Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsbeskrivelse
Vi søker en selvstendig, selvgående og kreativ kokk med stor arbeidskapasitet. Vi serverer en 3-retters middag med suppe, hovedrett og dessert alle dager i sesongen. I tillegg har vi a la carte-servering fra kaféen. I hovedsak baserer vi oss på lokale råvarer og alt lages fra grunnen av i vårt kjøkken, fra kraft til supper og sauser, via desserter, til alt bakverk. Her finnes ingen halvfabrikata eller ferdigprodukter. Av gode lokale råvarer kan jeg nevne: Tyin-Lam fra Svien i Øye, Fjellgris fra Valdres, Kastratkalv fra Katevold i Vang, hjort og elg fra lokale jegere, reinskjøtt fra Jotunheimen.
Fondsbu er ei turisthytte eid av DNT Oslo og Omegn, og ligger på Eidsbugarden i Jotunheimen. Fondsbu drives av Solbjørg Kvålshaugen (15 år) og har 100 senger. Vi er kjent for god mat og bruker for det meste lokale råvarer. Vi har også en godt besøkt kafé på Fondsbu. Vi har to adskilte sesonger i året; sommersesong fra juni - oktober og vintersesong fra februar - mai. Vi har gjennomsnittlig rundt 9000 overnattinger per år og godt gjennomsnittsbelegg.
Les mer om
Fondsbu DNT v/ Solbjørg Kvålshaugen
Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter
Lagre stillingen
Du kan lagre denne stillingen i en personlig liste.