Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsbeskrivelse
Vi søker dyktige medarbeidere. Kjøkkensjef med utdanning og erfaring. Og en brennende vilje til å være med på å bygge opp et moderne hotell med solide eiere. Bidra til å gjøre Stad Hotell til en merkevare og en suksess -- og ta ansvar for
kjøkken -- mat -- menyer og kvalitet i alle ledd.
I teamet til vår nye kjøkkensjef trenger vi også en kokk med ambisjoner og yrkesstolthet.
Om du deler drømmen om å skape noe nytt og spennende -- ta kontakt med daglig leder Øystein Wiig Rambøl på - telefon Logg inn for å se kontaktinformasjon. Send en kort beskrivelse av deg selv -- hva du søker på - og gjerne en kort CV.
Stad Hotell er et helt nytt konferanse -- forretnings og turisthotell på Stadlandet ytterst på kysten av Sogn og Fjordane. Hotellet er privat eiet av Ervik Havfiske Gruppen og er en del av satsingen i område på reiseliv og turisme. En naturlig del av menyen er derfor sjømat og naturopplevelser. Komfortable møterom, velutrustet konferanseavdeling og moderne bankettkjøkken gir rammen for trivsel og effektivitet. Suiter, familierom og standardrom - i utsøkt design -- møter gjestene. Restaurant Longline er hovedrestaurant - og den betjener så vel hotellets gjester som konferansegjester, møter og lokalbefolkning.
Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.