Om jobben
Thon Partner Stavanger Forum Hotel tilbyr Stavanger kanskje beste plassering av hotellets restaurant. Nemlig på toppen av hotellet i 21. etasje med spektakulær utsikt.
Fra sensommeren 2022 begynner en totalrenovering av hotellet. Vi ønsker å satse på gode matopplevelser med skikkelige råvarer.
Vi søker nå etter en kjøkkensjef som vil være med på å sette sitt personlige preg på matopplevelsen som skal tilbys på hotellet. Vi søker deg som har lyst til å være med å utvikle hotellets fremtidige matkonsept. Du vil få vide tøyler til å sette ditt personlige preg på våre menyer.
Som Thon Partner-hotell følger vi et meget spennende og innbydende frokost- og pausemat-konsept for våre møtedeltagere.
Øvrige menyer, så som selskapsmenyer, lunsjtilbud og a la carte tilbud er opp til oss, og dermed deg og ditt team.
Hotellets restaurant drives av hotellet. Vi ønsker et eget navn på restauranten tilpasset konseptet som vil treffe så vel våre hotellgjester som nærområdet vi befinner oss i.
Hvem er du?
· Vi tror du er en person som ønsker å utvikle deg selv og bidra til å sette ditt personlige preg på matopplevelsen
· Du er fagutdannet kokk med ledererfaring
· Du er en kremmer og ser hele råvaren som en ressurs
· Du er kvalitetsbevisst og har gode kontakter innen matindustrien og lokale råvareprodusenter
· Du er kreativ, ambisiøs og løsningsorientert
· Du er strukturert, har god ordenssans og ønsker disiplin på kjøkkenet
· Ditt krydder er å lede andre mennesker og utvikler gode team
· Du er opptatt av hygiene og ser verdien av trygge matopplevelser
· Du er Skandinavisk-talende men ikke nødvendigvis oppvokst i Skandinavia
Dine oppgaver:
· Du blir en del av hotellets ledergruppe
· Du får det daglige ansvaret for driften av kjøkkenet, herunder varebestillinger, produksjon, ansettelser, resultatansvar og hygiene- og matsikkerhet
· Vi etterstreber en 50/50 fordeling mellom operativ drift og administrative oppgaver som fakturakontroll, varebestilling, vaktlister, godkjenning av timer, IK-mat/HACCP oppfølging og menyplanlegging
Hva kan vi tilby:
· En arbeidsplass med ambisiøse kollegaer som liker å utfordre seg selv
· Et hotell som blir totalrenovert -- flott design og byens beste utsikt
· Gode lønnsvilkår som gjenspeiler både erfaring og kunnskapsnivå
· En arena for nytenking og utvikling -- et sted å vokse
· En leder som er lydhør og strekker seg langt for å nå gode resultater sammen som team
Søknadsfrist er satt til 27. mai men vi vurderer kandidater fortløpende. Oppstart senest 1. september.
For spørsmål om stillingen, kontakt hotelldirektør Lars Strøm på e-post: Logg inn for å se kontaktinformasjon eller per telefon.
Adresse: Stavanger