ISS søker ambisiøse kokker med erfaring fra hotell og restaurant som ønsker å bidra til at Equinors ansatte får en fantastisk matopplevelse. Hos oss kan du forvente deg en morsom og utfordrende stilling hos en kunde som setter store krav til leveransen.
Stillingene er kanskje noen av de mest spennende innenfor facility management og vi søker vi deg som drives av å skape glede, begeistring og engasjement blant gjester og ansatte hos Equinor. ISS skal levere matopplevelser til Equinor som en del av vår nye 5 årige kontrakt.
Som kokk er du med i den daglige driften av personalrestauranten med ansvar for å sikre gode gjesteopplevelser, samt sørge for etterlevelse av kvalitetssystemer som IK-mat og HMS. Mat og drikke levert fra ISS er en viktig komponent for å skape trivsel og produktivitet for alle ansatte og besøkende, kokkene våre er en nøkkelressurs for at kjøkkenets leveranse overgår forventningene.
Arbeid vil primært være på dagtid, men noe arbeid på kvelder når Equinor arrangerer selskaper må forventes. Stillingen gir deg mulighet til god balanse mellom jobb og fritid.
Hvorfor skal du velge oss?
ISS verdsetter sine servicehelter og prioriterer HMS høyt, slik at alle medarbeidere skal være trygge på jobb hos oss. Hver måned feirer og løfter vi servicemedarbeidere som har utmerket seg spesielt -- hvert år kårer vi en nasjonal og global vinner!
Du vil bli del av et sosialt, mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø som er basert på godt samarbeid, gode kundeopplevelser, høyt tempo og godt humør.
ISS Academy har 150 ulike klasseroms- og nettkurs innen flere fagområder som gir deg mulighet til videreutvikling og andre karrieremuligheter i ISS.
Vi tilbyr lønn etter avtale, konkurransedyktige betingelser og forsikringsordning.
Hvem er så du?
Vi ønsker at du har fagbrev, som har erfaring med kjøkkendrift fra hotell eller restaurant. Du er en pådriver for kvalitetsutvikling, serviceinnstilling og arbeidstrivsel. Du er selvstendig, strukturert og trives med høyt tempo.
Du er langt over gjennomsnittet opptatt av matfaget og du har kontroll på detaljene, samtidig som du evner se de store linjene. Videre tror vi at du har et smittende og godt humør, men at du likevel kan stille krav og vil være med å utvikle matopplevelsen på kontrakten gjennom de felles mål som settes.
Hvis du synes dette høres ut som en spennende utfordring gleder vi oss til å motta din søknad!
Søknader behandles fortløpende.
Adresse: Sandsli