DMP Nordic AS

Media / Underholdning, Kommunikasjon / PR, Salg / Markedsføring

Vi hjelper bedrifter med å produsere innhold og utnytte digitale kanaler med formål om å øke salg og styrke sin merkevare gjennom kreativ-, data dreven- og målrettet markedsføring. Vår visjon er å øke ytelse og effektivitet ved å alltid bruke ny teknologi og bransjens siste markedsføringskunnskap for å levere høyest mulig verdi til våre kunder.

Våre leveranseområder strekker seg gjennom verdikjeden av moderne markedsføring for å skape god avkastning på markedsføringsbudsjettet gjennom Konseptutvikling, Innholdsproduksjon, strategisk markedsføring via Sosiale Medier og Influensere.

Vi er unge og motiverte, selskapet vårt er også ungt og ble stiftet i juli 2018. Siden da har vi har jobbet med merkevarer som blant annet Volvo, Bjørn Dæhlie, Høyer, Lexus og Gjensidige. Dette som et resultat av vår høye arbeidsmoral og evnen til å tenke alternativt med en kreativ og kostnadseffektiv tilnærming i vår leveranse.

Det hele startet med produksjon av reklamemateriale, hvor vi raskt forsto at verdien av materiale som blir produsert avhenger fullstendig av hvordan det distribueres. Vi har det siste året dypdykket inn i funksjonaliteter og algoritmene til Google, Facebook og LinkedIn for å kunne hjelpe bedrifter distribusjon av reklamemateriale i øverste klasse. 

 

Les mer
Fakta om DMP Nordic AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2018
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo

Ledige stillinger hos DMP Nordic AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo
Bildegalleri

Kontaktperson

Head of Digital Management

Adresse

Ensjøveien 20, 0661 Oslo