Som kjøkkensjef på Aur Gjestegård har du ansvaret for driften av kjøkkenet, menyutvikling, samt kjøkkenønomien.
Vi ser etter en fleksibel person, med god erfaring fra hotell og restaurantbransjen. Du jobber i team med resten av avdelingene og rapporterer til daglig leder.
Du jobber vakter på kjøkkenet om morgen, dag- og kveldstid, planlegger bemanning og innkjøp for både den daglige driften, catering og selskapsservering.
Vi kan tilby en hverdag som du styrer mye selv, selvstendig arbeidsforhold og hvor vi gjerne prøver ut dine nye ideer og innspill.
Vi vil at du:
- Har fagbrev og god erfaring fra restaurantbransjen
- Er dyktig og engasjert
- Er blid, ryddig og liker å stå på
- Er en god kollega
- Har en brennende interesse for matlaging
- Er selvstendig, men liker å jobbe i team
- Har stå-på-humør og er service innstilt
- Snakker og forstår norsk
Til den rette kan vi til gjengjeld tilby:
- Et sterkt konsept
- Interessant og utfordrende arbeid
- En hyggelig arbeidsplass med trivlige kollegaer
- Godt arbeidsmiljø
- Fleksibel arbeidstid og mulighet til å påvirke egen arbeidsdag
- Konkurransedyktig lønn
Er dette noe for deg?
Send oss en e-mail!