<  
>  

DMP Nordic AS

Media / Underholdning, Kommunikasjon / PR, Salg / Markedsføring

"Marketing solutions with creative, emotional and data-driven results"

Vi hjelper bedrifter med å produsere innhold og utnytte digitale markedsførings kanaler. Vår visjon er å øke ytelse og effektivitet ved å alltid bruke ny teknologi og bransjens siste markedsføringskunnskap for å levere høyest mulig verdi til våre kunder.

Våre leveranseområder strekker seg gjennom verdikjeden av moderne markedsføring for å skape god avkastning på markedsføringsbudsjettet til bedrifter gjennom Konseptutvikling, Innholdsproduksjon, strategisk markedsføring via Sosiale Medier og Influensere.

 Vi er i dag 8 ansatte og har ambisjoner om kraftig vekst. Vi ønsker deg som kunne tenke deg å se på DMP Nordic som en livsstil, relativt til en arbeidsplass. 

Les mer
Fakta om DMP Nordic AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2018
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo

Ledige stillinger hos DMP Nordic AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo
Bildegalleri

Kontaktperson

Head of Digital Management

Adresse

Ensjøveien 20, 0661 Oslo