Rambøll

(Management consulting, Olje / Gass / Energi / Kraft, Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk)

Rambøll er en global samfunnsrådgiver innen bygg, arkitektur, samferdsel, byutvikling, energi, vann, miljø & helse, olje & gass og Management consulting.

Helt siden Børge Rambøll og Johan Hannemann i 1945 etablerte Rambøll i Danmark, har virksomheten vært tuftet på en grunnleggende holistisk filosofi. Denne bevisstheten til etisk forretningsdrift og en bærekraftig samfunnsutvikling preger fortsatt vår identitet og måten vi leverer våre tjenester på.

Rambøll tilbyr komplett og uavhengig rådgiving innen hele verdikjeden, fra planlegging og design til drift og vedlikehold, innenfor 6 markedsområder: 

 • Bygg 
 • Arkitektur 
 • Samferdsel
 • Byutvikling
 • Miljø & helse
 • Energi
 • Olje & gass
 • Vann
 • Management Consulting

Visjon

Rambøll skaper inspirerende og langsiktige løsninger som gir rom for vekst og utvikling.

Antall ansatte

1500 i Norge, og på verdensbasis 13 000 fordelt på 35 land.

Les mer om Rambøll
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:28.11.2017
Arbeidssted :Kristiansand
innsikt Mer om oss
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:11.12.2017
Arbeidssted :Oslo

Ledige stillinger hos Rambøll

Seksjon for IKT og Sikkerhet ved avdeling for Elektro & IKT i Tekniske systemer region Sør/Øst innenfor markedet Bygg og arkitektur søker ny Rådgivende Ingeniør innenfor prosjektering av IKT i bygg. Seksjonen består av en mindre gruppe spesialrådgivere som primært bistår større byggeprosjekter i tverrfaglige byggprosjekteringsteam.   Om stillingen Vi søker en nyutdannet Sivilingeniør eller Bachelor med relevant kompetanse innenfor IKT. Vi søker deg som har evne til å balansere strukturert og uavhengig arbeid med prosjektsamarbeid innenfor gitte tidsfrister. Vi ønsker at du er proaktiv og nysgjerrig, og har gode evner til å kommunisere med ulike fagdisipliner. Typiske arbeidsoppgaver vil være: ·         Prosjektere tekniske nettverksløsninger inkludert design og budsjettering av f.eks. kablet- og trådløst nettverk, radio-planlegging, kommunikasjonssystemer (f.eks. ved bruk av mobiltelefoni), informasjonssystemer/AV-systemer over IP og velferdsteknologiske løsninger inkl. radiofrekvensidentifikasjon/ sensorer og innendørs posisjonering.   ·         Gjennomføre brukerprosesser med brukeren av bygget, samhandle og delta på prosjekteringsmøter med øvrige rådgivende ingeniører, byggherre og arkitekt. ·         Utarbeide anbudsgrunnlag med tilhørende beskrivelser og tegninger, samt oppfølging i byggefasen ved utarbeidelse av arbeidstegninger/arbeidsunderlag. ·         Utføre tilbudsevalueringer fra leverandører i henhold til publisert anbudsgrunnlag   Hvem vi søker Dagens bygg er komplekse, hvor en økende grad av bygningstekniske systemer nå kommuniserer over IP. Vi ser etter deg som har engasjement og interesse for IP nettverksfaget og vil lære. Vi søker en person som kan tenkte seg å jobbe faglig bredt i starten, men som på sikt ønsker å finne sin spisskompetanse innenfor nettverksfaget i henhold til faglige interesser.   Hovedkvalifikasjoner ·         Sivil- eller Bachelor ingeniør, nyutdannet eller med 1-3 års arbeidserfaring. ·         Faglig kompetanse og interesse for fagfeltet IP Nettverk. ·         Proaktiv og nysgjerrig, og kunnskapssulten på bredden i Tingenes Internett(IoT) og smartere bygg. ·         Gode kommunikasjonsevner, skriftlig og muntlig på norsk og engelsk.   Rambøll tilbyr: Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.
27.11.2017 Oslo
Divisjon Prosjektledelse består av ca. 80 personer med lokalisering i Kristiansand, Oslo, Sandefjord/Tønsberg, Fredrikstad og Drammen/Kongsberg.   Rambøll søker en erfaren og trygg leder til vår avdeling for prosjektledelse i Kristiansand. Vi har prosjektleder/byggherreombud og byggeleder-roller hos oppdragsgivere og prosjekt- og prosjekteringsledelse i Rambølls prosjekteringsoppdrag. Vi er engasjert i mange ulike typer av prosjekter, både offentlige og private, innen flyplass, veg, jernbane, bygg, næring, industri, anlegg og havner. Avdelingen har spesielt høy kompetanse og erfaring med prosjekter innen industri.   Om stillingen En hovedoppgave er å sikre avdelingens resultater, lede og inspirere dyktige prosjekt, - prosjekterings- og byggeledere og sammen med disse videreutvikle avdelingen, medarbeiderne og avdelingens produkter. Andre viktige oppgaver er: ·         Delta i divisjonens ledergruppe og være en sentral bidragsyter til dens vekst ·         Sikre at Rambøll vinner oppdrag ·         Følge opp gjennomføring av ulike prosjekter slik at Rambøll når sine forretningsmål ·         Forankre Rambølls verdier og strategier hos medarbeiderne ·         Initiere og lede forbedringsprosesser samt delta i felles faglige nettverk med andre Rambøll kontorer nasjonalt og internasjonalt   Hvem vi søker Vi ser etter deg som har høyere utdanning (master el tilsvarende) og god ledererfaring innen prosjekt, - prosjekterings og byggeledelse. Du er en inkluderende leder som er troverdig, ærlig og real, resultat- og løsningsorientert og er en utpreget lagspiller. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner er: ·         Markeds- og forretningsorientering og evne til å skape merverdi for kunden ·         Jobbe målrettet for at Rambøll skal være blant landets fremste innen prosjekt-, prosjekterings og byggeledelse ·         Faglig tyngde og integritet       ·         God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk ·         Erfaring med organisasjonsutvikling og endringsledelse er en fordel   Rambøll tilbyr: Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.
28.11.2017 Kristiansand
Senior Areanlplanlegger
11.12.2017 Oslo
Tilbudsleder / Tender Manager Vi søker to tilbudsledere (Tender Manager) til vår markedsenhet Samferdsel & Byutvikling som består av ca.450 medarbeidere. Samferdsel & Byutvikling dekker følgende fagområder: vei, bane, geo, bru, konstruksjon og plan & arkitektur. Vi ønsker personer med bransjekunnskap og relevant erfaring innen salg– og tilbudsarbeid. Som tilbudsleder vil du få ansvar for de største tilbudene, samt være en ressurs innenfor den samlede tilbudsporteføljen.     Om stillingen Tilbudsleder vil primært jobbe i Samferdsel & Byutvikling, men vil også samarbeide tett med Rambølls øvrige markedsorganisasjon nasjonal og internasjonalt, juridiske ressurser og fagspesialister. Vedkommende vil ha hovedansvar for hele prosessen fra det besluttes å utarbeide tilbud til kontrakt er tildelt og prosessen evaluert. Tilbudsleder rapporterer til Markedssjef for Samferdsel & Byutvikling.   Målet til tilbudsleder er at Rambøll skal vinne flere store oppdrag. Hovedoppgaver er: Lede tilbudsteam, møter og fremdrift i tilbudsprosesser Arbeide aktivt med etablering og opplæring av profesjonelle tilbudsteam Sikre god overføring av informasjon til prosjektleder ved vunnet kontrakt Videreutvikle tilbudsarbeidet / - prosessen og sørge for opplæring av organisasjonen Være oppdatert på Rambølls strategier, tjenester og ressurser                                                Hvem vi søker Våre nye tilbudsledere har høyere utdannelse i økonomi eller ingeniørfag og minimum 2 års erfaring fra salg eller tilbudsarbeid. Du har god bransjekunnskap innen samferdsel/ arealplanlegging/ byutvikling samt kjennskap til regelverket om offentlige anskaffelser.   Som person er du: Strategisk, helhetstenkende og strukturert Fremoverlent, etterrettelig og med gode samarbeidsevner Flink til å motivere og få kollegaer til å levere kvalitet innenfor gitte tidsrammer God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk   Rambøll tilbyr: Som tilbudsleder har du en sentral rolle i Samferdsel & Byutvikling med ansvar for å sikre høy kvalitet i alt tilbudsarbeid. Du vil jobbe i et spennende og sosialt flerfaglig fagmiljø med mange dyktige medarbeidere, høyt tempo, gode diskusjoner samt mulighet til å bidra på internasjonale prosjekter.    Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.   Velkommen som søker!   Ta gjerne kontakt med Markedssjef John Harald Amundsen, 47451315, dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.  
11.12.2017 Oslo

Sommerjobb i Rambøll Internship

Rambøll ansetter hvert år mange studenter til sommerjobber.  Alle våre sommerjobber lyses ut under ledige stillinger fra februar til mars. Velkommen som søker!
Antall interns
40
Sted
Norge
Les mer

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bilder fra våre prosjekter

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Videoer

Fakta om Rambøll

Adresse

Hovedkontor: 
Hoffsveien 4
0275 Oslo


20 kontorsteder i Norge

Se www.ramboll.no for å finne ditt nærmeste kontor.