Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsbeskrivelse
SENTRALE ARBEIDSOPPGAVER: - Ta ansvar for all matproduksjon og delegere arbeidsoppgaver til kokker og lærlinger. Være kjøkkensjefens stedfortreder. - Ha full kjennskap og oversikt over alle menyer, oppskrifter og produksjonsmetoder til den daglige produksjonen. - Samarbeide med kjøkkensjef for å sikre at innkjøp, arrangementsoversikt og produksjonslister reflekterer kommende behov. - Bidra til et positivt arbeidsmiljø og se til at vi oppfyller krav til IK- mat samt H.M.S på kjøkkenet. KVALIFIKASJONER OG EGENSKAPER: - Fagbrev som kokk, erfaring som soussjef eller 1. kokk er en fordel. - Må kunne fungere godt også under stress og krevende situasjoner. - Nytenkende og service innstilt samt ha interesse for nye mattrender. - Være utdadvendt, samarbeidsvillig og ha gode kommunikasjonsegenskaper. For spørsmål om stillingen kontakt undertegnede.
Skriftlig søknad til Direktør Martin Tveita, martin.tveita@stord-hotel.no ¿ tlf. 53 40 25 00 ¿ www.stord-hotel.no