<  
>  

EY

Konsulenttjenester: Øvrig, Revisjon

EY er den mest globale organisasjonen innen revisjon, skatt og avgift, forretningsjus, transaksjoner og rådgivning. Med 175.000 ansatte i 150 land - 1.700 av dem fordelt på 39 kontorer i Norge - bidrar våre tjenester og vår kunnskap til å bygge tillit og skape bærekraftig vekst i finansmarkedene og i økonomier rundt om i verden. Vi vil at alt vi gjør skal bidra til at offentlige og private virksomheter fungerer bedre – for våre medarbeidere, kunder og samfunnet vi opererer i. 

EY har de siste 10 årene blitt kåret til bransjens mest attraktive arbeidsgiver blant økonomistudenter. Ved å være markedsleder innenfor vår bransje i Norge, kan EY tilby deg som nyutdannet et bredt spekter av utfordringer og muligheter. 

Kundeporteføljen som betjenes av kjernevirksomheten vår Revisjon | Assurance er et speilbilde av norsk næringsliv. EY reviderer mer enn en tredjedel av antallet selskaper notert på Oslo Børs. Å arbeide tett med denne typen selskaper hver dag byr på en bredde du ikke vil finne noe annet sted, og åpner samtidig en rekke dører for deg.

Rådgivning | Advisory er unikt posisjonert mellom IT- og strategihusene. I Norge har EY over 300 konsulenter fordelt mellom byene Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Tjenestespekteret strekker seg fra effektivisering og prosessforbedring, via gevinstrealisering og risikohåndtering til IT-sikkerhet, noe som stiller store krav til både bredde og spisskompetanse.

Revisjon | Assurance EY reviderer mage av verdens ledende og raskest voksende virksomheter med støtte i en global metodikk og moderne verktøy. Målet er å holde samme høye kvalitet, uansett hvor i verden våre revisjonstjenester leveres. Våre revisorer har bred fagkompetanse og bransjeerfaring og bistår ledelsen med å identifisere både risiko og muligheter.

Transaksjonsrådgivning | Transactions bistår sine kunder med å gjøre den riktige handelen til den riktige prisen, til rett tid – være det seg i forbindelse meg fusjoner, oppkjøp, strategiske allianser, salg, nyemisjoner eller restruktureringer.

Skatt og avgift | Tax er ledende innen sitt fagfelt. Våre fagområder er selskapsskatt, internasjonal skatt, transaksjonsrådgivning, personskatt og indirekte skatt. Vi bistår alt fra de største internasjonale konsern til mindre norske selskap. Med over 200 medarbeidere er vi ett av Norges største private kompetansemiljø innenfor skatt og avgift. Tax er representert ved 16 av våre kontorer i Norge. Ledende globale juridiske ratingselskaper som Legal 500, Chambers, International Tax Review og Tax Directors Hanbook rangerer oss i 1. divisjon innen skatt og avgift i Norge.

Antall ansatte

Over 175.000 globalt og 1.700 i Norge 

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
EY Stavanger søker talenter med interesse for Corporate Finance, transaksjoner, verdsettelse og modelleringMulighetenEY Strategy and Transactions (SaT) opplever høyt aktivitetsnivå,
09.10.2022 Sandnes
Er du nyutdannet innen teknologi våren 2023 og er interessert i hvordan software bidrar til verdiskaping for virksomheter? Hos vil
09.10.2022 Oslo
EY er en anerkjent og ledende global aktør innen cyber security. Vårt mål er å være en foretrukket transformasjonspartner for
12.10.2022 Oslo
Jobbmuligheter i EY
Jobbmuligheter i EY

EY består av "Likable Professionals" med "Passion for Excellence, og det er nettopp det vi ser etter i nye medarbeidere. I det legger vi at vi har inkluderende og omsorgsfulle medarbeidere som kan samarbeide og kommunisere godt med alle typer mennesker. Samtidig er vi opptatt av at vi skal være faglige enere, ha sunn skepsis og fremtre med tydelig profesjonalitet i alt vi gjør.

Som nyansatt kan du vente deg en nøye planlagt velkomst som gir deg den opplæringen og oppfølgingen du trenger – og litt til. Vårt opplæringsprogram er tilpasset på en slik måte at overgangen fra skolebenken til arbeidslivet skal være best mulig. Vi er opptatt av å ha fokus på individet, og å gjøre det vi kan for at hver enkelt medarbeider skal nå sitt faglige og personlige potensial.

Se våre nettsider www.ey.no for mer informasjon.

For studenter har vi utviklet konseptet journEY som gir deg muligheten til å delta på et bredt spekter av aktiviteter - fra dagsaktuelle foredrag, til workshops og teambuilding. Vår ambisjon er å gi deg et representativt bilde av hvilke problemstillinger Norges største revisjons- og rådgivningsselskap møter i hverdagen. Les mer om journEY her.

For ytterligere informasjon om karriere i EY og våre aktiviteter for deg som student og nyutdannet, lik oss på Facebook - EY Norge Karriere og følg oss på LinkedIn for mer informasjon om EY Globalt samt jobbmuligheter. 

Har du noen spørsmål kan du kontakte rekrutteringsansvarlig på tlf: 24 00 24 00 eller rekruttering@no.ey.com.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Ja, se ledige stillinger under ey.no/karriere

Internship

IT-ship

Antall internships
3 (varierer)
Sted
Oslo

Internship

Summer Internship

Ønsker du en utfordrende sommer hos Norges største revisjons- og rådgivningsselskap?
Antall internships
1 (flere)
Sted
Oslo

Rekrutteringskalender

  • OKT 09
    2022
    16 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • OKT 12
    2022
    2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri
Jobbmuligheter (17)
logo
Summer Internship
For nysgjerrige økonomistudenter med ett til to år igjen av studiene, sterke akademiske resultater, gode kommunikative egenskaper og en genuin interesse for å jobbe hos oss etter endte studier. Vi tilbyr et fem uker langt Summer Internship ved vårt hovedkontor i Oslo. Du gis en unik mulighet til å bli kjent med EY fra innsiden ved å arbeide på reelle kundeprosjekter i samtlige av våre forretningsområder. I august sender vi deg til Orlando i Florida for å delta på den årlige International Intern Leadership Conference.
logo
IT-ship
For studenter som ønsker å jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi og forretningsrådgivning. For deg som har ett til to år igjen av studiene tilbyr vi summer IT-ship innen IT-rådgivning ved vårt hovedkontor i Oslo. I løpet av 6-7 uker vil du ta et dypdykk i konsultenthverdagen ved å jobbe på et eller flere IT-relaterte prosjekt sammen med våre team fra IT Advisory. Du vil også få kontinuerlig kursing i relevant metodikk og verktøy som du vil få anvendt i praksis i løpet av internshipet.

Adresse

Hovedkontor: Dronning Eufemias gate 6, 0191 Oslo