IFS Norge AS

IT: Hardware / Software, Konsulenttjenester: IT

IFS er en ledende, global leverandør av forretningssystem til mellomstore og store virksomheter. Vi leverer et fleksibelt og fremtidssikkert forretningssystem som er utviklet i nært samarbeid med våre kunder.

Våre engasjerte, dyktige konsulenter har dyp bransjekompetanse og innsikt i våre kunders virksomhet. Vår løsninger er utviklet for dagens krav så vel som for fremtidens. De hjelper virksomheter verden over med å videreutvikle seg i takt med omverden.

Visjon

Vår visjon er å inspirere til stadig forbedring og vekst.

Les mer
Fakta om IFS Norge AS
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

IFS Young Professionals Program Trainee

IFS Young Professionals Program gir deg en unik start og mulighet til å utvikles til en av IFS mest ettertraktede konsulenter eller selgere. For å uppnå dette har vi lagt opp et program bestående av 5 deler: Del 1: Lokal introduksjon – du blir kjent med det lokale kontoret ditt, teamet ditt og din egen buddy. Del 2: IFS introduksjon – informasjon om IFS, konsulent- og selgerrollen samt kundene våre. Del 3: Introduksjon til ERP og IFS Applications utifra et prosess- og industriperspektiv Del 4: Eksklusiv produktopplæring på vårt kontor i Colombo, Sri Lanka. Del 5: Kompetansutvikling knyttet til din rolle. Under deler av introduksjonen får du treffe andre Young Professionals som deltar på liknende program på andre IFS kontor i Europa. Introduksjon på Sri Lanka Etter introduksjonen i Skandinavia kommer du, sammen med de øvrige deltakerne i Young Porfessionals Program, til å dra til Sri Lanka i noen uker for å få mer opplæring i vårt produkt IFS Applications. En stor del av vår produktutvikling skjer på Sri Lanka, og besøket gir en unik mulighet til å bli kjent med kollegaene våre der samt kulturen på Sri Lanka allerede fra starten av din karriere. Dette skjer etter opplæringen på Sri Lanka Etter du kommer hjem fra Sri Lanka er det på tide å prøve å fly – som konsulent eller selger – i et kundeprosjekt. For at du skal få de beste forutsetninger for å lykkes i din nye rolle, vil du få en ”buddy”; en erfaren kollega som skal være der og gi deg nødvendig støtte så du kan utvikle deg i den nye rollen din. Allerede  høsten/vinteren 2016 får du opplæring i de områdene som er tilknyttet den nye rollen din. Etter programmet Etter at programmet er ferdig kommer du til å fortsette å utvikle deg som konsulent eller selger i IFS. Programmet gir deg en unik innsikt i våre produkter og løsninger, og dette er verdifulle erfaringer du tar med deg videre i den nye rollen. Etter avsluttet program er det opp til deg selv – i nær dialog med din sjef – å bestemme i hvilken regning og i hvilket forretningsområde du vil forsette, og hvor mye ansvar du skal påta deg. Du vil også bli en del av IFS Young Professionals Forum. Formålet med forumet er å utveksle erfaringer og kunnskap, bygge relasjoner med øvrige deltakere og å sikre utvikling i forhold til rollen din.
Antall traineer
1
Sted
Stavanger, Asker
Les mer

Bildegalleri

Adresse

Skysstasjonen 11, Postboks 3
1371 Asker