<  
>  

Trainee i Thommessen

Stillingstype
Antall traineer
1 (flere)
Sted
Utdanningsnivå
Bachelorgrad eller tilsvarende
Mastergrad eller høyere
Erfaringsnivå
1+ - 5 år arbeidserfaring
Fagområde
Jus
Trainee i Thommessen

En trainee-plass i Thommessen er en smakebit på hva som venter deg innenfor våre dører. 

Innhold
Gjennom fire intensive uker får du et unikt innblikk i hvordan hverdagen din ville vært dersom du var advokatfullmektig hos oss.

Som trainee i Thommessen får du:

  • Tilknytning til en avdeling og blir involvert i saker på samme måte som en fullmektig. Hvordan dagene vil se ut avhenger av hvilke prosjekter du er involvert i når du er hos oss.
  • En fadder som veileder deg og sørger for at du får varierte arbeidsoppgaver du lærer av. Fadderen bidrar også til at du trives under oppholdet og sørger for at du er en naturlig del av vårt sosiale miljø.
  • Løpende konstruktive tilbakemeldinger på jobben du gjør. 
  • Invitasjon til våre trainee-middager og andre arrangementer også etter oppholdet hos oss.

Hensikten med trainee-ordningen er at du skal bli kjent med oss og vi skal bli kjent med deg. Hvis du får trainee-plass hos oss er det fordi vi tror du kan trives og vokse videre hos oss når du er ferdig med å studere. Mange  som jobber hos oss har gått samme vei før deg. Du finner flere av dem blant våre advokatfullmektiger, advokater og partnere.

Alle studenter som har gjennomført minst to år med jusstudier kan søke trainee-stilling hos oss. Gode akademiske resultater er en forutsetning for alle som jobber i Thommessen. I tillegg bør du trives med å utfordre deg selv, og å tenke nytt.

Vi tar imot nye søknader og foretar intervjuer fortløpende. Intervjuene foretas ca et halvt år før oppholdet begynner. Din søknad bør derfor sendes i god tid før du ønsker opphold hos oss.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Advokatfirmaet Thommessen AS
logo
Ønsker du å jobbe med regnskap i et miljø preget av samarbeid og høyt kompetansenivå?
Vi ønsker å styrke økonomiavdelingen med en engasjert og lærevillig regnskapsmedarbeider. Du vil inngå i et hyggelig og kompetent team som består av 11 medarbeidere i Oslo og to i Bergen. Avdelingen har et bredt ansvarsområde som inkluderer regnskap, lønn, løpende og periodisk rapportering, analyse, prising, budsjettering og compliance.Du vil som regnskapsmedarbeider jobbe med varierte og løpende regnskapsoppgaver og bistå i måneds- og årsavslutninger, noe som gir gode muligheter for læring og utvikling. Thommessen har nye og flotte lokaler i VIA-bygget i Vika i Oslo.De tiltenkte arbeidsoppgaveneBehandling av inngående faktura, herunder kontering, bokføring, remittering/betaling via vårt økonomisystem XledgerRegistrering av utleggBidra med avstemminger og i månedsavslutningUtgående faktureringBidra ifm. revisjon/årsoppgjørØnskede kvalifikasjonerUtdanning innen økonomi og administrasjonGjerne litt erfaring innen økonomi/regnskap/revisjon, men nyutdannede oppfordres til å søkeGode Excel-ferdigheter og god systemforståelseGod muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelskØnskede personlige egenskaperFor å lykkes og trives i rollen så tror vi at du er nøyaktig, opptatt av gode rutiner, nysgjerrig og serviceinnstilt. Du liker å jobbe sammen med andre og vi ser etter deg som har lyst til å bidra til vårt miljø -- både faglig og sosialt.Hva kan Thommessen tilby deg?En variert regnskapsstilling i et av Norges ledende forretningsadvokatfirmaerJobbe sammen med kollegaer som engasjerer seg og bryr seg, om hverandre, klientene og samfunnet rundt, og som er opptatt av å dele kunnskap og jobbe mot felles målEt arbeidsmiljø preget av engasjerte og motiverte lagspillere, noe som reflekteres i høye skår i medarbeiderundersøkelseneOpplæring i prosjektledelse og Thommessens egen prosjektmodellFleksibilitet i form av Thommessens 3:2-modell, som innebærer at vi har mulighet til å jobbe to dager i uken fra hjemmekontor eller annet valgfritt stedSøknadsfristen er 30. januar, men vi behandler søkere fortløpende. Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via knappen "Søk her". Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Adresse: Oslo
Frist 30.01.2023
Les mer
Kontaktpersoner
Om Advokatfirmaet Thommessen AS

Vi er eksperter på alle forretningsjuridiske områder. Vi forstår klientens forretningsvirksomhet og bransje. Sammen finner vi de beste løsningene. Våre råd er tydelige, velfunderte og praktiske.


Advokatfirmaet som skulle bli Thommessen ble etablert i 1856. Det er ikke alle forunt å se historien skrives fra innsiden. Våre klienter har gitt oss den muligheten.


Vi var med da Sam Eyde skapte sitt industriimperium. Vi var med da vannkraften gjorde Norge til en energigigant, og vi var med da eventyret fortsatte på norsk sokkel. Sammen med våre klienter har vi bidratt sterkt til samfunns- og næringsutviklingen i Norge.

I dag har våre klienter plassert oss midt i internasjonaliseringen av næringslivet, utviklingen av rammeverket for den teknologiske revolusjonen og fremveksten av fornybar energi. Vi har fremdeles landets fremste virksomheter som våre klienter. I tillegg har vi stadig flere internasjonale virksomheter på vår klientliste.

Internasjonaliseringen av finansmarkedene og næringslivet påvirker våre klienter. Reguleringen av virksomheter er strengere. Lover og regler er mer komplekse og oppdateres oftere. Våre advokater kjenner gjeldende rett. Vi hjelper våre klienter med å realisere sine kommersielle målsetninger innenfor regelverket. Slik bruker vi vår kompetanse og erfaring til våre klienters fordel.