<  
>  

Mercuri Urval

Rekruttering / HR / Bemanning
Etter 35 år er vårt mål på suksess fremdeles det samme – hvor bra vi bidrar til våre kunders suksess. Mercuri Urval startet i Sverige i 1967, og har siden den gang vokst til å bli et ledende konsulentselskap med kontor i 22 land og over 800 medarbeidere. Vi fokuserer utelukkende på våre kunders behov. Allerede fra begynnelsen av har vårt fokus på verdien av å ha nøkkelmedarbeidere i organisasjonen vært banebrytende. Siden den gang har vi utviklet tydelige og effektive metoder for å bistå våre kunder i å maksimere organisasjonens og enkeltmedarbeideres kompetanse. *Hva gjør vi? Målsetningen i alle våre prosesser er å bistå våre kunder på veien til suksess. Gjennom å identifisere, ansette og utvikle medarbeidere som matcher våre kunders strategiske behov, utvikler vi også organisasjonen som helhet. Videre bistår vi våre kunder i rekruttering og utvelgelse av nye medarbeidere for å matche de strategiske mål på kort og lang sikt. Hvert år vurderer vi mer en 50.000 mennesker. På verdensbasis har vi over 5.000 kunder, inkludert internasjonale organisasjoner og offentlige institusjoner. Gjennom en kombinasjon av god lokal kunnskap og tilstedeværelse i 22 land, har vi en unik evne til å jobbe uavhengig av landegrenser og kulturelle forskjeller.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Postboks 200 Skøyen NO-0213 Oslo Engebrets vei 3 NO-0275 Oslo