løsninger Vi kan tilby: Et kreativt og samfunnsengasjert miljø som ser forbi det åpenbare og arbeider for helhetlige løsninger Utfordrende og interessante arbeidsoppgaver som gir relevant praksis og læring Interne nettverk der du får tilgang til verktøy og faglig støtte som utvikler din kompetanse Spennende prosjekter i flerfaglige miljøer Et inkluderende og ungt miljø med mange faglige og sosiale aktiviteter Dyktige kollegaer som gjerne deler av sitt engasjement og kunnskap Synes du Rambøll kan være et godt valg for deg i dag eller i fremtiden? Send inn søknad med CV, vitnemål og attester. Når du søker må du velge hvilket kontor du kan tenke deg å arbeide ved. Du kan velge flere kontorsteder om ønskelig. En sommer hos Rambøll er mer enn bare en jobb. For mange er sommerjobben et springbrett til en meningsfull karriere og en arena for nye bekjentskaper og ny kunnskap. Vi er sikre på at du får interessante arbeidsdager med spennende oppgaver.
  01.03.2017 Norge
 • Har du lyst til å teste, bruke og utvikle det du pugger på lesesalen? Som ledende samfunnsrådgiver er vår ekspertise i fremste rekke. Målet vårt er å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Det er det som inspirerer oss til å se forbi det åpenbare. Tenker du også sånn? Da vil vi gjerne snakke med deg om sommerjobb i 2017. I år ble vi rangert som nummer 1 på Universums liste over de mest attraktive arbeidsgiverne i Norden. I Norge er vi  nærmere 1500 medarbeidere fordelt på 17 kontorer. Hver sommer ansetter vi rundt 35 studenter som får lære mer, bruke kunnskapen din i praksis og utvikle deg faglig. Samfunnsrådgiveren Rambøll tilbyr spisskompetanse til alle kunder, både i Norge og internasjonalt. Vi er involvert i mange betydningsfulle store og små prosjekter over hele landet. Det sikrer oss spennende arbeidsoppgaver. For mer informasjon om våre tjenester innenfor bygg og arkitektur, les her: http://www.ramboll.no/tjenester/bygg-og-arkitektur Ønskede kvalifikasjoner: Under utdanning på bachelor eller masternivå innenfor våre fagfelt Samfunnsengasjert og interessert i hvordan ditt fagfelt kan endre samfunnet Gode resultater Glad i å arbeide sammen med andre Strukturert og engasjert Har innsikt i ny kunnskap og kan bidra til innovative løsninger Vi kan tilby: Et kreativt og samfunnsengasjert miljø som ser forbi det åpenbare og arbeider for helhetlige løsninger Utfordrende og interessante arbeidsoppgaver som gir relevant praksis og læring Interne nettverk der du får tilgang til verktøy og faglig støtte som utvikler din kompetanse Spennende prosjekter i flerfaglige miljøer Et inkluderende og ungt miljø med mange faglige og sosiale aktiviteter Dyktige kollegaer som gjerne deler av sitt engasjement og kunnskap Synes du Rambøll kan være et godt valg for deg i dag eller i fremtiden? Send inn søknad med CV, vitnemål og attester. Når du søker må du velge hvilket kontor du kan tenke deg å arbeide ved. Du kan velge flere kontorsteder om ønskelig. En sommer hos Rambøll er mer enn bare en jobb. For mange er sommerjobben et springbrett til en meningsfull karriere og en arena for nye bekjentskaper og ny kunnskap. Vi er sikre på at du får interessante arbeidsdager med spennende oppgaver.
  01.03.2017 Norge
 • Har du lyst til å teste, bruke og utvikle det du pugger på lesesalen? Som ledende samfunnsrådgiver er vår ekspertise i fremste rekke. Målet vårt er å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Det er det som inspirerer oss til å se forbi det åpenbare. Tenker du også sånn? Da vil vi gjerne snakke med deg om sommerjobb i 2017. I år ble vi rangert som nummer 1 på Universums liste over de mest attraktive arbeidsgiverne i Norden. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 17 kontorer. Hver sommer ansetter vi rundt 35 studenter som får lære mer, bruke kunnskapen din i praksis og utvikle deg faglig. Samfunnsrådgiveren Rambøll tilbyr spisskompetanse til alle kunder, både i Norge og internasjonalt. Vi er involvert i mange betydningsfulle store og små prosjekter over hele landet. Det sikrer oss spennende arbeidsoppgaver. For mer informasjon om våre tjenester innenfor energi, les her: http://www.ramboll.no/tjenester/energi Ønskede kvalifikasjoner: Under utdanning på bachelor eller masternivå innenfor våre fagfelt. Samfunnsengasjert og interessert i hvordan ditt fagfelt kan endre samfunnet Gode resultater Glad i å arbeide sammen med andre Strukturert og engasjert Har innsikt i ny kunnskap og kan bidra til innovative løsninger Vi kan tilby: Et kreativt og samfunnsengasjert miljø som ser forbi det åpenbare og arbeider for helhetlige løsninger Utfordrende og interessante arbeidsoppgaver som gir relevant praksis og læring Interne nettverk der du får tilgang til verktøy og faglig støtte som utvikler din kompetanse Spennende prosjekter i flerfaglige miljøer Et inkluderende og ungt miljø med mange faglige og sosiale aktiviteter Dyktige kollegaer som gjerne deler av sitt engasjement og kunnskap  
  01.03.2017 Oslo
 • Rambøll Vann består av et globalt team med dyktige vannkonsulenter - ingeniører, forskere, hydrauliske spesialister og landskapsarkitekter – som jobber fra 40 ulike kontorer rundt om i verden. Vi har mer enn 50 års erfaring med å lage innovative løsninger for vannforvaltning og landskapsarkitektur. Rambøll Vann’s eksperter håndterer og løser utfordringer som dekker hele vannsyklusen, både i offentlig og privat sektor. Vi tar tak i kundenes vannutfordringer, som klimatilpasning og elastisitet, urban vannbasert landskapsarkitektur, vannressurser, vann og avløpsrensing, og vann infrastruktur. Om stillingen En hovedoppgave vil være planlegging og prosjektering av vann og avløpsanlegg og bidra til videreutvikling av vårt sterke kompetanseteam innenfor Vann sine markedssegmenter, da særlig innen Vann – infrastruktur og blå-grønn planlegging. Du vil bidra til å sikre faglig utvikling, kvalitetssikre leveranser og styre prosjekter. Stillingen vil bli nærmere tilpasset etter dine ferdigheter og ønsker. Arbeidssted er ved Rambølls kontor i Drammen. Hvem vi søker Vi ser etter deg som er engasjert og ønsker å utvikle fagområdet. Du ønsker å være en av 25 dyktige og tverrfaglige vann-kollegaer. Du ønsker å jobbe selvstendig på små prosjekter og/eller som deltaker/fagansvarlig på store prosjekter. Du ønsker å jobbe både på lokale (sammen med 170 kolleger i Drammen) og nasjonale/internasjonale prosjekter. Du må ha erfaring innen rådgiving, eller fra oppdragsgivere i større kommuner, SVV og/eller entreprenørselskaper. Du har minimum 7-10 års relevant erfaring og utdannelse innen Vann, og kan gjerne vise til relevante prosjekter som du har ledet og/eller har deltatt i. Rambøll tilbyr Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid (du styrer hverdagen din selv) og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.  
  27.02.2017 Drammen
 • Rambøll ønsker å styrke og utvikle oss innenfor fremtidsrettet og innovativ prosjektgjennomføring. Til dette etablerer vi nå en egen BIM-seksjon samferdsel. Seksjonen vil ha en viktig rolle og være en sentral bidragsyter til gjennomføring av våre største og viktigste samferdselsprosjekter. Medarbeiderne i seksjonen vil få spennende oppgaver med stort ansvar og med frihet og muligheter til å utvikle seksjonen, Rambøll og bransjen inn i fremtiden. Arbeidssted vil være Drammen eller Oslo. Om stillingene Vi søker etter flere personer som kan fylle de ulike rollene i gjennomføring av BIM-/modellbaserte oppdrag, og som ønsker å utforme- og bli del av et utfordrende og stimulerende faglig og sosialt miljø i BIM-seksjonen. Ansvarsområder i prosjekter vil eksempelvis være overordnet ansvar for BIM i oppdrag, leder av BIM-prosessene og Fagansvarlig BIM i oppdrag, ansvarlig for tverrfaglig koordinering, eier av BIM Gjennomføringsplan, ansvarlig for oppsett av regelsjekker og å formidle aksjoner fra koordineringsmøter. Vi kan tilby: Spennende oppgaver i store prosjekter som former morgendagens samfunn Deltakelse i utvikling av et sterkt fagmiljø Gode muligheter for læring og utvikling innenfor et stort spekter av ingeniørfagene Hvem vi søker Vi søker etter personer med relevant bachelor- eller masterkompetanse. Arbeidserfaring fra tverrfaglig modellbasert prosjektgjennomføring og ledererfaring vil bli vektlagt. Ved ansettelsene vil vi også vektlegge kompetanse på ulike dataverktøy innenfor BIM/modellarbeid og geografisk informasjon samt kunnskap om planprosesser, standarder, datamodeller og håndbøker som benyttes i samferdselsoppdrag. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil blant annet være: Generell IT-kompetanse God på kommunikasjon og samarbeid/koordinering Marked- og forretningsorientering Opptatt av og interesse for innovasjon og utvikling Rambøll tilbyr Som Nordens ledende samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare. Send inn din søknad/CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingene.
  28.02.2017 Drammen, Oslo
 • Rambøll ønsker å styrke og utvikle oss innenfor fremtidsrettet og innovativ prosjektgjennomføring. Til dette etablerer vi nå en egen BIM-seksjon samferdsel. Seksjonen vil ha en viktig rolle og være en sentral bidragsyter til gjennomføring av våre største og viktigste samferdselsprosjekter. Medarbeiderne i seksjonen vil få spennende oppgaver med stort ansvar og med frihet og muligheter til å utvikle seksjonen, Rambøll og bransjen inn i fremtiden. Arbeidssted vil være Drammen eller Oslo. Om stillingen Vi søker etter deg som kan lede, utforme- og være del av et utfordrende og stimulerende faglig og sosialt miljø i BIM-seksjonen. I tillegg til å være leder av seksjonen er du også tiltenkt rollen som BIM Manager i store prosjekter. Vi kan tilby: Ledelse og utvikling av et sterkt og innovativt fagmiljø Spennende oppgaver i store prosjekter som former morgendagens samfunn Gode muligheter for læring og utvikling innenfor et stort spekter av ingeniørfagene Hvem vi søker Vi søker etter person med relevant bachelor- eller masterkompetanse. Ledererfaring og arbeidserfaring fra tverrfaglig modellbasert prosjektgjennomføring vil bli vektlagt. Ved ansettelsen vil vi også vektlegge kompetanse på ulike dataverktøy innenfor BIM/modellarbeid og geografisk informasjon samt kunnskap om planprosesser, standarder, datamodeller og håndbøker som benyttes i samferdselsoppdrag. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil blant annet være: Gode lederegenskaper: Inspirere og koordinere andre, gjøre andre gode God på kommunikasjon og samarbeid Marked- og forretningsorientering Opptatt av og interesse for innovasjon og utvikling Rambøll tilbyr Som Nordens ledende samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.  
  28.02.2017 Drammen, Oslo
 •   Om stillingen:Prosjektassistentene er en viktig del av virksomheten vår og har som hovedoppgave å bistå konsulentene i deres arbeid. Som prosjektassistent får du innsikt i alle deler av et prosjektforløp og du utgjør en viktig og likeverdig ressurs i prosjektteamene. Som prosjektassistent assisterer du konsulentene med avtalebooking, research, intervjuer, dokumentasjon, kvantitativ og kvalitativ datainnsamling og rapportskriving. Arbeidsoppgavene er meget varierte. Basert på dine interesser vil du ha muligheten til å påvirke hvilke prosjekter og oppgaver du skal løse. Du vil ha din «base» i en av våre avdelinger, men det vil også bli mulighet for å jobbe på tvers av disse. Hvem vi søker: Felles for alle avdelingene er at vi søker en personer som er: -          Student på mastergradsnivå eller tilsvarende innen samfunnsvitenskapelige, humanistiske, pedagogiske, teknologisk/IKT eller økonomiske fag -          Analytisk anlagt -          Kjent med Excel og PowerPoint -          God til å kommunisere både skiftlig og muntlig -          Rask og selvgående i arbeidet -          Nøyaktig, og legger stor vekt på høy kvalitet i arbeidsoppgavene -          Kan jobbe ca. 20 timer per uke. -          Fleksibel, samarbeidsvillig og kan yte en ekstra innsats i travle perioder De ulike avdelingene jobber med forskjellige typer prosjekter og oppgaver og vi er derfor på jakt etter prosjektassistenter med noe ulik kompetanse: I Policy and Planning-avdelingen er vi på jakt etter studenter som har interesse for og kunnskap om styring og forvaltning i offentlig sektor. Du har kjennskap til ulike økonomiske- og/eller samfunnsvitenskapelige metoder, og erfaring med dokumentstudier. I tillegg er vi spesielt ute etter kandidater som har erfaring med statistisk analyse og bruk av analyseprogrammer (SPSS, STATA, SAS el.l). I Benefit realisation and IT-avdelingen er vi på jakt etter studenter fra IKT-rettede studier innen offentlig digitalisering, innovasjon, information system management eller lignende. Du må ha interesse for digitalisering og det er en fordel med erfaring fra bruk av I Strategy and Operations- avdelingen er vi på jakt etter studenter som har et systemisk blikk på organisasjoner og deres marked og kontekst. Du har erfaring og interesse for en eller flere av følgende: økonomi, finans, strategi, organisasjons design, verdistrøm og prosess. I tillegg må du være selvdreven, nysgjerrig og ha sterke analytiske evner.  Vi tilbyr:Vi har en bred miks av konsulenter med kompetanse innen bl.a. statsvitenskap, økonomi, IT, ledelse, og sosiologi. Vi legger vekt på et uformelt miljø, og jobber i team bestående av de mest relevante kompetansene. Du vil være del av et svært metodisk og faglig miljø som vil bidra til å styrke din faglige profil. Vi er innen flere av våre områder markedsleder i Skandinavia og har erfaring fra prosjekter i flere land. Vi leverer løsninger både på høyeste politiske og administrative nivå, og til små og store selskaper i privat sektor. Man med ge av våre ansatte er anerkjente eksperter på sine respektive felt. Hos oss får du: -          relevant arbeidserfaring -          godt innblikk i konsulentarbeid -          et tverrfaglig arbeidsmiljø med høyt faglig nivå -          utfordringer og gode utviklingsmuligheter -          ettertraktet erfaring og referanse ved fremtidige jobbsøknader    
  Fortløpende Oslo

Sommerjobb i Rambøll Internship

Rambøll ansetter hvert år mange studenter til sommerjobber.  Alle våre sommerjobber lyses ut under ledige stillinger fra februar til 15. mars. Velkommen som søker!
Antall interns
40
Sted
Norge
Les mer

Rekrutteringskalender

 • FEB 27
  2017
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • FEB 28
  2017
  7 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 01
  2017
  63 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bilder fra våre prosjekter

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Videoer

Fakta om Rambøll

Adresse

Hovedkontor: 
Hoffsveien 4
0275 Oslo


20 kontorsteder i Norge

Se www.ramboll.no for å finne ditt nærmeste kontor.