<  
>  

Skanska

Bygg / Anlegg / Entreprenør

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid.

Norge er et av flere utvalgte markeder der Skanska har virksomhet. Basert på selskapets globale miljøkompetanse sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekter.

Fakta om Skanska
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Etablert år
1906
Se alle fakta
Vi ser etter
Ledig Stilling
09.08.2021
Stavanger

Ledige stillinger hos Skanska

Avdeling for Masseforflytting har for tiden flere store oppdrag innen bygging og rehabilitering av fyllingsdammer, og søker herved: Dyktige gravemaskinførere med dokumentert
31.07.2021 Oslo
Om stillingen Berger Teknologipark ligger Nord for Lillestrøm og huser Skanska sitt Anleggsverksted, maskinavdeling, Skanska Survey, datterselskapene Entreprenørservice og Skanska
01.08.2021 Lillestrøm
Skanska Anlegg består av 5 regioner og 1900 ansatte. Hovedkontoret ligger i Oslo, og vi har oppdrag over hele Norge.
Snarest Hele Norge
Vår oppdragsmengde øker, og i den forbindelse søker vi en motivert kalkulatør / kalkulasjonsansvarlig. Hvorvidt man går rett inn i
08.08.2021 Oslo
Region Bygg Oslo Næring er i vekst, og ser store muligheter fremover i et godt marked for næringsbygg i Oslo.
Snarest Oslo
UCO Trondheim holder til i nye, flotte lokaler på Tiller sør for Trondheim sentrum. Her vil du bli en del
08.08.2021 Trondheim
Region Industri, Bro og Marine innenfor anleggsvirksomheten, er i dag rundt 400 dyktige medarbeidere som utvikler og gjennomfører anleggsprosjekter i
08.08.2021 Oslo
Region Industri, Bro og Marine innenfor anleggsvirksomheten, er i dag rundt 400 dyktige medarbeidere som utvikler og gjennomfører anleggsprosjekter i
08.08.2021 Oslo
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Trainee

Trainee i Skanska Norge

Antall traineer :
10 (flere)

Internship

Sommerjobb i Skanska

Antall internships :
10 (flere)

Lærlingordninger

Lærling i Skanska

Antall lærlinger :
50 (varierer)

Rekrutteringskalender

  • JUL 31
    2021
    2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • AUG 01
    2021
    3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Bildegalleri

Filmer

Skanska bygger for et bedre samfunn
Skanska er en av landets største lærlingebedrifter. Vi har hundrevis av dyktige lærlinger innenfor bygg og anlegg, og Harry er en av dem. Se hvordan han beskriver arbeidshverdagen som tømrerlærling i Skanska.
Om hvorfor du bør vurdere å jobbe i Skanska. Om prosjektlederutdanningen vår, GNIST.
We do great things at Skanska. With us you take part in some of the most interesting projects of our time, both locally and internationally. Watch the film how we make the world a little bit better, today and tomorrow.
Vår administrerende direktør Ståle Rød blir imponert når han er på prosjektbesøk og blir tatt i mot av et team som brenner for å ivareta trivselen og sikkerheten til alle som jobber på prosjektet. Det å være en del av Skanska-familien betyr mye for Ståle og er en viktig grunn til at han trives så godt på jobb.
For betongbas Andreas Nilsen på Ensjø Torg er det svært viktig at det er et et godt arbeidsmiljø og en god tone i laget. Han prøver å være åpen og inkluderende, slik at alle reiser hjem fra jobb hver dag med en god følelse.
Forskalingssnekker Erik Grønnerud på Granfosstunnelen synes det er bra at de gjennomfører HMS-kvarter med jevne mellomrom på deres prosjekt. Alle vil har informasjon og bli involvert i hva som skjer, slik at har det trygt og fint på jobb.
Olafur Fridfinnsson er riggmann på Nye Deichmanske hovedbibliotek og svært opptatt av at det skal være orden og ryddighet på prosjektet hans. Et ryddig og oversiktlig arbeidsområde gjør jobben lettere - både for han og kollegaene.
Jobb i Skanska! Lær mer om hvordan det er å jobbe hos oss!

Adresse

Skanska Norge AS 
Drammensveien 60
Postboks 1175 Sentrum
0107 Oslo

Artikler fra Skanska