<  
>  

DLA Piper Norway

Advokattjenester / Prosedyre, Juridisk rådgivning

DLA Piper er et av verdens største advokatfirmaer fordelt i mer enn 30 land i Europa, Afrika, Asia, Amerika og Midt-Østen. I Norge er vi i overkant av 70 advokater og totalt 90 ansatte. Firmaet har et ungt partnerskap, men likevel et partnerskap med omfattende erfaring og tyngde fra både advokatbransjen og andre bransjer. Selv om vi er et internasjonalt firma, har vi en langvarig og solid lokal forankring i Norge.

DLA Piper bistår med forretningsjuridiske tjenester til nasjonale og internasjonale selskaper, organisasjoner og offentlig forvaltning. Advokatene i DLA Piper besitter inngående bransjeforståelse for markedene de opererer innenfor, både i Norge og utlandet.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i DLA Piper Norway
Jobbmuligheter i DLA Piper Norway

Tiltrekkes du av en arbeidsplass med fokus på fag, kunnskap og utvikling, samtidig som du setter pris på å jobbe i et firma med god takhøyde og et godt sosialt miljø?

Våre ansatte beskriver sin arbeidsplass som utfordrende og spennende. Her er læringskurven bratt, men ved å ha et åpent og inkluderende arbeidsmiljø er vår målsetning at alle ansatte skal føle seg trygge på å bli møtt med respekt, opplæring og veiledning.

Hva ser vi etter?
Vi ser etter deg som alltid gir det lille ekstra for å kunne levere litt mer enn forventet, samtidig som du ønsker å utvikle deg videre både profesjonelt og personlig. Vi ser også alltid etter personer med solide sosiale egenskaper, som i tillegg viser høy integritet og er pålitelige. For erfarne søkere vil naturligvis deres kunnskap og erfaring ut i fra vårt behov bli sterkt vektlagt.

Justrainee (internship) Internship

Som trainee i DLA Piper vil du få anledning til å fordype deg i ulike juridiske problemstillinger innenfor forskjellige fagfelt
Internship
2
Sted
Oslo
Les mer

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (9)
logo
Justrainee (internship)
Som trainee i DLA Piper vil du få anledning til å fordype deg i ulike juridiske problemstillinger innenfor forskjellige fagfelt, og omsette i praksis den teorien du allerede har tilegnet deg på studiet. De som allerede har vært hos oss sier at læringskurven er bratt, arbeidet er svært allsidig, og fremfor alt er tiden som trainee meget nyttig og utviklende i forhold til studiet. Som trainee vil du bli fulgt tett opp av en dedikert fadder, som oftest en advokat med flere års fartstid hos oss. Fadderen vil også sørge for at du raskt finner deg til rette både sosialt og faglig. Du er hjertelig velkommen til å delta på våre arrangementer av faglig eller sosial karakter som avholdes mens du er her. Bortsett fra i feriemåneden juli, har vi til enhver tid to til tre trainee’er hos oss. Et traineeopphold strekker seg normalt over fem uker. Etter hvert opphold utarbeider vi en evalueringsrapport. Denne rapporten gjennomgås med deg og traineeansvarlig for å gi deg en tilbakemelding på ditt opphold hos oss. Mange av de advokatfullmektigene vi ansetter rett fra universitetet har vært innom oss som trainee tidligere. I tillegg får du en utfyllende attest. Vi tar i mot søknader til stillingene som trainee løpende, og vi ansetter gjerne i god tid før selve oppholdet starter. Dersom du er interessert i et opphold hos oss, vil vi anbefale at du søker etter at du har gjennomført 2. avdeling. Da vil du ha størst utbytte av oppholdet.

Fakta om DLA Piper Norway

Adresse

Olav Vs gt 4 0114 Oslo