Skanska

(Bygg / Anlegg / Entreprenør)

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid.

Norge er et av flere utvalgte markeder der Skanska har virksomhet. Basert på selskapets globale miljøkompetanse sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekter.

Les mer om Skanska
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:01.03.2019
Arbeidssted :Norge
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:08.11.2018
Arbeidssted :Skedsmo

Ledige stillinger hos Skanska

Hos oss vil du møte et profesjonelt fagmiljø i en positiv og hektisk hverdag. Vi har et uformelt arbeidsmiljø hvor trivsel og høy aktivitet er i fokus. Vi jobber aktivt med HMS og har mål om null skader på arbeidsplassen. Vi har en ny og godt vedlikeholdt maskinpark og investerer kontinuerlig i nytt utstyr. Dine arbeidsoppgaver: Utleie av maskiner og utstyr til våre kunder i bygg- & anleggsbransjen Kundekontakt på telefon og over disk Ordreskriving Fakturering/ fakturabehandling Reklamasjonsbehandling Transportbestillinger Tilbudsskriving og rådgiving til kundene Logistikkrelaterte oppgaver Ønsket kompetanse: Erfaring med kundebehandling Erfaring fra bygg- & anleggsbransjen Utdannelse innen økonomi er en fordel, men ikke et krav Fagbrev er en fordel, men ikke et krav Førerkort klasse B Truckførerbevis Gode PC-kunnskaper Gode skriftlige- og muntlige fremstillingsevner på norsk Ønskede egenskaper: Fleksibel Høyt kundefokus Strukturert Lærevillig Takler hektiske dager Godt humør Pålitelig Vi tilbyr:  Konkurransedyktige betingelser Bonusordning Utviklingsmuligheter Gode pensjons- og forsikringsordninger Aksjespareprogram Firmahytter         Dersom vi med dette har vekket din interesse, ser vi frem til å motta din søknad og CV snarest.
24.10.2018 Skedsmo
Vi tilbyr: En viktig lederrolle i et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern      Spennende store komplekse prosjekter, hvor du er med på å bygge landet, sikkert og effektivt Et stort kompetansemiljø med god tilgang til ekspertise fra våre interne rådgivende ingeniører, økonomier og jurister En jobb med stor kontaktflate og tilgang til nettverk i resten av organisasjonen og mot våre prosjekter i Norge og utlandet Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, mulighet for medeierskap gjennom vårt aksjeprogram og tilgang på firmahytter Ansvar Lederansvar for et team med dyktige fagpersoner, som utstråler stolthet for både faget og selskapet Motivere/veilede interne og eksterne samarbeidspartnere Sørge for at prosjektet styres slik at målene nåes og kundens forventinger blir innfridd Være en rollemodell for prosjektledelse i Skanska. Utvikle gode relasjoner til våre kunder og slik kunne bidra til nye prosjekter Kvalifikasjoner: Teknisk fagskole, relevant Bachelor- eller Mastergrad. Erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse Minimum 5 års erfaring knyttet til fag/prosjekt innenfor bygg- og anleggsbransjen Ledererfaring innenfor bygg- og anleggsbransjen God prosjektøkonomisk forståelse og erfaring fra kontraktsforhandlinger Egenskaper: En leder som kan delegere, motivere og dyktiggjøre andre Velutviklede samarbeidsevner og gode kommunikasjons- og presentasjonsferdigheter Evne å identifisere og organisere ressurser som bidrar til prosjektets måloppnåelse Må finne motivasjon i vårt mål om å være et forbilde innen miljø, etikk og sikkerhet Du må også kunne identifisere deg med våre verdier; Vis ansvarlighet, Vær åpen og ærlig, Bli bedre sammen og Skap kundeverdi Arbeidssted vil være ute på prosjekt, og på Sundtkvartalet vårt hovedkontor. Kandidater vil bli vurdert fortløpende.
Snarest Oslo
UCO Kjeller søker mekaniker, er du den vi leter etter? Hos oss vil du møte et profesjonelt fagmiljø i en positiv og hektisk hverdag. Vi har et uformelt arbeidsmiljø hvor trivsel og høy aktivitet er i fokus. Vi jobber aktivt med HMS og har mål om null skader på arbeidsplassen. Vi har en ny og godt vedlikeholdt maskinpark og investerer kontinuerlig i nytt utstyr. Hva slags medarbeider søker vi? Du skal utføre vedlikehold og reparasjon av alle våre anleggsmaskiner, så det er en stor fordel om du har erfaring fra denne type arbeid. Det er positivt om du har førerbevis for truck, men det er ikke et krav. Du må imidlertid ha førerkort på bil, gjerne BE/C1. Det vil til tider være reparasjoner og vedlikehold ute hos våre kunder. Vi forventer at du er opptatt av egen og andres sikkerhet i det daglige arbeidet. Personlige egenskaper vi ser etter hos nye medarbeidere, er høyt sikkerhetsfokus, nysgjerrighet, løsningsorientert, serviceorientert, nøyaktig, effektiv og pålitelig. Fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver. UCO skal levere rask og god service til våre kunder. Du må derfor være strukturert og effektiv i ditt arbeid, slik at vårt utstyr står klart for nye oppdrag. Vi setter også pris på vilje og mulighet for mobilitet. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger, aksjespareprogram, firmahytter og bonusordninger for alle våre ansatte. Dersom vi med dette har vekket din interesse, ser vi frem til å motta din søknad og CV snarest.
08.11.2018 Skedsmo
Er du fremoverlent, strukturert, en lagspiller og en gjennomfører? Da tror vi du vil passe godt hos oss! Er dette noe som trigger deg, vil vi gjerne ha deg med på laget Vi tilbyr: I Skanska er du med å bygge for et bedre samfunn, og vil få spennende utfordringer og trivelige kolleger i et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern.   Du blir del av ett av landets største kompetansemiljø på Innkjøp, som du vil være med å videreutvikle i riktig retning.  En stilling hvor du er en betydelig bidragsyter til økt lønnsomhet for selskapet. En jobb med stor kontaktflate mot resten av organisasjonen og våre spennende prosjekter, der du vil jobbe tett med kompetente fagmiljø med muligheter for personlig utvikling . Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, mulighet for medeierskap gjennom vårt aksjeprogram og tilgang på firmahytter.    Ditt ansvar kan være: Lede, planlegge, iverksette, følger opp og koordinerer prosjektinnkjøp.  Bistand med faglig innkjøpskompetanse i tilbudsfasen og prosjektgjennomføringen.  Har oversikt over og jobber aktivt i leverandørmarkedet med oppfølging av viktige kategorier og sikre en effektiv og sikker produksjon. Du kan være en erfaren Innkjøper, en dreven produksjonsleder, en selger med kompetanse på enkeltfag. Kanskje du er en som har sans for å utvikle virksomhetsprosesser eller kanskje har du spisskompetanse på relevante fag.  Det er en fordel om du har erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. På den annen side vet vi at det finnes mange andre bransjer der ute som vi kan lære mye av, så først og fremst vil vi at du har noen års erfaring og en utdannelse som du mener er relevant for oss.  Du har dine egne ideer og meninger, men evner også å realisere andres. Vi mener at verdiskapning skjer i samarbeid med andre, og tenker helhet med «One Skanska». Nå skal vi ansette flere nye kollegaer, så dersom denne annonsen treffer deg, vil vi gjerne ha en søknad fra deg. 
18.11.2018 Oslo
Vil du være med og gjennomføre de mest spennende bygg- og anleggsprosjektene i Norge? Vi søker deg som er nyutdannet og vil være med på laget til et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern. Konsernet har i dag ca. 41 000 ansatte i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA. Du bør finne motivasjon i vårt mål om å være et forbilde innen miljø, etikk og sikkerhet.   Young Professionals Program  For å sikre at overgangen fra studier til arbeidsliv blir så god som mulig, blir alle nyutdannede deltagere i vårt Young Professionals Program (YPP). I løpet av programmet blir du kjent med strategien og kulturen vår, og du får muligheter til å bygge nettverk. Du får også grunnopplæring i sentrale områder som HMS og etikk, og du vil bli kjent med Skanskas ulike regioner og spesialistselskaper.    Jobb i Skanska Det finnes gode utviklingsmuligheter i Skanska, uansett om du jobber i bygg, anlegg eller spesialistselskapene.   I tillegg til entreprenørvirksomheten, har vi spesialistselskaper innen boligutvikling, grunnarbeid, tekniske installasjoner, masseflytting, kontorinnredning, maskinutleie, modulbygging, stålkonstruksjon, asfalt, oppmåling og geologi.   Vi er en prosjektbasert organisasjon og har virksomhet der oppdragene finnes. Vi har også faste kontorer i de fleste større byene i Norge.   Anlegg Ved å jobbe i anleggsvirksomheten vil du være med og bygge for eksempel veier, broer, kraftstasjoner, dammer og tunneler. Da reiser du dit prosjektet ligger og bor og arbeider der i prosjektperioden. På brakkeriggen blir det sørget for mat og rene rom.  I anleggsvirksomheten arbeider man i hovedsak fire- eventuelt femdagers uke, men 12- 9-ordning kan også påregnes - det vil si at man jobber 12 dager og har 9 dager fri.   Mulighetene er mange i Skanska, også internasjonalt.   Du finner mer informasjon om Skanska på våre hjemmesider www.skanska.no Kontakt oss på rekruttering@skanska.no om du har noen spørsmål.   Søknadsprosess I søknadsskjemaet blir du bedt om å laste opp vedlegg. For at vi skal kunne vurdere din søknad er det nødvendig at du legger ved:  CV Vitnemål og/eller karakterutskrift Personlig søknadsbrev, der du forteller kort om deg selv og ønsket arbeidsfelt
01.03.2019 Norge
Vil du være med og gjennomføre de mest spennende bygg- og anleggsprosjektene i Norge? Vi søker deg som er nyutdannet og vil være med på laget til et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern. Konsernet har i dag ca. 41 000 ansatte i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA. Du bør finne motivasjon i vårt mål om å være et forbilde innen miljø, etikk og sikkerhet.   Young Professionals Program  For å sikre at overgangen fra studier til arbeidsliv blir så god som mulig, blir alle nyutdannede deltagere i vårt Young Professionals Program (YPP). I løpet av programmet blir du kjent med strategien og kulturen vår, og du får muligheter til å bygge nettverk. Du får også grunnopplæring i sentrale områder som HMS og etikk, og du vil bli kjent med Skanskas ulike regioner og spesialistselskaper.    Jobb i Skanska Det finnes gode utviklingsmuligheter i Skanska, uansett om du jobber i bygg, anlegg eller spesialistselskapene.   I tillegg til entreprenørvirksomheten, har vi spesialistselskaper innen boligutvikling, grunnarbeid, tekniske installasjoner, masseflytting, kontorinnredning, maskinutleie, modulbygging, stålkonstruksjon, asfalt, oppmåling og geologi.   Vi er en prosjektbasert organisasjon og har virksomhet der oppdragene finnes. Vi har også faste kontorer i de fleste større byene i Norge. Survey Skanska ansetter også nyutdannede til flere av spesialistavdelingene, blant dem Skanska Survey. Skanska Survey er en spesialistenhet i Skanska Norge og en ledende leverandør av geomatikktjenester. Vi har avdelingskontor i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.    Mulighetene er mange i Skanska, også internasjonalt.   Du finner mer informasjon om Skanska på våre hjemmesider www.skanska.no Kontakt oss på rekruttering@skanska.no om du har noen spørsmål.   Søknadsprosess I søknadsskjemaet blir du bedt om å laste opp vedlegg. For at vi skal kunne vurdere din søknad er det nødvendig at du legger ved:  CV Vitnemål og/eller karakterutskrift Personlig søknadsbrev, der du forteller kort om deg selv og ønsket arbeidsfelt
01.03.2019 Norge
Vil du ha sommerjobb i Skanska og være med og gjennomføre de mest spennende bygg- og anleggsprosjektene i Norge?   Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern. Vi har ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Konsernet har i dag ca. 41 000 ansatte i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.   Sommerjobb i Skanska 2019 - Anlegg   I Skanska ser vi på studenter som viktige fremtidige ressurser, og derfor vil vi gjerne bli kjent med deg allerede i studietiden. Har du hatt sommerjobb er muligheten stor for å få fast jobb etter endt utdanning. Skanska kan tilby deg som student en sommerjobb innenfor bygg, anlegg og Survey. Du vil få kjennskap til bransjen og et godt innblikk i hvordan det er å jobbe ute på prosjekt og hvor du aktivt deltar i prosjektarbeidet.  Sommerjobb i vår anleggsvirksomhet Du vil være med å bygge veier, broer, kraftstasjoner og tunneler. Våre anleggsregioner er av nasjonal virksomhet og reising må påregnes. I anlegg arbeider man etter en arbeidstidsordning. Noen prosjekter har en 12 - 9-ordning, det vil si at man jobber 12 dager og har 9 dager fri. Andre alternativer til arbeidsordning er 4 dagers uke.   Du finner mer informasjon om Skanska på våre hjemmesider www.skanska.no Kontakt oss på rekruttering@skanska.no om du har noen spørsmål.   Ønskede Kvalifikasjoner: Fullført eller pågående studier fra Høyskole/Universitet innen relevante fagområder Positiv, løsningsorientert og samarbeider godt med andre Søknadsprosess I søknadsskjemaet blir du bedt om å laste opp vedlegg. For at vi skal kunne vurdere din søknad er det nødvendig at du legger ved:  CV Vitnemål og/eller karakterutskrift Personlig søknadsbrev, der du forteller kort om deg selv og ønsket arbeidsfelt
01.03.2019 Norge
Vil du ha sommerjobb i Skanska og være med og gjennomføre de mest spennende bygg- og anleggsprosjektene i Norge?   Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern. Vi har ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Konsernet har i dag ca. 41 000 ansatte i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.   Sommerjobb i Skanska 2019 - Bygg   I Skanska ser vi på studenter som viktige fremtidige ressurser, og derfor vil vi gjerne bli kjent med deg allerede i studietiden. Har du hatt sommerjobb er muligheten stor for å få fast jobb etter endt utdanning. Skanska kan tilby deg som student en sommerjobb innenfor bygg, anlegg og Survey. Du vil få kjennskap til bransjen og et godt innblikk i hvordan det er å jobbe ute på prosjekt og hvor du aktivt deltar i prosjektarbeidet.  Sommerjobb i vår byggvirksomhet Du vil være med å bygge boliger, kontorbygg, skoler og sykehus. Du vil være tilknyttet et av våre distriktskontor i de større byene, og arbeide på et prosjekt i nærheten av dette. Du jobber vanlig arbeidsuke, og tilknyttet ditt hjemsted eller ønsket lokasjon. Du finner mer informasjon om Skanska på våre hjemmesider www.skanska.no Kontakt oss på rekruttering@skanska.no om du har noen spørsmål.   Ønskede Kvalifikasjoner: Fullført eller pågående studier fra Høyskole/Universitet innen relevante fagområder Positiv, løsningsorientert og samarbeider godt med andre Søknadsprosess I søknadsskjemaet blir du bedt om å laste opp vedlegg. For at vi skal kunne vurdere din søknad er det nødvendig at du legger ved:  CV Vitnemål og/eller karakterutskrift Personlig søknadsbrev, der du forteller kort om deg selv og ønsket arbeidsfelt
01.03.2019 Norge

Traineeprogram

Trainee i Skanska Norge

Antall traineer :
10 (flere)

Internship

Sommerjobb i Skanska

Antall interns :
10 (flere)

Lærlinger

Lærling i Skanska

Antall lærlinger :
50 (varierer)

Rekrutteringskalender

  • OKT 24
    2018
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Skanska bygger for et bedre samfunn
Skanska er en av landets største lærlingebedrifter. Vi har hundrevis av dyktige lærlinger innenfor bygg og anlegg, og Harry er en av dem. Se hvordan han beskriver arbeidshverdagen som tømrerlærling i Skanska.
Om hvorfor du bør vurdere å jobbe i Skanska. Om prosjektlederutdanningen vår, GNIST.
We do great things at Skanska. With us you take part in some of the most interesting projects of our time, both locally and internationally. Watch the film how we make the world a little bit better, today and tomorrow.
Vår administrerende direktør Ståle Rød blir imponert når han er på prosjektbesøk og blir tatt i mot av et team som brenner for å ivareta trivselen og sikkerheten til alle som jobber på prosjektet. Det å være en del av Skanska-familien betyr mye for Ståle og er en viktig grunn til at han trives så godt på jobb.
For betongbas Andreas Nilsen på Ensjø Torg er det svært viktig at det er et et godt arbeidsmiljø og en god tone i laget. Han prøver å være åpen og inkluderende, slik at alle reiser hjem fra jobb hver dag med en god følelse.
Forskalingssnekker Erik Grønnerud på Granfosstunnelen synes det er bra at de gjennomfører HMS-kvarter med jevne mellomrom på deres prosjekt. Alle vil har informasjon og bli involvert i hva som skjer, slik at har det trygt og fint på jobb.
Olafur Fridfinnsson er riggmann på Nye Deichmanske hovedbibliotek og svært opptatt av at det skal være orden og ryddighet på prosjektet hans. Et ryddig og oversiktlig arbeidsområde gjør jobben lettere - både for han og kollegaene.
Jobb i Skanska! Lær mer om hvordan det er å jobbe hos oss!

Adresse

Skanska Norge AS 
Drammensveien 60
Postboks 1175 Sentrum
0107 Oslo

Artikler fra Skanska