Vi har ledig jobb som kokk i 80 % fast stilling ved Blå Kors Klinikk Skien
Er du kokk med fagbrev, er allsidig og vil bli del av et meningsfylt arbeid ved en av landet største virksomheter for behandling av avhengighetslidelser, kan dette være jobben for deg! Dette er en dagtidsstilling med arbeid hver 4. helg.
Kjøkkenet har ansvar for all tilberedning av måltider ved klinikkens to lokalisasjoner i Skien. I tillegg til pasientservering har kjøkkenet også ansvar for å lage mat til personalkantine og møter / interne arrangement til ansatte. Som kokk ønsker du å tilby et sunt og variert kosthold for våre pasienter sammen med dine kollegaer på kjøkkenet.
Menyen er en blanding av norsk husmannskost, nye mattrender og matkonsepter utarbeidet av kjøkkenets team av kokker.
Blå Kors klinikk Skien tilbyr spesialisert behandling til voksne med rus- og avhengighetsproblemer. Vi holder til sentralt i Skien og på Borgestad. Her kan du lese mer om oss:
Arbeidsoppgaver
- Sikre at maten er variert, vellaget og presentabel
- Bidra til at kjøkken og avdelinger holder høy hygienisk standard
- Sikre at råvarer blir utnyttet best mulig
- Delta i kjøkkenets turnusordning med jobb hver 4 helg
Kvalifikasjoner
- Kokk med fagbrev
- Relevant erfaring
- God kunnskap om IK-mat, matsvinn og bærekraft
- Førerkort klasse B
Personlige egenskaper vi verdsetter:
- Kunne arbeide planmessig, effektivt og hygienisk
- Være kreativ og ha estetisk sans
- Være nysgjerrig, engasjert og målbevisst
- Selvstendig med gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper
- Allsidig, med evne til improvisasjon
- Fleksibel - må være innstilt på å veksle mellom arbeidsoppgaver
- Positiv til nye utfordringer og trives med hektisk arbeidshverdag
- Være serviceinnstilt
Vi vektlegger personlig egnethet til et krevende fysisk yrke
Vi legger også vekt på evne til å utføre opplæring og veiledning av assistenter og pasienter i institusjonen
Vi tilbyr
- Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver
- Dagtidsjobb og arbeid hver 4.helg
- Bli del av et meningsfylt og godt arbeidsmiljø
- God pensjonsordning
- Tilgang til treningsrom
- Arbeid i en veletablert ideell virksomhet
Generell informasjon
Intervjuer vil foregå fortløpende etter hvert som søknader kommer inn.
Søknadsfrist: 27.02.2024
Tiltredelse: 1. april 2024 eller etter avtale
For flere opplysninger kontakt:
Kjøkkensjef/seksjonsleder Håvard Strømsodd, Tlf: Logg inn for å se kontaktinformasjon