nal von minden B.V.

Farmasi / Legemiddel

nal von minden

Din partner innen profesjonell diagnostikk
Kompetanse og innovasjon

I over 30 år har førsteklasses produktkvalitet og utmerket service vært viktige grunnpilarer i vår virksomhet. Vårt innovative produktsortiment utvikles stadig og består av hurtigtester samt laborartorie-undersøkelser for identifisering av narkotiske stoffer og medisinsk diagnostikk. Våre
produkter videreutvikles kontinuerlig og tillegges den høyeste kvalitetsstandard. Vårt ISO 13485-sertifikat vitner om vår kvalitetsfilosofi. Vårt laboratorium ligger i Regensburg, Tyskland, og er utrustet for å gi omfattende støtte for individuelle resultater, personlige konsultasjonstjenester for ulike testmetoder og tolkning av testresultat.

 

Kompetent service

Våre internasjonale team holder til i Regensburg, Moers og Haag, hvor de betjener kunder fra hele Europa. Vi strekker oss hele tiden for å videreutvikle nal von mindens kundeservice. Vår allsidige service inkluderer omfattende og personlig rådgivning samtidig som vi har en rask
og enkel bestillingsprosess. På anmodning kommer vi gjerne på individuelle besøk for å presentere våre produkter og gi on-site rådgivning.
Som deres pålitelige leverandør vil vi alltid kunne oppfylle deres individuelle behov og bistå dere med markedets nyeste produkter.

Les mer
Fakta om nal von minden B.V.
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Nederland

Ledige stillinger hos nal von minden B.V.

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Nederland

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Product & Service Consultant Benelux and Scandinavia

Fakta om nal von minden B.V.