Skanska

(Bygg / Anlegg / Entreprenør)

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid.

Norge er et av flere utvalgte markeder der Skanska har virksomhet. Basert på selskapets globale miljøkompetanse sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekter.

Les mer om Skanska
,,
Et av verdens ledende entreprenørkonsern

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vi ønsker kontakt med deg allerede i studietiden. Ønsker du å skrive prosjekt- eller masteroppgave i samarbeid med oss?

Vi har den norske entrepenørnæringens sterkeste teknologiske fagmiljø, og bygger blant annet verdens mest miljøvennlige kontorbygg gjennom Powerhouse-alliansen.

Hvis du velger å jobbe hos oss, får du bryne deg på spennende prosjekter.

Les mer om jobbmuligheter i Skanska

Ledige stillinger hos Skanska

 • Bistå prosjekter med rådgivning på optimale løsninger ved å kombinere LCA og LCC-metodikk med kunnskap om bygge- og produksjonsteknikk
  30.04.2017 Oslo
 • Vi søker nye medarbeidere innenfor sprøytebetong
  12.05.2017 Skedsmo
 • Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekt i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Konsernet har i dag 43.000 medarbeidere i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA. Skanska Norge, Region Industri, Bro og Marine innenfor anleggsvirksomheten, er i dag 430 dyktige medarbeidere som utvikler og gjennomfører anleggsprosjekter i hele Norge.Vi søker etter produksjonsledere.      Produksjonsleder     Ansvar Sikre sikker og effektiv produksjon gjennom å lede, planlegge, iverksette, følge opp og koordinere utførelse og kontroll av produksjon utført av både egne og underentreprenører i samsvar med kontrakt og Skanskas gjeldende styringssystem Under planlegging og utførelse av arbeid aktivt påvirke valg av løsninger og detaljer Budsjettansvar for sin produksjon Sikre etterlevelse av Skanskas verdigrunnlag og etiske retningslinjer   Kvalifikasjoner Teknisk fagskole, ingeniørutdanning eller tilsvarende Minimum 3-6 års erfaring fra bygg og anlegg Erfaring kan kompensere for manglende formell kompetanse 40 timers grunnkurs i sikkerhet og arbeidsmiljø   Egenskaper Gode samarbeidsevner, og evne til å motivere og dyktiggjøre andre Gode kommunikasjonsevner Du må finne motivasjon i vårt mål om å være et forbilde innen miljø, etikk og sikkerhet Faglig kompetanse   Vi kan tilby Lederrolle i et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern Muligheter til personlig og faglig utvikling i en kompetansebedrift Spennende prosjekter, hvor du er med på å bygge landet, sikkert og effektivt Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og mulighet for medeierskap gjennom vårt aksjeprogram   Arbeidssted vil være ute på prosjekter i hele landet, så reisevirksomhet må påregnes. Vi har vårt hovedkontor i Oslo, og regionkontorer i Stavanger, Bergen, Trondheim og Narvik.  
  18.05.2017 Oslo

Traineeprogram

Skanska Young Professionals Program

Antall traineer :
10 (flere)

Internship

Sommerjobb i Skanska

Antall interns :
10 (flere)

Lærlinger

Lærling i Skanska

Antall lærlinger :
50 (varierer)

Rekrutteringskalender

 • APR 30
  2017
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Viktigheten av gode bilder og eventuelt film!

Vi anbefaler at du laster opp bilder av virksomheten og eventuelt av produktene / tjenestene dere tilbyr. Legg gjerne også til bildebeskrivelser. Bildene vises i stillingsannonser og andre steder hvor dere presenteres.


Vår partner Kubrix Film & Foto er spesialisert innen bedriftsfoto og film for rekruttering og employer branding

Bedrifter som er medlemmer hos KarriereStart.no får gratis konsultasjon, samt halv pris på første oppdrag. Les mer på kubrix.no eller kontakt oss.

Videoer

Adresse

Skanska Norge AS 
Drammensveien 60
Postboks 1175 Sentrum
0107 Oslo