<  
>  

Røros kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Røros er en kommune i Sør-Trøndelag, grenser i nord til Tydal og Holtålen, i sørvest til Os i Østerdalen, i sør til Engerdal og i øst til Härjedalen i Sverige. Røros er en gammel bergstad. I Røros-regionen har det vært drift i over 40 koppergruver og i mer enn 200 kromgruver og -skjerp. Det er store kulturminneinteresser i området. Hele bergstaden står på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Grunnstenen til Rørossamfunnet var Røros Kobberverk. Reiselivsnæringen er svært viktig for Røros kommune, noe som gjenspeiles i at kommunen har over 370 hotellrom å tilby sine gjester og det er ca 3000 private hytter og fritidsboliger i kommunen. Det er beregnet at det er ca 1 million besøkende til Røros hvert år, og Rørosmartnan - et årlig vintermarked - trekker alene ca 75.000 tilreisende i løpet av 5 dager i februar. Fortsatt i dag er industri den største sysselsettende næring i Røros kommune. Av disse er det en stor konsentrasjon av designbedrifter så som HÅG, Røros Produkter, Røros Metall og Røros-Tweed. Befolkning 5 588 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Røros kommune

Org.nr.:939 898 743 Stillingsident: Presentasjon av stillingen :Blir du vår nye kollega på Øverhagaen bo-, helse og velferdssenter?Kort om stillingenVirksomhet
03.01.2022 Røros
Org.nr.:939 898 743 Stillingsident: Presentasjon av stillingen :Kort om stillingenRøros kommune har ledig en 100 % fast stilling som psykolog
18.01.2022 Røros

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Røros kommune