Roche Diagnostics Norge AS

Farmasi / Legemiddel, Helse / Kroppspleie / Velvære

Roche er et av verdens ledende firmaer innen legemidler og diagnostikk. 

Selskapet ble grunnlagt i 1896 av Fritz Hoffmann La-Roche og fremstår i dag som et solid børsnotert firma hvor etterkommerne fremdeles har aksjemajoritet. Hvert år blir ca 20% av den samlede omsetning reinvestert i forskning og utvikling av nye produkter.

Roche er et av verdens ledende innovative selskap innen forskningsfokusert helse, med hovedkontor i Basel, Sveits. Vi har kombinerte satsningsområder med farmasøytiske og diagnostiske produkter, og er verdens største bioteknologifirma med differensierte medikamenter innen onkologi, virologi, inflammasjon, metabolisme og sykdommer i sentralnervesystemet. Roche er også nummer én på verdensmarkedet innen in-vitro diagnostikk, vevsbasert kreftdiagnostikk og en pionér innen diabetesbehandling. Roche sin strategi for Pasienttilpasset behandling tar sikte på å ha tilgjengelig medikamenter og diagnostikk som muliggjør synlige forbedringer innen menneskers helse og livskvalitet og overlevelse for pasienter.

Vi har to avdelinger i Norge, en som har legemidler (Roche Norge AS) og en som har diagnostisk utstyr (Roche Diagnostics Norge AS).

Roche Diagnostics er et av verdens ledende selskaper innen in-vitro diagnostikk, medisinsk og bioteknologisk forskning og PCR-baserte tester. Vi leverer helautomatiske analysesystemer for små og store laboratorier, samt har utstyr til pasientnær testing og apparater som gir mennesker med diabetes muligheten til å teste sitt eget blodsukkernivå. Mer om våre produkter til forskning. I Norge forholder vi oss til Norske Laboratorieleverandørers Forening (NLF) sine retningslinjer, vennligst se NLF sine etiske retningslinjer og Medtek Norge (Tidligere LFH) sine samarbeidsavtaler, Helse Sør Øst, Helse Vest, Helse Midt-Norge og Helse Nord.

Roche Diabetes Care er en pioner innen utvikling av systemer for blodsukkermåling og en global leder innen diabetesbehandlingssystemer og tjenester. I mer enn 40 år har Accu-Chek merkevaren vært dedikert til å gjøre det mulig for mennesker med diabetes å leve så normalt og aktivt som mulig, og gjøre helsepersonell i stand til å behandle sine pasienter på en optimal måte. I dag tilbyr Accu-Chek porteføljen innovative produkter og virkningsfulle løsninger for enkel og effektiv diabetesbehandling, innen alt fra blodsukkermåling til databehandling og insulinleveranse. Accu-Chek-merkevaren omfatter blodsukkerapparater, insulinpumper, blodprøvetakere, databehandlingssystemer og opplæringsprogrammer – som leder til medisinsk utbytte. For mer informasjon, besøk www.accu-chek.com.

Roche Norge AS jobber med salg og markedsføring av legemidler. Roche satser på medisiner innenfor Kreft, Leddgikt og Virologi (Hepatitt og Influensa). Det er med fokus på innovasjon og effektivitet Roche har findyrket sine evner til å utvikle nye medikamenter og oppnådd en ledende markedposisjon innen de viktige terapeutiske områdene virologi, onkologi, anemi, transplantasjon og revmatisme.

I Norge er vi totalt 145 ansatte som arbeider med salg og markedsføring. På verdensbasis har Roche 91 700 ansatte.

Besøk www.roche.com for mer informasjon.

Les mer
Fakta om Roche Diagnostics Norge AS
Hovedkontor
Basel, Sveits
Antall ansatte
10000+
Etablert år
1894
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Head of Marketing & Solutions

Fakta om Roche Diagnostics Norge AS

Adresse

Brynsengfaret 6 B, 0667 Oslo