Front Innovation AS

Konsulenttjenester: Øvrig

Front Innovation AS bistår andre selskap med innhenting av kapital til forskning, utvikling og energibesparende tiltak. Fellesnevneren for vår kjerneaktivitet er statlige og internasjonale tilskuddsmidler.

Vi ble etablert i Stavanger av unge gründere og FoU-entusiaster med erfaring innen strategisk rådgivning, finans, startups og innhenting av kapital for forskning og utvikling for oljenæringen. I dag er vi et selskap i sterk vekst med rundt 200 kunder på tvers av bransjer og regioner i Norge. Vårt mål er å bli Norges ledende selskap innen det vi gjør, og har et utgangspunkt som gjør oss selvsikre på at vi kan utfordre markedet med en tilnærming som ikke er tilstede i konkurransebildet i dag.

Vi har en særlig interesse i våre kunders kommersielle utgangspunkt og initiativer for å utvikle sin egen konkurranseevne gjennom innovasjon. Gjennom vår unike ekspertise innen fagfeltet innovasjonsfinansiering hjelper vi kunder med å realisere sine FoU- og energiledelsesprosjekter. Slik vi ser det, bidrar denne realiseringen til å skape verdi, arbeidsplasser og bringer samfunnet fremover, gjerne på en mer miljøvennlig måte. Derav mottoet vårt; “Bringing innovation forward”.

Les mer
Fakta om Front Innovation AS
Hovedkontor
Forus
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2014
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Kontaktperson

Business Development Manager

Fakta om Front Innovation AS

Adresse

Kanalarmen 10, 4033 Stavanger