Salita tolke- og translatørtjeneste AS

Utdanning / undervisning
SALITA Tolke- og translatørtjeneste AS er en av Norges største private landsdekkende leverandør av språktjenester. Vi har 20 års erfaring i bransjen, store kvalitetsleveranser samt moderne teknologiske løsninger gjør oss til en markedsledende formidler av tolke- og oversettelsestjenester. OVER 150 SPRÅK Vi leverer tolketjenester og oversetter dokumenter på over 150 språk. Kundenes språkutfordringer løses ved hjelp av skreddersydde tjenester utført av kvalitetssikrede, erfarne tolker og oversettere på de fleste språk og dialekter. ISO-SERTIFISERT SALITA Tolke- og translatørtjeneste AS har et kvalitetsstyringssystem som er sertifisert gjennom Bureau Veritas i henhold til den internasjonale standarden ISO 9001-2008. Dette betegner den høye kvaliteten på våre tjenester. Alle våre språkmedarbeidere har taushetsplikt.
Les mer
Fakta om Salita tolke- og translatørtjeneste AS
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Salita tolke- og translatørtjeneste AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Norge
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Rekrutteringsansvarlig

Fakta om Salita tolke- og translatørtjeneste AS

Adresse

Pilestredet 17, 0164 Oslo