Vi søker operativ leder/kjøkkensjef til Roalds Kro
Er du driftig og har god forretningssans? Dette er en attraktiv og spennende stilling med arbeidssted hos Roalds Kro, kroen med den gode maten. Operativ leder vil fungere som leder for den daglige driften av kjøkken, cafe og catering
Arbeidsoppgaver
- Vaktlister og oppfølging av personell
- Oppfølging av kalkyler og kjøkkenøkonomi
- Følge opp planer og strategier som blir vedtatt
- Økonomi i form av rutiner for oppgjør og kontanthåndtering
- Ta operativ del i daglig drift på kjøkken, catering og cafe
Kroen skal videreutvikles og fornyes i form av menyer og interiør. Nyansatt leder vil være med å ta del i en spennende, men krevende prosess. Det er viktig å beholde eksisterende kundegruppe samtidig som en tiltrekker seg, og blir attraktiv, for nye grupper. Personen vi ser etter må kunne ta eierskap i denne prosessen da man vil være sentral i alt fra justering av menyer, oppfølging av personell, få kontroll på økonomi, innarbeide rutiner og utvikle strategi for et nytt konsept. Videre vil man være med på å bygge om til nytt konsept og relansere dette.
Kvalifikasjoner
- Fagbrev som kokk
- Erfaring fra norsk husmannskost er en fordel, men ikke et krav. Du bør helst ha kjennskap til, og lidenskap for norsk / nordisk matkultur
- Økonomisk forståelse av kalkyler og kjøkken økonomi er en fordel, men ikke et krav da dette kan læres.
- Ledererfaring er en fordel men ikke et krav ettersom disse egenskapene kommer frem i personlighetstest
- Erfaring fra drift er er stort pluss
Hvem er du
- Du har stayer-evne, og du tåler å "stå i det"
- Du liker folk og er svært service innstilt.
- Du snakker flytende norsk
- Du er ærekjær og har et ønske om å lykkes
- Du er skapende og nytenkende
- Du har godt humør og et tillitsvekkende vesen
Er dette interessant for deg? Trykk "Søk på stillingen"-knappen øverst i annonsen. Dersom du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med Rolf Morten Breistein, Partner i People på tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon eller e-post: Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om Det Gode Selskap som arbeidssted
Det Gode Selskap legger hjertet og sjel i hver eneste matrett, og vår verdi er garantist for gode matopplevelser. Vi skal aldri gå på akkord med kvalitet og er opptatt av norske råvarer og mattradisjoner. Vi la vekt på det norske og nordiske kjøkkenet, lenge før det ble et allment kjent begrep. I vår utdannelse stod det franske kjøkkenet sentralt, og vi mikser gjerne denne erfaringen med nye smaker og metoder, uten at det går på bekostning av den nordiske smaken. Vi legger stor vekt på kvalitet. Råvarer hentes og sorteres etter beste kvalitet på mottak og hos våre leverandører. En del kjøtt- og osteprodukter hentes rett fra gård. Vi setter sammen menyer av sesong-ferske råvarer, og garanterer en god matopplevelse.
IT’S ALL ABOUT THE PEOPLE!
Vi vet at det er de ansatte som er bedriftens aller viktigste ressurs. People har derfor siden 2002 hjulpet tusenvis av jobbsøker med å få drømmejobben, samtidig har våre kunder, som er alt fra små lokale virksomheter til store globale selskaper, fått sin drømmekandidat. People har lokaleide kontorer over hele landet som alle er drevet av eiere og partnere som er erfarne og engasjerte og har sterk lokal forankring. People tilbyr rekruttering samt vikar- og konsulentformidling innen alle fagområder og stillingskategorier. Vi garanterer en rask og profesjonell rekrutteringsprosess uansett hvor i landet stillingen ligger.
People, matching great talent, with great companies
Epost:
Logg inn for å se kontaktinformasjonLogg inn for å se kontaktinformasjon