<  
>  

Front Innovation AS

Konsulenttjenester: Øvrig

Front Innovation AS bistår andre selskap med innhenting av kapital til forskning, utvikling og energibesparende tiltak. Fellesnevneren for vår kjerneaktivitet er statlige og internasjonale tilskuddsmidler.

Vi ble etablert i Stavanger av unge gründere og FoU-entusiaster med erfaring innen strategisk rådgivning, finans, startups og innhenting av kapital for forskning og utvikling for oljenæringen. I dag er vi et selskap i sterk vekst med rundt 200 kunder på tvers av bransjer og regioner i Norge. Vårt mål er å bli Norges ledende selskap innen det vi gjør, og har et utgangspunkt som gjør oss selvsikre på at vi kan utfordre markedet med en tilnærming som ikke er tilstede i konkurransebildet i dag.

Vi har en særlig interesse i våre kunders kommersielle utgangspunkt og initiativer for å utvikle sin egen konkurranseevne gjennom innovasjon. Gjennom vår unike ekspertise innen fagfeltet innovasjonsfinansiering hjelper vi kunder med å realisere sine FoU- og energiledelsesprosjekter. Slik vi ser det, bidrar denne realiseringen til å skape verdi, arbeidsplasser og bringer samfunnet fremover, gjerne på en mer miljøvennlig måte. Derav mottoet vårt; “Bringing innovation forward”.

Fakta om Front Innovation AS
Hovedkontor
Forus
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2014
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Kontaktperson

Business Development Manager

Fakta om Front Innovation AS

Adresse

Kanalarmen 10, 4033 Stavanger