<  
>  

Franchise

Om franchisen

Franchising innebærer et nært samarbeid mellom to selvstendige virksomheter, franchisegiver og franchisetaker, hvor franchisegiveren har utviklet standarder for etablering og drift av lokale virksomheter under et felles navn, mens franchisetakeren står for driften av virksomheten. Systemet er effektivt og krever liten administrasjon.

Gode resultater
Vår erfaring er at eierskap til egen virksomhet gir en egeninteresse som fører til personlig initiativ og skaperlyst. Sammen med kunnskaper om lokale forhold gir dette oss det beste grunnlaget for å kunne skape gode resultater, både for hver enkelt butikk og for alle butikkene samlet.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos REMA 1000
logo
Jobbe i REMA 1000 ?
Den viktigste oppgaven for våre butikkmedarbeidere er å skape gode handleopplevelser for kundene. Varekvalitet, eksponeringer og renhold er avgjørende for at kundeopplevelsen skal være av første klasse. Som en del av vårt team får du opplæring og coaching av andre medarbeidere.Arbeidsoppgaver:VarebestillingVareeksponeringKundekontakt og produktveiledningKassearbeidØnskede egenskaper:Positiv og serviceinnstiltMotiveres av å skape gode handleopplevelser for kunden - Vår øverste sjefDu takler hektiske situasjoner med godt humørBehersker norsk som arbeidsspråkVi tilbyr:I REMA 1000 er mulighetene mange for mennesker som tør å gi av seg selv, er positiv og selvstendig. Vil du jobbe i en spennende og hektiske butikker hvor du har stor mulighet til å påvirke din egen arbeidsdag, anbefaler vi deg å søke stillingen.Søknaden behandles konfidensielt. Stilingene er deltid, med muligheter for heltid.Vi ser frem til å motta din CV og søknad! Adresse: Trondheim
Frist 05.10.2022
Les mer
Les mer om muligheter hos REMA 1000
Om REMA 1000

REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer.

Siden 1979 har vi jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til de laveste prisene.

Ved å ha dyktige mennesker med de riktige holdningene, gjøre de riktige tingene, jobbe hardt og ha det morsomt mens vi holder på, har vi lykkes med å skape en solid virksomhet som er lønnsom ikke bare for våre kjøpmenn og for bedriften – men også for kundene.

REMA 1000 er en del av Reitangruppen, som består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Servicehandel, Reitan Eiendom og Uno-X gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 10,1 prosent i Axfood og en eierandel på 50 prosent av Det Nordenfjeldske Dampskibsselskab AS.