Til vårt Energy & Resources (offshore) segment søker vi:
Kokker -- fast ansatte og tilkallingsvikarer
Hva gjør en kokk i Sodexo?
- Tilberede frokost, lunsj og middag for 100 personer hver dag
- Produsere kaffemat til pauser
- Involvert i planlegging og gjennomføring av måltid
- Renhold og rydding av arbeidsområdet
- Proviantmottak og håndtering
- Beredskapsrolle førstehjelp
- Ansvar for IK-mat
- Er en pådriver for en god HMS-kultur
- Rapporterer til forpleiningsleder
Gjennom din kreativitet, får du muligheten hos oss til å gjøre måltidene til dagens høydepunkt for våre gjester. Siden en jobb er en del av livet og livet er en del av jobben, verdsetter vi din trivsel hos oss. Vi tror på at hvis man trives på en arbeidsplass, blir man også motivert til å gjøre det lille ekstra.
Hvorfor skal du jobbe i Sodexo?
Vi er en servicebedrift som lever av medarbeidere som er gode til å yte service, glade i samarbeid og villig til å lære og utvikle seg i takt med Sodexo. Sodexo er et stort internasjonalt selskap med et spennende mangfold og fokus på Quality of Life. Hele organisasjonen vår er i en spennende tid hvor vi opplever vekst, samtidig som vi må lære oss å tilpasse oss stadig nye endringer. Sodexo jobber med å øke Quality of Life for våre ansatte gjennom områder som sosialt samvær, helse & velvære, anerkjennelse, personlig utvikling, fysisk miljø og effektivitet.
Hvorfor skal vi velge deg?
Du er faglig engasjert, har en sterk interesse for mat og gjerne erfaring fra storkjøkken. Du er en strukturert og selvstendig person som er flink til å kommunisere med andre mennesker og du behersker norsk og engelsk flytende. Du er opptatt av å levere høy kvalitet på en effektiv måte, er samarbeidsvillig og støtter dine kollegaer i det daglige arbeidet.
I tillegg er det et krav at du har:
- Fagbrev
- Gyldig sikkerhetskurs med helivelt
- Helseattest (maks 6 mnd gammel)
- Gyldig førstehjelpskurs
- Bosted nær en av følgende flyplasser -- SVG, BGO, KSU, FRO, TSO.
For å bli vurdert må alle kursbeviser legges ved søknaden.
Våre kjerneverdier er serviceinnstilling, lagånd og utvikling. Kjenner du deg igjen i disse og innholdet ovenfor, håper vi du gir en lyd fra deg. Er vi heldige så sees vi på kjøkkenet!
Vennligst merk søknaden din med fast eller tilkalling etter det du ønsker.
Adresse: 4313 Sandnes