<  
>  

Nevra Aparthotell

Hotell / overnatting

Hotellet ligger fantastisk til på Nordseter, med kort avstand til Lillehammer sentrum, Sjusjøen og Hafjell. Nordseter er ideelt for ferie både om sommer og vinter.

Med våre selvbetjente og rimelige leiligheter er dette et flott utgangspunkt for familieferier. Leilighetene er fullt utstyrt og god standard. Vi tilbyr gratis aktiviteter som blant annet inkluderer spillerom, treningsrom og badstue.

Hotellet er et perfekt utgangspunkt for tur i fjellet, enten det skulle være til fots eller med ski på bena. Nordseter er et flott sted for trening og forberedelser mot Birkebeineren, både på sykkel og ski.

Nordseters eneste skiheis ligger 10 meter utenfor hotellet, og er perfekt for nybegynnere og barn.

Les mer
Fakta om Nevra Aparthotell
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Lillehammer

Ledige stillinger hos Nevra Aparthotell

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Lillehammer
Bildegalleri

Kontaktperson

Fakta om Nevra Aparthotell

Adresse

Nordsetervegen 1347, 2618, Lillehammer