<  
>  

Kolibri Musikkakademi

Utdanning / undervisning, Media / Underholdning, Kultur / Kunst / Øvrige kreative fag

Bedriften Kolibri Musikkakademi ble etablert i 2010 med ønske å skape et musikkmiljø som både stiller krav til elever og har et interessant læringsprosess som sorger at elevens motivasjon, glede og interesse beholdes.

Lærere som underviser har høyt utdannelse og får tilleggs opplæring/instruksjoner for å kunne undervise etter vår skoleplan.

Det tilbys kurs i piano, trekkspill, gitar, klarinett, cello, fiolin, sang, musikkteori og noteopplæring.

Andrijana Vuckovic (grunder) kommer opprinnelig fra Serbia og har avsluttet sin masterutdannelse ved Kunst Akademiet i Beograd før hun reiste til Norge i 2007 for å studere en mastergrad til i piano utøvende musikk ved Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo. Etter at hun har studert og jobbet med pianoundervisning på diverse musikksteder i både Serbia og Norge, ønsket Andrijana å lage et nytt undervisningsopplegg med musikktimer som ville inneholde de beste elementene fra serbisk og norsk musikk- og piano- skole.

Les mer
Fakta om Kolibri Musikkakademi
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo, Stavanger

Ledige stillinger hos Kolibri Musikkakademi

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo, Stavanger
Bildegalleri

Kontaktperson

Adresse

Sofies gate 3A 0170 Oslo