Rambøll

(Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk, Management consulting, Olje / Gass / Energi / Kraft)

Vi er en av de mest attraktive arbeidsgiverne i Norge, og det er ikke uten grunn!

I Rambøll er du med å skape inspirerende og bærekraftige løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Tjenestene vi leverer skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

Som rådgiver i Rambøll blir du en del av et sterkt fagmiljø, samtidig som du jobber tett med kolleger i andre fag. Vi har stor tro på at samarbeid på tvers er med å skape kreative og langsiktige løsninger, i tillegg til at det bidrar til å utvikle kompetansen din. Vi er opptatt av at du som begynner hos oss skal få muligheter til å utvikle deg og lære gjennom hele karriereløpet. Derfor får du tidlig ansvar og tillitt - også som nyutdannet.

Du er vår viktigste ressurs
Rambøll er en kunnskapsbedrift, og medarbeiderne er vår største og viktigste ressurs. Løsningene våre er helt avhengig av kreativiteten, innsikten og integriteten til de som jobber her. Vi ser at team satt sammen av mennesker med ulik faglig og personlig bakgrunn er et godt utgangspunkt for å skape inspirerende løsninger. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen.

I Rambøll har vi vært opptatt av etisk forretningsdrift og bærekraftige løsninger lenge før dette ble vanlig. Du kan lese mer om vår historie og arv her.

Les mer om Rambøll
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Se alle fakta
,,
Vi trenger deg som ser forbi det åpenbare!
Video
Se flere videoer fra Rambøll
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:02.12.2018
Arbeidssted :Skien

Ledige stillinger hos Rambøll

Rambøll søker en erfaren og trygg leder til vår avdeling for tekniske systemer i Kristiansand. Avdelingen har 23 ansatte. Avdelingen dekker totalt alt innen elektrofaget og VVS-faget. Vi jobber med prosjekter innen privat og offentlig sektor.Avdelingen har et svært kompetent fagmiljø, og vi legger vekt på god takhøyde og humor i hverdagen. Vi er stolte av et positivt miljø, og vi vil gjerne ha deg med på laget.Rambølls Kristiansandskontor har ca. 100 medarbeidere som jobber bredt og komplett flerfaglig med alt fra utredninger og tidligfase oppgaver til detaljprosjektering og ledelse av bygg og anleggsprosjekter I regionen er det mange spennende planer, og vi ser avdelingsleder Tekniske Systemer som sentral i vår posisjonering som den foretrukne samfunnsrådgiver.Om stillingenEn hovedoppgave er å sikre avdelingens resultater, lede og inspirere dyktige ingeniører og sammen med disse videreutvikle avdelingen, medarbeiderne og våre tjenester.Andre viktige oppgaver er: Sikre avdelingens resultater – økonomisk og faglig Være aktiv i markedsarbeid og tilbudsprosesser, slik at Rambøll vinner oppdrag Følge opp gjennomføring av ulike prosjekter slik at Rambøll når sine forretningsmål Delta i divisjonens ledergruppe og være en sentral bidragsyter til dens vekst Forankre Rambølls verdier og strategier hos medarbeiderne Initiere og lede forbedringsprosesser samt delta i felles faglige nettverk med andre Rambøll kontorer nasjonalt og internasjonalt Skape vekst, utvikle og effektivisere vårt samarbeid med Rambøll Engineering Center i India Hvem vi søker Vi ser etter deg som helst har høyere utdanning og ledererfaring. Du er en inkluderende leder som er troverdig, ærlig og real, resultat- og løsningsorientert og er en utpreget lagspiller. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner er: Markeds- og forretningsorientert og evne til å skape merverdi for kunden Jobbe målrettet for at Rambøll skal være blant landets fremste rådgiver innen VVS og elektro Faglig forståelse, initiativrik, utadvendt, motiverende og strategisk og engasjert som person God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk Erfaring med organisasjonsutvikling og endringsledelse er en fordel Rambøll tilbyr:Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene. Velkommen som søker! Søknadsfrist 2018-11-25 Arbeidssted Kristiansand
25.11.2018 Kristiansand
Tekniske systemer i Kristiansand består av 23 dyktige ingeniører innenfor fagfeltene Elektro, VVS, bygningsfysikk og Automasjon. Vi har stor oppdragsmengde og søker nå etter en Rådgivende Ingeniør Energi / Bygningsfysikk. Som rådgiver hos oss vil du få muligheten til å jobbe med de mest spennende tverrfaglige prosjektene på Sørlandet, for eksempel Lyngdal Helsehus, fengslene i Agder og Eilert Sundt Videregående Skole.Vår avdeling i Kristiansand har et kompetent fagmiljø med høy effektivitet og kvalitet, god takhøyde, og med humor som sitter løst. Vi er stolte av å ha et så positivt miljø, og vi vil gjerne ha deg med på laget.Om stillingenAvdeling for Tekniske Systemer leverer rådgivertjenester innenfor Elektro, VVS, Bygningsfysikk og Automasjon, og jobber typisk i større prosjekter i tverrfaglige team. Vi søker en person med faglig kompetanse og erfaring innenfor energi og bygningsfysikk. Du vil drive rådgivning innen varmeisolering, tetthet, fuktsikring, energi og materialbruk.Andre viktige oppgaver vil være: Tidligfasevurderinger knyttet til energi- og bygningsfysikk i samarbeid med våre arkitekter/rådgivere. Energi, inneklima og kuldebro- beregninger. Tilstandsvurderinger av bygg og tekniske installasjoner Rådgivning klimanøytrale bygg og plusshus Bidra til den faglige utviklingen i avdelingen Hvem vi søkerVi søker etter deg med Bachelor/Master og minst 3 års erfaring fra rådgiver/byggebransjen med fokus på energi og bygningsfysikk. Det er viktig at du innehar kunnskap om gjeldende regelverk (teknisk forskrift), og andre standarder slik som NS 3700/3701 og ZEB. Dersom du er strukturert, selvstendig og glad i å omgås mennesker vil du trives hos oss. Du har i tillegg gode kommunikasjonsegenskaper, skriftlig og muntlig, i både norsk og engelsk.Rambøll tilbyrSom global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og gode ferieordninger. Hos oss får du brukt kompetansen din og anledning til å utvikle denne kompetansen til å skape et bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.Velkommen som søker!Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.
25.11.2018 Kristiansand, Arendal
Rambølls divisjon for Byutvikling er i stadig vekst og trenger flere medarbeidere. Hos oss kan du bli del av et stort og komplett tverrfaglig rådgivermiljø med ekspertise i verdensklasse. Vi holder et høyt tempo og har et sterkt fagmiljø som har mange unge og engasjerte medarbeidere med variert faglig bakgrunn. Vi søker nå etter seksjonsledere til vår Planavdeling, som er engasjert i mange krevende prosjekter innen: Byplanlegging, Infrastrukturplanlegging, Områdeutvikling og Utredningsarbeid innen miljø, areal og transport På grunn av stor tilgang på nye prosjekter trenger planavdelingen å gjennomføre en inndeling i flere seksjoner. Nå søker vi etter erfarne planleggere som kan bli en ny seksjonsleder. Arbeidssted er Oslo, Drammen eller Tønsberg. Om stillingen En hovedoppgave for deg som ny seksjonsleder blir å veilede og støtte en gruppe medarbeidere som du får personalansvar for. I tillegg blir du sentral i å sikre god prosjektgjennomføring, sørge for kvalifisert bemanning på våre prosjekter, samt å sikre personlig og faglig utvikling av seksjonens medarbeidere. Sammen med de andre lederne i avdelingen og divisjonen får du et ansvar for markedsarbeidet. Andre viktige oppgaver vil være: Bidra i tverrfaglige prosjekter som oppdragseier eller prosjektleder Lede tilbudsprosesser Aktiv kontakt mot kunder og samarbeidspartnere Initiere og lede forbedringsprosesser Hvem vi søker Vi ønsker oss en søknad fra deg som er glad i mennesker, liker høyt tempo, er faglig engasjert og har grunnleggende forretningsforståelse. Erfaring som leder vil være en fordel. Kjennskap til utarbeidelse og behandling av reguleringsplaner og kommuneplaner er en forutsetning. Du må ha høyere utdanning fra høgskole eller universitet, fortrinnsvis innen fag som arealplanlegging, arkitektur og/eller geografi. Erfaring med ledelse av prosjektarbeid vil bli vektlagt. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være: Evne til å ta helhetlig ansvar og arbeide gjennom andre Evne til samarbeid med kunder og kollegaer Faglig tyngde og integritet innen arealplanlegging God skriftlig og muntlig fremstillingsevne Rambøll tilbyr Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare. Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene. Velkommen som søker!
25.11.2018 Oslo, Tønsberg, Drammen
Rambølls divisjon for Byutvikling er i stadig vekst og trenger flere medarbeidere. Hos oss kan du bli del av et stort og komplett tverrfaglig rådgivermiljø med ekspertise i verdensklasse. Vi holder et høyt tempo og har et sterkt fagmiljø som har mange unge og engasjerte medarbeidere med variert faglig bakgrunn. Vi søker nå etter seksjonsledere til vår Planavdeling, som er engasjert i mange krevende prosjekter innen: Byplanlegging, Infrastrukturplanlegging, Områdeutvikling Utredningsarbeid innen miljø, areal og transport På grunn av stor tilgang på nye prosjekter trenger planavdelingen å gjennomføre en inndeling i flere seksjoner. Nå søker vi etter erfarne planleggere som kan bli en ny seksjonsleder. Arbeidssted er Oslo, Drammen eller Tønsberg. Om stillingen En hovedoppgave for deg som ny seksjonsleder blir å veilede og støtte en gruppe medarbeidere som du får personalansvar for. I tillegg blir du sentral i å sikre god prosjektgjennomføring, sørge for kvalifisert bemanning på våre prosjekter, samt å sikre personlig og faglig utvikling av seksjonens medarbeidere. Sammen med de andre lederne i avdelingen og divisjonen får du et ansvar for markedsarbeidet. Andre viktige oppgaver vil være: Bidra i tverrfaglige prosjekter som oppdragseier eller prosjektleder Lede tilbudsprosesser Aktiv kontakt mot kunder og samarbeidspartnere Initiere og lede forbedringsprosesser Hvem vi søker Vi ønsker oss en søknad fra deg som er glad i mennesker, liker høyt tempo, er faglig engasjert og har grunnleggende forretningsforståelse. Erfaring som leder vil være en fordel. Kjennskap til utarbeidelse og behandling av reguleringsplaner og kommuneplaner er en forutsetning. Du må ha høyere utdanning fra høgskole eller universitet, fortrinnsvis innen fag som arealplanlegging, arkitektur og/eller geografi. Erfaring med ledelse av prosjektarbeid vil bli vektlagt. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være: Evne til å ta helhetlig ansvar og arbeide gjennom andre Evne til samarbeid med kunder og kollegaer Faglig tyngde og integritet innen arealplanlegging God skriftlig og muntlig fremstillingsevne Rambøll tilbyr Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare. Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene. Velkommen som søker!
25.11.2018 Oslo
Seksjon Lysdesign i Rambøll region Øst har økende oppdragsmengde. Vi søker derfor en erfaren lysdesigner som kan være med å forme vår videre utvikling. Arbeidssted er Oslo.Om stillingenEn av hovedoppgavene vil være å utnytte de muligheter lyset gir for å påvirke menneskers opplevelse og skape gode visuelle forhold. Vi vektlegger utradisjonelle løsninger gjennom å kombinere vår kunnskap innen lys, farge, syn, design og teknologi. Våre satsningsområder er arkitektonisk og urbant lysdesign. Som lysdesigner hos oss arbeider du blant annet med utarbeidelse av belysningskonsepter, visualiseringer og helhetlige designprosesser. Andre viktige oppgaver vil være: Å være et bindeledd mellom byggherre, arkitekt, entreprenør og rådgiver Tett samarbeid med andre fagdisipliner som Ark, Lark og Rie   Lysberegninger Konseptutvikling Skriftlig redegjørelse                                       Hvem vi søkerVi ser etter deg som har en bachelor- eller masterutdanning i lysdesign, og har minimum 3 års relevant arbeidserfaring. Du må være selvstendig, ha gode kommunikasjonsevner og gode visualiseringsegenskaper. Du må beherske Dialux/Relux, Adobe-pakken og AutoCad. Erfaring med Revit og 3DS er en fordel. Du må ha god forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være: Genuin interesse for lysdesign Evne til å tenke nytt og helhetlig Evne til tverrfaglig samarbeid God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk Rambøll tilbyr:Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.Velkommen som søker!Vi kommer til å avvise anrop fra selgere og rekrutteringsselskaper og ber om at dette respekteres.
Haster! Oslo
Om stillingen På grunn av stor oppdragsmengde ønsker vi nå å styrke vår avdeling med ressurssterke erfarne prosjektledere. Hos oss vil du kunne jobbe med store prosjekter gjennom alle planfaser. I våre oppdrag vil du kunne ivareta rolle både som leder og styrer for tverrfaglige Rambøll prosjekt. I avdelingen vil du få 13 kollegaer fordelt i Norge. Vi har en god blanding av juniorer og seniorer, en spennende prosjektportefølje og et meget godt arbeidsmiljø. Sammen med oss i prosjektene har vi også en støtte/stab som ivaretar framdriftsplanlegging, cost, dokumentkontroll mm avhengig av størrelsen på prosjektet. Faglig utvikling og sosialt samhold er viktig for oss på avdelingen slik at vi lærer av hverandre, stadig blir bedre, og har det gøy på jobb.                                                Hvem vi søker Du har relevant høyere utdanning og minimum 7 års byggherre- eller leverandør erfaring med prosjektledelse, prosjekteringsledelse eller byggeledelse fra enten vei eller jernbane. Du må trives med å ta ansvar, og ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Samtidig må du ha god kontraktsforståelse og evnen til å lede. Du er engasjert, kvalitetsbevisst, fremtidsrettet og selvstendig. Evne til å ta helhetlig ansvar for Rambølls leveranse Evne til å lede med fokus på å bygge teamkultur Strukturert ledelse av prosjektteamet iht. interne rutiner og systemer Kundefokus og evne til å forstå kundens behov og formidle dette til teamet Erfaring med fremdriftskontroll og økonomistyring Jobbe med marked og bygge relasjoner Rambøll tilbyr Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare. Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen, og vi er åpen for et uformelt «kaffemøte» hvis du ønsker. Stillingen kan legges til et av Rambølls 17 kontorer.
01.12.2018 Oslo
Er du ferdig med studiene våren 2019?Avdeling Bru og Anlegg i Drammen er i vekst, og vi søker nye brukonstruktører som kan bidra i vår videre utvikling.Avdelingen har 30 ansatte i Drammen og hovedoppgavene er prosjektering av nye bruer samt inspeksjon og vedlikeholdsplanlegging av eksisterende bruer.Vår avdeling i Drammen har et kompetent fagmiljø med høy effektivitet og kvalitet, god takhøyde, og med humor som sitter løst. Vi er stolte av å ha et så positivt miljø, og vi vil gjerne ha deg med på laget.Om stillingenVi trenger en lagspiller som kan jobbe målrettet med prosjektering av bruer i tett samarbeid med kollegaer og samarbeidspartnere. Du vil jobbe med mindre og større bruprosjekter, og stillingen rapporterer til fagansvarlig i prosjekter.Avdelingen har fagansvaret for bruvirksomheten til Rambøll i Norge, og vi arbeider med bruprosjekter over hele landet og i utlandet. Vi har et nært samarbeid med kontorene til Rambøll i andre land, og vi er en del av Rambøll sin satsning på å vinne de store internasjonale bruprosjektene.Hvem vi søkerDu liker å jobbe selvstendig og i team, og ønsker å bidra til å gi merverdi for kunden i prosjekt. Hos oss vil du få tidlig ansvar og vil bli en del av et høykompetent konstruksjonsmiljø hvor du vil få tett oppfølging av våre erfarne rådgivere.Den rette personen har: Mastergrad innen konstruksjonsfag Erfaring med elementanalyser og BIM vil være en fordel Gode samarbeidsevner. Gode kommunikasjonsegenskaper, både på norsk og engelsk. Rambøll tilbyrSom global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og gode ferieordninger. Hos oss får du brukt kompetansen din og anledning til å utvikle denne kompetansen til å skape et bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.Vi utarbeider en egen kompetanseplan i samråd med deg slik at du vil ha god mulighet for egenutvikling.Velkommen som søker!Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.
02.12.2018 Drammen
Rambøll in Norway’s mission is to create value for the community and our clients through consulting and services for transport, construction, water, health & environment and management. The IT Lead will play a key role for Rambøll in Norway by influencing, developing and improving our technical platform which is important for the success of our projects.You will report to Head of HSEQ and Operational Excellence and be part of a dedicated team supporting Rambøll’s strategy and mission to be a leading sustainable consultant.As IT Lead in Norway you will also have a dotted line to Head of Group IT and be a part of Rambøll’s Global IT team.  Here you can influence the global strategy, but also collect and share experiences.At Rambøll, Global IT is responsible for daily support for our users, basic infrastructure and running common systems. We have a department of innovation and digitalisation that is responsible for strategic IT. IT management in Norway is the third key pillar, and we are now looking for a person to lead this function.Rambøll projects are currently transitioning into a future where 3D-based models are the basis of planning and design. We have several design software systems which are administered by our own professional experts. We are building physical arenas, known as “BIG rooms”, for simultaneous planning. These rooms will be operated by Facility Management, but the IT Lead will be an important partner in ensuring efficient solutions for these environments.Main duties for IT Lead in Norway Administering system ownership, which involves monitoring system owners and suppliers so that all important systems have an owner and the systems support our users as intended. The purpose is to ensure that we have the right systems and can control costs. Portfolio manager for local IT projects. Responsible for the success of the planning and implementation of our internal IT projects. Ensuring that Norwegian applications are developed in line with Rambøll’s overall strategy. The IT Lead will be the project manager for select, strategically important IT projects for Rambøll Norge. For this task, it is important to understand the business’s long-term goals and plans, but also to be able to orient themselves to local problems that must be solved. Communicating Global IT guidelines and be the owner of these guidelines in the Norwegian organisation. You will also follow up that the deliverables from Global IT such as support and network is meeting the requirements of the Norwegian users and informing back of any needs for improvements. We are looking for someone who  Is curious about and interested in digital solutions, trends and new technology. Has solid general IT technical skills, SharePoint skills are a plus Has a good understanding of economics and understands how quality IT support depends on controlling cost Has minimum 3 years of IT education or other relevant education in combination with documented IT experience Has good understanding of our employees’ daily work.In addition Experience with a large organisation with many locations is a plus Experience with centralised IT for supporting business operations is a plus. Good written and oral communication skills in both Norwegian and English is a requirement. The position is based in Oslo, but it is fully possible to work from one of the other offices for lengthy periods.Working at RambollMeans being part of a people organisation. We are focused on knowledge sharing and collaboration across competence areas and geography. This enables us to solve a broad range of projects, and we firmly believe that cross-collaboration leads to creative and longstanding solutions. Thus, the possibilities at Ramboll are many and diverse –we invest a lot in development of people and offer career paths tailored for each individual. We also offer an attractive salary and holiday package.If you are interested in applying, please send your mail through our online recruitment system by clicking the link ‘Apply for job online’ below.We look forward to hearing from you. Søknadsfrist 2018-12-02 Arbeidssted Oslo
02.12.2018 Oslo

Studenter i Rambøll Internship

SommerjobberHvert år lyser vi ut ca. 30 til 40 sommerjobber, innenfor de fleste fagfeltene våre og over hele landet. Hos oss settes du i arbeid på konkrete prosjekter og du får ansvar fra dag én - men vi passer også på at du får veiledningen og støtten du trenger.   En sommerjobb hos Rambøll gir deg viktige erfaringer som du kan ta med deg videre i studier og arbeidsliv. Samtidig åpner sommerjobben dører og gir deg nye kontakter i bransjen. Om du er interessert i en utfordrende og lærerik sommerjobb vil vi gjerne høre fra deg! Du finner mer info om sommerjobbene våre på ramboll.no. Oppgaveskriving Vi har mange studenter som skriver bachelor- og masteroppgaver hos oss hvert år. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med kontoret og avdeling du har mest lyst til å skrive for. Les mer om oppgaveskriving hos Rambøll på ramboll.no. Prosjektassistenter Hos Rambøll Management Consulting ansetter vi prosjektassistenter løpende gjennom året. Som prosjektassistent bistår du bl.a. våre konsulenter i deres arbeid på prosjekter. Stillingene er på ca. 20 prosent. Våre prosjektassistenter er i hovedsak masterstudenter på første året, men vi har fra tid til annen også studenter på bachelornivå. Stillingene legges ut på nettsidene våre her.
Antall interns
40
Sted
Norge
Les mer

Rekrutteringskalender

 • NOV 25
  2018
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • NOV 27
  2018
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Denne korte videoen forteller deg hvem vi er og hva vi jobber med.
Joachim Viktil i avdeling for prosjekt- og byggeledelse forteller om hvordan det er å være nyansatt i Rambøll. Vil du også bli en av oss?
Anja Drozdik, nyansatt sivilarkitekt, forteller om hvordan det er å jobbe i Rambøll. Vil du også bli en av oss?
Astrid Gaustad ved VVS-avdelingen forteller om hvordan det er å være nyansatt i Rambøll. Vil du også bli en av oss?
Christian Halland og Thor Gunnar Hansen ved avdeling for areal og samferdsel forteller om hvordan det er å være nyansatt i Rambøll. Vil du også bli en av oss?
Se folks reaksjoner når vi gjorde en grå parkeringsplass om til et grønt samlingspunkt!
Droner kan være til god hjelp i en rekke prosjekter og utredninger. Se hva Rambølls droneteam kan få til her!

Fakta om Rambøll

Adresse

Hovedkontor: 
Hoffsveien 4
0275 Oslo


20 kontorsteder i Norge

Se www.ramboll.no for å finne ditt nærmeste kontor.