CupoNation GmbH

(Internett tjenester / E-handel, Salg / Markedsføring)

CupoNation er en del av Rocket Internet, Europas største startup-incubator som står bak kjente navn som Zalando, Wimdu og Glossybox. Vi brenner for entreprenørskap og  å satse på nye og gode ideer!

CupoNation er en samlingsplass for å hjelpe deg å spare så mye som mulig når du handler på nett. Vi jobber hardt for å finne de siste og beste rabattkodene og kampanjene for deg. Vi på CupoNation er stolte over å kunne tilby våre kunder et stort utvalg av rabatter hos ledende merkevarer og forhandlere.

Visjon

Vi er en samleside for rabattkuponger og tilbud som har som mål å gjøre nettshopping lettere for kunden. Vi hos CupoNation elsker rabatter! Gjennom rabatter kan våre kunder spare penger som de heller kan bruke på andre ting. Så neste gang du har tenkt til å kjøpe noe på nettet, ta en titt på vårt store utvalg av dagens kupongkoder og kampanjer, og kanskje får du deg en hyggelig overraskelse!

Antall ansatte

Vi er over 120 internasjonale ansatte i Munchen, og har i tillegg kontorer i Brasil, India, Spania og Polen.

Les mer om CupoNation GmbH
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Dingolfingerstrasse 15

81673 Munchen, Tyskland