Skanska

(Bygg / Anlegg / Entreprenør)

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid.

Norge er et av flere utvalgte markeder der Skanska har virksomhet. Basert på selskapets globale miljøkompetanse sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekter.

Les mer om Skanska
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:21.07.2018
Arbeidssted :Oslo
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:Snarest
Arbeidssted :Arendal

Ledige stillinger hos Skanska

Vi søker nye medarbeidere til vår BoreavdelingEntreprenørservice AS er et heleid datterselskap av Skanska Norge AS, og har helt siden etableringen i 1962 vært et av Norges ledende anleggstekniske spesialfirmaer innen fagområdene boring, fundamentering og sprøytebetong. Se også vår nettside www.entreprenorservice.noSelskapets ca. 110 ansatte omsatte i 2017 for ca. 470 mill. kroner. Vi har våre kontor, verksted og lager på Berger i Skedsmo Kommune.Boreavdelingen har pt 26 ansatte som i hovedsak er fordelt på teknikkene sjaktboring, kjerneboring og styrt boring i løsmasser. Vi utfører mange spennende prosjekter som krever engasjerte og kreative medarbeidere. I løpet av 2019 vil vi også starte boring med en Ø2800 mm TBM.På grunn av en økende oppdragsmengde søker vi nå etter fagarbeidere for vår virksomhet innen sjaktboring og kjerneboring.Stillingens hovedoppgaver er:· Sjakt- og kjerneboring for forskjellige formål· Ansvar for vedlikehold av borerigg og øvrige maskiner i prosjekt og avdeling.· Kvalitetsoppfølging i prosjekt.· Øvrige relaterte arbeidsoppgaverEr du nøyaktig, løsningsorientert og selvstendig, har gode samarbeidsevner og er interessert i å holde deg oppdatert innen dette fagområdet? Da er dette rette stedet for deg!Søkere med erfaring fra boring vil bli foretrukket, og spesielt innen våre fagfelt. Førerkort klasse B er en forutsetning.Vi tilbyr: Konkurransedyktige lønnsbetingelser Opplæring, oppfølging og faglig nettverk Kollektiv pensjonsordning Muligheter for kjøp av aksjer gjennom Skanska sitt SEOP program Et trivelig og spennende arbeidsmiljø Ta kontakt med avdelingsleder Hans Reinert Flaten på telefon (+47) 454 94 181 for nærmere informasjon og eventuelle spørsmål.Søknad sendes innen 15. juni på Skanska Norge AS sine jobbsiderhttp://www.skanska.no/no/jobb/Ledige-stillinger/Arbeidsgiver: SkanskaSted: Skedsmo, Akershus, Norway Se annonse Adresse: 2020 SKEDSMOKORSET
Snarest Skedsmo
Skanska Industrial Solutions (SIS) er en nordisk enhet i Skanska-konsernet som både jobber med løsninger og har en industriell produksjon av ulike produkter. I Norge er det per i dag asfalt og bergmaterialer som utgjør vår leveranse, mens vi i resten av Norden også tilbyr betong, infraservice og maskinutleie. SIS består av 140 ansatte. Selskapet har hovedkontor i Oslo, og distriktskontor for distriktene Oslo-Akershus, Østfold og Agder.  Produksjonsoperatør Ønskede kvalifikasjoner: Erfaring fra asfaltproduksjon, gjerne fagbrev  Egenskaper: God til å samarbeide med andre Pålitelig, nøyaktig og fleksibel Gode kommunikasjonsegenskaper på norsk eller annet skandinavisk språk Vi kan tilby:  Spennende utfordringer og muligheter for personlig utvikling Et uformelt, engasjert og faglig sterkt miljø med trivelige kolleger  Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger Mulighet for medeierskap gjennom vårt aksjeprogram Høy etisk standard er en selvfølge for oss. Du må også kunne identifisere deg med våre verdier; Vis ansvarlighet, Vær åpen og ærlig, Bli bedre – sammen og skap kundeverdi. Stillingen produksjonsoperatør rapporterer til produksjonsleder. 
10.07.2018 Løten
Skanska Norge søker prosjektutvikler tekniske fag med base på vårt hovedkontor i Oslo. Forretningsutvikling Bygg er Skanska Norge sitt eget tidligfase spesialistmiljø. I tillegg til å ha fagansvaret for tekniske fag i Skanska Norge, jobber vi med tilbudsledelse, prosjektutvikling, kalkulasjon og innkjøp. Forretningsutvikling Bygg består av ca 50 medarbeidere over hele landet som er spesialisert på å utvikle, kalkulere og vinne prosjekter.  Som teknisk prosjektutvikler hos oss vil du være en del av et svært kompetent teknisk fagmiljø i Skanska Norge. I tillegg til prosjektutviklere består det tekniske fagmiljøet av prosjekt- og produksjonsledere, ITB rådgivere, rådgivende ingeniører på VVS, elektro, klima, energi og bygningsfysikk.   Vi kan tilby:  En svært attraktiv rolle som prosjektutvikler for tekniske fag i Skanska Norge.  Mulighet til å være med å utvikle tekniske løsninger i de største og mest komplekse byggeprosjektene i Norge. Et sterkt fagmiljø med en utpreget delekultur som gir store muligheter for faglig utvikling.  Konkurransedyktige betingelser. Ansvar: Utvikle tekniske anlegg i tett samarbeid med kunde, arkitekt og rådgivere. Kalkulasjon av de tekniske anlegg. Kontraheringen og ledelse av tekniske rådgivere og leverandører. Utvikling av det tekniske fagmiljøet i Skanska Norge.   Kvalifikasjoner:  Ingeniør/sivilingeniør elektro- eller VVS- fag, lang erfaring/realkompetanse kan erstatte universitets-/høgskole-grad. Erfaring med utvikling og kalkulasjon av tverrfaglige tekniske løsninger i store byggeprosjekter. Må beherske norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Egenskaper: Handlingsorientert og helhetstenkende. Åpen, ydmyk og evner å etablere gode relasjoner. Forretningsorientert, identifiserer muligheter for organisasjonen. Evner å lede gjennom andre og tilpasse seg skiftende omstendigheter. Har godt humør som skaper godt miljø. Stillingene rapporterer til avdelingssjef i avdeling tekniske fag. Hovedarbeidssted er på vårt hovedkontor Sundtkvartalet i Oslo.
21.07.2018 Oslo
Skanska er et av verdens ledende entreprenørselskap innen store komplekse prosjekter og prosjektutvikling av kommersielle bygg og infrastruktur, boliger, og offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Konsernet har i dag 41.000 medarbeidere i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA. Skanska har besluttet å styrke innkjøpsavdelingen i konsernet. For å sikre at vi gjør best mulig innkjøp for de aller viktigste fagområdene i våre prosjekter, søker vi etter Innkjøpssjef - Strategiske fag Du vil rapportere til innkjøpsdirektør og sitte i hans ledergruppe. Innkjøpsavdelingen består i dag av 35 medarbeidere som jobber med innkjøp i alle faser av prosjektene våre, samt indirekte innkjøp. Strategiske fag er initielt definert som tunell-elementer, prefab betong, bæresystem og konstruksjoner i stål samt fasader. Omfang av fag vil variere med Skanskas behov over tid. Arbeidsoppgaver •  Ansvar for å bygge opp og lede team for strategiske fag i Skanska •  Sikre kompetansebygging og medarbeiderutvikling i eget team •  Utvikle og følge opp strategiplaner og måltall •  Sikre prosjektstøtte innen strategiske fag på tvers av Skanska, både i tilbudsfase og i prosjektgjennomføring •  Overordnet ansvar for markeds- og leverandørkompetanse innenforstrategiske fag •  Operativt kategoriansvar for egen portefølje •  Noe reisevirksomhet må påregnes  Du er: •  Analytisk og strukturert •  Initiativrik med stor gjennomføringsevne •  Både strategisk og operativ tilnærming •  Har meget god forretningsforståelse for Skanskas behov •  Kommersiell legning og god i forhandlingssituasjoner •  Motiverende og inkluderende, med svært gode samarbeids- og kommunikasjonsevner   Du har: •  Erfaring fra bygg/ og eller anleggsbransjen eller leverandører til denne •  Erfaring fra kategoristyring og kategoristrategier •  Fortrinnsvis ledererfaring •  Høyere relevant utdanning, fortrinnsvis på minimum bachelor nivå •  Et sterkt ønske om å videreutvikle innkjøp og ledelse som fag Vi tilbyr •  En variert arbeidshverdag i en verdibasert bedriftskultur •  Utfordrende og utviklende stilling hos et av norges ledende entreprenørselskaper •  En sentral stilling med stor kontaktflate mot Skanskas prosjekter, leverandører og eksterne partnere •  Muligheten til å forme egen rolle og team i et profesjonelt og faglig sterkt innkjøpsmiljø •  Konkurransedyktige betingelser som inkl. gode pensjons- og forsikringsordninger 
31.07.2018 Oslo
Skanska distrikt Agder søker nå erfaren Prosjektleder Ansvar Overordnet ansvar for økonomi og fremdrift i et prosjekt fra start til overlevering Sørge for at prosjektet styres slik at målene nåes og kundens forventinger blir innfridd Utvikle gode relasjoner til våre kunder og slik kunne bidra til nye prosjekter Ansvar for å sikre HMS- og kvalitetstiltak  Kvalifikasjoner: Du har flere års erfaring i å lede byggeprosjekter Vi ønsker fortrinnsvis utdanning på master eller bachelor nivå Bør være forretningsorientert og oppdatert på utviklingen i markedet Egenskaper Må finne motivasjon i vårt mål om å være et forbilde innen miljø, etikk og sikkerhet En leder, som har gode samarbeidsevner, delegerer, motiverer og dyktiggjør andre Gode kommunikasjonsferdigheter Kunne jobbe selvstendig og er opptatt av sikkerhet, god kvalitet og et godt resultat  Vi kan tilby: Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og mulighet for medeierskap gjennom vårt aksjeprogram Meget spennende rolle i en oversiktlig organisasjon med et godt arbeidsmiljø Muligheter til personlig og faglig utvikling i en kompetansebedrift Arbeidssted vil være ute på prosjekter, og på vårt kontor i Kunnskapshavna sentralt i Arendal.
Snarest Arendal
Vi kan tilby: Spennende prosjekter, hvor du vil være med på byutviklingen i Bergen i samarbeid med Skanskas dyktige fagmiljø Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og mulighet for medeierskap gjennom vårt aksjeprogram Å være Senior Eiendomsutvikler i Skanska innebærer å få jobbe med flere fagområder i et av verdens ledende eiendomsutvikler- og entreprenørkonsern Et selskap som tar på alvor miljøvennlige og bærekraftige løsninger Deltagelse eller ledelse av sentrale beslutninger og viktige forhandlingsprosesser Du motiveres av å jobbe med akkvisisjon, ledelse av planprosesser, reguleringsplaner og de relaterte fagområdene innen eiendomsutvikling. Ansvar: Ledelse i prosjekter og virksomhetsledelse for SEU i Bergen Lede investeringsprosesser Ansvar for en portefølje av prosjekter eller for gjennomføring av store prosjekter Ledelse av planprosesser fram til godkjenning av reguleringsplaner og byggesaker, inkludert kontakt med offentlige myndigheter Utvikle og ivareta Byggherreforskriften og sikkerhet i alle faser av prosjektene    Kvalifikasjoner: 5 års relevant erfaring fra eiendomsutvikling, entreprenør, byggherre eller rådgiver  Ingeniør, sivilingeniør, sivilarkitekt, økonom eller annen relevant utdanning Erfaring med forhandlinger, tilbud- og kontraktsarbeid Må beherske norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig   Egenskaper: Kommersiell teft, fokuserer på resultater og på å nå personlige, jobbrelaterte målsettinger  Interessert, handlingsorientert, tar ansvar og er helhetstenkende  Åpen, ydmyk og evner å bygge nettverk og gode relasjoner til ulike kundegrupper  Har høy etisk adferd og sterkt fokus på sikkerhet, helse og arbeidsmiljø Stillingen rapporterer til Regiondirektør Bolig Midt, Vest og Sør. 
12.08.2018 Bergen

Traineeprogram

Trainee i Skanska Norge

Antall traineer :
10 (flere)

Internship

Sommerjobb i Skanska

Antall interns :
10 (flere)

Lærlinger

Lærling i Skanska

Antall lærlinger :
50 (varierer)

Rekrutteringskalender

  • JUN 30
    2018
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Skanska bygger for et bedre samfunn
Skanska er en av landets største lærlingebedrifter. Vi har hundrevis av dyktige lærlinger innenfor bygg og anlegg, og Harry er en av dem. Se hvordan han beskriver arbeidshverdagen som tømrerlærling i Skanska.
Om hvorfor du bør vurdere å jobbe i Skanska. Om prosjektlederutdanningen vår, GNIST.
We do great things at Skanska. With us you take part in some of the most interesting projects of our time, both locally and internationally. Watch the film how we make the world a little bit better, today and tomorrow.
Vår administrerende direktør Ståle Rød blir imponert når han er på prosjektbesøk og blir tatt i mot av et team som brenner for å ivareta trivselen og sikkerheten til alle som jobber på prosjektet. Det å være en del av Skanska-familien betyr mye for Ståle og er en viktig grunn til at han trives så godt på jobb.
For betongbas Andreas Nilsen på Ensjø Torg er det svært viktig at det er et et godt arbeidsmiljø og en god tone i laget. Han prøver å være åpen og inkluderende, slik at alle reiser hjem fra jobb hver dag med en god følelse.
Forskalingssnekker Erik Grønnerud på Granfosstunnelen synes det er bra at de gjennomfører HMS-kvarter med jevne mellomrom på deres prosjekt. Alle vil har informasjon og bli involvert i hva som skjer, slik at har det trygt og fint på jobb.
Olafur Fridfinnsson er riggmann på Nye Deichmanske hovedbibliotek og svært opptatt av at det skal være orden og ryddighet på prosjektet hans. Et ryddig og oversiktlig arbeidsområde gjør jobben lettere - både for han og kollegaene.
Jobb i Skanska! Lær mer om hvordan det er å jobbe hos oss!

Adresse

Skanska Norge AS 
Drammensveien 60
Postboks 1175 Sentrum
0107 Oslo

Artikler fra Skanska