Skanska

(Bygg / Anlegg / Entreprenør)

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid.

Norge er et av flere utvalgte markeder der Skanska har virksomhet. Basert på selskapets globale miljøkompetanse sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekter.

Les mer om Skanska
,,
Et av verdens ledende entreprenørkonsern

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vi ønsker kontakt med deg allerede i studietiden. Ønsker du å skrive prosjekt- eller masteroppgave i samarbeid med oss?

Vi har den norske entrepenørnæringens sterkeste teknologiske fagmiljø, og bygger blant annet verdens mest miljøvennlige kontorbygg gjennom Powerhouse-alliansen.

Hvis du velger å jobbe hos oss, får du bryne deg på spennende prosjekter.

Les mer om jobbmuligheter i Skanska

Ledige stillinger hos Skanska

 • Vår Sjefsrådgiver kalkulasjon i Trondheim går av med pensjon, og vi søker en etterfølger.  Som sjefsrådgiver vil du være en del av et svært kompetent fagmiljø i Avdeling Kalkulasjon. Du vil ha ansvaret for å lede kalkulasjonsgruppen med base i Trondheim, og koordinere kalkulasjonsprosesser tilknyttet kontorene i Trondheim, Møre og Romsdal, Bodø og Florø. Du må bidra til å utvikle våre medarbeidere og kalkulasjonsprosessen. Avdeling Kalkulasjon er inndelt i tre kalkulasjonsgrupper som rapporterer til avdelingssjef Kalkulasjon.   Ansvar og oppgaver: Lede og koordinere kalkulasjonsgruppen Samkjøre bruk av kalkulasjonsgruppens ressurser mot de andre kalkulasjonsgruppene Være bindeledd mot Bygg-enhetene og bistå i akkvisisjonsarbeid Bidra til å utvikle medarbeidere og kalkulasjonsarbeidet i Skanska Norge Bistå i kalkulasjonsarbeid, utarbeidelse av budsjettpriser og hente erfaringstall fra produksjon tilbake til kalkulasjon   Ønskede kvalifikasjoner: Erfaring fra tilbud og kalkulasjonsarbeid Kompetanse og interesse på verktøy tilknyttet kalkulasjonsprosesser, inkludert BIM Ledererfaring Utdanning fra fagskole/høyskole eller tilsvarende, eller erfaring i henhold til ovennevnte punkter Må beherske norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig   Egenskaper: Åpen, ydmyk og evner å etablere gode relasjoner Handlingsorientert, nysgjerrig og helhetstenkende Gode tekniske og analytiske egenskaper   Vi kan tilby: En sentral rolle i tilbudsarbeidet tilknyttet kalkulasjonsgruppens arbeid i Trondheim, Bodø, Florø og Møre og Romsdal Et sterkt fagmiljø med en utpreget delekultur Store muligheter for faglig utvikling gjennom tilbudsarbeid tilknyttet spennende prosjekter over hele landet Konkurransedyktige betingelser  
  20.01.2017 Trondheim
 • Prosjektutvikler innen VVS- og Elektrofaget med erfaring fra tidligfaseutvikling og tilbudskalkyler.
  20.01.2017 Oslo
 • Stillingen som regnskapsleder rapporterer til økonomisjef som har det overordnede ansvaret for økonomifunksjonen i selskapet.
  30.01.2017 Oslo, Skedsmo

Traineeprogram

Skanska Young Professionals Program

Antall traineer :
10 (flere)

Internship

Sommerjobb i Skanska

Antall interns :
10 (flere)

Lærlinger

Lærling i Skanska

Antall lærlinger :
50 (varierer)

Rekrutteringskalender

 • JAN 20
  2017
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Adresse

Skanska Norge AS 
Drammensveien 60
Postboks 1175 Sentrum
0107 Oslo