<  
>  

SRS Maskin&Landbruk AS

IKT / Telekom, Industri og produksjon, Salg / Markedsføring

SRS Maskin & Landbruk er en framtidsrettet og etablert entreprenør innenfor bygg og anleggsbransjen. SRS ML har gode ordrereserver og er en bedrift i vekst! Bedriften er i stadig utvikling og spesialiserer seg innenfor masseforflytning og fiberarbeid i hele Norge. 

SRS Maskin&Landbruk AS er en del av en konsernstruktur med flere ulike søsterselskaper innenfor telekom, anlegg og salg!

Fakta om SRS Maskin&Landbruk AS
Hovedkontor
Tana
Antall ansatte
11-50
Etablert år
2017
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos SRS Maskin&Landbruk AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant
Fortløpende Ullensaker, Tana
Jobbmuligheter i SRS Maskin&Landbruk AS
Jobbmuligheter i SRS Maskin&Landbruk AS

SRS Maskin&Landbruk er en framtidsrettet og etablert entreprenør. Vi har gode ordrereserver di to kommende årene. Bedriften er i en stadig utvikling å spesialiserer seg innenfor masseforflytting og fiberarbeid i hele Norge. Vi har stadig behov for økt kompetanse!

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

SRS Maskin&Landbruk er en framtidsrettet og etablert entreprenør. Vi har gode ordrereserver di to kommende årene. Bedriften er i en stadig utvikling å spesialiserer seg innenfor masseforflytting og fiberarbeid i hele Norge. Vi har stadig behov for økt kompetanse, hos oss er mulighetene for utvikling som nyutdannet stor!

Bli kjent med oss

Bildegalleri

Kontaktperson

Adresse

Tanafjordveien 1786