<  
>  

Salita tolke- og translatørtjeneste AS

Utdanning / undervisning
SALITA Tolke- og translatørtjeneste AS er en av Norges største private landsdekkende leverandør av språktjenester. Vi har 20 års erfaring i bransjen, store kvalitetsleveranser samt moderne teknologiske løsninger gjør oss til en markedsledende formidler av tolke- og oversettelsestjenester. OVER 150 SPRÅK Vi leverer tolketjenester og oversetter dokumenter på over 150 språk. Kundenes språkutfordringer løses ved hjelp av skreddersydde tjenester utført av kvalitetssikrede, erfarne tolker og oversettere på de fleste språk og dialekter. ISO-SERTIFISERT SALITA Tolke- og translatørtjeneste AS har et kvalitetsstyringssystem som er sertifisert gjennom Bureau Veritas i henhold til den internasjonale standarden ISO 9001-2008. Dette betegner den høye kvaliteten på våre tjenester. Alle våre språkmedarbeidere har taushetsplikt.
Fakta om Salita tolke- og translatørtjeneste AS
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Salita tolke- og translatørtjeneste AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Hele Norge
Jobbmuligheter i Salita tolke- og translatørtjeneste AS
Jobbmuligheter i Salita tolke- og translatørtjeneste AS

Ønsker du å jobbe som tolk for Salita tolke- og translatørtjeneste AS? Vi er på utkikk etter deg som allerede jobber som tolk, men ønsker mer å gjøre, eller deg som er interessert i tolkeyrket og ønsker å vite mer om hva dette innebærer.

Vi opplever en økning i tolkeoppdrag, og ønsker spesielt å komme i kontakt med tolker på tigrinja, kurmanji, badini, somali, arabisk, pashto, vietnamesisk, dari, farsi, polsk, tyrkisk (og mange andre språk).

Dersom du ikke har tolkeerfaring fra tidligere, men ønsker å vite mer om yrket og hva en tolk gjør holder vi kurs og driver kontinuerlig opplæring. Å jobbe som tolk er krevende og innebærer mye ansvar - men det er også veldig interessant og givende.

Det kan være ustabilt i forhold til ordretilgang, men på en annen side er det også et fleksibelt yrke hvor man selv tilpasser hvor mye man kan/ønsker å jobbe i forhold til f.eks studier, familie eller annen jobb. De fleste oppdrag foregår på dagtid (mellom 08.00-16.00) - så å jobbe som tolk krever at man har ihvertfall noe kapasitet ledig i vanlig arbeidstid iløpet av ukedagene.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

For studenter er det en fin jobb ved siden av studier siden tolkeoppdrag ofte er av kortere varighet og kan passe inn i studiehverdagen, samt at man kan si nei til oppdrag i eksamensperioder osv.

Samtidig gir tolkejobben ofte interessante innblikk i den offentlige hverdagen i Norge, noe som kan være nyttig også for studiene sin del.

Bli kjent med Salita tolke- og translatørtjeneste AS

Bildegalleri

Kontaktperson

Rekrutteringsansvarlig
Jobbmuligheter (2)

Fakta om Salita tolke- og translatørtjeneste AS

Adresse

Pilestredet 17, 0164 Oslo