DMP Nordic AS

Media / Underholdning, Kommunikasjon / PR, Salg / Markedsføring

Vi hjelper bedrifter med å produsere innhold og utnytte digitale kanaler med formål om å øke salg og styrke sin merkevare gjennom kreativ-, data dreven- og målrettet markedsføring. Vår visjon er å øke ytelse og effektivitet ved å alltid bruke ny teknologi og bransjens siste markedsføringskunnskap for å levere høyest mulig verdi til våre kunder.

Våre leveranseområder strekker seg gjennom verdikjeden av moderne markedsføring for å skape god avkastning på markedsføringsbudsjettet gjennom Konseptutvikling, Innholdsproduksjon, strategisk markedsføring via Sosiale Medier og Influensere.

Vi er unge og motiverte, selskapet vårt er også ungt og ble stiftet i juli 2018. Siden da har vi har jobbet med merkevarer som blant annet Volvo, Bjørn Dæhlie, Høyer, Lexus og Gjensidige. Dette som et resultat av vår høye arbeidsmoral og evnen til å tenke alternativt med en kreativ og kostnadseffektiv tilnærming i vår leveranse.

Det hele startet med produksjon av reklamemateriale, hvor vi raskt forsto at verdien av materiale som blir produsert avhenger fullstendig av hvordan det distribueres. Vi har det siste året dypdykket inn i funksjonaliteter og algoritmene til Google, Facebook og LinkedIn for å kunne hjelpe bedrifter distribusjon av reklamemateriale i øverste klasse. 

 

Les mer
Fakta om DMP Nordic AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2018
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
11.10.2019
Oslo

Ledige stillinger hos DMP Nordic AS

Bli vår nye Intern på deltid i et morsomt og hardtarbeidende arbeidsmiljø
27.09.2019 Oslo
Vi søker en fast fotograf til å bygge sin kundeportefølje i DMP Nordic med en attraktiv provisjonsmodell. Produktfotografi, portrettfotografi, natur, alt mulig. Du får stor kreativ frihet. Samtidig som du bygger din egen kundeportefølje, vil du høyest sannsynlig få løpende oppdrag fra vår kundebase. Dette, som en god sikring til kontinuitet, som er en utfordring når man jobber som frilanser. Stillingen vil gi deg tilgang til et miljø som kontinuerlig tenker nytt og er i rask utvikling innen markedsføring. Dine muligheter for utvikling som fotograf eller annet som viser seg å passe deg, har ingen grenser.  Vi ønsker deg som har erfaring innen fotografi og liker å jobbe med mennesker.  Vi SELGER ikke kunder foto- eller markedsføringstjenester, vi HJELPER dem med å fremstå bedre og øke deres inntekter. 
11.10.2019 Oslo
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Head of Digital Management

Adresse

Ensjøveien 20, 0661 Oslo