Global Stillas AS

Bygg / Anlegg / Entreprenør

Global Stillas AS, partner innen modul konstruksjoner og stillas systemer.
Du finner oss på Strømmen.  Vi driver med salg av brakker , kontor brakker, stillaser og stillashengere

Les mer
Fakta om Global Stillas AS
Hovedkontor
Strømmen
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2015
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
20.09.2019
Skedsmo

Ledige stillinger hos Global Stillas AS

Er du et salgstalent som ønsker nye utfordringer? Da kan dette være en unik mulighet for deg.  For vår bedrift på Strømmen søker vi etter en selger/ lagermedarbeider  som har god salgserfaring, gjerne innen byggebransje og trives i en hektisk arbeidshverdag.   Arbeidsoppgaver: Salg av stillas, tilhengere og modul konstruksjoner til proff- og privatmarkedet - direkte og over telefon / e-mail (også via nettbutikk i framtid). Jobbe mot nye kunder og bearbeide eksisterende kundeportefølje - stort fokus både på mersalg og storhandel! Utføre pre-salg beregninger av produktene (modul konstruksjoner, solkjerming systemer etc.). Forberede tilbud på forespørsler fra kunder. Forhandle tilbud/avtaler (inkl. priser og innhold av pakker). Kundeservice og rådgiving, inkl. teknisk support. Ta kontakt med produsentere når det gjelder teknisk informasjon til kunden. Demonstrere og presentere produkter til kunden, og, ved behov, organisere salgsmøter og representere bedriften på utstillinger. Gjennomgå lager tilgjengelighet med samarbeid med lager arbeider. Tett samarbeid med arbeider ansvarlig for markedsføring og e-handel. Ved behov, bistå med å pakke varer/produkter og klargjøre dem for transport. Levering av stillaser til kunder ved behøv   Ønskede kvalifikasjoner: Salgserfaring i byggebransje i Norge, gjerne mer enn 3 år, men det er ikke krav - viktig at du kan vise til salgsresultater. Selvgående med stor arbeidskapasitet og fleksibilitet. Resultatorientert. Meget god muntlig og skriftlig formuleringsevne på norsk (morsmål eller B2 / C1 nivå - må vise prøvebevis) og engelsk (B1 - B2 nivå - prøvebevis er ikke nødvendig). Gode datakunnskaper. God orden og nøyaktighet. Sertifikat kl. B. Ønskelig med utdanning og-/eller kurs som er relevant for salg.   Personlige egenskaper: Engasjert og utadvent. Initiativrik og uredd. Du trives med telefon og PC som verktøy. Evnen til å opptre som en rådgiver. Høy arbeidskapasitet og lett for å lære. Du er villig til å gjøre en innsats for egen karriere og vil vise deg som en ressurs. For å passe inn i miljøet må du være god til å samarbeide i og på tvers av team og ha et positivt humør.    Vi tilbyr: En spennnede og utfordrende stilling med store utviklingsmuligheter. Et godt arbeidsmiljø og videre karrieremuligheter. Gode lønnsmuligheter med provisjon og garantilønn i oppstarten og opplæring. Konkurransedyktige betingelser. Arbeidstid: Dagtid Jobbtype: Fast, heltid (deltid med faste vakter er også mulig)   Vi gleder oss til å høre fra deg! Send inn din søknad og CV under. Vi vil behandle søknader fortløpende.   Søknadsfrist: 30.08.2019   Krav til kompetanse Praksis Selger (detalj) Kompetanse Engelsk, Bokmål Adresse: Skjærvaveien 44 Strømmen 
20.09.2019 Skedsmo
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Skedsmo

Rekrutteringskalender

  • SEP 20
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

stillas

Fakta om Global Stillas AS

Adresse

Skjærvaveien 44 1466 Strømmen