TettPå! Bemanning

Rekruttering / HR / Bemanning
Tett på! Bemanning ble stiftet 2007, og er et bemanningsforetak som har en visjon om å være den samarbeidspartner som har den tetteste oppfølgingen av kunder, vikarer og kandidater. I deres arbeid er de svært fokusert på at deres samarbeidspartnere/ kunder bruker TettPå! Bemanning som et eksternt personalkontor, der selskapet tilrettelegger for innleie/ formidling av personell med den rette bakgrunnen i forhold til arbeidsoppgaver, arbeidstid, miljø osv.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos TettPå! Bemanning

På oppdrag fra Servi Group søker vi etter serviceingeniør for oppstart snarest. Jobben er særdeles selvstendig og spennende, der du alene og i team sammen med andre yrkesgrupper vil møte på nye og utfordrende problemstillinger daglig. Som serviceingeniør i Servi Group vil du kunne jobbe med nyinstallering, tilpasning, reparasjon og service på anlegg. Det vil bli en del arbeid med hydraulikk og mekanikk, men også noe med programmering og feilsøking på elektroniske komponenter. Arbeid vil foregå på egne anlegg og anlegg produsert av andre.Staben pr i dag er på 6 serviceingeniører, og det tas sikte på å øke bemanning til 8 i løpet av ett år.I jobben vil du kunne regne med mellom 50 og 100 reisedøgn pr år. Det godtgjøres for et fast reisetillegg pr overnattingsdøgn, samt Statens regulativ sine satser i forbindelse med reise/ diett. Arbeidstid er fleksibel, slik at man har mulighet for å jobbe seg opp fridager på prosjektene. Det vanligste er overnatting på hotell i forbindelse med jobber.Arbeidsssteder vil for det meste være i Midt- Norge og nordover, men også resten av landet. Det kan også påregnes noe offshore- arbeid. Nødvendig kursing vil bli gitt.Med i stillingen følger det gunstig og praktisk bilordning med servicebil. Imidlertid vil den nyansatte bli med for opplæring sammen med de fast ansatte i starten.Vi søker deg som:Har utdanning/ erfaring som industrimekaniker/ automasjonsmekaniker eller landbruksmekanikerHar erfaring med mekanikk, hydraulikk, industrirørlegging og noe elektro, samt litt sveising.Er selvgående og teknisk anlagtEr nysgjerrig og liker å finne ut av tingIkke gir deg ikke før alt et testkjørt og fungerer perfektEr flink til å kommunisere, og ser verdien av å innhente nødvendige innspill/ kompetanseKan styre egen hverdagSnakker og skriver flytende norsk.Har orden i hodet, og har evnen til å tenke logistikk, service, økonomi osvHar førerkort klasse BDette er en super sjanse til å skaffe seg en selvstendig stilling i en internasjonalt anerkjent bedrift innen hydrauliske systemer. Gunstige ordninger og god lønn i stabile og trygge omgivelser.Du som leser dette og har de rette forutsetningene for å søke: send din CV, samt noen ord om deg selv på mail havard@tpbemanning.no. Ta gjerne en telefon på 45239000 om du lurer på mere, og ta gjerne en titt på https://www.servi.no/ for faglig informasjon. Adresse: Sorgenfriveien 9,7031 Trondheim
27.09.2019 Trondheim

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere