Skanska

(Bygg / Anlegg / Entreprenør)

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid.

Norge er et av flere utvalgte markeder der Skanska har virksomhet. Basert på selskapets globale miljøkompetanse sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekter.

Les mer om Skanska
,,
Et av verdens ledende entreprenørkonsern

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vi ønsker kontakt med deg allerede i studietiden. Ønsker du å skrive prosjekt- eller masteroppgave i samarbeid med oss?

Vi har den norske entrepenørnæringens sterkeste teknologiske fagmiljø, og bygger blant annet verdens mest miljøvennlige kontorbygg gjennom Powerhouse-alliansen.

Hvis du velger å jobbe hos oss, får du bryne deg på spennende prosjekter.

Les mer om jobbmuligheter i Skanska

Ledige stillinger hos Skanska

 • Til vår avdeling i Narvik søker vi: ProsjektledereVi tilbyr:- En viktig lederrolle i et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern- Spennende prosjekter, hvor du er med på å bygge landet, sikkert og effektivt- Lederansvar for et team med dyktige fagpersoner, som utstråler stolthet for både faget og selskapet- Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og mulighet for medeierskap gjennom vårt aksjeprogram Arbeidssted vil primært være på prosjekter tilknyttet vår avdeling i Narvik.For nærmere informasjon og søknad, gå inn på www.skanska.noSøknadsfrist: 1. juli 2017 Medium: Nordlys Annonsert: 02.06.2017 Adresse: 9405 HARSTAD
  01.07.2017 Harstad
 • Til vår avdeling i Narvik søker vi: ProsjektledereVi tilbyr:- En viktig lederrolle i et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern- Spennende prosjekter, hvor du er med på å bygge landet, sikkert og effektivt- Lederansvar for et team med dyktige fagpersoner, som utstråler stolthet for både faget og selskapet- Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og mulighet for medeierskap gjennom vårt aksjeprogram Arbeidssted vil primært være på prosjekter tilknyttet vår avdeling i Narvik.For nærmere informasjon og søknad, gå inn på www.skanska.noSøknadsfrist: 1. juli 2017 Medium: Nordlys Annonsert: 02.06.2017 Adresse: 8514 NARVIK
  01.07.2017 Narvik

Traineeprogram

Skanska Young Professionals Program

Antall traineer :
10 (flere)

Internship

Sommerjobb i Skanska

Antall interns :
10 (flere)

Lærlinger

Lærling i Skanska

Antall lærlinger :
50 (varierer)

Rekrutteringskalender

 • JUL 01
  2017
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Videoer

Adresse

Skanska Norge AS 
Drammensveien 60
Postboks 1175 Sentrum
0107 Oslo