<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Borgen barneskole - Teamleder SFO Kommuneområde oppvekst, Sarpsborg kommune

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Borgen barneskole ligger på Borgenhaugen, ved siden av Skjeberghallen. Her jobber 320 elever fra 1.-7.trinn og 45 ansatte hver dag. Vi har også en stor gruppe aktive og engasjerte foreldre. Nå søker vi vår nye teamleder for SFO. I Sarpsborg kommune betegner teamleder en lederstilling på avdelingsledernivå. Dette innebærer ansvar for daglig drift, personal og økonomi. Vi er opptatt av at SFO og skole fungerer sammen som en helhet som skaper gode dager for elever og ansatte fra morgen til ettermiddag. Et trygt skole-/SFO-miljø for barna og et helsefremmende arbeidsmiljø for de voksne har stort fokus.

Som teamleder SFO er man del av et leder- og administrasjonsteam som består av teamleder skole, skoleadministrativ rådgiver og virksomhetsleder/rektor. Man inngår også i tette samarbeidsprosesser med sosiallærer, koordinator for spesialundervisning, helsesykepleier og foresatte. 


Arbeidsoppgaver

Formålet til skolefritidsordningen (SFO) er å legge til rette for lek, kultur og fritidsaktiviteter, med utgangspunkt i alder, funksjonsnivå og interesser hos barna. SFO skal gi barna omsorg og tilsyn.
Teamleder SFO har ansvaret for å koordinere arbeidet på SFO slik at tilbudet får kontinuitet og sammenheng i tråd med skolen og kommunens visjoner, og nasjonal rammeplan for SFO. Teamleder SFO er en del av skolens lederteam, i tillegg til å inneha ansvar for personalledelse og administrative oppgaver. Teamleder har følgende nåværende ansvarsområder: - Daglig oppfølging og drift av SFO. Planlegge og tilrettelegge aktiviteter på SFO, en del av stillingen vil være sammen med barna- Ledelse av barn og personal- Systemrettet arbeid etter opplæringsloven kapittel 9a- Utarbeide arbeidsavtaler, lage arbeidsplaner og legge arbeidstid for personalet på SFO  - Legge årsplaner og ukeplaner i samarbeid med de ansatte på SFO- Informasjon om SFO til foresatte og profilering i sosiale medier- Personal- og vikaransvar for ansatte i SFO

- Oppfølging av budsjett på SFO og ansvar for innkjøp i henhold til budsjettet
- Ansvar for medarbeidersamtaler av personalet, og oppfølging av sykefravær
- Ansvar for fakturering av foreldrebetaling SFO og redusert foreldrebetaling i samarbeid med - Oppveksttjenester og team Regnskap og fakturering- Veiledning og oppfølging av lærlinger- Ansvar for kontakt med foreldrene og foresatte med barn på SFO- Medansvar for alle elever - Medansvar for utvikling av virksomhetens tjenestetilbud og innhold - Møter i ansvarsgrupper, internt tiltaksteam og andre samarbeidsmøter rundt barn- Videreutvikle gode relasjoner mellom elever, foresatte, ansatte og nærmiljø- Delta på nettverksmøter med øvrige teamledere for SFO i Sarpsborg kommune- Ansvarsfordeling mellom medlemmer i leder-/adminteam vil være fleksibel og kan endre seg. Nye oppgaver kan tilkomme.

Kvalifikasjoner

Godkjent pedagogisk høgskoleutdanning eller annen relevant utdanning fra høgskole
Gode digitale ferdigheter
Erfaring med personalansvar og det å ha dialog med foresatte og andre instanser

Personlige egenskaper

Du har et varmt hjerte som banker for elever, skole og en engasjert arbeidsplass Du kommuniserer godt både muntlig, skriftlig og digitaltDu er robust og kan takle stress og en hektisk hverdag, samtidig som du er tålmodigDu har tydelige lederegenskaper og samarbeidsevner, og kan lede utviklingsarbeidet selvstendig i denne gruppenDu skaper gode relasjoner til alle parter i skolesamfunnet Du er selvstendig, ansvarsbevisst, ryddig, fleksibel og har stor arbeidskapasitet Du er positiv, har godt humør og fremsnakker elever, foresatte og ansatte Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt. 

Vi tilbyr

Lønn etter kompetanse og kvalifikasjoner
Gode pensjons- og forsikringsordninger
Tverrfaglig miljø og nettverkSpennende arbeidsoppgaver med gode utviklingsmuligheterKommunal lederopplæring og lederutvikling Et inspirerende, inkluderende og utviklingsorientert arbeidsmiljø med høy kompetanse. En skole med engasjerte elever, ansatte og foreldre 

Øvrige vilkår/annet:

Krav til gyldig politiattest.

Kontaktinformasjon

Anne Navestad, Teamleder skole, Logg inn for å se kontaktinformasjonLogg inn for å se kontaktinformasjon
Marianne Myhre, Rektor/virksomhetsleder, Logg inn for å se kontaktinformasjonLogg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Elgveien 2 1739 Borgenhaugen

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Sarpsborg kommuneReferansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon26Stillingsprosent: 100%FastStartdato: 01.09.2022Søknadsfrist: 09.08.2022Om arbeidsgiveren

Sarpsborg kommune har 57 000 innbyggere ( pr. 01.01.20) og ligger sentralt plassert syd i Viken med en 80 km lang kystlinje mot Oslofjorden.
I kommunen finner du både sykehuset Østfold Kalnes og vitensenteret Inspiria Science senter som er til nytte og glede for hele regionen.
Byen er blant Norges ti største byer, og feiret i 2016 sitt 1000-års jubileum.

Medarbeiderne i Sarpsborg kommune jobber etter de felles verdiene "Framtidsrettet, åpen, respektfull og troverdig" og kommunens plattform for ledelse og medarbeiderskap støtter opp under visjonen "Sammen skaper vi Sarpsborg".
Sarpsborg kommune ønsker et mangfold på arbeidsplassen som speiler befolkningen med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne og kulturell bakgrunn"

Vi ber alle søkere vedlegge dokumentasjon på utdanning og attester på arbeidserfaring for å dokumentere kvalifikasjoner som fremkommer i CV og som grunnlag til lønnsfastsettelse. Ansiennitet blir vurdert og fastsatt basert på vedlagt dokumentasjon

Les mer om Kommuneområde oppvekst, Sarpsborg kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag. Som business controller blir du en
02.08.2022 Stavanger
Er du en av de som ikke alltid følger flokken?
11.08.2022 Flere steder
Vi søker dyktig og engasjert hands-on innkjøpsansvarlig til vårt hovedkontor, lokalisert sentralt på Frogner i Oslo. Som ansvarlig for innkjøp
11.08.2022 Oslo
Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte: Vi vil være
11.08.2022 Bergen
Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte: Vi vil være
11.08.2022 Trondheim
Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte: Vi vil være
11.08.2022 Stavanger
Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte: Vi vil være
11.08.2022 Kristiansand
Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte: Vi vil være
11.08.2022 Oslo
Vis alle 29.069 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Fakta om Kommuneområde oppvekst, Sarpsborg kommune