<  
>  

DLA Piper Norway

Advokattjenester / Prosedyre, Juridisk rådgivning

DLA Piper er et av verdens største advokatfirmaer fordelt i mer enn 30 land i Europa, Afrika, Asia, Amerika og Midt-Østen. I Norge er vi i overkant av 70 advokater og totalt 90 ansatte. Firmaet har et ungt partnerskap, men likevel et partnerskap med omfattende erfaring og tyngde fra både advokatbransjen og andre bransjer. Selv om vi er et internasjonalt firma, har vi en langvarig og solid lokal forankring i Norge.

DLA Piper bistår med forretningsjuridiske tjenester til nasjonale og internasjonale selskaper, organisasjoner og offentlig forvaltning. Advokatene i DLA Piper besitter inngående bransjeforståelse for markedene de opererer innenfor, både i Norge og utlandet.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Justrainee (internship) Internship

Som trainee i DLA Piper vil du få anledning til å fordype deg i ulike juridiske problemstillinger innenfor forskjellige fagfelt, og omsette i praksis den teorien du allerede har tilegnet deg på studiet. De som allerede har vært hos oss sier at læringskurven er bratt, arbeidet er svært allsidig, og fremfor alt er tiden som trainee meget nyttig og utviklende i forhold til studiet. Som trainee vil du bli fulgt tett opp av en dedikert fadder, som oftest en advokat med flere års fartstid hos oss. Fadderen vil også sørge for at du raskt finner deg til rette både sosialt og faglig. Du er hjertelig velkommen til å delta på våre arrangementer av faglig eller sosial karakter som avholdes mens du er her. Bortsett fra i feriemåneden juli, har vi til enhver tid to til tre trainee’er hos oss. Et traineeopphold strekker seg normalt over fem uker. Etter hvert opphold utarbeider vi en evalueringsrapport. Denne rapporten gjennomgås med deg og traineeansvarlig for å gi deg en tilbakemelding på ditt opphold hos oss. Mange av de advokatfullmektigene vi ansetter rett fra universitetet har vært innom oss som trainee tidligere. I tillegg får du en utfyllende attest. Vi tar i mot søknader til stillingene som trainee løpende, og vi ansetter gjerne i god tid før selve oppholdet starter. Dersom du er interessert i et opphold hos oss, vil vi anbefale at du søker etter at du har gjennomført 2. avdeling. Da vil du ha størst utbytte av oppholdet.
Antall interns
2
Sted
Oslo
Les mer

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om DLA Piper Norway

Adresse

Olav Vs gt 4 0114 Oslo