Åpent Bakeri er et ekte håndverksbakeri som bygger på kunnskap og rene, naturlige råvarer. Firmaet ble grunnlagt i 1998 av Øyvind Lofthus og Emmanuel Rang. En del av strategien til Åpent Bakeri er å produsere så mange varer som mulig selv, så man har full kontroll over kvalitet. I tillegg samarbeider vi med et knippe utvalgte leverandører. I dag teller Åpent Bakeri to bakerier, inkludert et kjøkken, og 15 utsalg, hvorav 4 av stedene har eget kjøkken.
Åpent Bakeri søker etter en nøyaktig dyktig og effektiv baker til vår wieneravdeling i vårt håndverksbakeri på Sagene i Oslo, som har lyst til å bli en del av vårt team.
Arbeideidet vil hovedsakelig forgår i tidsrommet 06:00 - 14:00. Stillingen innebærer produksjon av alt av Åpent Bakeris småbakst, som wiener og hveteprodukter samt å bidra til å utvikle og implementere nye impulser og produkter i assortimentet.
Videre ønsker vi en person som vet å jobbe ryddig, rent, systematisk, effektivt og er punktlig med god kunnskap om Ik-mat og som er god på å jobbe i team.
Siden komunikasjonen i bakeriet stort sett går på engelsk i bakeriet er dette et krav at søker behersker.
Åpent bakeri er godkjent lærebedrift og har som uttalt mål om at alle lærlinger går ut med høyest mulig karrakter. Vi har til en hver tid flere lærlinger og stillingen vil også nnebefatte noe oppfølging av disse i det daglige arbeid.
Om bedriften:Åpent Bakeri bygger på ekte håndverk, kunnskap og rene, naturlige råvarer. Firmaet ble grunnlagt i 1998 av Øyvind Lofthus og Emmanuel Rang. I dag teller Åpent Bakeri to produksjonssteder og 15 utsalg.
Åpent Bakeris produksjon ligger sentralt i Oslo, nærmere bestemt på Sagene.
Vi tilbyr:Vi kan tilby et sterkt fagmiljø med unike muligheter for den som er villig til å utvikle seg faglig. Åpent bakeri setter faglig kompetanse høyt og har alltid hatt sterkt forkus på håndverkskompetan og fagkompetanse. Åpent bakeri har totalt 23 bakere og konditorer som hver dag jobber sammen for å nå bedriftens mål om høy kvalitet på produktene, levert til rett tid.
Arbeidsoppgaver:
- Produksjon av bakervarer som holder høy og jevn kvalitet
- Følge opp gjeldene produksjonslister
- IK-mat og daglig renhold av arbeidsområder og utstyr i henhold til våre rutiner
- Holde orden på kjøl og råvarelager
- Bistå med pakking av varer ved behov
Kvalifikasjoner & Utdanning:
- Svennebrev eller lignende
- Relevant arbeidserfaring
- God evne til å kommunisere på engelsk
Personlige egenskaper:
- Kvalitetsbevisst
- Arbeider strukturert og effektivt, både selvstendig og i team
- Fleksibel og detaljorientert
- Ryddig
- Inneha stor arbeidskapasitet
- Positiv til nattarbeid og helgejobbing
Synes du dette virker spennede? Vi gleder oss til å komme i kontakt med deg.
Link til søknadsskjema: