Annette Bentzen
District Manager Own Retail Nordic, Villeroy & Boch Norge AS Oslo, Norge
Jobber i
Villeroy & Boch Norge AS
Villeroy & Boch er en tysk produsent av porselen, glass og bestikk med fokus på høy kvaltitet og lange tradisjoner siden 1748.
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Linda Thorstensen
Eier/daglig leder
Galleriet i Asker og Galleri KA16
Oslo, Asker
Mahmood Shouket
Eier av Furuset Lunsj bar
Jeg er eier av Furuset lunsj bar. Jeg leter etter en dagligleder/medarbeider til furuset lunsjbar. Arbeidstaker må ha interesse/erfaring med matlaging og salg og service
Furuset Lunsj Bar AS
Oslo
Edvard Øverland
Key Account Manager
MSGA AS ble stiftet i 2017 og baserer seg på et fundament med mer en 15 års erfaring fra salg og markedsføring. Siden stiftelsen har vi vokst og kan med stolthet meddele at vi er blandt landets raskest voksende bedrifter. MSGA er spesialister på salgsfremmende tiltak. Vi har fokus på å skape karrieremuligheter for våre ansatte. Vi tilbyr fantastiske muligheter for faglig og personlig utvikling gjennom vårt opplæringsprogram.
MSGA AS
Oslo, Vestland +1
Charlotte Birkeland
HR Consultant
Jobber med bla Rekruttering. Ser etter kandidater med erfaring fra varehandel.
Top-Toy Norge
Oslo, Tromsø +27
Caroline Aabel
Daglig leder
Baker Hansen Løren
Oslo
Roar Nyerrød
Markedssjef
Dyrket.no
Oslo, Bærum
Ammar Ahmed Chaudhry
Ammar
Vi ser etter butikkmedarbeidere/butikksjefer med god erfaring. Vi har mål og visjoner som vi har satt for oss, og trenger derfor et team vi kan satse på.
Joker Holberg
Oslo
Mimoun
Stormarkedssjef
Staples Retail Norway AS er en del av Staples Solutions. Vi er et ledende europeisk selskap innen forbruksartikler til kontoret. Staples Retail Norway leverer alt til kontoret, på jobb eller hjemme. Vi har et bredt sortiment innenfor kontorartikler, kontorstoler, print, blekk og toner. I tillegg tilbyr kjeden et bredt utvalg artikler innenfor områdene renhold, flytting/oppbevaring og party/catering. En viktig satsning er sesongene skolestart og jul. Staples Retail Norway har 22 varehus over hele landet og har en effektiv organisasjon som støtter disse varehusene på Lørenskog. Staples skal ha medarbeidere som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet. Vi har en inkluderende bedriftskultur.
Staples Retail Alnabru
Oslo
Mona Nystuen
Daglig Leder
Life Tveita
Oslo
Waseem Shad
Kontaktperson
SebastienBruno
Oslo
Vis alle