<  
>  

Deloitte

Juridisk rådgivning, Management consulting, Revisjon

Deloitte er en arbeidsplass for fremtiden. Vi er en virksomhet med høyt utdannede mennesker innen mange forskjellige fagfelt som arbeider sammen for å bidra til de beste løsningene for våre kunder. Våre medarbeidere ønsker å være en del av en organisasjon som bidrar til et bærekraftig næringsliv og samfunn; og utgjøre en forskjell. Vi er verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester med ca. 1500 medarbeidere i Norge.

Deloitte er en internasjonal organisasjon med mer enn 312 000 medarbeidere i over 150 land.

Fakta om Deloitte
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Deloitte

Deloitteer verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester med ca. 1 900 ansatte i Norge. Vi
06.11.2023 Stavanger
Jobbmuligheter i Deloitte
Jobbmuligheter i Deloitte

Som et av Norges største revisjons- og rådgivningsmiljøer, tilbyr vi en rekke muligheter. Først og fremst får du muligheten til å løse utfordrende oppdrag for spennende kunder, noe som gir en svært meningsfylt hverdag.

Vi ansetter personer med vilje, driv og læringslyst og kan tilby et inkluderende arbeidsmiljø preget av kunnskapsdeling Utover dette, har vi en rekke interne prosesser som støtter opp om din faglige og personlige utvikling, samt tilleggsgoder som er med på å gjøre din hverdag enklere. Les mer om disse her.

Se under ledige stillinger på www.deloitte.no

Trainee

Trainee i Deloitte Advokatfirma

Antall traineer
20
Sted
Bergen, Haugesund, Oslo, Stavanger, Tønsberg

Internship

Internship i Deloitte

Antall internships
Ikke spesifisert
Sted
Oslo, Steinkjer, Trondheim, Kinn, Sunnfjord, Bergen, Haugesund, Stavanger, Flekkefjord, Kristiansand, Lyngdal, Grimstad, Skien, Tønsberg, Drammen, Gjøvik, Hamar, Gran, Nord-Aurdal, Gol, Sogndal

Bli kjent med Deloitte

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Jobbmuligheter (59)
logo
Internship i Deloitte
Vil du ha faglige utfordringer, lære av erfarne kolleger og utvikle deg som person? Er du nysgjerrig på hvordan det egentlig er å jobbe i et markedsledende selskap som leverer alt fra revisjon og advokattjenester til finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester? Da bør du søke internship hos oss!Gjennom vårt internship-program vil du få et solid innblikk i hva det vil si å være en Deloitter.Hos oss vil du få muligheten til å jobbe i team på reelle prosjekter hos våre kunder med konkrete problemstillinger samt presentasjon og videreformidling av kunnskap. Vi tilpasser prosjektene etter deres ønsker og interesser så godt vi kan. Eksempler på oppgaver i tidligere internship-programmer er: • Delta på årsoppgjørsrevisjon• Utarbeidelse av strategiplan for kriseledelse hos en ideell organisasjon• Utvikle havindeks for næringslivet• Utvikle styringsverktøy for Forsvaret Du vil få tett oppfølging i hele perioden, samt delta på flere aktuelle kurs. Alle interns får også tildelt en fadder før oppstart, samt prosjektleder og personalansvarlig når dere begynner. Et internship i Deloitte er en god mulighet til å bygge kompetanse, knytte relasjoner, sette teori ut i praksis og utfordre deg selv! Hvilke internship tilbyr vi? Vi tilbyr internship i: Audit & Assurance: For deg som har startet på en økonomirettet mastergrad (4. klasse), eller har startet i 3. klasse og som sikter deg inn på MRR-studiet. Financial Advisory: For deg som har startet på en økonomi- og finansrettet mastergrad (4. klasse). Forensic-avdelingen har også et eget internship-program for deg som har startet på en økonomisk, teknisk eller samfunnsvitenskapelig mastergrad (4. og 5. klasse).  Consulting: For deg som har startet på en økonomi-/business- og/eller teknologirettet mastergrad (4. klasse), eller har startet i 3. klasse på et IT-teknisk utdanningsløp.    Praktisk informasjon • Winter internshipet varer fra fire til fem uker fra starten av januar.• Summer internshipet starter i midten av juni, og varer til og med midten av august. Det legges opp til tre uker ferie i juli (uke 28, 29 og 30).• Kandidater som velges ut er hovedsakelig studenter på 4. året, og noen fra 3. året.• Internship gir muligheter for tilbud om fast jobb etter studiet
logo
Trainee i Deloitte Advokatfirma
Som trainee i Deloitte Advokatfirma vil du få følelsen av hvordan det er å arbeide som advokatfullmektig i et stort advokatfirma. Du vil få satt teori ut i praksis, og gjennom god personlig oppfølging vil vi bidra til din faglige og personlige utvikling. Du vil få anledning til å utrede aktuelle rettslige spørsmål for våre advokater og få erfaring med å skrive utkast til brev, notater og prosesskrift. Du vil få mulighet til å være involvert i klientmøter, være med i rettssalen og delta på interne advokatmøter. Du vil få tildelt en fadder som gir deg råd og påser at du får varierte arbeidsoppgaver som gir et høyt faglig utbytte. Vår samarbeidsorienterte bedriftskultur og omfattende lærings- og utviklingsmuligheter er bakgrunnen for at Deloitte er blant de foretrukne selskaper for nyutdannede. I Deloitte Advokatfirma rekrutterer vi årlig opptil 20 traineer til vårt kontor i Oslo samt 1-2 traineer til Bergen, Tønsberg, Stavanger og Haugesund. Traineeperiodene varer i 4-6 uker og er fordelt over hele året. Tiltredelse avklares og tilpasses den enkelte students ønsker og våre behov. Rekruttering av nyutdannede skjer i stor grad gjennom vårt traineeprogram.  Vi ser etter deg som har: • teamorientering samt evne til å jobbe selvstendig • serviceinnstilling og en utadvendt personlighet • gode kommunikasjonsevner • gode akademiske resultater • analytiske evner   Søkere til traineestilling i Deloitte Advokatfirma må ha kommet minimum halvveis i studiet i jus/rettsvitenskap.

Fakta om Deloitte