Nå har du sjansen til å bli en del av det flotte teamet vårt!
Fløirestauranten åpnet påsken 2024 etter fullstendig renovering, og bergensere og tilreisende gjester har tatt imot restauranten med åpne armer og fått føle på nostalgi og nyskaping, stolthet, tilhørighet og eierskap.
Vi har bygget et restauranthus med seks unike konsepter. Her finner du Brasseriet, Schou, Peisestuen Lounge, selskapslokalene ToppFløyen og Salongene, i tillegg til en formidabel uteservering.
På samme måte som Destinasjon Fløyen har til hensikt å få alle til å nyte naturen og opplevelsene den gir oss, lar Fløirestauranten gjestene få glede seg over hva naturen har å by på i form av mat- og drikkeopplevelser. Hos oss får gjestene lokal mat, tilberedt og servert med omtanke, basert på vårt matmanifest med råvarer fra Fjell, Fjord og Flora. Teamet vårt trives på jobb, og gjør sitt ytterste for å ta vare på gjestene våre. Menneskene er vår viktigste ressurs.
Vi søker etter deg som:
- som brenner for å gi de beste opplevelsene og yte fantastisk service
- trives i et hektisk miljø med høyt tempo
- er glad i mennesker, har glimt i øyet og et smil på lur
- har god formidlingsevne når du presenterer mat og drikke
- er innstilt på arbeide dag, kveld, helger og høytider
- har erfaring fra bransjen
Vi tilbyr:
- Gode muligheter for personlig og faglig utvikling
- Inkluderende arbeidsmiljø og varierte arbeidsoppgaver
- Konkurransedyktige betingelser
- En flott arbeidsplass på Norges råeste destinasjon!
Høres det interessant ut? Send oss en søknad i dag.
Adresse: Bergen