MOT i Brystet - Kalender til inntekt til Brystkreftforeningen - 2015
Utviklet, fotograferte til, ferdigstilte, organiserte, administrert, solgte og markedsførte MOT i Brystet kalenderen 2015 - til inntekt til Brystkreftforeningen. Utviklet og designet en nettside for nettbasert salg av kalenderen. Mitt firma u2pia AS stod bak produksjonen som fikk landsdekkende presse. Jeg stod i spissen av prosjektet som prosjektleder. Les mer
Fotografi
Portrettfoto
Pressefoto
Fotoredigering
Adobe Photoshop
Journalistikk
Fotojournalistikk
PR-arbeid
Presseskriv
Markedsføring
Digital markedsføring
Likte du dette prosjektet?

Andre prosjekter av Adelheid Wiegand

Likte du dette prosjektet?
Adelheid Wiegand
Fotojournalist, oversetter, webdesigner, Sel
Entusiastisk, språkkyndig og reiseglad gründer med bred erfaring innen fotojournalisme, PR, digitale medier, webdesign, idé / konseptutvikling samt salg og markedsføring. Evner å sette meg inn i det meste for å produsere tekst og bilder som fenger publikum. Elsker mennesker og kommunikasjon på høyt nivå og har et bredt spekter av interesser. Som fotojournalist har jeg i årenes løp levert til alt fra internasjonale tattoveringsmedier som Engelske "SkinDeep" og "Tattoo Revolution" til nisjemedier som "Pinstripes and Custom Culture" - også Engelsk. Siden jeg i 2013 flyttet tilbake til Norge etter nesten 20 år utenlands, har jeg levert alt fra pressemeldinger og portrettintervju til webinnhold, salg og markedsrelaterte tekster for bruk i sosiale medier. Med en allsidig kompetanse og erfaring tar jeg på meg skriveoppdrag innen det aller meste.
Vis profil
Aktuelle Arbeidssteder
Selv om jeg har base på Otta i Gudbrandsdalen har jeg anledning til å ta på meg oppdrag over hele vårt landstrakte land såvel som utenlands. Jeg er på reisefot med forskjellige oppdrag annenhver uke og hver uke ute i felten følges som regel opp med en uke på kontoret. Jeg er veldig fleksibel i henhold til arbeidstider og steder.