Salten Fiskeindustri AS

Øvrig

Salten Fiskeindustri AS er morselskap i et nyetablert sjømatkonsern, som nå bygger opp en verdikjede på hvitfisk i Saltenregionen. Bodø Fiskemottak, Nordnorsk Klippfisk Kompani og Taste of North Drift er heleide datterselskap som skal drive med fiskemottak, ferskpakking, salting til egen klippfiskproduksjon, samt tørrfisktilvirking til egen lutefiskproduksjon. Selskapet selger i dag gryteklar klippfisk til det norske markedet – og tradisjonelle klippfiskvarianter for eksport til Brasil og Karibien. Fra om med 2019 vil økt produksjonskapasitet fra nytt klippfisktørkeri i Bodø også fordre inntreden i nye markeder. Gjennom datterselskap i Tysfjord er konsernet i dag landets største produsent av lutefisk til dagligvaremarkedet. Ferdig utbygd vil selskapene ha en produksjonskapasitet på mer enn 3500 tonn ferdigvarer og omsette for 200-300 MNOK pr år.

Les mer
Fakta om Salten Fiskeindustri AS
Hovedkontor
Bodø
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Salten Fiskeindustri AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Bodø

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Salgs- og markedssjef

Fakta om Salten Fiskeindustri AS

Adresse

Sjøgata 21 8006 Bodø