<  
>  

IKEA

Merkevarer / Konsumentprodukter

Vi er en allsidig gruppe jordnære og redelige mennesker som er lidenskapelig opptatt av hjeminnredning. Vi kommer fra ulike steder rundt om i hele verden, men vi deler en inspirerende visjon: «å skape en bedre hverdag for de mange menneskene». Måten vi gjør denne visjonen til virkelighet på, er basert på våre felles humanistiske verdier. Disse verdiene er grunnlaget for arbeidet vårt og den inkluderende, empatiske, åpne og ærlige kulturen vår.

Bærekraft og kvalitet 
Vi jobber kontinuerlig for at IKEA skal bli en mer bærekraftig virksomhet gjennom hele verdikjeden; fra ressursbruk og produktutvikling, til leverandøransvar og drift av varehusene. 

Communication and Interior design
Vårt strategiske og visuelle talent gir liv til tusenvis av IKEA-produkter – på varehuset og i andre medier. 

Sustainability and TQE
Roller kan finnes innenfor produktutvikling og gjennom IKEAs leverandørkjede. Vi jobber for å forbedre alle sider av produktkvalitet.

Det å jobbe hos oss, er som å jobbe sammen med gode venner. Kulturen vår er basert på samhold, entusiasme og moro, og vi er alltid på utkikk etter mennesker som deler de positive holdningene og verdiene våre. 

Visjon

Å skape en bedre hverdag for de mange menneskene

Antall ansatte

139 000 i 44 forskjellige land.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos IKEA

DINE ANSVARSOMRÅDER: I denne stillingen vil du ha ansvar for: Å inspirere og overraske våre besøkende ved å presentere og
23.04.2021 Stavanger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Rekrutteringskalender

  • APR 23
    2021
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer