<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Ansgarskolen VI SØKER DOKTORGRADSSTIPENDIAT I TEOLOGI VED ANSGAR HØYSKOLE

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

UTLYSNINGSTEKST DOKTORGRADSSTIPENDIAT I TEOLOGI VED ANSGAR HØYSKOLEAnsgar høyskole for teologi, musikk og psykologi (AHS) har 25 ansatte og ca. 350 studenter. AHS er en akkreditert privat høyskole som i sin fagportefølje har bachelorgrad i interkulturelle studier, musikk, psykologi og teologi, samt en mastergrad i teologi. Våre ansatte underviser, forsker og formidler kunnskap innen disse fagområdene. Vår vakre campus ligger på Hånes i Kristiansand.

Ved Ansgar høyskole er det ledig en midlertidig 100 % stilling som doktorgradsstipendiat i teologi for en periode på fire år med 25 % pliktarbeid. Arbeidssted er Ansgar høyskole på Hånes i Kristiansand. Tiltredelse 1. august 2020 eller etter avtale.

Kvalifikasjoner
Den som tilsettes må ha cand.theol-grad eller mastergrad/hovedfag innen teologi.Ved vurdering av søkerne legges det vekt på prosjektskissens kvalitet og tema, oppnådde eksamensresultater samt eventuelle tidligere utviklingsarbeider og publiserte arbeider.

Kriterier for tilsetting i stilling som doktorgradsstipendiat fremgår av Forskrift om ansettelsesvilkår for stillinger som postdoktor, stipendiat, vitenskapelig assistent og spesialistkandidat, med hjemmel i lov om universiteter og høyskoler, § 6-4, sjette ledd.

Det er en forutsening for tiltredelse at stipendiaten kvalifiserer til opptak på et relevant phd-program ved universitet eller høyskole på tiltredelsestilpunktet.

Søkere til stillingen må beherske norsk/skandinavisk språk muntlig og skriftlig, og kan undervise på norsk/skandinavisk ved tiltredelsestidspunktet.

Personlige egenskaperDet er et krav at den som tilsettes i stillingen skal kunne arbeide målrettet, ryddig, konsentrert og selvstendig. Relevant praksis, personlig egnethet og gode samarbeidsevner vil også bli tillagt vekt.

Den som tilsettes må rette seg etter de retningslinjene som til enhver tid gjelder for stillingen. Den som ansettes må være lojal mot høyskolens kristne verdigrunnlag og bidra til å virkeliggjøre høyskolens formål.

Prosjektskisse/forskningsområde
Søkere til stillingen skal utarbeide en prosjektskisse, som skal følge søknaden. Skissen skal ha et omfang på maksimum 10 sider inklusive litteraturliste, og skal presentere og drøfte forskningsspørsmål, teori, metode, materiale og fremdriftsplan innenfor den gitte rammen.

Tema for prosjektet bør være innen et aktuelt undervisningsfelt innenfor teologiutdanningen ved Ansgar høyskole, fortrinnsvis innenfor følgende:

  • Frikirkelig historie/misjonshistorie
  • Trosopplæring/menighetsdidaktikk
  • Evangelikal forståelse av den kristne tro

Søknad og tilsettingFølgende vedlegg bes sendes sammen med søknaden:

  • Prosjektbeskrivelse (maks 10 sider)
  • Vitnemål med karakterer
  • Eventuell masteroppgave/hovedfagsoppgave/spesialavhandling
  • Liste over eventuelle vitenskapelige arbeider ut over masteroppgave/hovedoppgave
  • Eventuelle attester og anbefalinger

Det er søkers ansvar å sende inn fullstendig dokumentasjon innen fastsatt tid. Skulle noen av dokumentene inneholde personnummer, anbefaler vi at de siste fem sifre sladdes.

Søknaden sendes elektronisk til Sigrun Kvalavåg Sunde (Logg inn for å se kontaktinformasjon).

Søknadsfrist: 1. mars 2020

Søknadene vurderes av sakkyndig komite. Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju, prøveforelesning og referansesjekk.

Tilsetting foretas av styret ved Ansgar høyskole.

Den som tilsettes, har rettigheter og plikter etter de bestemmelser som til en hver tid gjelder for stillingen.

Stillingene er plassert i Statens lønnsregulativ lønnsplan 17.515, 1017, ltr. 52. Ved særskilt kompetanse kan annen lønn avtales. Søker kan be om at søknaden blir unntatt offentlighet.

Spørsmål om stillingen kan rettes til forskningsleder Marie Strand Skånland (Logg inn for å se kontaktinformasjon).




Adresse: Fredrik Fransons vei 4,4635 Kristiansand S

Om arbeidsgiveren

Ansgarskolen har ca. 45 ansatte og består av to skoler; Ansgar Bibelskole med ca. 70 elever og Ansgar Teologiske Høgskole med ca. 320 studenter. Ansgar Drift og Eiendom AS leverer administrative tjenester og bygg til de to skolene.
Ansgarskolen eies og drives av Misjonskirken Norge, og har et kristent verdigrunnlag.
Skolens campus ligger vakkert til på Hånes i Kristiansand.

Les mer om Ansgarskolen

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.101 ledige stillinger

Fakta om Ansgarskolen