<  
>  

Valhall Eiendom Krøttøy AS

Reiseliv / Turisme / Event

Er du/dere de vi leter etter ?

Vi søker etter noen som ønsker å drive et helt spesielt sted. Valhall er et skjærgårdshotell og et naturopplevelsessenter som ligger på Krøttøy, i Harstad kommune. Fra Harstad går det hurtigbåt ut hit, med 2-4 avganger daglig.

Valhall har 48 sengeplasser fordelt på enkelt og dobbeltrom. Vi har 2 konferanserom,restaurant, bar og sauna. Valhall tilbyr overnatting, bespisning , opplevelser og konferanse i rolige og naturskjønne omgivelser. Vi har gjester både fra inn og utland. Det er også mange faste bedrifter som bruker oss . Det utenlandske markedet er økende, spesielt i vinterhalvåret. De kommer for å se nordlyset og oppleve hvalsafari.

Vi har at stort aktivitetsmangfold. Vi leier ut kajakker, fiskebåter og sykler. I tilleg har vi Rib som brukes til safari i skjærgården. 

Grunnen til at vi ønsker noen til å overta driften er sykdom. Dette gjør at vi selv ikke kan fortsette med ordinær drift. Men vi tenker at vi skal bistå med å opprettholde aktivitetene og noe av driften på Valhall i en overgangsperiode.

Ta gjerne kontakt for mer info, dersom dette ser spennende ut. Her er muligheten uendelige !

For å se mer av det vi tilbyr se vår hjemmeside www.valhall.no 

Les mer
Fakta om Valhall Eiendom Krøttøy AS
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Valhall Eiendom Krøttøy AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Harstad

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig leder

Fakta om Valhall Eiendom Krøttøy AS

Adresse

Nordlysveien 134 9427 Meløyvær