Kokk
Ønsker du å jobbe som kokk ved et av Norges største sykehjem?
Vi har nå ledig en fast 100% stilling som kokk!
Alle våre kokker inngår i et team på kjøkkenet, som produserer mat til våre 174 pasienter samt til vår kafé for pasienter, pårørende, ansatte og besøkende. Vi produserer også middager til 5 andre institusjoner i Bergensregionen. Kjøkkenet har en egen avdeling som tar seg av kafeen, kurs, konferanse, catering -og møte mat. For å imøtekomme våre eksisterende og nye kunder, tilbyr vi en meny med stor variasjon. Sykehjemmets lokaler brukes til mange kurs, noen konfirmasjoner, bryllup, julebord m.m. og kjøkkenet serverer mat til disse aktivitetene.
Du jobber kl.07.00-15.00 mandag til fredag, og hver 4.helg, men må påregne noen vakter i forbindelse med arrangement og selskaper på kvelder og helger.
Vi søker
Vi søker deg som har:
-Fagbrev fra enten institusjon eller hotell/restaurant.
-Relevant praksis fra storkjøkken, kantine, kafé blir vektlagt
-God kjennskap til IK-mat / HACCP
-Gode Norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.
-Gode IKT kunnskaper
Arbeidsoppgaver
Alle våre kokker utfører ordinære oppgaver for et kjøkken. I tillegg til produksjon, leveres mat ut til alle avdelinger daglig. Våre kokker produserer også mat til Kafé Hellen, som er åpen daglig og i helgene.
-Tilberede varierte varme og kalde retter.
-Involvert i meny planlegging.
-Holde orden og rullere varer på kjøler og frys.
-Påse at internkontroll systemer blir fulgt.
-Påse og følge opp mengde beregning.
Personlige egenskaper
Som kokk hos oss må du
beherske et travelt arbeidsmiljø med varierte arbeidsoppgaver, etter hvor behovet er størst
like å jobbe selvstendig, og samtidig samarbeide godt med dine kolleger.
Initiativrik og innehar en positiv holdning til jobben og dine kolleger
har god ordenssans og er opptatt av renhold og god hygiene
være kundevennlig og serviceorientert overfor pasienter og alle du møter i arbeidshverdagen.
Vi tilbyr
-Vi tilbyr en interessant arbeidsplass ved et av Norges største sykehjem, der miljøet er godt
-Vi har det travelt, men tilbyr en god arbeidsplass med fine kolleger der vi har fokus på at alle skal trives
-Lønn etter tariff.
-5 uker ferie
-Gode offentlige pensjons- og forsikringsordninger (KLP)
Krav til stillingen
Til alle søknader stilles det krav om arbeids-/oppholdstillatelse, og gode norskkunnskaper er en forutsetning for å komme i betraktning som søker.
Søknad sendes
Vi tar kun imot elektroniske søknader. Spørsmål knyttet til søknadsprosessen kan rettes til Bergen Røde Kors Sykehjem, telefon Logg inn for å se kontaktinformasjon.
Attester, vitnemål og annen dokumentasjon legges ikke ved søknaden, men tas med til eventuelt intervju.
Alle våre stillinger blir besatt fortløpende.
Søknadsfrist22.03.2020Utlyst dato24.02.2020Vårref554
Kontaktperson
Sigmund Pedersen, Kjøkkensjef, tlf: Logg inn for å se kontaktinformasjon, Logg inn for å se kontaktinformasjon
Adresse: Ellerhusensvei 35,5043 Bergen