<  
>  

EY

Revisjon, Konsulenttjenester: Øvrig

EY er den mest globale organisasjonen innen revisjon, skatt og avgift, forretningsjus, transaksjoner og rådgivning. Med 175.000 ansatte i 150 land - 1.700 av dem fordelt på 39 kontorer i Norge - bidrar våre tjenester og vår kunnskap til å bygge tillit og skape bærekraftig vekst i finansmarkedene og i økonomier rundt om i verden. Vi vil at alt vi gjør skal bidra til at offentlige og private virksomheter fungerer bedre – for våre medarbeidere, kunder og samfunnet vi opererer i. 

EY har de siste 10 årene blitt kåret til bransjens mest attraktive arbeidsgiver blant økonomistudenter. Ved å være markedsleder innenfor vår bransje i Norge, kan EY tilby deg som nyutdannet et bredt spekter av utfordringer og muligheter. 

Kundeporteføljen som betjenes av kjernevirksomheten vår Revisjon | Assurance er et speilbilde av norsk næringsliv. EY reviderer mer enn en tredjedel av antallet selskaper notert på Oslo Børs. Å arbeide tett med denne typen selskaper hver dag byr på en bredde du ikke vil finne noe annet sted, og åpner samtidig en rekke dører for deg.

Rådgivning | Advisory er unikt posisjonert mellom IT- og strategihusene. I Norge har EY over 300 konsulenter fordelt mellom byene Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Tjenestespekteret strekker seg fra effektivisering og prosessforbedring, via gevinstrealisering og risikohåndtering til IT-sikkerhet, noe som stiller store krav til både bredde og spisskompetanse.

Revisjon | Assurance EY reviderer mage av verdens ledende og raskest voksende virksomheter med støtte i en global metodikk og moderne verktøy. Målet er å holde samme høye kvalitet, uansett hvor i verden våre revisjonstjenester leveres. Våre revisorer har bred fagkompetanse og bransjeerfaring og bistår ledelsen med å identifisere både risiko og muligheter.

Transaksjonsrådgivning | Transactions bistår sine kunder med å gjøre den riktige handelen til den riktige prisen, til rett tid – være det seg i forbindelse meg fusjoner, oppkjøp, strategiske allianser, salg, nyemisjoner eller restruktureringer.

Skatt og avgift | Tax er ledende innen sitt fagfelt. Våre fagområder er selskapsskatt, internasjonal skatt, transaksjonsrådgivning, personskatt og indirekte skatt. Vi bistår alt fra de største internasjonale konsern til mindre norske selskap. Med over 200 medarbeidere er vi ett av Norges største private kompetansemiljø innenfor skatt og avgift. Tax er representert ved 16 av våre kontorer i Norge. Ledende globale juridiske ratingselskaper som Legal 500, Chambers, International Tax Review og Tax Directors Hanbook rangerer oss i 1. divisjon innen skatt og avgift i Norge.

Antall ansatte

Over 175.000 globalt og 1.700 i Norge 

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Do you want to be part of a market leading Cyber Practice?In a rapidly changing IT environment, clients from all
18.04.2021 Oslo
EY Consulting er i sterk vekst og nå søker vi nye kollegaer med 2-5 års konsulenterfaring til vårt kontor i
18.04.2021 Bergen
Trives du med å yte god service til kolleger og kunder, og er flink til å løfte blikket?MulighetenSom en del
22.04.2021 Bergen
EY i Telemark har kontorer i Porsgrunn, Kragerø, Bø og Notodden og i sum er vi et av Telemarks fremste
04.05.2021 Porsgrunn
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Internship

Summer Internship

For nysgjerrige økonomistudenter med ett til to år igjen av studiene, sterke akademiske resultater, gode kommunikative egenskaper og en genuin
Antall internships
1 (flere)
Sted
Oslo

Internship

IT-ship

For studenter som ønsker å jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi og forretningsrådgivning. For deg som har ett til to år
Antall internships
3 (varierer)
Sted
Oslo

Rekrutteringskalender

  • APR 18
    2021
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 22
    2021
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri

Adresse

Hovedkontor: Dronning Eufemias gate 6, 0191 Oslo