<  
>  

BilXtra ønsker nye Franchisebutikker

Om franchisen

BilXtra er Norges største kjede for bildeler og bilutstyr. Vi opplever god vekst og ser gode muligheter for dyktige "grundere" til å starte egen BilXtra butikk. BilXtra er Norges største bilutstyrskjede med 75 detaljistforretninger som selger slitedeler, rekvisita, bilstereo, bilnavigasjon og båtutstyr samt utvalgte produkter for hjem og fritid.

BilXtra butikkene har som målsetning å tilby bileiere et bedre bilhold gjennom et stort utvalg kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. I tillegg skal vi gjennom vår kunnskap om bilhold veilede med gode råd og tips om hvordan kunden selv kan holde sin bil i tipp topp stand.

Ønkser du å starte opp en egen BilXtra butikk?

BilXtra kjeden er basert på franchise-prinsippet og gir butikken en rekke fordeler som kommer forbruker og forhandler til gode. Ønsker du mer informasjon angående mulighetene for å drive egen BilXtra butikk kan du ta kontakt med kjedekontoret ved hoh@sogb.no.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos BilXtra
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Om BilXtra

BilXtra bilverksted og BilXtra butikk, er en del av konsernet AS Sørensen og Balchen.

AS Sørensen og Balchen er en av de eldste og mest tradisjonsrike aktører i bilbransjen. Det ble etablert som handelsfirma og bilimportør i 1907 og har siden den tid vært en ledende distributør av slitedeler og rekvisita.

Leverandør til det norske ettermarked

I de senere år har Sørensen og Balchen bygget ut distribusjonsnettet i et høyt tempo. Gjennom oppkjøp og etablering av BilXtra-avdelinger har konsernet forsterket sin posisjon som Norges ledende distributør mot rekvisita- og verkstedsbransjen og BilXtra er i dag et av de mest kjente varemerker.