Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsbeskrivelse
COME ROCK RESTAURANT NORDA
mars 2019 blir en fantastisk dag - Clarion Hotel The Hub åpner og ønsker sine første gjester velkommen til Norges mest innholdsrike hotell. The Hub har uslåelig beliggenhet, omfattende konferansefasiliteter og 810 lekre rom. Men det blir ikke bare et hotell for byens besøkende; det åpner dørene for hele Oslo by! Hotellets barer, Hub Bar og Bonbon Bar, samt Norda, dets restaurant i 13. etasje blir så rå at vi er sikre på at alle kommer til å ville henge hos oss, og det er i Norda du skal briljere.
Norda ligger i hotellets 13. etg og skal by på spennende urbane smaker og bærekraftige råvarer av lokal forankring. Konseptet er basert på ideen til stjernekokken Marcus Samuelsson. Norda får råvarer fra hotellets GrowHub, der det dyrkes grønnsaker, urter og blomster.
Nå søker vi søker flere erfarne hovmestere og á la carte servitører til Norda.
I tillegg til kunnskap om og passion for mat og drikke, er det viktig at du brenner for service og folk; både de du serverer og de du jobber med - dere skal faktisk åpne Norges mest innholdsrike hotell sammen! Vi ser etter deg som vil dele av din kunnskap og som vil lære av oss.
Du bør ha en del erfaring fra restaurantbransjen, gjerne også som leder. Du må evne å tenke raskt for å finne gode løsninger både når det gjelder forbedringsarbeid og problemløsning.
Det er en fordel om har kjenner til POS og har bestått skjenkeprøven eller avlagt Salut-kurs. Det er en fordel, men ikke et krav, om at du mestrer minst ett skandinavisk språk.
Hos oss får du:
Unik mulighet til å forme Norges mest innholdsrike hotell og møtearena
Et inspirerende og nyskapende arbeidsmiljø
En jobb full av opplevelser og hyggelige bekjentskaper
Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.