<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

BUFDIR Rådgiver til ung.no

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Hva får du jobbe med hos oss?

Er du interessert i ungdom som målgruppe og har evne til å sette deg inn i brukernes informasjonsbehov? Vil du jobbe med å utvikle og forvalte innhold for et nettsted i stor utvikling og vekst? 

er en statlig informasjons- og spørretjeneste for ungdom i alderen 13 til 20 år. I 2020 hadde vi 18,5 millioner besøk og mer enn 34 millioner sidenedlastninger.  dekker over 60 ulike temaer, og fagstoffet på ung.no må kontinuerlig fornyes og kvalitetssikres. Som vår nye redaksjonsmedarbeider i 100 % stilling, i et engasjement frem til sommeren 2022, vil du bidra inn i det strategiske arbeidet med innhold på ung.no. Du vil være med på å videreutvikle innholdet på nettsiden og sørge for at vi treffer målgruppens behov og preferanser. Du vil også bidra til å holde innholdet vårt oppdatert og kvalitetssikret, jobbe med tekstproduksjon og bidra inn i øvrig redaksjonelt arbeid. En viktig del av jobben er å samarbeide med fagpersoner og andre eksterne leverandører av tekst, og å sørge for at tekstene er tilpasset vår målguppe. 

Du blir en del av en redaksjon på 7 personer som til vanlig sitter samlokalisert, og som har en god, positiv arbeidsflyt og stor gjennomføringskraft. Du vil også samarbeide tett med fagpersoner som produserer og kvalitetssikrer tekster for ung.no.


Hva slags bakgrunn har du?

Du har

  • utdannelse på minimum bachelornivå, fortrinnsvis innen journalistikk 
  • solid erfaring med tekstarbeid og med å skrive for web, erfaring fra innholdsproduksjon og annet redaksjonelt arbeid i en tilsvarende nettjeneste. Eller har du kanskje jobbet som journalist?
  • erfaring fra strategisk arbeid med forvaltning og utvikling av innhold for digitale flater 
  • erfaring med ungdom som målgruppe og god forståelse for hvordan man utnytter teknologi best mulig for å få innholdet ut til målgruppen
  • erfaring med brukertesting
  • erfaring med Google Analytics eller andre analyseverktøy

Hva slags person ser vi etter?

Til denne jobben trenger vi deg som jobber systematisk og effektivt, har det overordnede blikket og som sørger for god fremdrift i små og større prosjekter. Du har god forståelse for hva som treffer ungdom og ser nye løsninger for hvordan vi kan utvikle innholdet vårt i tråd med målgruppens behov. Du er svært god på tekstarbeid og klarspråk, og har evnen til å formidle fagstoff på en enkel og engasjerende måte. Du trives med å jobbe selvstendig samtidig som du er en positiv og engasjert bidragsyter i arbeidsgrupper.  I tillegg er du fleksibel og opptatt av at vi sammen skal levere best mulig til våre viktige målgrupper. 

Hva får du hos oss?

Har du lest helt hit, er jobben forhåpentligvis interessant for deg. Hos oss får du være med på å bidra til at ungdom får tilgang på viktig, kvalitetssikret informasjon, og det mener vi har en stor verdi. Men du får selvsagt også lønn. Nøyaktig hvor mye du får i året avhenger av kvalifikasjonene dine, men den vil ligge mellom 500 000 og 560 000 kr. Er du spesielt godt kvalifisert til stillingen, kan vi vurdere å gi deg noe høyere lønn enn dette. Du vil få stillingskoden rådgiver.

I tillegg får du alle godene ved å være ansatt i staten, det vil blant annet si fleksitid, sommertid og medlemskap i Statens pensjonskasse, noe som innebærer en god tjenestepensjonsordning samt yrkesskade- og gruppelivsforsikring. Du får også mulighet til å trene i arbeidstiden. 


Les dette før du søker!

Når vi skal vurdere søkerne i første omgang, er vi mer opptatt av hvor godt du fyller de formelle kvalifikasjonskravene enn hvor flink du er til å skrive en jobbsøknad. Derfor er det ekstra viktig at du beskriver hva du har gjort, hva du har oppnådd og andre ting du synes er relevante i fritekstfeltet når du fyller ut CV-en slik at vi får et så godt bilde av deg og kvalifikasjonene dine som mulig. Det betyr også at du ikke skal skrive eller legge ved et søknadsbrev.

Inkludering og mangfold er en styrke og gjør at vi kan løse oppgavene våre enda bedre. Derfor ønsker vi oss medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaringer og perspektiver. Har du funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, oppfordrer vi deg som søker til å krysse av i jobbsøkerportalen. Er det kvalifiserte søkere, kaller vi inn minst én i hver gruppe til intervju, og får du jobben, legger vi til rette for deg om du trenger det. Utenom å velge ut riktige kandidater bruker vi ikke avkrysningene til noe annet enn anonymisert statistikk.

Du kan be om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlisten. Dette må i så fall begrunnes. Vi kontakter deg dersom ønsket ditt ikke tas til følge.

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte seniorrådgiver Maria Løvik på telefon Logg inn for å se kontaktinformasjon, eller avdelingsdirektør Håvard Atle Skaug på telefon Logg inn for å se kontaktinformasjon





Om arbeidsgiveren
Les mer om BUFDIR

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.517 ledige stillinger

Fakta om BUFDIR